hansgrubber 28.11.09, 18:46 www.koufogiorgos.de/images/281208_gazafarbe_small.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Grubber, czlowiek skunks 28.11.09, 18:51 Zdjecie powyzej przedstawia rodzicow Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Izraelska wersja Hamleta :) 28.11.09, 18:53 A ja zapytam, ze zwykłej ciekawości, libo braku znajomości języków obcych. "sein, oder nicht sein"?? To semicki, jidisz, czy oficjalny w w Izraelu, mnie nie znany?? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Izraelska wersja Hamleta :) 28.11.09, 18:58 znow zaszczekal przedstawiciel, z odpowiednim "nazwiskiem" znanej gazetki niemieckiej, majacy oczywiscie nowa wersje starej ilustracji.... jakby nie bylo, grubber trzyma palec na pulsie.... a w sumie, co by nie napisal, to wiadomo, ze to: klamca, manipulant, oszczerca, tchorz.... Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: 28.11.09, 19:08 Weź Dana... Jaki on Grubber... Hans do tego... Zwykła antysemicka menda... Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Izraelska wersja Hamleta :) 28.11.09, 19:10 Dano, i jeszcze mnie gotyka czytać?) Nie wart tego ) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Izraelska wersja Hamleta :) 28.11.09, 19:38 jola.iza1 napisała: "Sein oder Nichtsein, das ist hier die Frag" to niemieckie tłumaczenie "To be, or not to be, that is the question" A w jidisz będzie tak : "Zayn oder nit zayn? Ot vos s'iz di frage". Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Hans 28.11.09, 19:13 a mógłbyś napisać co chciałeś przekazać tym rysunkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan To, że jest pacyfistą, miłującym pokój 28.11.09, 19:52 między narodami, którego zagrożeniem jest syjonistyczna soldateska rozszerzająca swoją ludobójczą ekspansję na terytoria miłującego pokój arabskiego narodu Palestyny i działająca wyłącznie przy poparciu amerykańskich imperialistów. Postępowe siły całego świata nie ulegną syjonistycznemu tworowi zagrażającemu światowemu pokojowi i poprzez internacjonalistyczne działania na każdym froncie walki z kapitalizmem uświadomią całemu światu obłudę i brutalność faszystowskiego reżimu izraelskiego państewka żyjącego z wyzysku amerykańskiego robotnika i farmera, nieustannie dokonywanego przez burżuazyjnego krwiopijcę z Wall Street. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: To, że jest pacyfistą, miłującym pokój 28.11.09, 20:21 dokladnie scanie, dokladnie co do ostatniej kropki.... pewnie nie zauwazyles innej prawdy grubbera: "Umyj rece z krwi dana." wiec uprzejmie tutaj zawiadamiam, ze przy swietym szabacie zlikwidowalam dzisiaj rano 3 "palestynczykow" strzalem z mojego balkonika, a potem, wzmocniona obiadem, poderznelam gardla 4 niemowletom arabskim z tej wioski pod balkonikiem... rak nie umylam i pisze to teraz zakrwawionymi palcami.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Oleg 28.11.09, 20:52 1. No rysunek broni sie sam. Tu nie trzeba nic tlumaczyc. Widze ze trafil w sedno skoro zlustrowano autora. 2. Tak powoli rozpoczynamy obchody "Płynnego Ołowiu". Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: co prawda było do Olega 28.11.09, 20:57 1. Nie odkryłeś autora i ja nie musiałam go lustrować. Nie ma to nic do sedna lub braku "rysunku"... 2. Powoli stajesz się moją ulubioną czerwoną mendą. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Skoro bylo do Olega 28.11.09, 21:17 to nie bylo do Ciebie. Tyle w kwestii kultury i Twoim o nim pojeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Olo, cokolwiek o nim nie powiedziec, czerwonych.. 28.11.09, 21:28 ..mend tez nie lubi Generalnie, malo kto lubi lewizne poza nia sama Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Skoro bylo do Olega 28.11.09, 22:45 ty mnie cycuś kultury nie ucz. Jak to pisze Rachcia: forum jest otwarte i każdy może do kogo i co chce... Więc ja do ciebie piszę: stałeś się moją ulubioną czerwoną mendą. Na tym forum rzecz jasna... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Skoro bylo do Olega 28.11.09, 22:55 Ja Cie nie ucze bos nie wyuczalna, ale sama pouczasz. Lepiej Ci na depresji idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Skoro bylo do Olega 28.11.09, 23:33 tobie za to nigdzie dobrze nie idzie Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Skoro bylo do Olega 28.11.09, 23:48 1. Gdyby mi "szlo" tak ja Tobie nazywalbym Cie np "ci..." (wiesz do czego sie odnosze). Ale nie szukam rozpaczliwie akceptacji, wiec mam wlasne zdanie i szukam poklasku u niemadrych a moze tylko zdesperowanych ludzi. 2. Uwierz w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: errata 28.11.09, 23:56 Szukasz, szukasz... Słówko się nie spodobało? Znam jeszcze jedno od "k"... też pasuje jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: errata 29.11.09, 00:10 1. Nie chodzi o slowko, ja sie na nikogo nie obrazam - chodzi o styl, a styl to czlowiek. Twoj bywa na poziomie ku.asa. 2. Wybacz ale to Ty jestes klakierka, co dowodzi ze nie wystarczy czytac i miec wiedze, trzeba tez... niech strace. Nie dokoncze. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: errata 29.11.09, 00:18 Jestem klakierka, bo nie myśle tak jak ty... Gdybym pisała "po twojemu", byłabym myśląca istotą )) Moim stylem się nie kłopocz. TEN jest na użytek takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: errata 29.11.09, 00:42 1. Piszacy "po mojemu" nie sa warci uwagi ( swoja droga znajdz mi goracego wiebiciela tworczosci Grossa i ostrego krytyka ostatnich poczynan Izraela ), nie warto przedrzezniac swego glosu, zwlaszcza gdy jest on ustawiony i pewny. 2. Pragne i domagam sie tych myslacych inaczej, bo to wyjatkowa, ekskluzywna wrecz okazja by sprawdzic swe argumenty. Ale Twoje argumenty to ostatnio ku.tas. 3. Zadziwiajaca zbieznosc z argumentacja mniej rozgarnietego personelu armii dany, stad zarzut o klakierstwo. Przykry. Ale moze w cos trafilem. A moze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: errata 29.11.09, 16:05 Uruchomic to mozna silnik, chyba ze sie diesla zamiast mozgu... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: errata 29.11.09, 16:22 aaaaaaaa.l.... tu ci juz pasuje ad personam, nie grubber? nu ale wiadomo, ze ty wlasnie klamca, manipulant, oszczerca i tchorz.... Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: errata 29.11.09, 16:50 To nie pierwsza jego do mnie taka. Tyle, ze swoich nie zauwaza. Tez wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Kazdego lewackiego antysemite wystarczy lekko.. 29.11.09, 16:55 ..poskrobac, by ukazal sie rozdety egotyk, nb. zazwyczaj co najmniej lekcewazacy kobiety, jako partnerow do rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: errata 29.11.09, 18:10 Nie. Ale twoje posty pełne są "argumentum ad personam". Podobno się nie obrażasz. Naprawdę mnie zaczynasz wkurzać mendo. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: errata 29.11.09, 18:40 1. Na Ciebie sie nie sposob obrazic. Wiesz dlaczego? ... Ja po prostu dokumentuje Twoj "arsenał" argumantów. Wystarczy chocby porownac nasze ostatnie posty by zobaczyc kto uzywa chwytow ad personam. 2. Jesli "sa pelne" to poprosze jakies przyklady. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Oleg 28.11.09, 21:01 hansgrubber napisał: > 1. No rysunek broni sie sam. Tu nie trzeba nic tlumaczyc. Pewnie. Po co tłumaczyć skoro każdy widzi. > Widze ze trafil w sedno skoro zlustrowano autora. Tak. Lustrowałem osobiście i dubeltowo. Szukałem jakiegoś słownego komentarza. > 2. Tak powoli rozpoczynamy obchody "Płynnego Ołowiu". A cóż to takiego? Co znaczy "my"? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Oleg 28.11.09, 21:20 1. Komentarz jest na rysunku. Jest on z niemieckiej witryny gdzie sa najrozmaitsze zarty. 2. To zobaczysz jakie "my". Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Oleg 28.11.09, 21:34 my tez swietujemy ta rocznice grubber..... mieszkancy poludnia kraju zyja normalnie.... chodza do pracy... dzieci do szkol... dzien w dzien i to bez syren i bez latania do schronow... sklepy otwarte.... interesy zaczynaja powracac do sil... czasem tu i tam spadnie jakas samotna rakietka, natychmiast przychodzi odpowiedz israela w postaci lekkiego zbombardowania w gazie jakiegos objektu i spokoj.... mur dziala jak ta lala... wszystko u nas pod kontrola.... swiecimy teraz ta rocznice, bo spokoj jest na poludniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Oleg 28.11.09, 21:57 Ale przekonaliscie swiat ze Izrael to panstwo terrorystyczne. Cieszcie sie poki mozecie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Grubber nadchodzi:) 28.11.09, 22:00 Israelu, ciesz sie poki mozesz! Kto to produkuje takich burasow?! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Grubber nadchodzi:) 28.11.09, 22:02 Wolny swiat. Taki w ktorym nie cenzuruje sie wypowiedzi myslacych inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ciebie, Grubber, podobnie ja Francusia rodzi.. 28.11.09, 22:06 ..ewidentny brak pomyslunku a nie wolny swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Ty wspierasz cenzure, nie ja 28.11.09, 22:19 wiec bez uzywania epitetu opisalem Cie kim jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ty, idyjoto, nie tylko mnie ale i odcinka.. 28.11.09, 22:28 ..nie umialbys opisac, zgryzoto swoich rodzicow. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ty, idyjoto, nie tylko mnie ale i odcinka.. 28.11.09, 22:38 Zaprawde powiadam Ci ze sam sie opisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Cioci Helence to powiedz, mendowaty:)/nt 28.11.09, 22:53 No i sam widzisz jak slaby jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Grubber, a ty sie, qtasku nie kurowales.. 28.11.09, 22:58 ..z pewnego nieprzystojnego w twoim wieku bycia na bakier z rzeczywistoscia? Tak, czy siak, zloz rodzicom moje serdeczne wyrazy wspolczucia w zwiazku z powiciem takiego jak ty, potomka prawie juz pol wieku temu Badz laskaw! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Grubber, a ty sie, qtasku nie kurowales.. 28.11.09, 23:03 Znudziles mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Grubber, a ty sie, qtasku nie kurowales.. 28.11.09, 23:05 tym razem grubberowi usmieszek zniknal.... Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy Dana a jak z moczem? Popuszczasz? 28.11.09, 23:10 CZy wiesz że popuszczanie moczu to plaga u żydowskich staruszek? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu I za coz on mnie tak nie lubi? 28.11.09, 23:16 Oj, doloz ty moja, dolo!- tu zaplakalem serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I za coz on mnie tak nie lubi? 28.11.09, 23:18 alez on cie bardzo lubi, marudzinski... tylko on skrywa swoje uczucia... nie jest wylewny, farsztejst... Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy niemowle czy przedszkolaczek, oto jest pytanie.... 28.11.09, 23:08 ...... dla zydowinka pedofilinka. Trza sie talmudu poradzić. ha,ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: :) 28.11.09, 22:54 grubber..... ja widze wszystko.... i widze nawet to, czego ty i nie widzisz i tez nigdy nie zobaczysz.... bozia, ta zydowska, nie dala ci.... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Zwroc uwage, Dana, jakimi drogami chadzaja.. 28.11.09, 23:28 ..jego skojarzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 widze, widze..... 28.11.09, 23:45 ten oszczerca za to nie widzi.... mnie tu gada o umyciu rak.... na swoim forum pyszczy o kilkuset zabitych cywili w gazie.... dranstwo slowa nie napisze o setkach niewinnych israelczykow zabitych w zamachach.... a tych krwawych rak to gnojek napewno "nie widzial"... takimi wlasnie drogami chodzi wlasnie klamca, manipulant, oszczerca i tchorz.... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Durny i szkodliwy sqrwensynek.. 28.11.09, 23:48 ..na oko jedynak, cycek mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber zydze zydze :) 28.11.09, 23:57 "Konflikt izraelsko-palestyński w ciągu 20 lat pochłonął niemalże 8 900 ofiar, w większości Palestyńczyków - wynika z bilansu opublikowanego w niedzielę w Izraelu przez pozarządową organizację broniącą praw człowieka, B'Tselem. Według NGO, która ogłosiła swoje dane z okazji 20 rocznicy swego istnienia, do połowy października w ciągu dwóch dziesięcioleci zginęło w sumie 8 881 osób. 7 398 to Palestyńczycy, wśród nich 1 537 nieletnich, a 1 483 Izraelczycy, w tym 139 nieletnich." Moze z faktami podyskutujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zydze zydze :) 29.11.09, 00:04 jakby zadbali o swoja ludnosc i zbudowali dla nich schrony, jakby nie uzywali dzieci i kobiet jako zywych tarczy i nie wykorzystywali dzieciakow do przenoszenia ladunkow wybuchowych, a przede wszystkim, jakby nie zaczeli terroru i wojen i intyfad z israelem, to by tego wszystkiego nie bylo.... a ty grubber, o tym nie mowisz, nie piszesz, nie odpowiadasz na pytania, tylko jak ta zepsuta plyta w kolo macieju to samo... ty widzisz tylko wyniki, ale nie chcesz widziec przyczyny... to byl moj ostatni, ale to ostatni post do ciebie na ten temat, bo nigdy nie byles gotowy odpowiedziec na zadne moje pytanie, na zaden moj argument.... nie byles gotowy, bo nie miales odpowiedz takiej, zeby potwierdzila twoje oszczerstwa... bo ty wlasnie wszystko co jestes, to klamca, manipulant, oszczerca i tchorz.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zydze zydze :) 29.11.09, 00:10 wlasnie wlasnie, grubber.... ty podyskutuj z faktami, bo nie chcesz.... a ten b'tzelem to jak raz dla ciebie.... lewacka organizacja, ktora w israelu jest tylko wysmiewana.... ty za czasow komuny to pewnie niezla posadke miales, lewaku, nie? i tak ci to juz zostalo.... klamanie i przekrecanie to typowe dla komunistow i lewakow... a teraz jak zawsze: klamca, manipulant, oszczerca, tchorz.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zydze zydze :) 29.11.09, 00:21 ot manipulant i oszczerca..... pisze tak na swoim forum... "To nie byla intifada a terrorystyczny atak panstwa Izrael." wygodnie zapomnial ten grubber, ze israel mial za soba 8 lat ostrzeliwan z gazy i w ostatnich tygodniach przed ta akcja 80 rakiet dziennie na poludnie kraju.... to wg niego byl ok.... nie terror i nie uniemozliwienie zycia miliona ludziom i napewno nie ataki terrorystow rakietami ostrzeliwujacymi israel.... tylko nasza reakcja po 8 latach do dla niego wlasnie atak terrorystyczny.... nu i jak takiego typa okreslic???? tylko wlasnie tak: klamca, manipulant, oszczerca, tchorz.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: zydze zydze :) 29.11.09, 00:47 Moj zarzut nie jest totalny. Uwazam ze akcja Izraela byla nieproporcjonalna do zagrozenia, uwazam tez ze powinien podjac sledztwa w sprawie mozliwych naruszen praw czlowieka. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber dana my love 29.11.09, 00:30 1. To nie usprawiedliwia Izraela. Chyba ze jest panstwem terrorystycznym stosujacym odpowiedzialnosc zbiorowa. 2. Terror rozpoczeli Zydzi ktorzy walczyli o swe panstwo - wiec nie udawaj dziewicy, nawet premiera terroryste niejakiego Bieguna mieliscie. 3. Ja chetnie odpowiadam ale Ty i tak wolisz wyzwiska i cenzure. Gdybys potrafila sobie poradzic z argumentami mialabys otwarte forum jak ja, a poniewaz robisz w majtki ze strachu to zrobilas sobie klub dyskusyjny dla zydowskich milosnikow rasizmu i nienawisci. 4. Wciaz wierze ze zmienisz zdanie i bedziesz gotowa do rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 ty mi tutaj nie lovuj grubber..... 29.11.09, 09:51 znow lzesz.... nie, nie odpowiadasz na nic, co ci nie pasuje w kram... lzesz, ze zydzi rozpoczeli terror i to nie od dnia dzisiajeszego tak lzesz.... nie wyciagaj z grobu begina przy kazdej okazji... bo na moje pytanie dawno temu co do rzezi zydow w hebronie w 1929 roku, kiedy nikt jeszcze nie myslal o israel, nie raczyles odpowiedziec.. bo terror, ten arabski byl juz wtedy i wczesniej tez... ty jeszcze nigdy nie ustosunkowales sie do zadnego wpisu merytorycznie, tylko ladnie zmieniales kierunek, oskarzajac o cos innego... z argumentami ja sobie moge doskonale poradzic, tylko ty nie masz zadnych i nie mozesz sobie poradzic z moimi, w tym wlasnie twoj problem, grubber.... i w tym watku wlasnie ani slowa o zakrwawionych rekach z duma pokazywanych przez sqrwiela, ale ladnie piszesz o moich zakrwawionych rekach, nie? tu juz ani slowa o tym zdjeciu, ktore obieglo caly swiat... tak wlasnie wygladaja twoje "odpowiedzi".... nie, do rozmowy z toba nie jestem gotowa.... bo z toba nie moze byc zadnej rozmowy, jako ze ty nic, tylko to arabskie badziewie powtarzasz.... ale lepiej ty uwazaj kogo bronisz grubber... bo arabowie homoseksualistow takich jak ty wieszaja na glownym placu w bialy dzien... natomiast w tym morderczym israelu homoseksualista zostaje ambasadorem panstwa i jedzie na placowke ze swoim oficjalnie, cywilnie poslubionym partnerem... a teraz, jak zawsze: klamca, manipulant, oszczerca i tchorz.... Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: ty mi tutaj nie lovuj grubber..... 29.11.09, 10:50 Danuś... Pan M. ma rację. Przecież Hans to pajac zapóźniony w rozwoju... Skarmiony "peace and love" we wszelkich odcieniach czerwieni i zieleni... Ot, menda taka... Nic to nie wie, nie rozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ty mi tutaj nie lovuj grubber..... 29.11.09, 10:58 to nie pajac, tylko obronca terroru.... taki cep, tylko bardziej prymitywny... ani slowa nigdy o terrorze.... ani slowa potepienia arabow... i dla niego 8 lat ostrzeliwania kraju to nie wymaga odpowiedzi... w kazdym razie nie takiej, jaka israel dal... ze skuteczna byla, to dla niego nie ma znaczenia... on tylko liczy ofiary.... ale jeszcze nigdy nie odniosl sie do mojego argumentu, ze tam nie ma schronow, a nawet na odwrot: z premedytacja narazaja zycie cywili, zeby wlasnie bylo duzo ofiar i zeby swiat stal po ich stronie... a ilu sami wykonczyli, ktorych wliczyli do tych zabitych przez israel, to nikt z nas dokladnie nie wie, ale sa i tacy... i na to juz grubber nie odpowie... nie ma argumentu, wiec przechodzi do begina... a potem "ma nadzieje", ze bedzie mogl porozmawiac... niech stanie przed lustrem i gada sam ze soba.... na 100% bedzie mial zawsze racje... Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: ty mi tutaj nie lovuj grubber..... 29.11.09, 11:06 Tak. Przecież też to pisałam. Jestem ciekawa jaka liczba zabitych Izraelczyków sprawiłaby, że przestano by mówić czy pisać o nieadekwatnej odpowiedzi... Weź no Dana zleć kilkaset czy tysięcy mordów politycznych, ino tak, żeby poszło nas konto "palestyńczyków" i będzie po krzyku... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ty mi tutaj nie lovuj grubber..... 29.11.09, 11:16 "ludobójstwo jest terminem umownym. To jedynie kwestia definicji: można ją skonstruować tak szeroko, żeby za ludobójstwo uchodził każdy mord masowy, począwszy od jakiejś uzgodnionej liczby ofiar, albo tak wąsko, że ludobójstwem będzie jedynie Zagłada. Tyle że definicja ludobójstwa już istnieje. Zawiera ją podpisana w 1948 r. Konwencja ONZ o Zapobieganiu i Karaniu Zbrodni Ludobójstwa. Według art. 2 Konwencji, ludobójstwo to czyn „dokonany w zamiarze zniszczenia w całości lub części grup narodowych, etnicznych, rasowych lub religijnych, jako takich”. Konwencja wylicza takie przykładowe czyny. Zauważmy więc, że kryterium ludobójstwa jest tu intencja zagłady, a nie liczba ofiar, i to intencja zagłady ściśle określonych rodzajów grup ludzkich. I choć Konwencja nie definiuje, jak wielka część takiej grupy miałaby zostać w intencji zbrodniarzy zgładzona, to należy zakładać, że winna być ona znaczna." http://archiwum.polityka.pl/art/nazywanie-nieszczescia,385327.html Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Izraelska wersja Hamleta :) 28.11.09, 19:17 Kostas Koufogiorgos was born 1972 in Arta, Greece. After the final examinations in 1989 he studied economics at the University of Athens, but he started to work at the same time as a cartoonist for several newspapers and magazines. His first work of art was published in ODIGITIS, the magazine of the youth of the Communist Party of Greece, KKE. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Izraelska wersja Hamleta :) 28.11.09, 20:54 Zapomnialas sprawdzic czy ma napletek jak Twoi brunatni pobratymcy. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Izraelska wersja Hamleta :) 28.11.09, 21:22 Jak sie nie ma racji to sie ma nerwy i obelgi. Co? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Aszzzzzz, co za dubeltowy kretyn!/nt 28.11.09, 21:36 to nie kretyn..... to klamca, manipulant, oszczerca i tchorz.... Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Kostas Koufogiorgos 28.11.09, 19:24 Kostas Koufogiorgos wurde 1972 in Arta, Griechenland geboren, studierte nach dem Abitur 1989 Wirtschaftswissenschaften an der Universität von Athen und begann zeitgleich als Karikaturist für verschiedenen Zeitungen und Magazine zu arbeiten. Seine ersten Arbeiten wurden im Magazin ODIGITIS, dem Magazin der Jugend der Kommunistischen Partei Griechenlands, KKE, veröffentlicht. Myślałem, że to przykład ciężkiego niemieckiego humoru. A to tylko komunistyczna sfołocz. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Kostas Koufogiorgos 28.11.09, 19:31 Puściłem post nie czytając Twojego. Przepraszam. Ale mamy za to 2 wersje językowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Kostas Koufogiorgos 28.11.09, 20:24 olus..... swolocz pisze sie przez w.... naucz sie poprawnej pisowni moze? Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Kostas Koufogiorgos 28.11.09, 20:27 Specjalnie napisałem z błędem. Wczoraj napisałem Efka. Pewnie pamiętasz. Dało ci to okazję do zaczepki. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Kostas Koufogiorgos 28.11.09, 20:31 jestem pewna, ze specjalnie.... ja nie potrzebuje takiej okazji, zeby ciebie zaczepic, olus... naprawde nie potrzebuje..... ty kazdym twoim postem dajesz okazje... z bledem czy bez.... taki juz jestes.... Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Kostas Koufogiorgos 28.11.09, 20:36 Pochlebia mi Dana, że ty i wszyscy twoi forumowi sojusznicy dokładnie studiujecie moje posty, nie tylko bieżące, ale i archiwalne. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k dana już ci pisałem kiedyś że osoba 29.11.09, 10:27 nie używająca interpunkcji, polskich znaków i dużych liter nie powinna się wypowiadać na temat ortografii. Więc skończ się ośmieszać bidulo. W tym zakresie przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 zasz0kowany..... 29.11.09, 11:02 pisalam juz duzo razy, ze od zawsze pisze z malej litery..... tak juz mam.... polskich znakow nie uzywa tu cala masa ludzi.... a co do interpunkcji, to nie bardzo wiem, gdzie ty zauwazyle, ze ja nie uzywam jej... po ponad 40 latach poza polska, moj jezyk jest wiecej niz doskonaly... teraz ci juz chyba wyjasnilam dostatecznie jasno, czy tez ciagle jeszcze nie doszlo po 50 wyjasniajacych poprzednich postach w ciagu tych lat? wszyscy mnie rozumieja... jesli ty masz trudnosci, to to twoj problem... Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: zasz0kowany..... 29.11.09, 11:10 dana33 napisała: > moj jezyk jest wiecej niz doskonaly... )) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zasz0kowany..... 29.11.09, 11:18 masz problem, zasz0kowany.... ty naprawde nie rozumiesz co czytasz i nie umiesz polaczyc zdan ze soba... nu, i to sie zdarza niektorym, szczegolnie w permanentym stanie sz0ku.... Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: zasz0kowany..... 29.11.09, 11:29 To zdanie, które zacytowałem ma jakieś inne znaczenie? )) Dana napisałaś chyba z 60000 postów z tego co kiedyś pamiętam. Wśród nich bez problemu da się znaleźć z kilkaset, jak nie kilka tysięcy zawierających masę, przeróżnych błędów. Nawet w tym poprzednim: forum.gazeta.pl/forum/w,13,103646874,103666404,zasz0kowany_.html użyłaś jakichś kuriozalnych szyków w zdaniach. Także naprawdę zwracanie komuś uwagę na pisownię i chwalenie się swoim językiem jest wielce ryzykowne, żeby nie powiedzieć bezczelne. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zasz0kowany..... 29.11.09, 11:51 przeciez pisze, ze nie rozumiesz, co czytasz..... napewno robie duzo bledow, zasz0kowany... ale mimo to uwazam, ze po ponad 40 latach poza polska, moj jezyk, ten polski... w znaczeniu sprache, language, zeby ci bylo tym razem jasne od razu, jest doskonaly... bezczelne chwalenie sie? nie... stwierdzenie faktu... Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: dana już ci pisałem kiedyś że osoba 29.11.09, 11:14 przed "że" zapomniałeś przecinka ......... Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: dana już ci pisałem kiedyś że osoba 29.11.09, 11:22 amamit napisała: > przed "że" zapomniałeś przecinka ......... No i? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 rzeczywiscie nie rozumiesz, zsz0kowany..... 29.11.09, 11:29 wiec tutaj: "osoba nie używająca interpunkcji [ ] nie powinna się wypowiadać na temat ortografii" Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k no i ja się właśnie nie wypowiadam 29.11.09, 11:33 w odróżnieniu od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no i ja się właśnie nie wypowiadam 29.11.09, 11:53 naprawde? a ten post do mnie o mojej interpunkcji to co to bylo? nie wypowiedzenie sie????? nu, manipuluj dalej sam, zasz0kowany..... wystarczy na dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: no i ja się właśnie nie wypowiadam 29.11.09, 14:50 dana33 napisała: > naprawde? a ten post do mnie o mojej interpunkcji to co to bylo? > nie wypowiedzenie sie????? > nu, manipuluj dalej sam, zasz0kowany..... wystarczy na dzisiaj... Odróżnij wytykanie komuś błędów ortograficznych od zwrócenia uwagi, że jest to nieeleganckie w momencie kiedy samemu takowe się popełnia. Ja tego pierwszego nie robię. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: no i ja się właśnie nie wypowiadam 29.11.09, 14:57 Co ty tutaj jeszcze robisz? ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: dana już ci pisałem kiedyś że osoba 29.11.09, 22:43 No i często zapominasz pisać przed "że" przecinka )) Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy Zabic czy nie zabic, oto jest pytanie..... 28.11.09, 22:30 ... oto izraelitkowska wersja Hamleta. ha,ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy burdel czy synagoga, oto jest pytanie...... 28.11.09, 22:55 ...... dla hamlecinka zydowinka. ha,ha,h,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy ruletka czy poker, oto jest pytanie..... 28.11.09, 22:57 .... dla hamlecinka żydzia-hazardzinka Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy hera czy speed, oto jest pytanie..... 28.11.09, 23:00 ...... dla hamlecinka ćpuno-żydowinka. ha,h,ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
perla z rysunku wynika, że w Gazie 29.11.09, 10:03 nieboszczycy w postaci kościotrupów mieszkają. To komu unia przelewa te miliardy euro do diabła właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: z rysunku wynika, że w Gazie... 29.11.09, 10:34 ...trup sciele sie gesto i dlatego Gaza jest jednym z najbardziej przeludnionych miejsc na ziemi Odpowiedz Link Zgłoś