Dodaj do ulubionych

czy pf wycial pf?

25.11.09, 23:24
a moze zorro z sierzantem garsija sie walnie do tego przyczynili?
Obserwuj wątek
    • melord Re: czy pf wycial pf? 25.11.09, 23:34
      oczywiscie "sam siebie"...co do tego erecjanie nie maja watpliwosci,klikajac
      grubymi paluchami w kosz
    • marouder.eu Wycina go administracja, by nie mial powodu.. 25.11.09, 23:39
      ..do placzu. Dzialania, ze tak to ujme, prewencyjne i ochronne wobec Placzusia.
      • first.kanalia Re: Wycina go administracja, by nie mial powodu.. 25.11.09, 23:45
        marouder.eu napisał:

> ..do placzu. Dzialania, ze tak to ujme, prewencyjne i ochronne
        wobec Placzusia.

brawo maruder, administracja tnie teraz, podobno to forum bez
        cenzury.podobno tylko klika sie w kosze.jak zlapeles zlodzieja listu
        szefowej,sherlocku marudo?
        • marouder.eu Re: Wycina go administracja, by nie mial powodu.. 25.11.09, 23:52
          Porozmawialem z kilkoma osobami, skorzystalem tez z wyszukiwarki i pokojarzylem
          fakty.
          Znow nie spisz, by spac mogl ktos?
          • dana33 Re: Wycina go administracja, by nie mial powodu.. 25.11.09, 23:57
            nu, jak pokojarzyles fakty, to sie podziel marudzinski...
            to juz czwartek, a miales sie podzielic w poniedzialek....
            • marouder.eu Re: Wycina go administracja, by nie mial powodu.. 26.11.09, 00:01
              Poczekam na reakcje tej osoby.
              • dana33 Re: Wycina go administracja, by nie mial powodu.. 26.11.09, 00:20
                jak dlugo? rok?
                • first.kanalia Re: sherlock maruda do tablicy 26.11.09, 00:24
                  odpowiedz cos szefowej, tylko z sensem.
                  • dana33 Re: sherlock maruda do tablicy 26.11.09, 00:32
                    gini.... ja jestem duza dziewczynka i marudzinski jest duzy chlopczyk.... znamy
                    sie nie od dzisiaj i nie potrzebujemy tutaj guwernantki.... czytaj sobie i
                    zamknij sie...
                    • first.kanalia Re: dana rzadzic to na erecu nt 26.11.09, 00:34
                      dana33 napisała:

> gini.... ja jestem duza dziewczynka i marudzinski jest duzy
                      chlopczyk.... znamy
                      > sie nie od dzisiaj i nie potrzebujemy tutaj guwernantki.... czytaj
                      sobie i
                      > zamknij sie...
                    • marouder.eu Otoz to:)/nt 26.11.09, 00:35

• marouder.eu Re: Wycina go administracja, by nie mial powodu.. 26.11.09, 00:31
                  A czy ja mowie, ze czekam na jakas konkretna reakcje? Wiem, ze jestes zla na
                  nagonke, jaka tu wobec ciebie podjelo pare osob, ktorym wystarczyl pretekst w
                  postaci niedopuszczalnej publikacji twojego listu. Teraz i one przejechaly by
                  sie po cr00cie, by pozbyc sie kaca.
                  Niech siedza skacowani. Moze na drugi raz z podobnego pretekstu az tak radosnie
                  jak w tym wypadku, nie skorzystaja.
                  • dana33 Re: Wycina go administracja, by nie mial powodu.. 26.11.09, 00:39
                    nie napisales, ze czekasz na konkretna reakcje... napisales, ze czekasz
                    na jego reakcje... ty naprawde myslisz, ze on w jakikolwiek sposob zareaguje?
                    nu, to powodzenia...

to by bylo w tej sprawie...
                    dobranoc...
                  • first.kanalia Re: Wycina go administracja, by nie mial powodu.. 26.11.09, 00:40
                    marouder.eu napisał:

> A czy ja mowie, ze czekam na jakas konkretna reakcje? Wiem, ze
                    jestes zla na
                    > nagonke, jaka tu wobec ciebie podjelo pare osob, ktorym wystarczyl
                    pretekst w
                    > postaci niedopuszczalnej publikacji twojego listu. Teraz i one
                    przejechaly by
                    > sie po cr00cie, by pozbyc sie kaca.
                    > Niech siedza skacowani. Moze na drugi raz z podobnego pretekstu az
                    tak radosnie
                    > jak w tym wypadku, nie skorzystaja.

ja nie mam zadnego kaca, jak nie zauwazyles jeszcze ,ze sobie
                    kpie,to znaczy, ze sie omylilam biorac cie za inteligentnego
                    czlowieka.
                    chyba, ze zdebilales w wiadomym towarzystwie.
                    • melord Re: Wycina go administracja, by nie mial powodu.. 26.11.09, 00:59
                      nu widzisz maruder...poszla spac zdenerwowana i wsciekla
                      miales szczescie...malo barakowalo i jobow bys dostal za brak postepu
                      w sledztwie
                      miala to na koncu jezyka...
                      trust me
                      • dana33 Re: Wycina go administracja, by nie mial powodu.. 26.11.09, 18:38
                        jak zwykle bambusie, brednie piszesz....
                        nie zdenerwowana i nie wsciekla...
                        ale owszem, zdziwiona...

i co jeszcze?
              • vicky17 Re: Wycina go administracja, by nie mial powodu.. 26.11.09, 17:43
                marouder.eu napisał:

> Poczekam na reakcje tej osoby.

hehe ale was polaczki zyd ustawia,az milo patrzec jak sie plaszczycie przed taka
                chuliganeriasmile
                powiem wam mili,ze wiem kim jest ten nick a doszlam do tego bez zadnych
                specjalnych dedukcji,szantazu czy pozaforumowych kontaktow. po prostu trzeba
                miec dobra pamiec a ja ja mam. uwazam,ze slusznie zrobil publikujac to chamstwo,
                bo tym sposobem wiadomo czym jest dla paru chorych zboczencow forum i jakie
                ubeckie metody stosuja by utracac innych. poza tym widac kto tym ubekom bije
                brawo,kto robi z siebie wycieraczke i kto kim jest na forum . ja to wiem ale
                inny jak widac sa ciemni jak tabaka w rogu.
          • first.kanalia Re: Wycina go administracja, by nie mial powodu.. 25.11.09, 23:58
            marouder.eu napisał:

> Porozmawialem z kilkoma osobami, skorzystalem tez z wyszukiwarki i
            pokojarzylem
            > fakty.
            > Znow nie spisz, by spac mogl ktos?

ale kto w koncu jest zlodziejem tego listu, amamit szykowala jakas
            akcje,ja sie domagam tez by zlodziej listu dany zostal oddany w rece
            sprawiedliwosci.

wdzien sie wyspalam.
            • first.kanalia Re: Wycina go administracja, by nie mial pow 26.11.09, 00:04
              widzisz sherlocku marudo, szefowa od poniedzialku czeka na wyniki
              dochodzenia to niespotykane.
            • marouder.eu Re: Wycina go administracja, by nie mial powodu.. 26.11.09, 00:04
              W przeciwienstwie do wielu tutaj, nie bardzo jestem za skcjami typu, trup sciele
              sie gesto. Mam nadzieje, ze cr00t to doceni i w odpowiedni sposob sam sobie
              wymierzy sprawiedliwosc.
              • first.kanalia Re: Wycina go administracja, by nie mial powodu.. 26.11.09, 00:09
                marouder.eu napisał:

> W przeciwienstwie do wielu tutaj, nie bardzo jestem za skcjami
                typu, trup sciel
                > e
                > sie gesto. Mam nadzieje, ze cr00t to doceni i w odpowiedni sposob
                sam sobie
                > wymierzy sprawiedliwosc.

ale przeciez ty nie wiesz kto to jest ten cr00t,no i co z szefowa?
                maruder ja nie chcialabym byc w twojej skorze.
              • vicky17 Re: Wycina go administracja, by nie mial powodu.. 26.11.09, 00:25
                marouder.eu napisał:

> W przeciwienstwie do wielu tutaj, nie bardzo jestem za skcjami typu, trup sciel
                > e
                > sie gesto. Mam nadzieje, ze cr00t to doceni i w odpowiedni sposob sam sobie
                > wymierzy sprawiedliwosc.

ciekawe ,ze sprawiedliwosci nie rzadasz od erecjan..ale jak mozna rzadac czegos
                od tych,ktorzy nic poza chamstwem i ubeckimi zagraniami tu nie sprzedaja, i to
                od lat.
                a ja mam nadzieje,ze cr00t bedzie mial was wszystkich..w powazaniu...
          • melord nu...nie denerwuj ludzi wyczekiwaniem 26.11.09, 00:01
            marouder.eu napisał:

> Porozmawialem z kilkoma osobami, skorzystalem tez z wyszukiwarki i pokojarzylem
            > fakty.

erecjan tez...
            • marouder.eu Re: nu...nie denerwuj ludzi wyczekiwaniem 26.11.09, 00:09
              A powiedz mi, na co komu ta wiedza? Nie umiecie ominac tego czlowieka, co
              rozumiem, bo miedzy wszystkimi tutaj naroslo wiele zlosci, wiec korzystacie z
              kazdej okazji, w tym takze tej, ktora wam stworzyl cr00t, by dokopac
              przeciwnikowi nie wnikajac przy tym w materie sporu na tyle gleboko, by
              zauwazyc, ze przyjdzie wam zaplacic cos na ksztalt moralnego podatku od tego
              dzialania.
              • dana33 Re: nu...nie denerwuj ludzi wyczekiwaniem 26.11.09, 00:13
                to jest rowniez twoja odpowiedz dla mnie, marudzinski????
                wiesz, zebym wiedziala, ze dobrze zrozumialam....
                • marouder.eu Re: nu...nie denerwuj ludzi wyczekiwaniem 26.11.09, 00:18
                  Nie, to do Bambuka. Zauwazylas jak chetnie wszyscy sie podlaczyli do tematu
                  cr00ta a potem rozwijali go we wlasnych watkach..ze poprzestane na tym ogolnym
                  stwierdzeniu, by nie wymieniac nickow?
                  Nie mam ochoty na powtorke z rozrywki.
                  • dana33 Re: nu...nie denerwuj ludzi wyczekiwaniem 26.11.09, 00:26
                    ja zauwazylam marudzinski, ze nie tylko ktos zamiescil moj list nie skierowany
                    do niego, ale rowniez zauwazylam 2 dni niesamowitego plucia na mnie i na moich
                    przyjaciol...

mysle, ze to minimum, ktore nalezy mi sie wiedziec, kto to zrobil.. dlaczego
                    nawet nie musze, sama moge sobie to dopowiedziec...
                    nie bardzo tez rozumiem, dlaczego tego sqrwiela chronisz... on nie mial
                    najmniejszych skrupulow, nie? i nie przy zamieszczeniu tego listu i potem nie
                    przy grozeniu, szantazowaniu ze ma wiecej, ze je opublikuje na zamknietym forum,
                    ze to dopiero poczatek, bo jak sie wyrazil, "rodzynka" nie rzuca od razu
                    pierwszego...

ty uwazasz, ze toto potrzebuje wzgledow jakichs?
              • first.kanalia Re: nu...nie denerwuj ludzi wyczekiwaniem 26.11.09, 00:18
                marouder.eu napisał:

> A powiedz mi, na co komu ta wiedza?

jak to na co?Skoro sie wlamal do skrzynki ,to chyba normalne,; ze
                jutro wlamac moze sie do mojej.

Nie umiecie ominac tego czlowieka, co
                > rozumiem, bo miedzy wszystkimi tutaj naroslo wiele zlosci, wiec
                korzystacie z
                > kazdej okazji, w tym takze tej, ktora wam stworzyl cr00t, by
                dokopac
                > przeciwnikowi nie wnikajac przy tym w materie sporu na tyle
                gleboko, by
                > zauwazyc, ze przyjdzie wam zaplacic cos na ksztalt moralnego
                podatku od tego
                > dzialania.

no odezwal sie ten co nie kopie,bardzo smieszne.wymysl cos lepszego
                panie moralisto.
              • melord setki postow napisano.. 26.11.09, 00:18
                setki bluzgow cr00t-owi poslano,caly f.erec zmobilizowano by szukal
                efektow poki co brak,pomimo zaangazowanych sil...
                w tobie ponoc nadzieja...moze nagroda jakas czeka co?

mnie osobiscie wsio ryba kto on jest
                • first.kanalia Re: setki postow napisano.. 26.11.09, 00:20
                  melord napisał:

> setki bluzgow cr00t-owi poslano,caly f.erec zmobilizowano by szukal
                  > efektow poki co brak,pomimo zaangazowanych sil...
                  > w tobie ponoc nadzieja...moze nagroda jakas czeka co?
                  >
                  > mnie osobiscie wsio ryba kto on jest

nie mowiac o tym, ze na poczatku zaatakowali bogu ducha winnego
                  abstrakta.
                • vicky17 Re: setki postow napisano.. 26.11.09, 00:23
                  melord napisał:

> setki bluzgow cr00t-owi poslano,caly f.erec zmobilizowano by szukal
                  > efektow poki co brak,pomimo zaangazowanych sil...
                  > w tobie ponoc nadzieja...moze nagroda jakas czeka co?
                  >
                  > mnie osobiscie wsio ryba kto on jest

ciekawe,ze bluzgi szamberecjan niczego nie lamia w czerskiej gazetce,ale ciekawe
                  posty pf juz to czynia wlasnie. normalna kpina..
                  dzieki Bogu Polska nie wyglada jeszcze tak jak giewu i mam nadzieje,ze nigdy tak
                  wygladac nie bedzie..
          • g-48 Re: Wycina go administracja, by nie mial powodu.. 26.11.09, 00:27
            Porozmawialem z kilkoma osobami, skorzystalem tez z wyszukiwarki i
            pokojarzylem
            > fakty.
            > Znow nie spisz, by spac mogl ktos?
            Ty nie kojarzysz zes kmiot wioskowy a chcesz grac za pieska
            milicyjnego?!
            • marouder.eu Austretten! Weg!/nt 26.11.09, 00:33

• first.kanalia Re: maruder 26.11.09, 00:38
                jestes strasznym hipokryta, gdzie tu byla nagonka na dane, normalne,
                ze jak wychodzi taki fakt na jaw, to czego sie spodziewales,
                oklaskow?
                druga sprawa w prymitywny chamski sposob, lazisz za francuzem, bo
                twojej panci on sie nie podoba.
                francuz na erec nie chodzi,jak sie danie nie podobaja tu piszacy, to
                niech siedzi na erecu i tu nie przylazi, to niej folwark i nie twoj.
                • ariadna-enta Re: maruder 26.11.09, 00:48
                  no to gini życzę ci podobnej nagonki,takiej parodniowej ,zeby cię
                  zmieszano z błotem
                  nieważne z jakiego powodu
                  pogadamy wtedy czy nie będziesz sie bronić i czy sobie na coś takego
                  pozwolisz
                  • first.kanalia Re:ariadna 26.11.09, 00:53

• g-48 Re:ariadna-enta 26.11.09, 01:00
                    no to gini życzę ci podobnej nagonki,takiej parodniowej ,zeby cię
                    > zmieszano z błotem
                    > nieważne z jakiego powodu
                    > pogadamy wtedy czy nie będziesz sie bronić i czy sobie na coś
                    takego
                    > pozwolisz
                    Dziwne ze nie mialas takich wyrzutow sumienia jak to robili Erecowcy?
                    Masz tez podwojna moralnosc?
                    • ariadna-enta Re:ariadna-enta 26.11.09, 13:05
                      jasne,że mam pdwójna moralność
                      tak jak i Ty.Też nie widzę ,zebyś stawał w obronie tych ,z ktorymi
                      Ci nie po drodze i też przyłączasz sie do atakujących
                      obłudniku.
                      • g-48 Re:ariadna-enta 26.11.09, 17:25
                        jasne,że mam pdwójna moralność
                        > tak jak i Ty.Też nie widzę ,zebyś stawał w obronie tych ,z ktorymi
                        > Ci nie po drodze i też przyłączasz sie do atakujących
                        > obłudniku.
                        Widocznie malo czytasz tu na forum.Jak P-F pare razy wygarnalem jego
                        znajomosc o PiSie z gazetomani tak i innym wytykalem wlasciwie to
                        samo.
    • marksistowski czy piard wyciął bąka? 26.11.09, 15:24
      Oto jest wąchanie
      • hasz0 Może o obecnych sukcesach PO >55%....? 26.11.09, 15:38

wyzwiskowi strusie ....szlag niech Was trafi
        za PRL-u personalni kadrowi od intryg? w jakich firmach?
        • hasz0 _____"mieciowatość" trafiła pod strzechy 26.11.09, 15:40
          i buzuje po gnojowisku
    • marouder.eu Ma szeri, purkła Placzus placze na FoM? 26.11.09, 17:58
      forum.gazeta.pl/forum/w,654,103525153,103525153,Komu_przeszkadzala_integracja.html
      • first.kanalia Re: Maruder 26.11.09, 18:12
        marouder.eu napisał:

ty pewnie wiesz czemu go tna ,no coz siwa sie boi, ze dana znow
        rozpocznie jakas akcje zbierania podpisow,

> forum.gazeta.pl/forum/w,654,103525153,103525153,Komu_przeszkadzala_integracja.html
        • off_nick Re: Maruder 26.11.09, 18:22
          first.kanalia napisała:
          > ty pewnie wiesz czemu go tna ,no coz siwa sie boi, ze dana znow
          > rozpocznie jakas akcje zbierania podpisow,

Tną go za szmaciary i kiwanie się, wiedzą bowiem, że P_F jest
          intelektualistą, a takie określenia nie powinny padać spod klawiatury wielkiego
          umysłu.
      • vicky17 Re: Ma szeri, purkła Placzus placze na FoM? 26.11.09, 20:07
        a purkla wy plakaliscie latami na moderacji by zamknac ludziom fora,by ich
        banowac ,by wucinac ich wypowiedzi..czyzbys cieniasie ubecki o czyms zapomnial,
        a moze zapomniales co sam robiles z reszta ubeckiego grona placzusiow i lizusow
        proadminskich?
        • marouder.eu Ma szeri, mą zrodlo informowalo mnie, ze.. 26.11.09, 20:27
          ..swego czasu potrafilas od 10-20 maili pierdyknac z placzem, donosami i
          zadaniem wycinkismile
          • vicky17 Re: Ma szeri, mą zrodlo informowalo mnie, ze.. 26.11.09, 20:31
            marouder.eu napisał:

> ..swego czasu potrafilas od 10-20 maili pierdyknac z placzem, donosami i
            > zadaniem wycinkismile

to samo zrodlo,ktore teraz placze na swinstwem jakie robia zrodlelku tzw.
            niesprawiedliwi. moj szerze dalej nie odpowiedziales na pytanie dlaczego latami
            mazgailiscie sie non stop w karman adminek, lizac im stopki jak trza?
            a ile zarazkow pozbieraliscie to widac,bo katarek wam kapie z nosow szpicli az milo.
            • marouder.eu Ma koehr, nigdy nikt z nas ani wespol wszyscy.. 26.11.09, 20:38
              ..razem nie przescignelismy ciebie jednej w ujadaniu do administracji, slaniu
              donosow, marnych intyzkach oraz probach jak zwykle niezwykle nieudolnych probach
              manipulacji ludzmi, prawda materialna i cytowanymi tekstami. Szapo basmile
              • vicky17 Re: Ma koehr, nigdy nikt z nas ani wespol wszyscy 26.11.09, 20:43
                marouder.eu napisał:

> ..razem nie przescignelismy ciebie jednej w ujadaniu do administracji, slaniu
                > donosow, marnych intyzkach oraz probach jak zwykle niezwykle nieudolnych probac
                > h
                > manipulacji ludzmi, prawda materialna i cytowanymi tekstami. Szapo basmile

masz amnezje kotku,wiejskie powietrze ci nie sluzy chyba. nie zamierzam
                dyskutowac nad kretactwami,matactwami i chamskimi sposobami, ktore wy stosujecie
                by zniszczyc oponenta. dla mnie jestescie banda tchorzy,ktora jedynie zajmuje
                sie podwachiwaniem czyis garow,bo nie stac was na wlasna strawe. no coz jeden
                moze zyc samodzielnie a drugi zawsze w jego cieniu.
                • marouder.eu No i moze wybij sobie z glowki, ze bylas dla kogos 26.11.09, 20:54
                  ..z nas oponentemsmile
                  • vicky17 Re: No i moze wybij sobie z glowki, ze bylas dla 26.11.09, 21:00
                    marouder.eu napisał:

> ..z nas oponentemsmile

was..to brzmi dumnie. wiem,wiem dlatego z nudow mossad mi sie wbil by zabrac
                    przepis na kaczke w malinach.
                    wiesniak rozbawiles mnie..

wy i oponent..chyba z bazaru dla idiotow..
                    • marouder.eu Anegdotka, niezby lotna, raczej wlasnie maglarska 26.11.09, 21:06
                      ..sytuacyjny zart, oto mniej wiecej czym jestessmile Nie obrazaj sie o prawde, Vicky.
                      • vicky17 Re: Anegdotka, niezby lotna, raczej wlasnie magla 26.11.09, 21:11
                        marouder.eu napisał:

> ..sytuacyjny zart, oto mniej wiecej czym jestessmile Nie obrazaj sie o prawde, Vic
                        > ky.

ja w przeciwienstwe do ciebie nie musze nalezec do grupy i podwachiwac czyjes
                        gacie by wiedziec kim jestem, a twoje zdanie wazne jest tyle samo co twoj
                        portfel kiciu, a ten jak wiadomo nieco pustawy jest.
                        ba nie potrafiles nawet swych czarow przekazac najblizeszej a to juz o czyms
                        swiadczy. nie obraz sie wiesniak,ale twoje szczere checi by mnie zgnoic jedynie
                        smiesza mnie,bo sam wiesz kto zycia uzywa a kto zamienil sie w
                        zwyklego,podworkowego kundla i klapie dzien i noc przed kompem ,samotnie
                        czytajac me maile i czekajac na ochlapy z zewnatrzsmile
                        tyle twego co se poczytales a i tak nie dostales tego na co czekalessmile
    • split01 Re: czy pf wycial pf? 26.11.09, 18:36

Ja sie sam wycinam i banuje , bywa ze 2 razy za jeden wpis a czasem
      z rana zanim cos zapodam , profilaktycznie wink On tez ,..
      ===============================================================
      a moze zorro z sierzantem garsija sie walnie do tego przyczynili?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka