haszszachmat 04.12.09, 20:25 zakaźnie jako niezaszczepiony lekarz w czasie epidemii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Re: Dobre pytanie. 04.12.09, 21:23 On by leczyl! Do tej pory sie nie zaszczepil, kutwa! Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat nie odpowiada się pytaniem na pytanie gdy arg nie 05.12.09, 08:35 STANIE! forum.gazeta.pl/forum/w,13,103925721,103943407,_Awuk_jestes_brakujacym_ogniwem_ewolucji.html Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: amamit uciekłabyś z obozu? 05.12.09, 09:15 SS-Ausbildungslager dodaj... dla przyzwoitości... Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: amamit uciekłabyś z obozu? 05.12.09, 09:26 Mogę z czystym sumieniem odpowiedzieć: tak. Skąd mam tę pewność, wyjaśniać tobie nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____nie uciekłabyś hipokrytko! Znam takich jak Ty! 05.12.09, 09:36 Co wymagają od innych a nigdy od siebie! Oskarżąją innych o to czego nigdy sami przenigdy by ze starchu nie zrobili! Poznaję ich po tym, że oskarżają wymagajac heroicznych postaw od ........siebie? ..OD SIEBIE?....... Czy znasz bohaterów wysyłających innych na ryzko utraty życia? Tak ? Ja też znam......szli z pistoletami za plecami i odznakami NKWD. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _To jest pewność na którą znajdziesz dowody!!!!!!! 05.12.09, 09:38 Ammamit: "Mogę z czystym sumieniem odpowiedzieć: tak. Skąd mam tę pewność, wyjaśniać tobie nie będę." ################################ Wiem bo nie ma na dowodu z definicji!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: _To jest pewność na którą znajdziesz dowody!! 05.12.09, 09:40 Mogę z czystym sumieniem odpowiedzieć: tak. Skąd mam tę pewność, wyjaśniać tobie nie będę. Platforma też NIE WYJAŚNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IQ=? zrozumesz tyle chociaż? ################ www.rp.pl/artykul/401623_Spiewajaca__Platforma__i_mala_wojna.html "były premier Wielkiej Brytanii Tony Blair. stwierdził, że rakiety Saddama Husajna mogą dotrzeć do Anglii w ciągu 45 minut. wyszło na jaw, że Blair świadomie kłamał i wręcz preparował raporty wywiadu bo dyktator nie dysponował bronią masowego rażenia. Stratedzy w Białym Domu podali datę końca operacji, ten pomysł jest jeszcze bardziej szkodliwy niż kłamstwa Blaira. Obama (18 miesięcy) – zachowuje się tak, jakby wręcz zapraszał talibów do oporu. Mówi im przecież: jeśli przetrzymacie najbliższy czas, wygracie! ------- Nie jestem, powtarzam, wojskowym strategiem. Ale pierwszy raz słyszę, żeby rozpoczynając kampanię wojenną, wódz mówił swoim wrogom, ile czasu ona potrwa. W walce z talibami, jeśli coś ma sens, to determinacja. Ta zaś albo jest całkowita, albo nie ma jej wcale. Obawiam się, że chcąc zapewnić sobie poklask opinii publicznej, Obama bardzo poważnie osłabił swoją armię. Naprawdę, trudno uwierzyć, że amerykańska operacja zakończy się powodzeniem." -------- ktoś uznał, że wobec wciąż wysokich słupków poparcia dla PO dozwolone są wszystkie, nawet najbardziej brutalne, chwyty? Wniosek o odwołanie posłów PiS zgłoszono nagle i od razu przystąpiono do głosowania, w którym – nie bez cichej pomocy PSL – bez skrupułów wykorzystano większość, jaką ma Platforma. Okoliczności wyrzucenia Beaty Kempy i Zbigniewa Wassermanna oburzyły nawet Bartosza Arłukowicza z SLD, którego o sympatię dla PiS trudno podejrzewać. Ale „nocna zmiana” w komisji hazardowej to tylko dopełnienie działań polityków Platformy, którzy od początku umniejszali jej znaczenie. Już wyznaczenie nader krótkiego okresu pracy (do lutego przyszłego roku) czy rozszerzenie zakresu jej zainteresowań do trzech ostatnich rządów rozmywało sedno sprawy. A sednem jest – pamiętajmy – skandal, jaki wybuchł po ujawnieniu nagrań Rysia, Zbycha i Mira. Jeśli Platforma robi wszystko, aby komisja niczego nie wyjaśniła, powinna mieć świadomość, że wzmacnia tylko podejrzenia, iż wyciek w aferze hazardowej pochodzi z kancelarii Donalda Tuska. A swoją drogą, ciekawe, czy poznamy billingi Grzegorza Schetyny z gorącego okresu sierpnia i września tego roku, o co przed usunięciem wnioskowała Beata Kempa? Zdemoralizowana Platforma demoralizuje swoich wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Co do tego mam pewność. 05.12.09, 09:44 Nie będę wyjaśniać, bo nie zasługujesz... i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: eeee 05.12.09, 09:41 hamuj się. Wylewu dostaniesz... i kto będzie forum obsrywał? Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat nie ma na TO dowodu z definicji 05.12.09, 10:29 Ammamit: "Mogę z czystym sumieniem odpowiedzieć: tak. Skąd mam tę pewność, wyjaśniać tobie nie będę." ################################ Wiem bo nie ma na TO dowodu z definicji!!!!!!!! ____________________________________________________________ Ta sama bezczelna odwyrtkowość co u.... piczognojarka, scanośMiecia,kuwaka...i paru innych.... TAK WTRESOWANA ZDOLNOŚĆ do........ Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Mam na to kilka dowodów... 05.12.09, 10:34 Jak napisałam: nie zasługujesz, żeby udowadniać... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 żydowską bezczelną butę NKWDziski wymagajacej hero 05.12.09, 10:57 izmu pozostaw sobie dla polemik z Palestyńczykami nie z TYMI KTÓRZY CIĘ BRONILI chamko bezczelna! śMieć Ci wyjaśni o 1968 r..........spadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: żydowską bezczelną butę NKWDziski wymagajacej 05.12.09, 12:32 hamuj sie "polska" swinio! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Tsk, tsk 05.12.09, 11:48 "obsrywał" Co co za slowa u arbitra elegancji. Szanuj zasluzonego kolege z wieloma slabosciami, ktore i inni maja... PF Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Tsk, tsk 05.12.09, 12:34 ...odturlaj sie... o obsrywaniu on pierwszy napisal. na takie slabosci to skierowanie do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat mendo wyzwiskowa paskudo etyczna zakłamana propag 05.12.09, 12:53 andzistko antypolska: - "Włącz mendowata oszczerczyni wyszukiwarkę i znajdź paskudo ODWYRTKOWA - kto na logiczne MOJE POSTY - POKAZUJACE ... i OBNAŻAJĄCE.... DEMASKUJACE te wszystkie Wasze megaABSURDY ABSURDÓW .....KTO zaczął WOBEC MNIE UŻYWAć repertuaru eSBeckiego rynsztoka? ############################################### No PO-wiedz............ KTO! I spadaj do swoich.... Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat ________________PO-woli PO-wtórzę:__________!!!_: 05.12.09, 12:46 Ktoś taki kto sam się ukrywając pod nickiem, od lat nie odnosi się _________na FORUM DYSKUSYJNYM___________!!! do poglądów innej osoby, starającej się WSZELKIMI TELe-Metodami doprowadzić do prawdziwej rzeczowej debaty , piętnując przy tym zaczepki i wybiegi, podłe prowokacje, stadne hucpy pod założony cel, czyli ETYCZNĄ ODWYRTKĘ... -> ALE PO-dle i PO-DSTĘPNIE wywyższa się PO-nad innych, u-PO-karza wyzwiskami i obelżywmi insynuacjami - jawnie i w zamyśle kłamliwymi, post-ubeckimi metodami - zasługuje na słowne baty ode mnie! Na każdą reprymendę!Na każdy policzek polemicznyz za rasistowską podłą prowokację wymierzoną celowo w mój naród (idzie mi tu o podstępne propagowanie podwójnych standartów moralnych ofiar i katów )! Na pokazanie innym przy pomocy szokująco prostej ale wymownie dowodzącej absurdu wielojęzycznej głupoty - ilustracji szachrajstwa propagandowego - tego absurdalnego samobójstwa wizerunkowego - wobec obroncy prawdy w 1968 roku. A przy okazji krytykę komuszych i rasistowskich metod Moczara! Z ktorych dziś tacy jak Ty i Scan czerpią pełnymi garściami! -------- ____nie uciekłabyś hipokrytko! hasz0 05.12.09, 09:36 Znam takich jak Ty! Co to wymagają od innych a nigdy od siebie! Oskarżają innych o to czego nigdy sami przenigdy by ze strachu nie zrobili! Poznaję ich po tym, że oskarżają wymagajac heroicznych postaw od ........siebie? ..OD SIEBIE?....... Czy znasz bohaterów wysyłających innych na ryzko utraty życia? Tak ? Ja też znam......szli z pistoletami za plecami i odznakami NKWD. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: ja tez powtorze powoli... 05.12.09, 12:51 hamuj sie. Nie widze w twoich postach odniesienia do pogladow. Widze tylko obelgi. Zamknij sie! Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat ślepa? .na obłudne..wymaganie heroizmu do Ulamów? 05.12.09, 12:56 śMiecia metody..........cholera jasna co za szmatławe towarzycho! Piczusia sobie weź na PO-mocnika! Ma wieloetnie zasługi!!!!!!!!!! PO-szukaj..... niedorajdo IQ. Zwielokrotniona durnota percepcyjna wyarażana w wiel językach! Rece opadają. Nie pamiętasz oelżywych postów bez tresci wobec starszego do Ciebie pana? Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: ślepa? .na obłudne..wymaganie heroizmu do Ul 05.12.09, 15:40 No... naczytałam się obelżywych twoich postów do mnie... Niepotrzebnie cię "odgasiłam"... chyba mnie z kimś mylisz... Piszesz do mnie? Czy do "was"???? Jeśli do "was" to nie doczekasz się niczego innego niż: palancie... Twoje starszeństwo mi lata. Na szacunek się pracuje a nie go "dożywa". Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 trochę mnie wkurzyłaś wywyższaniem się Pardon! 05.12.09, 15:44 wczesniejsze impertynecje WYBACZAM! na kogo miałebym się obrazić? Na kogoś kto nie rozumie logicznej argumentacji? Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: trochę mnie wkurzyłaś wywyższaniem się Pardon 05.12.09, 15:45 Goń się... Odpowiedz Link Zgłoś