tenzinn 21.12.03, 02:10 Zygfryd, kto zna Zygfryda?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Zygfryd 21.12.03, 11:43 Na szczescie nie znam zadnego. To imie kojarzy mi sie nieodmiennie z Krzyzakami... Ania Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Zygfryd 21.12.03, 13:49 Czesc ! Musze przyznac,ze ostatni Zygfryd ,ktorego znalam juz chyba nie zyje,i to imie nie podoba mi sie.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Zygfryd 22.12.03, 13:53 Nie znam żadnego Zygfryda, ale imię mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Zygfryd 23.12.03, 22:23 Nie znam Zygfryda, nie podoba mi sie to imię, jest jak dla mnie za "twarde". Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Zygfryd 29.12.03, 11:17 tenzinn napisał: > Zygfryd, kto zna Zygfryda?? Moj dyrektor z LO, mial na imie Zygfryd. Nie pamietam imienia, ale imie tak. Pochodzil jak najbardziej z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Zygfryd 30.12.03, 22:21 szczekuszka napisała: > tenzinn napisał: > > > Zygfryd, kto zna Zygfryda?? > > Moj dyrektor z LO, mial na imie Zygfryd. Nie pamietam imienia, ale imie tak. Chcialam napisac, ze nie pamietam nazwiska))))! Odpowiedz Link Zgłoś
lemona1 Re: Zygfryd 30.12.03, 10:46 Z pewnością nie jest to imię banalne, ale czy chcesz, aby na Twojego ukochanego synka dzieci mówiły Zytek-frytek albo Zyga, no może delikatniej Zyzio. Będzie musiał ciągle walczyć o swój honor, jak bedzie dzieckiem... lemona1 Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Zygfryd 03.01.04, 05:18 Moj wujek Zbyszek w rzeczywistosci jest Zygfrydem. Na pierwszy rzut oka wydaje sie chlodnym stanowczym czlowiekiem (co nie znczy ze faktycznie taki jest)i moze z tego powodu nikt nigdy nie nazywal go Zygim Odpowiedz Link Zgłoś