aaki Re: Poland defined as most racist country 07.12.09, 20:22 znaczna część tego podstepnego antysemityzmu kryje się sprytnie za rzekomą obiektywną krytyka izraela ale i tak został zdemaskowany przez dzielny naukowy team Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Poland defined as most racist country 07.12.09, 20:44 chlopaki, a kto z was dzisiej po flaszke leci? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Poland defined as most racist country 07.12.09, 20:52 Jak już pytasz, to leć ty Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Déjà vu 07.12.09, 21:25 wlasnie sie siebie pytalem gdzie to ja juz widzialem Cos w tym jest. Malo cudzoziemcow i Polacy sie ciut jeza w ich obecnosci. A Zydzi? Zydzi to zadni cudzoziemcy. To przeciez nasi! PF Odpowiedz Link Zgłoś
aaki no patrz pan,patrz 07.12.09, 21:56 przynajmniej w czesci dzielnic paryskich francuzi sie nie jeżą na widok obcych i kolorowych. bo nie ma już tam francuzów Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: no patrz pan,patrz 07.12.09, 22:01 Francja jest krajem emigracji: polskiej, wloskiej, portugalskiej...a teraz z Magrebu. Polska nie jest. Taka roznica. PF Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: no patrz pan,patrz 07.12.09, 22:31 amen www.youtube.com/watch?v=GDlCcGBtGd0 Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: no patrz pan,patrz 07.12.09, 22:46 Wzielem mimo korkow ryzyko i zapostulowalem na visiting professor na mojej Alma Mater. PF P.S. Bog zaplac za piosenke Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Déjà vu 07.12.09, 22:24 "Nie trawia pewnych realiow" Raczej pewnych nickow. Do ktorych niestety tez naleze PF Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Powiedz mi cos czego nie wiem :O) 07.12.09, 22:55 Na tym forum juz 8 lat temu padaly podobne opinie, ze z racji narodowo-katolickiego wychowania (generalnie) Polak to ksenofob, a w slad za tym rasista, bigot, antysemita, homofob - na kazdego obcego ma jakas paskudna latke. Na Murzyna nie powie inaczej jak brudas albo asfalt, na Araba sandal i tak dalej i tak dalej. Z gruntu wrogo nastawiony jest do kazdego z wymienionych. Bo Polak to bardzo tolerancyjny gosc a i goscinny przy tym, bo "gosc w dom"... ale bylby jeszcze tolerancyjniejszy gdyby przybysz przemalowal sie z czarnego na bialo, badz za Chiny nie przyznal sie do homoseksualizmu. Jesli nie, to wtedy zaczynaja sie problemy, z tolerancyjnoscia i goscinnoscia. A juz zupelnie najlepiej gdy Zyd, Aram, Wietnamczyk siedzieli w swoich wlasnych krajach i nie niepokoili dobrych i poboznych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Poland defined as most racist country 07.12.09, 22:59 jak czytam forum aqua i nie tylko, to moge tylko potwierdzic: polska jest najbardziej rasistowskim panstwem..... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Poland defined as most racist country 07.12.09, 23:09 don't forgot israel danuś Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: Poland defined as most racist country 07.12.09, 23:52 Mam nadieje, ze wpisalas sie do mnie jedynie przez pomylke. Przysiegalas przeciez, ze juz nigdy nie odezwiesz sie do mnie ) dana33 napisała: > jak czytam forum aqua i nie tylko, to moge tylko potwierdzic: polska jest najbardziej rasistowskim panstwem..... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Poland defined as most racist country 08.12.09, 13:15 niech ktos z laski wytlumaczy beniowi, ze ani nie wpisalam sie do niego, ani nie ma zadnej pomylki.... tytul mojego postu nie odnosi sie do jego wpisu.... niech patrzy uwazniej..... Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: Poland defined as most racist country 08.12.09, 19:13 dana33 napisała: > niech ktos z laski wytlumaczy beniowi, ze ani nie wpisalam sie do niego, ani nie ma zadnej pomylki.... tytul mojego postu nie odnosi sie do jego wpisu.... niech patrzy uwazniej..... *Oczywiscie )) Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Poland defined as most racist country 07.12.09, 23:58 dana33 napisała: > jak czytam forum aqua i nie tylko, to moge tylko potwierdzic: polska jest > najbardziej rasistowskim panstwem..... nu...wreszcie jest cos co tobie gruba beczko podoba sie w polsce cos...za czym tesknili twoje tate ,mame mieszkajac na wygnaniu w erecu....teraz ty Odpowiedz Link Zgłoś
aaki pewnie jestes wyjątkie potwierdzającym regułe 07.12.09, 23:08 szlachetnym nota bene Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ksysiu, gdyby mogl... 08.12.09, 00:05 ..zmienilby sobie plec. Od miesiecy bryluje na forum Feminizm Odpowiedz Link Zgłoś
melord marouder pod jakim nickiem tam...robisz? 08.12.09, 00:46 Od miesiecy bryluje na forum Feminizm widac dobrze znasz to forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Pod wlasnym, ze zaspokoje twoja dziwna.. 08.12.09, 00:50 ..w tym wzgledzie ciekawosc. Odpowiedz Link Zgłoś
melord dziwna.. 08.12.09, 00:52 bo z lewakami sie zadajesz ktorych ponoc nie trawisz... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: marouder pod jakim nickiem tam...robisz? 08.12.09, 00:50 melord napisał: > > Od miesiecy bryluje na forum Feminizm > widac dobrze znasz to forum.. hehe chyba jako "biale kozaczki". potem wpada na forum dla AA,bo zdaje sie chlopiec tankuje niezle co noc Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: marouder pod jakim nickiem tam...robisz? 08.12.09, 00:59 potem wpada na forum dla AA na to tez????(jest takie?) "biale kozaczki"???? zajrzalem tam na chwile po jego poscie nie zauwazylem(jeden post otworzylem)...moze on "dzikowy" co?? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: marouder pod jakim nickiem tam...robisz? 08.12.09, 01:04 melord napisał: > potem wpada na forum dla AA > na to tez????(jest takie?) > > "biale kozaczki"???? zajrzalem tam na chwile po jego poscie > nie zauwazylem(jeden post otworzylem)...moze on "dzikowy" co?? nie chadzam tam,wiec ot tak strzelilam zmykam pozdrowienia i wyszukalam stara piosenke,bo wszak u nas juz noc sie szykuje,chociaz koncertowo-swiateczna www.youtube.com/watch?v=TJBxzSPjWwk&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-1r-5-HM Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: marouder pod jakim nickiem tam...robisz? 08.12.09, 01:14 7-8 wieczorem to noc?? 2-3 rano...do tego trzeba miec zdrowie...jak niektorzy Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No, ja tam jestem antyislamskim rasista.. 07.12.09, 23:38 ..pryznaje sie Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Poland defined as most racist country 07.12.09, 23:47 hehe bo nie wali sie z sasiadami,nie otacza murem na skradzionych terenach i nie zachowuje jak szamberec w polsce. nu fakt straszni jestesmy i tak trzymac, to moze zydzi sie wreszcie na nas obraza i wezma sobie i pojda. Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 Bzdura. Ci naukowcy sa stronniczy 08.12.09, 21:17 najbardziej rasistowskie kraje to: Australia, Indie, Chiny, Japonia i Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: up! up! up! up!!! 05.01.10, 18:18 ten wateczek to nawet mial troche wpisow, ale stary, sprzed miesiaca, wiec koniecznie trzeba zrobic up! Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian please accept my apology... 05.01.10, 20:27 www.youtube.com/watch?v=aiGPQVUJqq0 Odpowiedz Link Zgłoś