Dodaj do ulubionych

Wladza to czasami

26.11.09, 21:09
capacité de nuire czyli na polski zdolnosc robienia kolo piora.

Przez cala mlodosc wierzylem, ze najlepszy osiaga szczyty i dostaje wladze,
ktorej tak nad soba nie lubilem.

Lata mijaly i powoli stalo sie jasne, ze to nie tedy prowadzi droga na szczyt.

Sciezki prowadza przez stosunki sil a te sie reguluja glownie przez liczbe
poplecznikow.

Niestety nie przezyje kilku tysiacleci, zeby sprawy do konca zglebic. Ale juz
i to zrozumienie tego jak sprawy stoja mi sie dosc smutne wydaje.

PF

Obserwuj wątek
    • marksistowski okrywcze jak cholera 26.11.09, 21:12
      Ten co ma więcej poplecznikow ma władzę. Jasne, dlatego nazywa sie
      to demokracja.
      • polski_francuz Re: odkrywcze jak cholera 26.11.09, 21:15
        Czy ja mowie, ze odkrywcze?

A poza tym, czy media maja cos wspolnego z demokracja? Albo forum?

Bez przesadyzmu.

PF
        • marksistowski franca, szczepiłes sie na ah1n1? 26.11.09, 21:17
          ???
          • polski_francuz Zwroc sie grzeczniej 26.11.09, 21:21
            to odpowiem.

PF
            • marksistowski Re: Zwroc sie grzeczniej 26.11.09, 21:44
              Ja jestem tym , ktory do ciebie zwraca się najłagodniej.
              Franca odnosi sie do twej francowatej narodowosci
              • polski_francuz Bierzesz przyklad 26.11.09, 21:47
                z prymitywow?

Nie chodzi o lagodnosc. Zwroc sie jak nalezy to moze odpowiem. Poza tym, czy ja
                cie od Amerlokow wyzywam?

PF
    • marouder.eu - Bą sła, se mła, podle zabanowany Placzus.. 26.11.09, 21:18
      - rzekl Placzus na powitanie. Nastepnie zaczal nieco utyskiwac, ze w latach jego
      mlodosci, gdy z entuzjazmem wstepowal w postepowe szeregi, na szczytach nie
      zasiadali bynajmniej najlepsi z najlepszych, jak sobie wtedy roil a wrecz,
      zdazalo sie przeciwnie.
      Z ocz plynely mu po policzku dwie frasobliwe lezki, ktorych wruszony nie scieral!
      • split01 Re: - Bą sła, se mła, podle zabanowany Placzus.. 26.11.09, 21:23

Ciekawe ze ciebie nie banuja , tylko ty siedzisz tu nocami kiedy
        posty znikaja - Nie powiesz mi ze to amin kosi o 5-tej rano , he ?
        • polski_francuz Strzez sie split 26.11.09, 21:30
          bo zycie wirtualne dewiuje.

To jak ten japonski piesek wirtualny, ktory umiera na ekranie jak sie go nie
          karmi. Dajesz i dajesz i a on ciagle ciagle chce wiecej.

Pozostaniesz jeszcze troche i wciagnie cie ta zabawa intelektualna w swoje tryby
          jak wciagnela juz tu niektorych.

PF
          • split01 Re: Strzez sie split 26.11.09, 21:38

Mnie za czesto banuja zebym sie "wciagnal" - To plemie dba o mnie
            i moje zdrowie bo jak mnie zbanuja to trzeba sie przejsc albo zrobic
            cos kolo domu , z nudow wink ,...
            =================================================================
            Pozostaniesz jeszcze troche i wciagnie cie ta zabawa intelektualna w
            swoje tryby jak wciagnela juz tu niektorych.
            • polski_francuz No dobra 26.11.09, 21:44
              jak chcesz powalczyc naprawde.

Zacznijmy od mechanizmow wladzy. Jak pozbyc sie wpisu denerwujacego?

Ano musza kliknac dwa rozne IP. Czyli 2 roznych uzytkownikow forum. Czyli trzeba
              komunikowac miedzy soba i jeszcze miec do siebie zaufanie.

Jako zes chlop inteligentny po poruszmy sie w czasie. Udaje sie to dlugi czas
              ale po latach moze pasc.

Tak jak wlasnie padla po trzech latach komunikacja kukulek.

