wajego 26.09.09, 08:12 No trochę smok przesadził. Trampka mam teraz. Ale było baaaardzo fajnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chinsk.i.smok Re: Pieczywo czosnkowe 26.09.09, 08:33 Myślisz, że to po czosnku? Może po złocie? Zresztą - czyż nie cenimy miłych wspomnień? Pozdrawiam Was i dziękuję za super wieczór. Odpowiedz Link
w_jak_wruda Re: Pieczywo czosnkowe 26.09.09, 08:40 myslalam, ze tylko ja rano tak wstalam ;-P dzieki smoku Odpowiedz Link
wajego Re: Pieczywo czosnkowe 26.09.09, 09:06 Najmłodsza uczestniczka uznała za stosowne udowodnić rodzicom, że istnieje coś takiego jak 6 rano w sobotę. Nie masz szans Może smok ma rację, trampek pożurawinowiczkowy...? Odpowiedz Link
karmelowa_mumi Re: Pieczywo czosnkowe 28.09.09, 10:27 gorzej: istnieje cos takiego jak 6 rano w niedzielę! Odpowiedz Link
emzecik Re: Pieczywo czosnkowe 28.09.09, 09:07 chinsk.i.smok napisała: > Myślisz, że to po czosnku? > Może po złocie? na pewno po złocie, ledwo przez przełyk się przeciskało a propos złota: tiny.pl/hqf9b buuuu ;P Odpowiedz Link
emzecik Re: Pieczywo czosnkowe 28.09.09, 09:04 eeee... ja oddałem muszli małe pomidorki ;> my z małżowiną także dziękujemy za wszystko - dobre żarcie, dobre picie, znakomite towarzystwo Odpowiedz Link
wajego Re: Pieczywo czosnkowe 28.09.09, 09:24 emzecik napisał: <ja oddałem muszli małe pomidorki ;> A, że tak spytam, którym końcem? Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: Pieczywo czosnkowe 28.09.09, 09:48 oj, Panowie, Panowie i Panie miłe my wzajemnie dziękujemy za świetne towarzystwo i super atmosferę poza tym być może był to ostatni w historii wieczór z goldwasser... Odpowiedz Link
w_jak_wruda Re: Pieczywo czosnkowe 28.09.09, 09:51 Zloto chyba jednak jest toksyczne, po tym jednym kieliszku kaca mialam 2 dni (bo nie sadze zeby zawinilo cos innego ;-P) ;-P. Odpowiedz Link
wajego Re: Pieczywo czosnkowe 28.09.09, 09:55 Zapewne to przez ostrą jazdę w tamtą stronę Odpowiedz Link
wajego Re: Pieczywo czosnkowe 28.09.09, 09:55 Ja tam miałem i górę, i dół spokojny. Sam się zdziwiłem A Goldawsserka trzeba kupić dla potomności póki na półce stoi Odpowiedz Link
altu Re: Pieczywo czosnkowe 28.09.09, 11:25 dzięki za uroczy wieczór czekam na powtórkę i/lub raz kolejny.. a to pieczywko - pychota.. jak tylko wspomnę - głodn się robię Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Pieczywo czosnkowe 28.09.09, 12:18 zjadłabym coś... pieczywo czosnkowe? hm czemu nie całowania nie mam w planach... ałć ałaaa jeść mi się chce. Odpowiedz Link