awuk 22.10.09, 21:03 Takiego ciosu pewnie sie nie spodziewali. Zwłaszcza z tego kierunku. www.tok.fm/TOKFM/10,94829,7172389,Cimoszewicz__Nie_zgadzam_sie_z_linia_polityczna_SLD.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: Cimoszewicz odcina sie od SLD 22.10.09, 21:15 Pytanie co konkretnie krytykuje Cimo? Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Cimoszewicz odcina sie od SLD 22.10.09, 21:52 hansgrubber napisał: > Pytanie co konkretnie krytykuje Cimo? Nie słuchałes nagrania ? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Cimoszewicz odcina sie od SLD 22.10.09, 23:03 Bardzo dokladnie, wylapales jakis konkret? Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Cimoszewicz odcina sie od SLD 22.10.09, 23:37 hansgrubber napisał: > Bardzo dokladnie, wylapales jakis konkret? A co ty uważasz za konkret ? Bo w tej rozmowie pada cała masa konkretów. Ne zdążyłem zanotować ale zapamiętałem zarzut że SLD pod obecnym kierownictwem ulega populizmowi i młodzieńczemu radykalizmowi, łatwo rzuca oskarżenia, bezsensownie walczy z rządem itp.,itd. To są zarzuty obserwowane codziennie, prawie we wszystkich wywiadach i wystapieniach telewizyjnych Napieralskiego & Co. Bardziej stonowani, wyważeni i rzetelniejsi (Zemke, Szmajdziński) wystepują coraz rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Cimoszewicz odcina sie od SLD 23.10.09, 11:24 Za konkret uwazalbym wskazanie okreslonej sprawy, tematu. Nie mam bałwochwalczego stosunku do zachowan SLD, ale sluchajac Cimy nie do konca wiem o co mu chodzi. I zastanawiam sie czy celowo jest tak malo konkretny, a jesli tak coz owym celem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Cimoszewicz odcina sie od SLD 23.10.09, 15:03 hansgrubber napisał: > konca wiem o co mu chodzi. Nie czytalem i nie sluchalem C. Slyszalem powtarzane pol slowa. Smiertelnie celne. Nie podejmuje sie wyjasnic Ci swoich nastrojow i innego elektoratu rownie zlego jak ja. My szatany juz tak mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Cimoszewicz odcina sie od SLD 23.10.09, 15:22 hansgrubber napisał: > Za konkret uwazalbym wskazanie okreslonej sprawy, tematu. Nie mam > bałwochwalczego stosunku do zachowan SLD,ale sluchajac Cimy nie do > konca wiem o co mu chodzi. I zastanawiam sie czy celowo jest tak > malo konkretny, a jesli tak coz owym celem jest. Ja, w przeciwieństwie do ciebie, doskonale wiem co co mu chodzi. Z niesmakiem słucham i obserwuję Napieralskiego & Co, prześcigajacych sie z PiS w populizmie i absurdalnych zarzutach. Sondaże potwierdzaja obserwacje Cimoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Cimoszewicz odcina sie od SLD 23.10.09, 17:47 Ale znow jestes goloslowny. Jakis konkret pls. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Cimoszewicz odcina sie od SLD 23.10.09, 19:42 hansgrubber napisał: > Jakis konkret pls. Mlodziankowie odcieli sie od swego zelaznego=betonowego elektoratu. No i notowania szybuja do dna. Zapomnieli, ze w Polszcze zawsze odzywa sie pukanie spod dna. Poniewaz znam metody jezuickie wiec ucieszy mnie nastepne pytanie, ze to nie konkret i oczekujesz konkretow. Mnie staremu komuchowi wystarcza empiria glosowania nogami. Oseski wymagaja konkretow noszenia ich na rekach. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Cimoszewicz odcina sie od SLD 23.10.09, 19:22 Wybierz co ci pasuje. Chociaż wydaje mi sie że nadal będziesz potrzebował "konkretów". info.wyborcza.pl/temat/wyborcza/Grzegorz+Napieralski Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 "półtotrej dnia -litra -roku"b. pomaga wielu z PO 23.10.09, 19:34 forum.gazeta.pl/forum/w,13,101994726,101994726,_stypa_z_1_piwem_PO_uczciwym_panstwie.html Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Cimoszewicz odcina sie od SLD 24.10.09, 01:41 Skoro nie potrafisz ich wymienic, to pewnie mialem racje ze ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Cimoszewicz odcina sie od SLD 24.10.09, 21:33 hansgrubber napisał: > Skoro nie potrafisz ich wymienic, to pewnie mialem racje ze ich nie ma. Czego wymienić ? Powodów twojej ignorancji ? Podyskutuj z haszem, to twój poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Cimoszewicz odcina sie od SLD 24.10.09, 21:35 Wciaz nie wiesz jak odpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Cimoszewicz odcina sie od SLD 22.10.09, 21:32 awuk napisał: > Takiego ciosu pewnie sie nie spodziewali. Zwłaszcza z tego kierunku. > e tam, nic nowego. od zawsze się odcinał. i jakoś odciąć nie może. wizerunek - niezależny, owszem kiedyś tam coś ale się konsekwentnie odcinam (przez ostatnie kilkanaście lat - by sie naprawdę starał to już 4 razy wzdłuż i ze dwa w poprzek by sie przeciął) Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Cimoszewicz odcina sie od SLD 22.10.09, 21:54 pro100 napisał: > awuk napisał: > > > Takiego ciosu pewnie sie nie spodziewali. Zwłaszcza z tego kierunku. > > > e tam, nic nowego. od zawsze się odcinał. i jakoś odciąć nie może. wizerunek - > niezależny, owszem kiedyś tam coś ale się konsekwentnie odcinam (przez ostatnie > kilkanaście lat - by sie naprawdę starał to już 4 razy wzdłuż i ze dwa w poprz > ek by sie przeciął) Ale tym razem jest to miazdżaca krytyka. A Napieralski do ostatniej chwili liczył na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 sa dwie partie liberalne-populistyczne 23.10.09, 14:59 awuk napisał: > Takiego ciosu pewnie sie nie spodziewali. Odcieli sie od PRL'u. Dali sobie wmowic kit styropianu. Napi.rdalalski odcina sie od elektoratu. Oblesniczaka niech wybieraja biskupi i Jolka. PO i SLD sa partiami liberalnymi z populistycznym maskowaniem. PO wychodzi to naturalniej. Ja tez wole zebrzacemu dac na wodke a nie na glodne dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Cimoszewicz odcina sie od SLD 23.10.09, 15:12 Ten dureń żubrówka cimoszka spowodował , że dureń tuskin wjedzie jak na łyżwach na stolec pie...c prezydencki. i będziemy mieli kolejnego po walesie , kwachu i kaczorze balona ,bufona ... gdzie mieszka polski oswald ? potrzebuję go ! Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Cimoszewicz odcina sie od SLD 23.10.09, 15:23 cyborg.jr napisał: > Ten dureń żubrówka cimoszka spowodował , że dureń tuskin wjedzie jak > na łyżwach na stolec pie...c prezydencki. > i będziemy mieli kolejnego po walesie , kwachu i kaczorze > balona ,bufona ... > gdzie mieszka polski oswald ? potrzebuję go ! Spadaj bezmyślny pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 liczy, że wejdzie w ostatniej chwili może do 23.10.09, 17:04 jakiegoś nowego ..wyznaczonego poza granicami biednej Ojczyzny ugrupowania... "Polska +" i SD Piskorza to próbne baloniki! Ani Donaldini Merleklowy ani Anty-Szeremietiew ani Kaczor Lizboński ani mężyk stanika appelbaum nie mają szans. Wejdzie Stonkowski z kwitami. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Trzeba jeszcze sprzedać bezczelnie kilka wielkich 23.10.09, 17:07 skupisk miejsc pracy! Liście już prawie opadły...są wolne miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Trzeba jeszcze sprzedać bezczelnie kilka wiel 23.10.09, 17:15 Kosior, Wrzodak, Heniek Pajak, Bubel.. marouder.eu 23.10.09, 17:04 Odpowiedz ..typowo polskie, sympatyczne nazwiska inteligenckie) Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 mowa nienawisci katobolszewikow 23.10.09, 19:37 hasz0 napisał: > Liście już prawie opadły...są wolne miejsca. Katolska Milosc Blizniego wieszatiieliej. SLD poleglo swa katolicka zarliwoscia. Mlodziencza odwaga powrotu do 2000 lat tradycji traktowania oponentow. Odpowiedz Link Zgłoś