PF
              • dana33 rozdetek durnowaty..... 26.11.09, 22:31
                nie trzeba sie porozumiewac.... trza wiedziec, jak sie wlazi na rozne proxy....
                moge bez porozumienia z nikim wyklikac kogo chce z 10 roznych proxy, od
                singapuru do honolulu, siedzac przed wlasnym kompem sama w jerozolimie.....
                ty to pracujesz na uniwersytecie w lille w jakim oddziale? sprzatania sal
                wykladowych? big_grin
                • marouder.eu Re: rozdetek durnowaty..... 26.11.09, 22:37
                  Nie pamietam dobrze, bo i nie sledze kariery Placzusia, ale zdaje sie, ze swego
                  czasu cos "pisal' o zastoswaniach informatyki w chemiismile
                  • vicky17 Re: rozdetek durnowaty..... 26.11.09, 22:43
                    marouder.eu napisał:

> Nie pamietam dobrze, bo i nie sledze kariery Placzusia, ale zdaje sie, ze swego
                    > czasu cos "pisal' o zastoswaniach informatyki w chemiismile

no a wiadomo,ze u was na wsi w chemii sprzedaje sie miski klozetowe,solidne by
                    zmiescila sie na nich d...szefowej i twoja.
                    • marouder.eu Odejdz, prymitywna!-tu daje wyraz wstretowi/nt 26.11.09, 22:53

• vicky17 Re: odeszla 26.11.09, 22:57
                        to twoja stara wsiucie ,widac chemia ja strules. no zacznij juz swoja butelczyne
                        bo cos ci slabo argumentacja idzie.. samotnosc to jednak paskudna
                        rzecz,zwazywszy,ze w chemii psychologicznej robiles cale zycie i co.. i nic..
                        czyli jednak informatyka sie w chemii przydaje,tyle,ze wsiuty podkrakowskie
                        stanely na poziomie szefowej z balkonika,a ta zdaje sie nawet z trudem szkole
                        srednia skonczyla. dalej zabraklo pary i szarych komorek, nu dobrze,ze tusza
                        nadrobila straty.
                        • marouder.eu Vicky, jesliby sie tak stalo, ze.. 26.11.09, 23:07
                          ..czyjas argumentacja zmaterializowala by sie i uderzyla w sam srodek twojego
                          blaszanego czola, skutkiem tego i tak byloby tylko wgniecenie garnkauncertain
                          • wolna444 Re: Vicky, jesliby sie tak stalo, ze.. 26.11.09, 23:13
                            a myslalam ze zakopales topor ... jak to sie mozna pomylic surprised
                            • marouder.eu Re: Vicky, jesliby sie tak stalo, ze.. 26.11.09, 23:14
                              To, co czytasz, to zaden topor.
                            • vicky17 Re: Vicky, jesliby sie tak stalo, ze.. 26.11.09, 23:17
                              wolna444 napisała:

> a myslalam ze zakopales topor ... jak to sie mozna pomylic surprised

e tam,on nie mogl by zasnac nie pokazujac swiatu jaki jest wazny na tej swojej
                              wsi. szkoda,ze nigdzie poza nia nie swieci,no ale coz chyba boi sie latac bo
                              moga go po drodze przetracicsmile
                  • dana33 Re: rozdetek durnowaty..... 26.11.09, 22:48
                    u nas w domu marudzinski, jak sie raz mowilo o takich rozdetkach, bo pelno ich,
                    to moj tate opowiadzial mi historyjke jednej takiej paniusi, co to na pytanie
                    gdzie pracuje, zawsze z duma odpowiadala, ze ze francuskiej ambasadzie... a jak
                    sie ja zapytalo, co tam robi, to rowniez z duma powiedziala, ze okna myje.... big_grin
                    • polski_francuz Niebo sie rozstapilo 26.11.09, 22:55
                      i stala sie swiatlosc wielka. Kazdy sie poczul maly i mialki. I ujrzelismy prawde.

Polak, jak i Murzyn, nie nadaja sie na wysokie stanowiska. Sprawa jest
                      calkowicie jasna i nie podlega zadnej dyskusji. I jesli sie juz na nie zalapia
                      to przez czysta niesprawiedliwosc.

Z drugiej strony, na swiecie jest duzo wysokich stanowisk. O wiele wiecej niz
                      mieszkancow twego kraju.

Tym tez mozna wytlumaczyc, ze sie czasem Polak czy Murzyn zalapie.

