perla 13.12.09, 14:23 że im oddano. A Hans i spółka szaty rozdzierać będą na "barbarzyństwo" Israela właśnie. www.rp.pl/artykul/405503_Ostrzal_Izraela_ze_Strefy_Gazy.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldbaum Re: znów strzelają a potem będą płakać 13.12.09, 14:53 "Można zatem postawić śmiałą tezę, iż to w Mińsku Mazowieckim po raz pierwszy i w sposób zorganizowany Żydzi użyli broni palnej przeciwko niemieckiemu okupantowi w czasie II wojny światowej." "oddali kilka strzałów do Niemców, pilnujących na zewnątrz budynku szkoły. Niemcy w odwecie podpalili budynek szkoły a do wyskakujących o ludzi oddawali strzały." Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: znów strzelają a potem będą płakać 13.12.09, 14:56 goldi...zebys ty cos raz madrego powiedzial.... Odpowiedz Link Zgłoś
perla ale co to ma do rzeczy? 13.12.09, 14:57 i odpowiedz goldi, czy popierasz ostrzał Israela z terenów Gazy właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ale co to ma do rzeczy? 13.12.09, 15:06 perla napisał: > i odpowiedz goldi, czy popierasz ostrzał Israela z terenów Gazy właśnie? a ty popierasz okupantow,bo jesli tak to rozumiem twoj bol,ze Polska sie od nich wyzwolila? wszak najfajniej by bylo tobie zyc w gettcie z okupantem zyjacym za murkiem i kontrolujacym co,kiedy i w jakich ilosciach madra perla miec moze. nie zeby perle to przeszkadzalo,bo wiadomo,ze on ci minimalista jest, wiec i by walczyc z okupantem nie chcialby. jesli sasiad perly by wystrzelil w strone okupanta pare naboi tenze dobry okupant wzialby perle i jego sasiadow zrownal z ziemia za to,ze perla niegrzeczym byl i kochac ich nie chcial. ale znowu perla by to zrozumial,ze nie ma juz nawet domu w swym gettcie,gdyz okupant moze i powinien ukarac wszystkich poddanych za to,ze go nie kochaja. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Vicky, a kto okupuje Gazę właśnie? /ntx 13.12.09, 15:19 no wlasnie kto ja kontroluje,kto trzyma kurek z woda,pradem,transferem ludzi,kto ludziom domy niszczy,napada na ich tereny,nie pozwala sie przemieszczac, pracowac, kto don strzela pod murem i okazjonalnie ich najezdza niszczac wszystko co zyje,kto mur buduje na ich terenach, kto rozparcelowal tereny po roznych miejscach,kto niszczy im drzewka oliwne ,zatruwa studnie..i wogole sprawia,ze zycie tam jest beznadziejna egzystencja.. ps. kto dostal mandat i od kogo by tak zyc i traktowac tubylcow i kogo swiat za to potepia? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Vicky, a kto okupuje Gazę właśnie? /ntx 13.12.09, 15:38 alez ty bronisz tych terrorystow, rochellinska i sprzedajesz tutaj to badziewie propagandy arabskiej.... wszystko w jeden kubel wrzucasz.... i west bank i gaze.... ale co to tam dla ciebie.... doloz jeszcze darfur i tybet i dopiero bedziesz miala ucieche, idiotko..... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Vicky, a kto okupuje Gazę właśnie? /ntx 13.12.09, 16:22 czy wikus moze ma Araba za meza? Wtedy bym to rozumial.... Odpowiedz Link Zgłoś
perla nie wiedziałem, że z Żydów takie łobuzy są 13.12.09, 15:41 naprawdę im zatruwają wodę? To czemu Gaza należy do jednych z najbardziej ludnych miejsc? Przecież po tym wszystkim powinni już nie żyć. A propos Vicky, kiedy USA oddadzą Meksykowi Texas właśnie? vicky17 napisała: > no wlasnie kto ja kontroluje,kto trzyma kurek z > woda,pradem,transferem ludzi,kto ludziom domy niszczy,napada na ich > tereny,nie pozwala sie przemieszczac, pracowac, kto don strzela pod > murem i okazjonalnie ich najezdza niszczac wszystko co zyje,kto mur > buduje na ich terenach, kto rozparcelowal tereny po roznych > miejscach,kto niszczy im drzewka oliwne ,zatruwa studnie..i wogole > sprawia,ze zycie tam jest beznadziejna egzystencja.. > ps. kto dostal mandat i od kogo by tak zyc i traktowac tubylcow i > kogo swiat za to potepia? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: nie wiedziałem, że z Żydów takie łobuzy są 13.12.09, 15:51 perla napisał: > naprawdę im zatruwają wodę? no wiem perla,ze nie wiedziales,malo tego uwazasz,ze zabijanie ludzi w imie twej niewiedzy jest jak najbardziej usprawiedliwione..no chyba,ze ktos zyda zabije,wtedy perla protestuje. a co do gestosci zaludnienia to getto zydowskie tez takie bylo,czy rowniez interesuje cie fakt dlaczego zydzi mieli tyle dzieci, czy interesujesz sie jedynie przyrostem naturalnym arabow? > . > A propos Vicky, kiedy USA oddadzą Meksykowi Texas właśnie? > spytaj stanow wlasnie,ale z tego co wiem nikt nie rozwala meksykanow za to,ze pzekrocza nielegalnie granice, nikt im nie odcina pradu,wody,nie zabiera pieniedzy ani ich nie najezdza za to,ze nas nie lubia,choc rozne rzeczy nam robia. poza tym USA ma uznane przez swiat granice,czego o twej ojczyznie powiedziec nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nie wiedziałem, że z Żydów takie łobuzy są 13.12.09, 15:58 jak postepuje budowa muru miedzy meksykiem a usa, rochellinska? alez wy tam getto dla meksykanow robicie... wyszkoliliscie sie na tych rezerwatowych gettach dla indian, to teraz juz wam lekko idzie z tym gettem dla meksykanczykow... tymczasem slyszalam, ze obamski nie ma zamiaru ubezpieczyc tych nielegalnie przebywajacych meksykanow w usa.... jak zachoruja, to wlasnie niech umieraja, co mu tam... niezly rasistowski kraj jest ta twoja ameryka.... a ty glosowalas na tego inaczej opalonego, co teraz nic, tylko jeszcze posyla 30 tysiecy zolnierzy, ktorzy beda zabijac bezbronne dzieci w afganistanie.... mam nadzieje, ze w koncu swiat sie obudzi i nastepna podroz obamskiego do europy bedzie do hagi pod sad miedzynarodowy, gdzie bedzie oskarzony o zbrodnie przeciwko ludzkosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: nie wiedziałem, że z Żydów takie łobuzy są 13.12.09, 16:24 no i Alaske do Rosji...Wprawdzie kupili tak jak i Zydzi od Arabow ziemie, ale jak oddawac to oddawac! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ale co to ma do rzeczy? 13.12.09, 15:35 a co ty perla tak skromnie ograniczasz nasze tutejsze rozrywki??? a ostrzal israela z libanu to pies? wprawdzie po dostaniu w dupsko 2 lata temu jest wzgledny spokoj, ale wiesz.... przygotowuja nam tam niespodzianke... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: ale co to ma do rzeczy? 13.12.09, 16:21 czy ja popieram? Zartujesz chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum To ma do rzeczy 13.12.09, 18:17 ze to nie pierwszy raz, gdy bezbronne golodupce rzucaja sie na uzbrojonych po zeby, choc nie maja zadnych szans. Ci sami, dla ktorych to byla wyjatkowa reakcja i opisuja ja dzisiaj jako bohaterstwo traktuja ludzi, ktorzy robia to samo jak kryminalistow. perla napisał: > i odpowiedz goldi, czy popierasz ostrzał Israela z terenów Gazy > właśnie? Gdyby ruscy albo niemcy weszli do Polski, spedzili Polakow (i zydow jak ty) do gett, gdzie mogliby wegetowac, ty bys w zyciu nikogo nie ostrzelal ani nawet nie obrzucil. Ale inni robiliby to, jak robili ich przodkowie za kazdym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachnat Re: znów strzelają a potem będą płakać 13.12.09, 14:56 A mieli rzucać różami Tak to głupki goldbaumy dają się za nos wodzic zwykłym arabusom Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: znów strzelają a potem będą płakać 13.12.09, 15:03 haszszachnat napisał: > A mieli rzucać różami > Tak to głupki goldbaumy dają się za nos wodzic zwykłym arabusom Bo zwykły arabus jest cwańszy od niezwykłego goldbauma. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Pamietasz Perła oberterrorystę Sanczeza Ilicza? 13.12.09, 15:28 To duchowy dziadek tych dzisiejszych brodaczy, którzy strzelają. Pewnie dlatego,żeby ta cała lewa międzynarodówka grubberów, goldbaumów, strzyg, cepów, francuzów i innego badziewia nie zapominała o "sprawie palestyńskiej" i w każdą rocznicę Płynnego Ołowiu ocierała łzę kapiącą z oka. Rożkiem niebieskej chusteczki naturalnie. "Według komunikatu ogłoszonego w Strefie Gazy do ostrzału przyznały się Brygady Abu Alego Mustafy, zbrojnego ramienia Ludowego Frontu Wyzwolenia Palestyny" LFWP, 30 lat temu wysadzał w powietrze samoloty z ludźmi, do ciebie walił na Fiumicino, mordował kobiety i dzieci gdzie się dało. Obok Hamasu (demokratycznie wybranego - to ważny argument lewactwa) na liście terrorystycznych organizacji wyjętych spod prawa w UE i USA. Nie wyjętych z serduszek "bojowników o słuszną sprawę palestyńską". A durna Unia (ja również, niestety) bandytom płaci... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Pamietasz Perła oberterrorystę Sanczeza Ilicz 13.12.09, 15:41 oni troche sie jeszcze powinni wyszkolic z celowaniem.... nie spadlo tam, gdzie chcieli, zadnych szkod... w tamtej wojnie libanskiej, to nasrallah tez mial troche trudnosci z celowaniem.... cala kupa rakiet spadla mu na wioski i miasteczka arabskie... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Arab strzela, Allach kule nosi. A że obaj leniwi 13.12.09, 15:46 z natury to i takie efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Pa.cany w Minsku Mazowieckim tez strzelaly 13.12.09, 18:44 A ze i pa.cany i jahwe leniwe z natury to i efekty byly, jakie byly. Odpowiedz Link Zgłoś
perla lewccy terroryści z RAF-u czy Czerwonych Brygad 13.12.09, 15:45 lekcje bandytyzmu brali w palestyńskich obozach szkoleniowych. No i w podzięce za to, ich ideologiczni pobratymcy mają ciągle sprawę palestyńską w swych serduszkach właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Wpadliśmy jak goowno w kompot, 13.12.09, 15:51 terrorystów palestynów finansowały demoludy (w tym PRL) teraz Unia, czas z tym skończyć. Czytałeś może wspomnienia rumuńskiego szefa bezpieki Pocepa (Pacepa?), że Arafat to twór KGB, szkolony w Sowiecji? Bliskowschodni zbrojny oręż narodu radzieckiego w walce z izraelsko- amerykańskim imperializmem. perla napisał: > lekcje bandytyzmu brali w palestyńskich obozach szkoleniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: lewccy terroryści z RAF-u czy Czerwonych Bryg 13.12.09, 15:54 a u kogo irgun,batar,kachane i inne bandyckie grupy lekcje pobiealy...oops oni nie terrorysci wszak koszerni byli, nu nawet w nazi sie kochali co poniektorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 no bo widzisz perla 13.12.09, 15:45 ze sytuacja na BW przypomina nieco sytuacje na tym forum. kto okupanta lubi,ciagle im lize nogi,zgadza sie dowolym bull shitem ,ktory tu rozrzucaja na nie swoim terenie, ten moze tu zyc i jest mu pozwolone by wyglaszac nawet "swoje" opinie. gorzej z tymi,ktorzy widze iz nie jest to prawdziwa wolnosc,ale jej marna namiastka a ci ,ktorzy ja tu "nadzoruja" maja mentalnosc zwyklych bambrow. ty ich bronisz bo sa czescia twojej kultury,ale spora czesc ludzi widzi to jako chec kolonizacji i zaboru nie swoich ziem a wiec z tym walczy Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no bo widzisz perla 13.12.09, 15:53 nu widzisz rochellinska pustemo, jak ty ladnie wszystko umiesz wytlumaczyc.... tylko jedno jest mi, jako okupantce pelnej checi kolonizacji i zaboru nie moich ziem: dlaczego wlasnie israel 5 lat temu jednostronnie wyszedl z gazy, zostawiajac te ziemie hamasnikowm? cusik na moment cos nasza chec kolonizacji sie oslabila? a dlaczego ty nie odpowiesz perle na temat zwrotu teksasu meksykowi? a wogole to powinniscie sie wszyscy wyniesc z tej ameryki, bo ziemie zagrabiliscie, ukradliscie i teraz okupujecie, zamiast zeby ich prawowici wlasciciele, indianie ze szczepow roznych, mieli tam wladze.... nu, to won z ameryki.... jak ty wrocisz do polski, to ja zostawie te moje zagrabione tereny i tez wroce do polski... napisz mi, kiedy bilet new york-warszawa bedzie miala w kieszeni, zlodziejko i okupantko zagrabionych terenow.... Odpowiedz Link Zgłoś
superspec American Indian Unemployment – From Bad to Worse 13.12.09, 16:03 in Recession tinyurl.com/ycyuu9v Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: American Indian Unemployment – From Bad 13.12.09, 16:20 nu, przeciez mowie, ze to rasistowski kraj, ta ameryka... mnu i zobacz superspec..... "American Indians, on and off reservations"...... nawet nie wiedzialam, ze te getta dla indian ciagle jeszcze istnieja.... gdzie human rights watch??????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Rasistowski i imperialistyczny.Ale jest jeden plus 13.12.09, 16:29 tego dla mojego kraju bo okupują Niemcow.I Niemiaszki mogą swoje żale w spiglu publikować. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Rasistowski i imperialistyczny.Ale jest jeden 13.12.09, 16:42 nu wlasnie..... niemcow tez okupuja... ale co tam, jedna okupacja wiecej czy mniej.... ale ta w oczach rochellinskiej tez jest swietna... ona ma preferencje... okupacja okupacji nie jest rowna... zabijanie tez nie jest sobie rowne... zalezy kto zabija... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: American Indian Unemployment – From Bad 13.12.09, 17:11 szczegolnie ,ze indianie nie chca posylac swoich dzieci do szkol..no coz na polanalfabetow nie ma dzisiaj zapotrzebowania,chyba,ze produkuja sie w giewu za marne pieniadze jako rodzimi..indianie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: no bo widzisz perla 13.12.09, 15:56 Vicky, ja patrzę na to wszystko pragmatycznie. Jako Polakowi i Europejczykowi bliżej mi do Israela niż do tych arabskich dzikusów, którzy maja w planach podbój świata w imię Allaha. I widzisz Vicky, Żyd nam bomb w Europie nie podkłada i nie strzela do nas. A muslim to robią. I paradoksem jest, że ty Vicky, gorąca zwolenniczka muslim, możesz zginąć w zamachu zrobionym przez nich, bo oni zabijają jak popadnie. Czego ci nie życzę oczywiście. Ale ciekaw jestem czy byś ich nadal popierała jakbyś była w samolocie lecącym na WTC właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: no bo widzisz perla 13.12.09, 16:06 perla napisał: > Vicky, ja patrzę na to wszystko pragmatycznie. Jako Polakowi i Europejczykowi > bliżej mi do Israela niż do tych arabskich dzikusów, którzy maja w planach > podbój świata w imię Allaha. > I widzisz Vicky, Żyd nam bomb w Europie nie podkłada i nie strzela do nas. A > muslim to robią. I paradoksem jest, że ty Vicky, gorąca zwolenniczka muslim, > możesz zginąć w zamachu zrobionym przez nich, bo oni zabijają jak popadnie. > Czego ci nie życzę oczywiście. Ale ciekaw jestem czy byś ich nadal popierała > jakbyś była w samolocie lecącym na WTC właśnie. myslisz wybiorczo a to bynajmniej europejskie nie jest,a juz na pewno nie ma nic wspolnego z humanizmem. rozgrzeszasz wojny,podboje,ataki terrorystyczne i wszelka przemoc jesli robi to twoja grupa ludzi, to znaczy kultura jaka ty widzisz,ze jest przewodnia a u drugich,ten sam sposob zachowania potepiasz. poza tym dopasowujesz historie do swego skryptu, generalizujac i demonizujac spora czesc ludzkosci. to typowe dla propagandystow,ktorzy chca uswietlic pewnie niecne karty historii,by wszystko gralo. ps.dzisiaj terror nie musi odbywac sie za pomoca bombek,mam nadzieje,ze rozumiesz o co mi chodzi a jesli chodzi o to z kim nam bardziej po drodze to chyba ani z jedna ani z druga kultura, jesli juz mamy byc sprawiedliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 i jeszcze jedno perla 13.12.09, 16:11 pokaz mi jednego araba na forum,ktory zachowuje sie w ten sam sposob jak tutejsi zydzi,ktorzy wedlug ciebie sa tak tobie i twojej kulturze bliscy? wszak od nich mamy uczyc sie kultury,tolerancji i koegzystencji, bez ktorej w dzisiejszym swiecie zyc sie nie da. czyli powinnismy welug ciebie otoczyc sie wyskoim murem,strzelac do kazdego kto poden podejdzie w miedzyczasie krzyczac jacy to my jestesmy dobrzy bo ich zabijamy w imie naszej..kultury wlasnie i racji wyzszych, nadanych nam od samego boga z..lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
perla a są na Aqua jacyś Arabowie? 13.12.09, 16:21 bo na razie tylko ich pieski widzę. Kiedyś był tu Palestyńczyk. Vist mu było. Ale ogłosił swoje samobójstwo i chyba nie żyje więc. Mam nadzieję, że sam wybrał się do dziewic i nikogo na siłę ze sobą nie zabrał. A ostrzegałem go, że mu nadmiar viagry zaszkodzi, a on do mnie "nie martw się Perła, ja jestem szybkostrzelny". No i za szybko się wystrzelał właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: a są na Aqua jacyś Arabowie? 13.12.09, 16:26 a nie zrobil przedtem BUM? Mogl przed domem wikusi.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a są na Aqua jacyś Arabowie? 13.12.09, 16:31 nu, perla.... jak mogles zapomniec tego kwiata polskiego muzulmanstwa omara farisa????? tez tu byl, ale nie mial za duzo argumentow i sobie poszedl.... a potem, jak mial jakies interview w polskim radio i chcialam sie dolaczyc do dyskusji, to sie okazalo, ze facio nie byl gotow przyjmowac rozmow z israela.... ja to jeszcze dobrze pamietam, jak tu plul, ze nie moze wrocic do israela, ze ma klucz do swojego domu (oni wszyscy maja klucze.... ile kosztuje stary klucz w polsce na pchlim targu?) i ze on sie tu urodzil, ale w koncu wydusil z siebie, ze tate byl w bojowkach arabskich i robil zamachy na zydow i on mu "dzielnie" pomagal... wtedy juz bylo jasne, dlaczego israel go nie wpuszcza.... zabawe miala niezla.... Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: a są na Aqua jacyś Arabowie? 13.12.09, 16:38 a ten. No tak. On ma manię wielkości chyba. Pamiętam jak kiedyś zaczął wyliczać co Israel ma zrobić. I powiedział, że jak to zrobi to on osobiście gwarantuje pokój właśnie. )) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a są na Aqua jacyś Arabowie? 13.12.09, 16:49 i israel nie poszedl na te gwarancje???? moze jednak my nie tacy madrzy, jak o nas mowia???? jakbysmy poszli, to ja cie mowie perla.... pokoj bylby jak nic.... israela by nie bylo, ale pokoj by byl.... miedzy polakami i francuzami naprzyklad, ale napewno nie miedzy arabami i arabami... Odpowiedz Link Zgłoś
perla znalazłem 13.12.09, 16:55 powiedział dosłownie tak właśnie: "Jeśli Izrael wycofa sie z ziem okupowanych to gwarantuję pokój! Jesteśmy ludźmi pokoju" Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: znalazłem 13.12.09, 17:04 hahahahahahahahaha..... jak oglosilismy, ze sie wycofujemy z gazy, to chronologia reakcji arabskiej byla taka perla: - generalissimo de arafat (jeszcze zyl wtedy bidulka) wsciekl sie strasznie i wrzasnal we wszystkie mikrofony na raz, ze on sie nie zgadza.... ty farsztejst.... najpierw oplacal zamachy w ramach walki o wyzwolenie spod okupacji, a jak israel powiedzial "ok, wylazimy z gazy" to sie nie chcial zgodzic.... - potem abbas (arafat juz sie przeprowadzil do allaha) zaplanowal, ze w domkach osiedlencow w gazie urzadzi resort wypoczynkowy dla gazanczykow..... - potem jednak zdecydowal inaczej (i z racja... mozesz sobie wyobrazic, jakby pospolity gazanczyk przez dwa tygodnie mieszkal w domku z ogrodem i biezaca woda? to by dopiero zrobili intyfade wewnetrzna w gazie....) i rozkazal israelowi zburzyc te wszystkie domki... izrael zburzyl wszystko oprocz synagog i cieplarni... - w dwa dni po opuszczeniu gazy arabowie, ci dazacy do pokoju, spalili wszystkie synagogi i cieplarnie, przedtem rozkradajac wszystko co ruchome, jak drzwi, framugi okienne, zamki, nu takie rzeczy... a te cieplanie to moglyby byc poczatkiem ich gospodarki rolnej czy jak to sie tam nazywa... - a w tydzien pozniej przesuneli swoje wyrzutnie blizej granicy z israelem i zaczeli ostrzeliwac tez juz ashkelon.... to wlasnie faris nam zagwarantowal..... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a są na Aqua jacyś Arabowie? 13.12.09, 17:09 perla napisał: > a ten. No tak. On ma manię wielkości chyba. Pamiętam jak kiedyś zaczął wyliczać > co Israel ma zrobić. I powiedział, że jak to zrobi to on osobiście gwarantuje > pokój właśnie. )) dobrze,ze ty i pasztet nie macie manii wielkosci nakazujac innym co maja ze swoim zyciem i pogladami robic? a nie tak dawno ta sama grupa ,z ktora dzisiaj sie calujesz ponizala ciebie i twoja wybranke niczym.. ech perla nie masz ty za grosz ambicji albos prowok cienki. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a są na Aqua jacyś Arabowie? 13.12.09, 16:36 perla napisał: > bo na razie tylko ich pieski widzę. hm no wlasnie tez mnie to ciekawi wszak agenci mossadu i ich polskojezyczne pieski tu sa a po co perla skoro arabow tu niet? a to ponoc arabowie maja swiat zalewac a nie zydzi, ci tylko kultura maja tu swicic,a swieca oj swieca jak ty w lublinie swoim postepowym.. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: i jeszcze jedno perla 13.12.09, 16:26 rochellinska.... bylo paru arabow na tych forum.... polskich arabow... i pelno jest takich obroncow arabskich jak ty... problem wasz polega na tym, ze jak dochodzilo do jakiejs wymiany zdan, to wszystko co ci arabowie mogli, robisz i ty i twoja grupka dalej: powtarzacie ciagle te same frazesy, nie umiecie odpowiedziec na zaden argument ze strony zydow i konczy sie jak zwykle kretynskimi okupant/morderca dzieci/zatruwacz wody etc etc etc.. ty pustemo nawet nie masz argumentu na to, co robi twoj obecny kraj... wlasnie budowa muru... wlasnie zagrabienie ziem nalezacych do indian... wlasnie getta nazywane rezerwatami... tak wlasnie macie... zaklamanie, tchorzowsko i manipulacyjnie... malo tego... to co krytykujecie w moim kraju, usprawiedliwiacie w waszym, jak to dokladnie zrobil pare dni temu twoj tak umilowany i przez ciebie wybrany hussajn o..... och rochellinska.... ty nie masz pojecia jak ja lubie pokazywac wasza hipokryzje i glupote..... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: znów strzelają a potem będą płakać 13.12.09, 16:26 1. Jesli Izrael przesadzi z reakcja i bedzie zabijal masowo dzieci jasne ze sie odezwe. 2. A hamas oczywiscie robi zle ze strzela. Zle i glupio. Odpowiedz Link Zgłoś
perla o! Hans się odezwał z naukami 13.12.09, 16:32 hansgrubber napisał: > 1. Jesli Izrael przesadzi z reakcja i bedzie zabijal masowo dzieci > jasne ze sie odezwe. a mógłbyś nam rozwinąć swą światłą myśl? Znaczy się jaka reakcja według ciebie na ostrzał państwa powinna być? Oni jedną rakietę, to i Israel jedną. Oni zabiją jednego Żyda, to Israelowi wolno zabić też tylko jednego. Tak to ma być właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: o! Hans się odezwał z naukami 13.12.09, 16:46 1. Pisalem o tym wielokorotnie. Jesli po jednej stronie sa terrorysci ale uzbrojeni w stalowe rury ktore nikomu nie robia krzywdy ( pomijam z jakich powodow ale to fakt ) a z drugiej supernowoczesna armia ktora robi przez 3 tygodnie jatke to mamy do czynienia z aktem barbarzynstwa. Proste? 2. "mógłbyś nam rozwinąć" - jaka grupe reprezentujesz? Bo ze nie siebie wlasnie sie przyznales. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: o! Hans się odezwał z naukami 13.12.09, 16:53 hansgrubber napisał: > 1. Pisalem o tym wielokorotnie. Jesli po jednej stronie sa > terrorysci ale uzbrojeni w stalowe rury ktore nikomu nie robia > krzywdy ( pomijam z jakich powodow ale to fakt ) a z drugiej > supernowoczesna armia ktora robi przez 3 tygodnie jatke to mamy do > czynienia z aktem barbarzynstwa. Proste? no i co z tego, że te rury nie robią spodziewanej krzywdy? To jest ostrzał państwa, a w takim przypadku państwo ma prawo do odwetu środkami jakie uważa za słuszne. I po to państwa mają swe armie. Gdyby Litwini zaczęli do nas strzelać takimi rurami bo mają pretensje o kilka wiosek na Suwalszczyźnie, to po pierwszej przyjęlibyśmy przeprosiny za "pomyłkę", po drugiej byłby ostry protest dyplomatyczny, a po trzeciej ruszylibyśmy na nich. > 2. "mógłbyś nam rozwinąć" - jaka grupe reprezentujesz? Bo ze nie > siebie wlasnie sie przyznales. "nam" - forumowiczom czytającym wątek, debilu właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: o! Hans się odezwał z naukami 13.12.09, 17:07 perla napisał: > > Gdyby Litwini zaczęli do nas strzelać takimi rurami bo mają pretensje o kilka > wiosek na Suwalszczyźnie, to po pierwszej przyjęlibyśmy przeprosiny za > "pomyłkę", po drugiej byłby ostry protest dyplomatyczny, a po trzeciej > ruszylibyśmy na nich. > > gdybysmy litwinow lupali,kradli im ziemie,okupowali od lat, rozjezdzali buldozerami ich obywateli etc. to ich atak na nas bylby rowniez usprawiedliwiony. rozumiem,ze usprawiedliwiasz wojne libanska,choc tamci na izrael nie napadali wlasnie,ale izrael im wybil tysiace ludzi, plus uczynisl straszne straty materialne w swej kolejnej prowokacji wojennej. ciekawe,gdyby arabowie tak zachowywali sie w stosunku do zydow jak oni do nich, co by taka perla powiedziala? poza tym ciagle nie odpowiedziales mi na pytanie co robia tu na forum agenci mossadu skoro nie ma tu arabow? polska ponoc jest przyjacielem izraela wiec po co to szpiclowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: o! Hans się odezwał z naukami 13.12.09, 18:19 1. Byc moze uwazasz takze ze za kradziez czy klamstwo nalezy stosowac kare smierci. 2. Dzieki za kultularna odpowiedz. Przekonales mnie ze mialem racje, wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: o! Hans się odezwał z naukami 13.12.09, 18:41 brawo grubber..... to wlasnie to: powtarzac sobie ciagle "mialem racje wlasnie" i zacierac z zadowolenia raczki.... nawet jak oprocz grubbera nikt tak nie uwaza.... i tak trzymaj dalej..... a ja tez.... jak zawsze: klamca, manipulant, oszczerca i tchorz.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: o! Hans się odezwał z naukami 13.12.09, 16:55 grubber...... piszac "nam" perla mial na mysli uczestnikow tego watka.... perla nie nalezy do tzw. mojej grupy, napewno nie.... ale przeczytalam wlasnie na twoim forum twoje takie zdanko: "z racji mego radykalnie krytycznego stosunku do "Plynnego Olowiu" " dobrze chociaz ze wiesz, ze jestes radykalny... ale rowniez jestes zaklamany... bo ciagle piszesz te swoje zaklamane i wyswiechtane juz slowa jak "ktore nikomu nie robia krzywdy", chociaz dalam ci nie wiem ile razu dowody, ze nie tylko, ze zrobily mase krzywdy, ale i rowniez dlaczego bylo tak malo ofiar smiertelnych... ktos, kto nie jest gotowy uznac faktow i omija je piszac w kolko to samo klamstwo, jest zwyklym manipulantem i ordynarnie nieuczciwym czlowiekiem... i takim wlasnie jestes ty, grubber.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber dana 13.12.09, 18:47 1. Byc moze byla to tylko niezrecznosc - w sumie malo istotne a nerwy i wyzwiska niepotrzebne. 2. Ale ciesze sie ze przynajesz sie ze istnieje "grupa" - ja zbyt cenie wolnosc by sie zaciagnac do czyjegokolwiek wojska. 3. Podejmij wyzwanie actimela i raz napisz do mnie post bez obelg. 4. Odpowiedz na moje slowa z FCzŚ moglas tam umiescic, byloby logiczniej i moglabys skorzystac z nieznanego Ci komfortu pisania na forum na ktorym nie wyrzuca sie ludzi za to ze maja inne poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 grubber.... 13.12.09, 19:38 zeby mi doplacili, to nawet kropki nie postawie na tym twoim niszowym forum.... niezrecznosc mowisz? nu, mow dalej.... nie przeszkadzaja mi juz twoje klamstwa i oszczerstwa.... ja nie pisze do ciebie obelg, grubber..... klamca, manipulant, oszczerca i tchorz to nie obelgi, tylko udowodniony fakt... nie zostales wyrzucony z ereca za inne poglady, tylko wlasnie za klamstwa, manipulacje, oczernianie i tchorzostwo w nie odpowiadaniu na posty do ciebie... na szczescie szybko cie wyrzucilismy.... na judajce udalo ci sie pobyc troche dluzej, ale blad zostal naprawiony.... jeszcze cos, oszczerco i tchorzu????? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber danke! 13.12.09, 21:00 1. Poproś św Mikołaja by oprócz rózgi Ci dal słownik języka polskiego - znajdziesz tam hasło "obelga". Przeczytaj. Pomyśl. Jeśli przyjdzie Ci szalona myśl by odpisać - zainwestuj w jakość a nie w psiakość. 2. Podasz mi jakiś przykład mego kłamstwa? Poproszę o konkret. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: danke! 13.12.09, 21:19 Do ciebie !!! ,... ============== To chyba nie do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: danke! 13.12.09, 21:23 1. Już wyżej powiedziałem co miałem powiedzieć. 2. Nie widzisz niczego niestosownego ze wchodzisz w moja rozmowę z daną? Z pytaniem z innej bajki? 3. Ciekawe tym bardziej ze dana równie "nie mówiła na temat" ale tego byłeś łaskaw nie zauważyć. Mylę się? Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: danke! 13.12.09, 21:36 Nie dziwie sie danie ale ciekawe ze nikt z was nie zauwazyl ze perla "zamoczyl" - Kibbutz zbudowano na skradzionej ziemi i ze baza byla celem mimo ze kibbutz jest rowniez legalnym celem jako ze jest na okupowanym terytorium ,... ============================================== 1. Już wyżej powiedziałem co miałem powiedzieć. Z nia nie ma sensu bo popiera aneksje , ma agende i brak jej klepki ,... ============================================== 3. Ciekawe tym bardziej ze dana równie "nie mówiła na temat" ale tego byłeś łaskaw nie zauważyć. Mylę się? Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: danke! 13.12.09, 21:38 Lokacja bazy tez problematyczna ,... ===================================== i ze baza byla celem Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: danke! 13.12.09, 21:39 Z nia nie ma sensu bo popiera aneksje , ma agende i brak jej klepki ,... Obawiam się ze masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: danke! 13.12.09, 22:25 Stracisz łaski ,... ============================== Obawiam się ze masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 maniaku..... 13.12.09, 22:54 kibbutz nie jest zbudowany na zdobytych w 67 roku terenach... powstal w 1949 roku, maniaku... 28 lat przed wojna 6-dniowa.... ale przeciez wam kazde klamstwo dobre, byle miec "dowod"... a grubber jak zawsze.... znow nie sprawdzi, znow pierwszy do poparcia klamstwa i znow pierwszy do oczerniania mojego kraju... nu, co zrobic.... tak juz macie i tacy zostaniecie do ostatniego waszego dnia.... i git.... trzeba troche klamcow na tym swiecie.... zeby mozna bylo tu i tam dokopac.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: maniaku..... 13.12.09, 22:55 aaaa...... to bardzo fajna baza wojskowa.... moj syn tam byl pare tygodni... odwiedzilismy go 2 razy.... fajne chlopaki i dziewczyny tam i wycwiczyli mlodych jak trza... Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: maniaku..... 13.12.09, 23:07 A gdzie ja pisze ze w '67 ??? Podalem mapy z '47 i '49 jako dowod ze kibbutz powstal na ziemi skradzionej Palusom ,... forum.gazeta.pl/forum/w,13,104306531,104313102,Re_znow_strzelaja_a_potem_beda_plakac.html?wv.x=1 ================================================================= kibbutz nie jest zbudowany na zdobytych w 67 roku terenach... powstal w 1949 roku, maniaku... 28 lat przed wojna 6-dniowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: maniaku..... 13.12.09, 23:16 Aha , kliknij w link zeby porownac ,... ============================== Podalem mapy z '47 i '49 jako dowod ze kibbutz powstal na ziemi skradzionej Palusom ,... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: maniaku..... 13.12.09, 23:31 id z pretensjami do onz, do rzadu polskiego i do rzadu usa... podzial palestyny na dwie czesci ustanowilo onz, przy poparciu polski i usa... tak ze o ukradzionej ziemi na ktorej jest ten kibuc mowy nie ma... chyba, ze ty juz tak daleko, ze popierasz stanowisko sqrwieli terrorystycznych, ktorzy zadaja zwrotu calej palestyny i wyrzucenia stad zydow... nu, to w takim przypadku mozesz sobie dalej pisac te twoje brednie... Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: maniaku..... 13.12.09, 23:59 Nie krec, masz mape z '47 i '49 i czarne na bialym czyja ziemia ,... Powiedz nam co sie stalo z wlascicielami tej ziemi ??? ,... ============================================================= idz pretensjami do onz, do rzadu polskiego i do rzadu usa... podzial palestyny na dwie czesci ustanowilo onz, przy poparciu polski i usa... tak ze o ukradzionej ziemi na ktorej jest ten kibuc mowy nie ma... Ja nikogo nie popieram , chodzi o fakty, a na marginesie to wole was tam czy na Marsie byle nie w Polsce i nie w sasiedztwie ,... =================================================================== chyba, ze ty juz tak daleko, ze popierasz stanowisko sqrwieli terrorystycznych, ktorzy zadaja zwrotu calej palestyny i wyrzucenia stad zydow... nu, to w takim przypadku mozesz sobie dalej pisac te twoje brednie... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: maniaku..... 14.12.09, 00:05 who cares co ty wolisz, a czego nie? who cares co ty wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: maniaku..... 14.12.09, 00:19 Wrocmy do tematu ziemi i kibuttza , skradzionej czy nie ??? ,... ================================================================ who cares co ty wolisz, a czego nie? who cares co ty wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: danke! 13.12.09, 22:48 grubber..... juz to z toba przerobilam.... nie powtorze tamtego watka... tam ci udowodnilam twoje klamstwo, twoje oszczerstwo i twoje tchorzostwo.... a teraz chlopie, pisz sobie dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: danke! 13.12.09, 23:04 mozliwe..... ale uczciwa.... w przeciwienstwie do ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: danke! 13.12.09, 23:29 To było jeszcze jeszcze bardziej zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: znów strzelają a potem będą płakać 13.12.09, 16:35 hahahahahahahaha..... odezwal sie grubber.... bedzie decydowal, kiedy israel przesadzi z rakcja... tak tak... zabijanie "masowe" dzieci... i znow ani slowa o tym, jak to hamasniki te ich dzieci uzywaja... to nie sprawia grubberowi zadnego problemu.... nu, tak juz ma ten grubber..... klamliwie, oczerniajaco, manipulacyjnie i tchorzowsko..... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 mozna zakonczyc wateczek..... 13.12.09, 17:10 rochellina juz poszla sobie, bo nie wiedziala co odpowiedziec na temat okupowania przez usa indian, trzymania ich w getcie i budowania muru odzielajacego biednym meksykanczykow od usa.... i grubber tez juz poszedl, bo on zawsze odchodzi, jak nie wie co odpowiedziec... dokladnie przeciez napisalam to wyzej: jak ten arab faris... nie ma kontrargumentow, to sie zwija ogon miedzy nogi i sie wycofuje na z gory okreslone pozycje, czyli na inne forum, lub na inny watek... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: znów strzelają a potem będą płakać 13.12.09, 17:16 a i rozumiem,ze skoro izrael wybil palestynczykom 1440+ dzieci to wedlug konceptu perly palestynczycy maja prawo do odwetu za to,ze sa tak brutalenie i bezkarnie mordowani od lat. ps. popros pasztet by ci przetlumaczyl z angielskiego na lubelski jak te dzieci zginely,a musze powiedziec,ze niektore zginely wyjatkowo malo humanitarnie i wstyd,ze w dzisiejszym swiecie ktos tak dzieci morduje uwazajac siebie za przyklad cnot wszelkich. www.rememberthesechildren.org/remember2009.html Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: znów strzelają a potem będą płakać 13.12.09, 17:20 Moze spojrzyj na mape sieroto , doksztalc sie ciut a pozniej komentuj ,... Na granicy wspomnianego kibutza Zydzi maja baze wojskowa Bahad 4 ktora jest ligit celem partyzantow - Dopoki sa okupowani doputy maja prawo sie bronic ,... Mieszkancy Zikim sluza jako tarcza , inna sprawa to trzeba by sprawdzic czy sam kibbutz nie zbudowano na skradzionej ziemi ,... Bahad 4 commonly known as Batar Zikim (Zikim Training Base) is a training base (Bahad) belonging to the Israel Defense Forces ================================================================== "Pocisk moździerzowy wpadł do morza (Śródziemnego) na wysokości kibucu Zikim, a rakieta spadła na pole" - podały izraelskie źródła wojskowe. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: znów strzelają a potem będą płakać 13.12.09, 17:38 What a surprise , jak podejrzewalem , kibbutz Zikim zbudowano na skradzionej Palusom ziemi [(kilkaset metrow od dzisiejszej granicy z Gaza (na prawo od czerwonego punktu "Gaza")] ,... www.clas.ufl.edu/users/mjacobs/Maps/Israel-1948-49.gif ================================================================== ... inna sprawa to trzeba by sprawdzic czy sam kibbutz nie zbudowano na skradzionej ziemi ,... Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: znów strzelają a potem będą płakać 13.12.09, 17:54 Zeby bylo smieszniej to baza wojskowa lezy miedzy kibuttzem i granica Gazy ,... maps.google.com/maps?sourceid=navclient&rlz=1T4TSHB_enUS332US332&q=kibbutz% 20zikim&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=en&tab=wl ================================================================== Na granicy wspomnianego kibutza Zydzi maja baze wojskowa Bahad 4 ktora jest ligit celem partyzantow Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: znów strzelają a potem będą płakać 13.12.09, 18:56 perla napisał: > że im oddano. > A Hans i spółka szaty rozdzierać będą na "barbarzyństwo" Israela właśnie. > > www.rp.pl/artykul/405503_Ostrzal_Izraela_ze_Strefy_Gazy.html I o to chodzi, właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: znów strzelają a potem będą płakać 13.12.09, 19:06 Nu perla , podejdz do plota obszczymurku ,... Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: znów strzelają a potem będą płakać 13.12.09, 19:28 Popsulem ci post , he ??? ,... ================================= Nu perla , podejdz do plota obszczymurku ,... Odpowiedz Link Zgłoś
polski.kret Re: znów strzelają a potem będą płakać 13.12.09, 19:29 Jasne że ta trzytygodniowa ofensywa przeciwko Strefie Gazy, aby powstrzymać ostrzał Izraela zakończyła się pomyślnie. Tylko że zginęło tysiące niewinnych Palestyńczyków... Odpowiedz Link Zgłoś
melord Czy Izrael juz gotowy do ewakuacji? 13.12.09, 20:48 czy na razie spedzono wszystkich do schronow po tym ciezkim i zbrodniczym obstrzale mozdziezowym Morza Srodziemnego i rakietowym pustyni?? Zal mi tych biednych zydow,teroryzowanych nawalnica rakiet spadajacych dzien i noc,szczegolnie wystraszonych dzieci ktore nie moga wyjsc ze schronu na swieze powietrze by sie pobawic czy zajac sie malowaniem lub pisaniem ktore tak uwielbiaja www.infowars.com/articles/ww3/israel_kids_write_messages_on_bombs.htm Dlatego tez uwazam,ze codzienny(lub co pare dni) selekcyjny odstrzal araba,arabki czy malego arabuska wzmacnia morale teroryzowanego narodu dawidowego. Naloty zas F-16 na tunele laczace Gaze z Syria,Iranem nawet N.Korea ktorymi dostarcza sie rakiety i bron...za uzasadnione by piloci nie wypadli z rutyny a samoloty nie rdzewialy na lotniskach. Odpowiedz Link Zgłoś