pozarski 22.12.09, 08:48 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7389644,Tablica__Arbeit_macht_frei__miala_trafic_do_Szwecji_.html bo skad by wzieli "szalenego kolekcjonera" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: A jednak - Szwecja,/ps 22.12.09, 08:50 Według TVN24, złapani przez policję złodzieje zeznali, że na kradzieży tablicy mieli dostać od 10 do 30 tys. euro każdy. Jeszcze powinni zatrudnic jakiego tapicera do korekty. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg nooo... 22.12.09, 08:53 czy Ty przypadkiem nie jestes ze Szwecji??? Założysz teraz wątek Szwecja? A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: nooo... 22.12.09, 09:10 nie zalezy mi,ale jakbyś chciał byc rzetelny... co dla Ciebie jest gorsze? Sprawstwo,czy podżeganie? A. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: nooo... 22.12.09, 09:17 Jedno i drugie jest ka-ry-god-ne,ale to sprawstwo bylo po prostu głupotą. Dobrze, ze sie dobrze skonczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: nooo... 22.12.09, 09:21 a ludzie będą teraz tłumnie walić do obozu, aby zobaczyc miejsca scalenia napisu,jako slady pewnej afery Powinni to zespawać w sposób widoczny, anie perfekcyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Szwecja? 22.12.09, 09:17 Trzeba jeszcze troche odczekac na dalsze rezultaty sledztwa. Jakos ciagle nie potrafie sobie wyobrazic "szalonego kolekcjonera" z napisem "Arbeit macht frei" a salonie. Jest tam, co prawda, taki wariat co tak mysli o pracy - szef Ikei. Ale on chyba w Szwajcarii mieszka. PF Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Skoro jesteśmy przy Szwecji... 22.12.09, 09:55 To też Szwecja: Do czego mogłaby się przydać taka dziewczyna? - może w roli dziadka do orzechów? J. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Skoro jesteśmy przy Szwecji... 22.12.09, 10:01 Moze to ona jest tym szalonym zleceniodawca? Moze chciala powiesic to nad silownia? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Skoro jesteśmy przy Szwecji... 22.12.09, 10:03 no rzygne chyba zaraz.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: A jednak - Szwecja, 22.12.09, 10:07 Myslę że czeka nas "Płynny Ołow II". Izraelskie siły pokojowe w słusznej walce ze światowym i galaktycznym antysemityzmem zbombardują napalmem sztokholmskie przedszkola i żłobki. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Badz patriota 22.12.09, 10:23 i sie ciesz, ze to nie Polska padnie ofiara. Chociaz nie wiem czy rakiety IDF maja zasieg az do Szwecji. jest ryzyko, ze, po drodze, na Polske spadna. PF Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg efekt kaczki 22.12.09, 11:08 póki jeszcze rzadzi puszczałeś kiedys kaczki? A. > Chociaz nie wiem czy rakiety IDF maja zasieg az do Szwecji. jest ryzyko, ze, po > drodze, na Polske spadna. > > PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: efekt kaczki 22.12.09, 11:14 Jasne, tuz kolo mostu Boleslawa Chrobrego. Tam spedzilem cale dziecinstwo i czesc mlodosci. PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Lepsza odpowiedzi 22.12.09, 11:21 Na pytania polityczne nie odpowiadam. PF Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg co za czasy 22.12.09, 11:35 polski_francuz napisał: > Na pytania polityczne nie odpowiadam. > > PF nie wpadłem na ten kontekst,ale tez dobry W przyszłym roku puszczę kaczke ,że hoho A. Odpowiedz Link Zgłoś