Na wieki wiekow

PF
                      • dana33 Re: Niebo sie rozstapilo 26.11.09, 23:46
                        ty nie zalapiesz.... nie jako polak, nie jako francuz, nie jako litwin i nawet
                        nie jako polski francuz.... nigdy nie zalapiesz... zeby zalapac, to trza cos
                        miec, czego ty nie masz: skromnosc i umysl...
                        nie nadymaj sie.... big_grin
                        • first.kanalia Re: Niebo sie rozstapilo 26.11.09, 23:59
                          dana33 napisała:

> ty nie zalapiesz.... nie jako polak, nie jako francuz, nie jako
                          litwin i nawet
                          > nie jako polski francuz.... nigdy nie zalapiesz... zeby zalapac,
                          to trza cos
                          > miec, czego ty nie masz: skromnosc i umysl...
                          > nie nadymaj sie.... big_grin

dana spojrz w lustro .
                    • split01 Re: rozdetek durnowaty..... 26.11.09, 23:35

Genetyczne !!! Przestane sie ciebie czepiac bo widze ze twoj tatke
                      tez dowcipem nie grzeszyl wink ,...
                      ===================================================================
                      to rowniez z duma powiedziala, ze okna myje....
                      • dana33 maniaku.... 26.11.09, 23:49
                        ty sie przestaniesz mnie czepiac z powodu mojego ojca? ty sie moze, moze
                        przestaniesz mnie czepiac z powodu wyklikiwania...
                        nu, czepiaj sie ile chcesz... mnie to jak woda po kaczce....
                        • split01 Re: maniaku.... 27.11.09, 00:17

Ja go pierszy raz wspomnialem tylko dlatego ze ty to zrobilas ,
                          nieudolnie zreszta ,...
                          =================================================================
                          ty sie przestaniesz mnie czepiac z powodu mojego ojca?
                • polski_francuz Niech bedzie pochwalony 26.11.09, 22:40
                  serdecznie dzieki za ten transfer izraelskiej technologii informacji wojennej.

Tylko po co byly te kukulki, ja sie pytam. Wciagasz kogos niepewnego do sitwy i
                  ten potem sypie. Po kilku latach nawet. Stres i poruta tylko.

Mysle, ze sie domyslam kto wylazl z szeregu. Na ogol najlepiej sie skryc pod
                  latarnia. Szukaj zatem nie w katach ale w samiutkim srodku.

Szczesc Boze

PF

• dana33 Re: Niech bedzie pochwalony 26.11.09, 22:53
                    myslisz, ze sie domyslasz? mickiewicz tak pisal, rozdetek?
                    ty ani nie myslisz, ani sie nie domyslasz...
                    nie rozdymaj sie i nie zabieraj glosu na tematy, o ktorych pojecia nie masz...
                    • polski_francuz Mysle ze sie nie domyslasz 26.11.09, 22:58
                      bo oslepia cie nienawisc. A nienawisc jest wrogiem inteligencji...znaczy sie,
                      jak sie juz jej troche ma.

Na wieki wiekow

PF
                      • marouder.eu Re: Mysle ze sie nie domyslasz 26.11.09, 23:02
                        Nie masz pojecia o:
                        a) inteligencji
                        b) nienawisci

Masz pojecie o
                        a) zaslepieniu
                        b) zlosliwym, malym tchorzostwie
                        • vicky17 Re: Mysle ze sie nie domyslasz 26.11.09, 23:09
                          marouder.eu napisał:

> Nie masz pojecia o:
                          > a) inteligencji
                          > b) nienawisci
                          >
                          widze,ze ty jako inteligentny wiesniak latasz za samymi malo inteligentnymi, ba
                          latasz za paroma z nas od lat, mielac potem jezorem na paru forach zamknietych
                          na temat naszej malej..inteligencji.
                          wsiucie, ty natomiast blyszczysz nie tylko nabialem,ale chyba wysokim IQ
                          rowniez,tak wysokim jak piec na twej wsi podkrakowskiej.
                          nie powiem rozbawiasz dzisiaj forum swym ubeckim wdziekiem no hopaj siupaj,byle
                          szybko bo ptica mi sie spali w piecu.
                          • first.kanalia Re: Maruder placzku 26.11.09, 23:15
                            ja sobie przegladalam dzis watki na moderacji, i trafilam na watek,
                            w ktorym lejecie wszyscy slozy, a siwa ,razem z giwi, daly wam pare
                            kopniakow w tylki.
                            mialam dobra zabawe,mam ten watek w ulubionych, bede sobie
                            podczytywac na poprawe humoru.

