pozarski 14.12.09, 13:45 wateczek rachcia? Oj,nieladnie,lala. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Czys ty 14.12.09, 17:14 Poljak? Zaczynam watpic. Polska mezczyzna sie na kobiety nie skarzy. Polska mezczyzna cierpi zle traktowanie przez kobiete w milczeniu I GODNIE! PF Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Czys ty 14.12.09, 17:18 polski_francuz napisał: > Polska mezczyzna sie na kobiety nie skarzy. DDDDD Spodnie w szafie znalazłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu - Aua, aua, aua!- godnie odpowiedzial Placzus.. 14.12.09, 17:24 ..na kolejne becki otrzymane z rak zony i corki, gdy ktoregos ranka zapragnal je poinformowac o swoim kolejnym odkryciu. Tym razem nie zawtorowal mu wierny Kruczek, gdyz postanowil zostac sprzymierzencem pan. Piesek dobrze wyszedl na zmianie frontu. Za kazda probe ugryzienia Placzusia byl wynagradzany giczka cieleca. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 nu zadufek.... tos ty napewno nie polak.... 14.12.09, 17:49 ile to watkow juz otworzyles o mnie, biadolac i wlosy z glowy wyrywajac???? ile to maili poslales z lkaniem do administracji? ile to razy na moderacji plakales z mojego powodu??? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Stlukla mi 14.12.09, 17:24 pozarski napisał: > wateczek rachcia? Oj,nieladnie,lala. a siwa ma na imie rachcia..well nie wiedzialam. poza tym zobacz czy ci biale myszki nie wlazly w... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Stlukla mi 14.12.09, 17:31 goldbaum napisał: > morde? > > To dobrze. > > e tam, niedoleznych, tlustych staruszkow sie nie bije. pozarska detka to nie berlusconi Odpowiedz Link Zgłoś