trzym sie marudny placzusiu

buuuuuuuuuuadministracja nie reaguje buuuuuuuuuuu
                            • marouder.eu Hehe:) Masz mnie? 26.11.09, 23:18
                              O ile pamietam, to w ciagu ostatniego miesiaca ze trzy razy produkowalas sie na
                              Moderacjismile
                              Nieprawdaz, Giniuchna?
                              • first.kanalia Re: marudny placzusiu 26.11.09, 23:23
                                marouder.eu napisał:

> O ile pamietam, to w ciagu ostatniego miesiaca ze trzy razy
                                produkowalas sie na
                                > Moderacjismile
                                > Nieprawdaz, Giniuchna?

zgadza sie, tyle, ze nie plakalam tak jak ty
                                i reszta ,a wczoraj mialam dobry ubaw jak sie szefowa darla z
                                balkonika a ty jak burek z podkulonym ogonkiem
                                • vicky17 Re: marudny placzusiu 26.11.09, 23:25
                                  first.kanalia napisała:

> marouder.eu napisał:
                                  >
                                  > > O ile pamietam, to w ciagu ostatniego miesiaca ze trzy razy
                                  > produkowalas sie na
                                  > > Moderacjismile
                                  > > Nieprawdaz, Giniuchna?
                                  >
                                  >
                                  > zgadza sie, tyle, ze nie plakalam tak jak ty
                                  > i reszta ,a wczoraj mialam dobry ubaw jak sie szefowa darla z
                                  > balkonika a ty jak burek z podkulonym ogonkiem

on ma slabosc do grubych,madrych kobiet..no coz,sam widac jest maly lecz madrysmile
                                • marouder.eu Re: marudny placzusiu 26.11.09, 23:46
                                  U Vicktorii uczysz sie fruwac??
                                  • first.kanalia Re: marudny placzusiu 26.11.09, 23:58
                                    marouder.eu napisał:

> U Vicktorii uczysz sie fruwac??
                                    >

alez skad u ciebie.
                                    • marouder.eu Re: marudny placzusiu 27.11.09, 00:03
                                      Jesli tak, zapraszam do podjecia proby postawienia pierwszych, drobnych kroczkow
                                      w krainie myslismile
                                      • first.kanalia Re: marudny placzusiu 27.11.09, 00:07
                                        marouder.eu napisał:

> Jesli tak, zapraszam do podjecia proby postawienia pierwszych,
                                        drobnych kroczko
                                        > w
                                        > w krainie myslismile

to zacznij myslec, to jest podobno forum dyskusyjne,wiec dyskutuj
                                        podawaj argumenty i nie baw sie w wykidajle.
                                        • marouder.eu Bęc na doopke, ale nie poddawaj sie!/nt 27.11.09, 00:14

• first.kanalia Re: Bęc na doopke, zrobil maruder 27.11.09, 00:27
                                            marouder.eu napisał:

nie przejmuj sie zdarza sie.
                                            • marouder.eu Nie, Giniuchno, tak, to sie nigdy nie nauczysz.. 27.11.09, 00:31
                                              ..wstawaj szybciutko z podlogi i probuj od nowa!
                                              • first.kanalia Re: marudny 27.11.09, 00:36
                                                marouder.eu napisał:

> ..wstawaj szybciutko z podlogi i probuj od nowa!

alez mylisz sie ja siedze sobie wygodnie,a ty lezysz na parterze,az
                                                mi cie szkoda biedaku.
                                                • marouder.eu Giniuchno, my tu nie mowimy o twoich seksualnych.. 27.11.09, 00:46
                                                  ..fiksacjach!
                                                  • first.kanalia Re: marudny 27.11.09, 00:51
                                                    a gdzie sie fiksacji seksualnych dopatrzyles, o sobie chyba piszesz,
                                                    idz do seksuologa.
                                                  • marouder.eu Re: marudny 27.11.09, 00:55
                                                    Kto, pytam, wyobrazil sobie, ze, cytuje "siedze sobie wygodnie", podczas, gdy ja
                                                    niewygodnie leze?!
                            • polski_francuz Hi gini 26.11.09, 23:21
                              majac takie popleczniczki jak Ty i Rachelka mozna spokojnie isc spacsmile

Trzymajcie sie cieplo

PF
                              • vicky17 Re: Hi gini 26.11.09, 23:24
                                polski_francuz napisał:

> majac takie popleczniczki jak Ty i Rachelka mozna spokojnie isc spacsmile
                                >
                                > Trzymajcie sie cieplo
                                >
                                > PF

oj trzymamy sie ..nara bo u nas dzisiaj dzien indyka i co to bedzie za indyk..z
                                kasztanami,zurawinkami i melonem...
                                dobranoc za oceanem.. a ja tez spadam,bo wyrobilam juz dzisiaj normesmile
                                • wolna444 Re: Hi gini 26.11.09, 23:25
                                  Smacznosci Vicky, milego popoludnia, ja w pielesze smile
                                  • vicky17 Re: Hi gini 26.11.09, 23:26
                                    wolna444 napisała:

> Smacznosci Vicky, milego popoludnia, ja w pielesze smile

oj juz glod mi doskwiera,ale warto poczekac..zdjecie posle pozniej. nara maglara
                                    i nie szalej za duzosmile
                                    • wolna444 Re: Hi gini 26.11.09, 23:29
                                      vicky17 napisała:

. nara maglar
                                      > a
                                      > i nie szalej za duzosmile

nie dadza ...
                                      3 wpisy albo cztery pozwalaja dziennie, potem wyciecie tychze, a potem 2x po 3
                                      godziny ban, mam tak od tygodni, papa smile
                                      • split01 Re: Hi gini 26.11.09, 23:44

Fuck'm ,...
                                        ===========================================
                                        a potem 2x po 3 godziny ban, mam tak od tygodni, papa
                                    • first.kanalia Re: vicky 26.11.09, 23:30
                                      narobilas smaku tym indykiem mniam mniam, nie przejedz sie !!
                                      • vicky17 Re: vicky 26.11.09, 23:38
                                        first.kanalia napisała:

> narobilas smaku tym indykiem mniam mniam, nie przejedz sie !!

no co jak co,ale indyka piec umiem..w kazdym razie moge dac dobry przepis nansmile
                                        na pewno sie przejem,ba nawet popije czerwonym wytrawnym,ale na pewno nie tak
                                        dobrym jak pije wiesniaksmile
                                        pozdr gini
                              • marouder.eu - Hi gini- zakrakal nasz Placzus 26.11.09, 23:24
                                W tym wypadku autor zdecydowal sie poprzestac na samym tytule, liczac na zasob
                                skojarzeniowy czytelnika
                      • dana33 rozdetek.... 26.11.09, 23:52
                        ty myslisz, ze ja na ciebie trace nawet takie uczucie jak nienawisc?
                        ty dla mnie jestes gut genug, zeby cie wysmiac... pokazac twoje nadectwo i twoja
                        glupote, to wszystko...

poplakales dzisiaj na moderacji.... widze wyniki.... ani jednej szmaciary w tym
                        watku.... musi cie duzo kosztowac.... big_grin
                        • split01 Re: rozdetek.... 27.11.09, 00:19

Obecna za to wink ,...
                          ========================
                          ani jednej szmaciary w tym watku....
          • marouder.eu Placzus i szien zapones 26.11.09, 21:40
            Placzus kupil kiedys tamagochi. Ofiara naszego nieustannego bohatera stal sie
            tym razem maly, wyrazony pikselami na monitorku piesek. Nie to, zeby Placzus nie
            chcial go nakarmic, ale..
            Ale nawet na smietniku ambasady amerykanskiej nie wynalazl byl sposobu, by do
            zabaweczki o srednicy ok 3 cm wtranzolic miseczke z sucha karma oraz miseczke wody.
            Tamagochi zdychalo kilka dni.
    • vicky17 Re: Wladza to czasami 26.11.09, 21:21
      a czym ty sie wladzy naraziles a wogole to powiniens pisac u michalkiewicza,nie
      w tym g...
      • polski_francuz Re: Wladza to czasami 26.11.09, 21:31
        Forma mi tam nie odpowiada. Probowalem.

Musi byc dobry kompromis tresci i formy.

PF
        • vicky17 Re: Wladza to czasami 26.11.09, 21:40
          polski_francuz napisał:

> Forma mi tam nie odpowiada. Probowalem.
          >
          > Musi byc dobry kompromis tresci i formy.
          >
          >
          > PF

mozna sie do formy przyzwyczaic,ale po pierwsze mozna tam dyskutowac i nie ma
          tam tego typu chamstwa co tu.
          • polski_francuz Re: Wladza to czasami 26.11.09, 21:45
            Wpisujesz i trzeba dlugie minuty czekac az aes przeczyta. Tu wpiszesz i sie od
            razu pojawia.

Co prawda po jakim czasie moze zniknacsmile

Ale forma jest lepsza.

PF
            • vicky17 Re: Wladza to czasami 26.11.09, 22:05
              polski_francuz napisał:

> Wpisujesz i trzeba dlugie minuty czekac az aes przeczyta. Tu wpiszesz i sie od
              > razu pojawia.
              >
              > Co prawda po jakim czasie moze zniknacsmile
              >
              > Ale forma jest lepsza.
              >
              > PF

o czym ty mowisz, u michalkiewicza nie czeka sie na aesa,wpis pokazuje sie od
              razu a aesem nie jest siwa a jej doradca pasztetsmile
              tam takich gonia wlasniesmile
              • polski_francuz Re: Wladza to czasami 26.11.09, 22:44
                "o czym ty mowisz"

Pisalem o forach Rzepy a wsrod nich tych po felietonach Michalkiewicza.
                Usmiejesz sie, ze spotkalem tak naszego fritza z fs. Nic a nic sie nie zmienilsmile

PF
                • vicky17 Re: Wladza to czasami 26.11.09, 22:48
                  polski_francuz napisał:

> "o czym ty mowisz"
                  >
                  > Pisalem o forach Rzepy a wsrod nich tych po felietonach Michalkiewicza.
                  > Usmiejesz sie, ze spotkalem tak naszego fritza z fs. Nic a nic sie nie zmienil:
                  > )
                  >
                  > PF

ja nie mozwie o rzepie tylko o forach michalkiewicza a tam nikt nie sprawdza
                  twego wpisu najpierw.
                  www.forum.michalkiewicz.pl/viewforum.php?f=4&sid=e1378734be7d00e7e40f476d5b497ba6
          • marksistowski Klijentela wymaga chamstwa 26.11.09, 21:47
            bo takim atolom to tylko kastetem w morde i nozem pod nery trzeba.
            • polski_francuz Klientela wymaga chamstwa 26.11.09, 21:52
              sûrement pas. Dzialasz jak zigolak.

PF
              • marouder.eu Placzus bohatersko wyzywa Marksia 26.11.09, 22:00
                - A, wyzwe go od zygołakow! Napewno go to zaboli. Mnie by zabolalo..
                Jak postanowil, tak uczynil. Potem poszedl do lazienki, gdzie przed lustrem
                napinal miesien dwuglowy ramienia oraz napinal brzuszek i odymal klatke piersiowa.
    • oleg3 Jesteś! 26.11.09, 22:54
      Dana nie mogła się doczekać smile
      Czym Ty jej tak dopiekłeś? Cała sfora za Tobą goni, szczekając na komendę.
      • marouder.eu Re: Jesteś! 26.11.09, 22:59
        Dopiec, nasz Placzus?!
        Prawnicy nie powinni az tak hustac wyobraznia!
        • oleg3 Re: Jesteś! 26.11.09, 23:04
          A czym wytłumaczyć ultraosobistą krucjatę Dany przeciw pafowi? Chyba nie jego
          stosunkiem do Żydów? Przecież to przeciętnie zaetykietowany "antysemita".
          • marouder.eu Re: Jesteś! 26.11.09, 23:08
            Nie lubi go, nie szanuje, ma za nic?
            Podobnie jak ja i pare innych osob?
          • polski_francuz Czym wytlumaczyc? 26.11.09, 23:11
            wiem ale wstdze sie powiedziec. Jeszce mnie od zarozumialego wyzwa...

PF
      • polski_francuz Wot zizn 26.11.09, 23:00
        myslacego po swojemu.

Staram sie byc grzeczny. Czasem mi sie nie udaje.

Nawiasowo, ten drugi do wywalenia to ty. Instynkt cie nie oszukal.

Pozdro

PF

• marouder.eu - Wot zizn- powiedzial Placzus z radziecka i.. 26.11.09, 23:05
          ..zamyslil sie po swojemu.
          Tu autor prosi czytelnika o wybaczenie, gdyz nieco wyzej lze jak pies w drugiej
          czesci zdania.
        • oleg3 Re: Wot zizn 26.11.09, 23:05
          > Nawiasowo, ten drugi do wywalenia to ty. Instynkt cie nie oszukal.
          smile

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka