Dodaj do ulubionych

"30-40% aktow pedofilskich (...) dokonuja pedaly"

22.12.09, 23:45
1. Co tam pogardliwy język ustach kogoś komu się wydaje że jest przeciw
Holokaustowi, co tam że Żydzi i "pedały" byli równie zwalczani przez nazistów,
co tam. Erecjańskie ideolo odnotować warto, być może o czymś świadczy.
2. Ale najważniejsze jest pytanie do autora skąd te dane? Marouder - jakiś
cytat, informacja, link? smile
Marouder: "wyjasniam, ze np. w
Wielkiej Brytanii 30-40% odnotowywanych przez policje aktow pedofilskich
dokonuja pedaly, co przy zalozeniu, ze stanowia jedynie ok. 4% populacji
swiadczy wybitnie o drugiej stronie ich preferencji"

forum.gazeta.pl/forum/w,13,104639271,104680787,Jako_pedal_mozecie_miec_Grubber_.html
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek: prokurator, ale i on, prawdę mówiąc,
świnia." Martwe dusze M.W.Gogol

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25097
Obserwuj wątek
    • aaki Re: "30-40% aktow pedofilskich (...) dokonuja 22.12.09, 23:51
      "kochający inaczej"

tak jest poprawniejbig_grin
      • hansgrubber Re: "30-40% aktow pedofilskich (...) dokonuja 23.12.09, 00:04
        Kochają tak samo.
        • melord_b te hans...co ty znow z tymi pedalami swirujesz 23.12.09, 00:14
          trzymaj swoje preferencje dla siebie....wygodniej bedzie ci w zyciu
          doopy ludziom przed swietami nie zawracaj pedalami
          • hansgrubber Re: te hans...co ty znow z tymi pedalami swirujes 23.12.09, 00:22
            1. Nie ma obowiązku wpisywania się. Sam sobie doopę zawróciłeś.
            2. Dzięki za światłe rady. Czy mogę z powodu Twej niechęci do gejów nazywać Cię
            hitlerowcem? Skoro Ty z powodu mego uznania ich praw usiłujesz narzucać mi
            preferencje.
            • marouder.eu Sam sobie doope zawrociles:) 23.12.09, 00:55
              A teraz beda wiedziec. Grubber, nie dosc ze pedal, to pedofilsmile
              I coz, byly ksiezyk?usmile
              • hansgrubber Re: Sam sobie doope zawrociles:) 23.12.09, 01:02
                Nie zauważyłeś pytania?
                • marouder.eu A coz mnie pytanie pedala-pedofila? 23.12.09, 01:13

• kahanka Re: A coz mnie pytanie pedala-pedofila? 23.12.09, 01:16
                    hans !! pijesz dzisiaj do lustra ?
                    • hansgrubber Re: A coz mnie pytanie pedala-pedofila? 23.12.09, 01:24
                      Piję do informacji jakie marouder zamieścił na forum. Skąd te dane?
                      • kahanka Re: A coz mnie pytanie pedala-pedofila? 23.12.09, 01:26
                        hansgrubber napisał:

> Piję do informacji jakie marouder zamieścił na forum. Skąd te dane?

no nie wiem ale marouder z reguly nie klamie wink
                        • hansgrubber Re: A coz mnie pytanie pedala-pedofila? 23.12.09, 01:30
                          Sprawdźmy zatem regułę. Autor, autor!!!
                          • gini Re: A coz mnie pytanie pedala-pedofila? 23.12.09, 10:35
                            prawica.net/node/16706
                            • snajper55 Re: A coz mnie pytanie pedala-pedofila? 23.12.09, 16:08
                              gini napisała:

> prawica.net/node/16706

Ale źródło ! wink))))) To jedna z "myśli" jakie w tym źródełku prawdy znalazłem:

"W 1939 roku żydzi rozpoczęli kolaboracje z Niemcami i nie pomagali Polakom, w
                              1942 pomimo antypolskiej postawy żydów Polacy ratowali żydów."
                              prawica.net/node/13341

To tak aby w tematyce Judenetu się utrzymać i nie rozpraszać na jakichś pedałów
                              i pedofilów.

S.
                              • hansgrubber Re: A coz mnie pytanie pedala-pedofila? 23.12.09, 16:55
                                smile Pytam bo wiem kto głosi takie poglądy. Marouder nie poda źródła go bo by się
                                obnażył jako rasista i antysemita. smile
                                • marouder.eu Nie, pedalofilu:) Pedalofile nich sobie sami.. 23.12.09, 18:50
                                  ..poszukaja. Pamietaj tez Grubber, ze ja w zasadzie z toba nie prowadze rozmow.
                                  Draznie cie, wysmiewam, nic nadtosmile
                                  • hansgrubber Re: Nie, pedalofilu:) Pedalofile nich sobie sami. 23.12.09, 20:42
                                    Tak Ci się zdaje.
            • ariadna-enta Re: te hans...co ty znow z tymi pedalami swirujes 23.12.09, 22:39
              hans troche nie rozumiem dlaczego sie pogrążasz
              jeśli wiesz jakie jest zdanie większości ludzi na temat
              homoseksualizmu
              to po co się wystawiasz
              dobrze się czujesz po tym co przeczytałeś?
              • hansgrubber Re: te hans...co ty znow z tymi pedalami swirujes 23.12.09, 22:46
                Dobrze. Bo pamiętam że Holokaust dotyczył nie tylko Żydów ale też
                homoseksualistów. smile Marouder mówi językiem nazistów. Cóż za paradoks. Nie sądzisz?
    • marouder.eu Se sam szukaj, pedalofilu!/nt 23.12.09, 15:00

• dana33 jak wyglada grubber....... 23.12.09, 19:27
        na forum erec byla niedawno dyskusja na temat homoseksualistow...
        byly wpisy przeciw i wpisy za... w sumie dyskusja byla spokojna, bez wulgaryzmow
        i bez chamstwa... grubber napisal do mnie po tej dyskusji
        krotkiego maila...

jak widac, "zapomnialo" mu sie.... zeby dowalic marudzinskiemu, uzyl takiego
        zdanka:
        "Erecjańskie ideolo odnotować warto, być może o czymś świadczy."

wiec powtarzam.... jaki to manipulator, kretacz i oszczerca, ktory jak mu
        pasuje, to pluje na forum erec, a jak mu podchodzi w kram, to pisze maila w
        zupelnie innym tonie....

tak wlasnie wyglada grubber....
        • hansgrubber Re: jak wyglada grubber....... 23.12.09, 21:29
          1. Erecjańskie ideolo to niechęć do inności - czy to do innych poglądów, czy do
          innych narodów, czy do gejów. Gdybyś miała odrobinę przyzwoitości nie
          zostawiłabyś suchej nitki na marouderze za porównania z gejów z pedofilami.
          Zwłaszcza ze - mam takie wrażenie graniczące z pewnością ( stąd ten mail ) -
          sama byś go nigdy nie użyła, więcej - nie podoba Ci się ono.
          2. Sama się dana cenzurujesz. Gryziesz w język. Modulujesz głos. To Twoja
          sprawa, ale jeśli się ma poglądy nie można o nich zapominać by nie urazić
          współtowarzysza syjonistycznej krucjaty. I pomyśleć ze zarzucasz mi tchórzostwo. smile
          3. Ten wątek jest dowodem. Ciągle wymagasz jakiś linków ode mnie, spieramy się
          czy je dałem czy nie. Ale tu masz jawną odmowę. I zupełnie nie protestujesz.
          Podobnie z obelgami. Podoba Ci się nazywanie mnie pedofilem? Odpowiesz?
          4. Wbrew wszystkiemu w jakiś paradoksalny choć w pełni uświadomiony jeśli idzie
          o powody Cię lubię.
          • dana33 Re: jak wyglada grubber....... 23.12.09, 21:48
            znow manipulujesz, grubber.... na erecu nie ma niecheci do nikogo, oprocz do
            sqrwieli terrorystycznych, a do tych tez nie ma niecheci, tylko jest zwykla
            nienawisc i z racja.... jesli ci sie nie podoba zdanie marudzinskiego o
            homoseksualistach, to jest to zdanie marudzinskiego, a nie wszystkich
            erecjan.... ty tu przeciez dzien i noc moralizujesz kazdego, ze nie wolno
            uogolniac, a sam, jak mozna popluc na forum o israelu, jestes natychmiast tutaj
            z "erecjanskim ideolo".... tak wlasnie to u ciebie pracuje, grubber..

kazdy forumowicz forum erec israel to dorosly czlowiek i ma prawo do swojego
            zdania... ani nie krytykuje, ani nie staram sie zmienic, bo nie dostalam do tego
            uprawnien... moge sie nie zgadzac i wtedy to powiem... ale nie tutaj.... tutaj
            ja nie dyskutuje z nikim... tutaj ja albo dokopuje takim tak ty, albo sie smieje
            razem z marudzinskim i innym erecjanami, doszlo?
            tacy jak ty i reszta tej twojej antysemickiej grupki nie ma wstepu na erec i nie
            musze tam myslec o tym, ze jesli cos powiem, co sie innemu forumowiczowi nie
            spodoba, to dostane w odpowiedzi gnido, zydziaczko i cala reszte tutaj uzywanych
            w stosunku do zydow slow..
            tak ze nie tchorzostwo nie dalo mi powiedziec tutaj slowa do marudzinskiego,
            tylko po prostu niechec w te cale gadki o homoseksualizmie....

na erecu nie ma zadnej krucjaty... i napewno nie syjonistycznej... jak nie
            wiesz, co to syjonizm, to nie pisz.... natomiast jesli uzywasz tego slowa jako
            plaszczyk dla zydostwa, to nie uzywaj, bo wiadomo juz od lat, ze nie jest in
            powiedziec, ze sie nienawidzi zyda, to sie teraz mowi, ze sie nienawidzi
            syjonizmu... taki przekret antysemitow...

rozsmieszyles mnie tym twoim "Podoba Ci się nazywanie mnie pedofilem?" widzisz
            grubber.... ty jako osoba jestes mi kompletnie obojetny... pogardzam toba... nie
            znosze slowa pedofil, tak samo jak nie znosze slowa homos czy jak tam jeszcze
            nazywaja homoseksualistow.... ale to pytanie z twojej strony wlasnie, grubber?
            jak francuz obrabial mnie na twoim forum, to tobie sie to wyraznie podobalo i
            jeszcze dokladales sam... ty teraz uwazasz, ze ja powinnam potepic to, ze inni
            ciebie tak obrazaja????? ty chyba na glowe upadles... a twoje obrazanie,
            oczernianie mnie, bez najmniejszych dowodow, to juz dobrze? a teraz czekasz,
            zebym ja tutaj protestowala? szurnelo cie doszczetnie, grubber...
            what goes around, comes around, grubber.... powinno byc ci dostateczne, ze nie
            zabralam glosu w tym pluciu na tym watku...

i dlaczego mnie nie dziwi grubber, ze wlasnie marudzinski tak ci przeszkadza, a
            nie plucie rochellinskiej, prosto i calej reszty tych
            "prawdziwych polskich patriotow" plujacych tutaj na zydow? bo jak pluja na zyda,
            to dla grubbera to jest ok.... ale jak pluja na homoseksualistow, to juz grubber
            oczekuje obrony....

nu, tak wlasnie wygladasz..... nedznie.... i nie ma to nic wspolnego z tym, ze
            jestes homoseksualista.... ma to wspolne z miernym charakterem czlowieka.... ale
            nie martw sie... nie jestes jedyny...
            takich jak ty jest masa... rowniez wsrod nie homoseksualistow...
            • hansgrubber Re: jak wyglada grubber....... 23.12.09, 22:34
              1. Pogardzając przegrywasz. Legitymizujesz pogardę. Mówisz: można gardzić. Czemu
              wiec nie gardzić Żydami?
              2. Krytykować ostro można/trzeba postawy. Ale nie ludzi. Ty gołosłowne i
              skandaliczne oskarżenie o pedofilię zbywasz faryzejskimi formułkami. To ślepy
              zaułek.
              3. Jakże smutny musi być Erec Israel skoro nie ma w nim miejsca dla wolnego
              słowa, króluje cenzura, większość bywalców posługuje się mową nienawiści a cześć
              ma ewidentnie rasistowskie poglądy.
              • dana33 Re: jak wyglada grubber....... 23.12.09, 22:50
                ty facet ile lat masz? 10???? to powiedz od razu....

owszem, mozna gardzic.... jesli sie ma za co... napewno mozesz pogardzac
                zydami... tylko najpierw zastanow sie, czy masz powod...
                bo ja tymczasem nie powiedzialam, ze pogardzam polakami... tymczasem pogardzam
                paroma forumowiczami... bez wzgledu na ich plec, wyznanie, narodowosc i
                orientacje seksualna... pogardzam danym czlowiekiem, bo mam ku temu powody, a
                nie calym narodem..
                ty se pogardzaj kim chcesz, grubber.... to takie typowe napisac
                "czemu wiec nie gardzic zydami?" w liczbie mnogiej... nie "czemu nie gardzic
                dana".... ot tak to wyglada wlasnie, grubber.... antysemicko....

erec israel nie musi ci sie podobac... nie musisz czytac... ty sie nam nie
                podobales, nikomu tam sie nie podobales i wyprosilismy cie..
                nie musimy zapraszac do domu nikogo, kogo nie lubimy, grubber...
                mozesz to nazywac smutkiem, cenzura czym chcesz...

a to "wiekszosc bywalcow posluguje sie mowa nienawisci, a czesc ma ewidentne
                rasistowskie poglady" to musialbys facet udowodnic... a poniewaz juz wiem nie od
                dzisiaj, ze lekko przechodza ci przez usta
                oszczerstwa, manipulacje i klamstwa, i nigdy nie umiesz udowodnic swoich
                twierdzen, to nawet cie o to prosic nie bede....
                • dana33 a oto prosze, jak grubber potepia..... 23.12.09, 23:31
                  popatrzalam na twoje niszowe forum, grubber....
                  ktos tam napisal:

"Sieg Heil!Mein Fuhrer! Wir mussen die Juden ausrotten!!!. "

i co ty na to odpowiedziales, grubber? ano to: "To Twoje słowa?"

znaczy co? zgadzasz sie z nim? bo nie potepiles....
                  nu, teraz masz swoj wlasny obrazek, grubber.....

tylko jak przychodzi do plucia na homoseksualistow, to nagle laczysz sie z
                  zydami i "przypominasz" sobie, ze hitler mordowal i zydow i homoseksualistow...

ty nie przestawaj patrzec sie w lusterko, grubber.... moze jeszcze dojdzie do
                  ciebie....
                  • hansgrubber Tłumaczę 24.12.09, 00:03
                    1. Autor którego znam z innego forum posługuje się polszczyzną - to co napisał
                    wygląda mi na cytat, co więcej wpisane jest w wątku o Demianiuku. Stąd pytanie.
                    2. Słowa skandaliczne ale dopóki nie znam kontekstu i intencji reaguję
                    wstrzemięźliwie. Postanowiłem poczekać.
                    3. Niestety wolność słowa na swoją cenę. Nie rozumiesz tego, że na "moim" forum
                    są opinie z którymi się nie zgadzam. Bo Ty takie wyrzucasz.
                    4. Ostatni raz tłumaczę tu epizody z FCzŚ - nie ma ubeckiej cenzury jak na
                    erecu, można pisać u źrodła.
                    4. Ostatni raz odpowiadam tu na temat F
                    • dana33 Re: Tłumaczę 24.12.09, 00:23
                      mnie nie musisz tlumaczyc, grubber.... ja swietnie rozumiem..
                      ja nie wyrzucam opinii, z ktorymi sie nie zgadzam... ja wyrzucam posty
                      obrazajace innych, jest roznica...
                      ale nicha... juden ausrotten to nie jest napewno obrazajace... to po prostu to,
                      co wielu z was mysli...

odpowiadac mi wogole nie musisz... ja sobie pisze co uwazam za stosowne...
                      najwazniejsze, ze przeczytasz...

lusterko masz przed soba? git... to sie w nie patrz bez przerwy...
                      • hansgrubber Re: Tłumaczę 24.12.09, 00:48
                        1. Sęk w tym że Ciebie i erecjan obrażają poglądy innych. Ja bywam ostry w
                        dyskusji ale na Twoim forum nikogo pedofilem nie nazywalem. Gdyby Twoje
                        wzmożenie moralne było autentyczne zareagowałabyś na to. A jeszcze wypowiadasz
                        się o moich rzekomych preferencjach, co mnie nie obraża - bo gdy obraża się
                        gejów jestem gejem, ale jest dosyć niskie.
                        2. Niemieckie zdanie jest skandaliczne ale - uwierz - gdy intencja nie jest
                        czytelna staram się dowiedzieć o co chodzi. Pamiętaj że FCzŚ to miejsce gdzie
                        możesz napisać że administrator jest idiotą a Polacy antysemitami oraz
                        ludożercami i wątek nie wyleci. Czy można to zrozumieć z perspektywy erecu? smile
                        3. Przypisywanie mi - znów przy użyciu liczby mnogiej - cóż za paradoks - chęci
                        wymordowania Żydów jest nie fair. I bardzo Cię proszę byś tak nie pisała.
                        4. Lusterko się do mnie uśmiecha. Do Ciebie też.
                        • dana33 Re: Tłumaczę 24.12.09, 01:34
                          nie manipuluj grubber....
                          ty nie miales pogladow.... ty nie tylko oskarzales, ty przede wszystkim, i trwa
                          to do dnia dzisiejszego, nie jestes objektywny nawet w najmniejszym stopniu...
                          ty potepiasz tylko jedna strone.. o drugiej jak juz sie cie przycisnie do
                          sciany, to powiesz "nie pochwalam".... twoje jednostronnosc, twoj kompletny brak
                          odpowiedzi na posty innych, twoje lekcewazenie argumentow, ktorych nie byles w
                          stanie zbic, i tylko ciagle powracanie do tego badziewia arabskiego, to byl
                          powod, ze nikt cie juz zcierpiec nie mogl..

ty mi tu o mojej lub czyjejs moralnosci nie gadaj, tylko najpierw zacznij od
                          siebie... bo jak zawsze, tak i dzisiaj: jestes klamca, manipulantem, oszczerca i
                          tchorzem... i taki pewnie juz zostaniesz do konca swojego dnia...
                          • hansgrubber Re: Tłumaczę 24.12.09, 11:18
                            Nie to żebym sie czepiał ale dzięki za zyczenia wigilijne. smile
                            • gini Re: Tłumaczę 24.12.09, 11:52
                              www.piotrskarga.pl/ps,1936,2,0,1,I,informacje.html
                            • dana33 Re: Tłumaczę 24.12.09, 14:29
                              a niby czego masz sie czepiac grubber?"
                              ty zlozyles mi zyczenia na chanuke??????

skladam zyczenia swiateczne tym, ktorych lubie i szanuje...
                              a tym, ktorymi pogardzam, ktorzy wg mnie nie zyja wg przykazan swojej religii, a
                              nawet odwrotnie, to nie skladam... nie jestem hipokrytka.... teraz plujesz na
                              zydow, a wieczorem pojdziesz na pasterke i bedzie swietowal narodziny tamtego
                              zyda, nie?
                              tak wlasnie wygladasz, zaklamanie.....
                              • hansgrubber Re: Tłumaczę 24.12.09, 16:52
                                Nie zrozumiałaś.
                                • dana33 Re: Tłumaczę 25.12.09, 18:35
                                  zrozumialam, zrozumialam grubber....
                                  chciales byc ironiczny, tylko ci troche nie wyszlo...
                                  tobie ironia wogole nie wychodzi, w stosunku do nikogo..
                                  wyglada wlasnie calkiem odwrotnie... ucieczka od odpowiedzi...
                                  nu, ale to znane u ciebie..... i to twoje zadufanie ciagle...
                                  jak ci argumentu brakuje, to wtedy wlasnie: nie rozumiesz... pozdrawiam... tez
                                  ci dobrze zycze i takie inne pieprzenie...
                                  • hansgrubber Re: Tłumaczę 25.12.09, 22:32
                                    1. Gdybyś tak spróbowała kiedyś napisać bez argumentu ad personam. Oczywiście do
                                    kogoś z kim się nie zgadzasz, bo klaskanie tak samo myślącym to łatwizna.
                                    2. Wciąż się upieram że jesteś lepsza niż rzeczy które tu wypisujesz.
                • hansgrubber Re: jak wyglada grubber....... 23.12.09, 23:41
                  1. "to takie typowe napisac
                  > "czemu wiec nie gardzic zydami?" w liczbie mnogiej... nie "czemu nie gardzic
                  > dana".... ot tak to wyglada wlasnie, grubber.... antysemicko....
                  >
                  > erec israel nie musi ci sie podobac... nie musisz czytac... ty sie nam nie
                  > podobales, nikomu tam sie nie podobales i wyprosilismy cie..

Zobacz sama posłużyłaś się liczbą mnogą. A przecież to Twoje forum. Jesteś
                  totalnie niekonsekwentna.
                  2. Zarzucasz ze nie odpowiadam na pytania, sama nie odpowiedziałaś. Mówisz
                  sensownie o gejach, ale nie stać Cię by przeciwstawić się jawnym bzdurom,
                  domagasz się - słusznie - uwiarygodnienia danych i informacji, ale selektywnie.
                  3. Niezbyt to poważne.
                  4. Pozdrawiam.
                  • dana33 Re: jak wyglada grubber....... 23.12.09, 23:45
                    posluzylam sie licza mnoga, bo duzo osob napisalo do mnie protesty na temat
                    twoich wpisow i duzo osoby wyrazilo swoje oburzenie, ze ktos taki jak ty pisze
                    na erecu... decyzja byla podjeta wlasnie w ten sposob... bo forum erec wprawdzie
                    moderuje pare osob, ale tworza go wszyscy forumowicze razem...

odpowiedzialam ci bardzo jasno... widac, nie rozumiesz tego, co czytasz... albo
                    raczej nie chcesz zrozumiec.... ale to juz twoj problem, nie moj... inni
                    zrozumieli dokladnie...
                    • hansgrubber Re: jak wyglada grubber....... 24.12.09, 00:07
                      1. Ok. Przyjmuję to tłumaczenie, choć wciąż uważam ze forum to forum a nie
                      przytulisko dla myślących tak samo. A moja liczba mnoga nie była żadnym kamuflażem.
                      2. Pozdrawiam.
    • perla posłuchaj no Hans 23.12.09, 22:49
      spróbuję coś ci Hans wytłumaczyć, choć wątpię aby to trafiło do
      twego pedalskiego łba. Otóż to nie jest tak, że was pedałów się
      nienawidzi, tak jakbyście to chcieli przedstawiać.
      Dopóki trzymacie swe sprawy w waszych alkowach, to wasza sprawa
      jest. Ale jak z tym wychodzicie na ulice, to już inna kwestia jest.
      Dla ciebie pedalstwo to coś normalnego jest. Ale dla innych nie. I
      nic tu nie pomogą głosowania lekarzy czy pedalstwo to normalne jest
      czy nie. Gdyż pedzie jak wychodzą z tym poza swoja alkowę, zaczynają
      o tym trąbić, manifestować, pisać, etc., to zaczynają wzbudzać
      naturalny odruch u normalnych, czyli wstręt. I my normalni z tym
      odruchem wstrętu się rodzimy, tacy jesteśmy, i tak nas ukształtowala
      natura. I nic na to nie poradzimy. I nawet nie wiem jakie prawa będą
      to i tak nic nie pomogą, że ludzie będą mieli odruch wymiotny na
      widok oblepiających się publicznie pedziów. Bo tak nas natura
      ukształtowała. A, że jesteśmy w zdecydowaniej większości, to wy
      pedzie jesteście w sumie i tak w przegranej stronie.
      Ten odruch wstrętu jest tak silny, że nie da rady go zniszczyć. Bo
      naturalny jest. I dlatego to wy pedały walczycie z naturą nazywając
      coś naturalnego - homofobią.
      Oczywiście, medycy mogą przegłosować, że nie powinniśmy mieć wstrętu
      na widok dwóch całujących sie pederastów, ale to nic nie pomoże, bo
      on naturalny jest.
      I dlatego ludzie nie chcę w zasadiech tzw. małżeństw pedalskich. Z
      prostego powodu, czyli z naturalnego lęku o prokreację. W kwestii
      prokreacji pedzie i tak są dla ludzkości przegrani i ich seksualność
      zaczyna się i kończy na prymitywnym wyżyciu się. Ale uznanie tych
      waszych ślubów na równi ze ślubami kobiet i mężczyzn, spowoduje
      spadek tych drugich. Bo normalni jak sobie pomyślą, że ich związek
      bedzie mial taki sam status społeczny i prawny jak pedałów, to ten
      naturalny wstręt spowoduje niechęć do posiadania identycznego
      statusu. I nie będą się żenić, a co za tym idzie, z demografią
      będzie w sumarycznym obrachunku krucho.
      I to wszystko co napisałem, nie świadczy, że nie możemy podziwiać
      homoseksualistów czy ich dzieł. Możemy i podziwiamy. Ale ci ludzie
      nie są pedziami ale homoseksualistami. A to zasadnicza różnica jest.
      Ich cechuje dyskrecja. Oni o tym nie mówią. Nie epatują innych tym.
      To ich prywatna sprawa jest. Nigdy nie pójdą na lov parade czy też
      nigdy nie będą opisywać swych przeżyć np. w necie. Nie mówią o tym w
      radiu ani w tv. I to pozwala nam ich szanować za ich dzieła życia.
      Dyskrecja alkowy dotyczy wszystkich. Pedałów powinna też,
      zrozumiałes pederasto właśnie?
      • hansgrubber Re: posłuchaj no Hans 23.12.09, 22:53
        Przeczytałem pierwsze zdanie. I wystarczy.
        • aaki Re: posłuchaj no Hans 23.12.09, 22:57
          przeczytałem ponieznie cały wątek.
          jestes homoseksualistą?
        • perla kłamiesz Hans 23.12.09, 22:58
          przeczytałeś całość.
          Ale ja cię Hans rozumiem. Prawda o naturalnych odruchach nie wygodna
          dla pedałów jest.
          Bo przecież na naturalne odruchy to wy chcecie mieć monopol
          właśnie. smile))
          • hansgrubber To udowodnij że kłamię 23.12.09, 23:31
            smile
            • perla kłamiesz podwójnie 24.12.09, 00:17
              1. przeczytałeś post, gdyż po to forum jest.
              2. porównanie losu homoseksualistów do losów Żydów to też kłamstwo
              jest. Homoseksualiści podlegali KL według prawa nazi, ale z praktyką
              różnie bywało. Tylko niewielka ich ilość tam wylądowała. Inni
              pozostali na swych stanowiskach czy w szeregach SS. Na dodatek w KL
              homoseksualizm był powszechny i oficjalny. Nikt nikogo za to nie
              karał.
              Żydzi zaś nie tylko, że podlegali KL ale i w praktyce byli
              konsekwentnie zabijani.
              Losy tych dwóch grup zupełnie nie porównywalne są właśnie.
              • hansgrubber Dawaj dowód, nie ględź 24.12.09, 00:20
                Udowodnij że przeczytałem Twój post. smile
                • perla proszę bardzo kłamco 24.12.09, 00:26
                  ja piszę wyjątkowo interesująco i taki nudziarz jak ty to pije każde
                  moje słowo właśnie.
                  smile))
                  • hansgrubber Perla 24.12.09, 00:53
                    Gdybyś miał odrobinę przyzwoitości przyznałbyś, że nie jesteś w stanie
                    udowodnić. Ale wybrałeś inaczej. Dobrej nocy.
      • snajper55 Re: posłuchaj no Hans 24.12.09, 00:07
        Tak, tak, Perła, jakbym słyszał jakiego antysemitę:

Otóż to nie jest tak, że was Żydów się nienawidzi, tak jakbyście to chcieli
        przedstawiać. Dopóki siedzicie w swoich zapchlonych norach, to jest dobrze. Ale
        jak wychodzicie na ulice, to już inna kwestia jest. Dla was żydostwo to coś
        normalnego jest. Ale dla innych nie. I
        nic tu nie pomogą nawoływania pożytecznych idiotów i innych szabesgojów, gdyż
        Żydzi wzbudzają naturalny odruch u normalnych, czyli wstręt. I my normalni z tym
        odruchem wstrętu się rodzimy, tacy jesteśmy, i tak nas ukształtowała natura. I
        nic na to nie poradzimy. I nawet nie wiem jakie prawa będą to i tak nic nie
        pomogą, że ludzie będą mieli odruch wymiotny na widok parchatego Żyda. Bo tak
        nas natura ukształtowała. A, że jesteśmy w zdecydowaniej większości, to wy Żydzi
        jesteście w sumie i tak w przegranej stronie. Ten odruch wstrętu jest tak silny,
        że nie da rady go zniszczyć. Bo naturalny jest. I dlatego to wy Żydzi walczycie
        z naturą nazywając
        coś naturalnego - antysemityzmem.

Przyznaj się, Perła, od Bubla to przepisałeś ? Czy z jakichś starszych o 80 lat
        źródeł ?

S.
        • perla czemu mieszasz do tego Żydów? 24.12.09, 00:24
          co to ma do rzeczy?
          Nie piszemy tu o sprawach etnicznych, lecz o naturalnych reakacjach
          ludzi na kwestie obnoszenia się innych ze swą sodomią.
          Co mają do tego Żydzi?
          I czemu w kontekście pedałów poruszasz Żydów? Czy chcesz przez to
          powiedzieć, że dla ciebie Żyd to to samo co pedał jest właśnie?
          • dana33 Re: czemu mieszasz do tego Żydów? 24.12.09, 00:28
            nie mac perla.... snajper zwyczajnie sparafrazowal twoj post...
            • perla Re: czemu mieszasz do tego Żydów? 24.12.09, 00:34
              i co, podoba ci się dana, że zamiast pedał, napisał - Żyd?
              I czy ci by się podobało jakby ktoś sparafrazował tekst o świnich,
              wstawiając zamiast świnia, Żyd?
              Myślisz stadnie, bo Snajper z FE jest właśnie.
              • dana33 Re: czemu mieszasz do tego Żydów? 24.12.09, 00:38
                powiedz mi perla... a gdybym ja tak sparafrazowala twoj post zamiast
                twojego super czesto, z premedytacja powtarzanego "pedal" wstawila
                "polaczek" to by ci sie podobalo?
                • perla Re: czemu mieszasz do tego Żydów? 24.12.09, 00:47
                  dana33 napisała:

> powiedz mi perla... a gdybym ja tak sparafrazowala twoj post
                  zamiast
                  > twojego super czesto, z premedytacja powtarzanego "pedal" wstawila
                  > "polaczek" to by ci sie podobalo?
                  >

mnie by się bardzo nie spodobało, i nigdy bym nie napisał postu
                  wtedy jaki ty do mnie napisałaś. A Snajper przestałby być moim
                  kolegą gdyby takim był, choćby w nie wiem ilu moich forach
                  uczestniczył.
                  Ale tobie się widać snajperowa zamiana pedał na Żyd spodobała, i
                  była uzasadniona według ciebie, bo w mig ruszyłaś z odsieczą.
                  A teraz już idź sobie właśnie.
              • perla aha, widziałas coś w moim poście 24.12.09, 00:39
                o zapchlonych norach, czy parchatych?
                Podoba ci się to jak Snajperowi Żydzi z pchłami i parchatymi kojarzą
                się?
                Podoba, podoba, bo Snajper choćby gó... tu położył to i tak powiesz,
                że smakuje, bo FE ponad honor twej nacji stawiasz właśnie.

baj
                • dana33 Re: aha, widziałas coś w moim poście 24.12.09, 00:55
                  glupoty perla gadasz....
                  kazdemu, kto nienawidzi zydow, kojarza sie oni z parchatymi, pchlami i cala
                  reszta... snajper zwyczajnie chcial ci pokazac, jak wyglada nienawisc pelna
                  stereotypow do kogos za nic.... uzyl dokladnie takich samych idiotyzmow
                  wypowiadanych w stosunku do zydow, jak ty uzyles w stosunku do homoseksualistow...
                  jest tylko jedna roznica: snajper nie pogardza zydami, a ty owszem, pogardzasz
                  homoseksualistami...
                  kiedys perla, zrobilam dwudniowe pisanie o polakach dokladnie tak samo, jak
                  pisza tutaj o zydach... moze pamietasz.... ale wtedy sie polaly na mnie
                  slowka... jak to ja nienawidze polakow... jaka to ja polakozerczyni... a
                  wszystko co zrobilam przez te dwa dni, to dokladnie to samo, co tutaj sie od lat
                  robi dzien w dzien...

powinienes wiedziec sam, jaki wniosek z tego wyciagnac, zamiast sie oburzac....
                  czy to nie jest piekne, chrzescijanskie powiedzonko:
                  nie rob drugiemu co tobie niemile????
                  wiesz jakby to forum pieknie wygladalo, jakby kazdy sie do tego zastosowal? nu,
                  ale to marzenie scietej glowy, jak mawial moj ojciec...
                  • perla Re: aha, widziałas coś w moim poście 24.12.09, 01:20
                    dana33 napisała:

> reszta... snajper zwyczajnie chcial ci pokazac, jak wyglada
                    nienawisc pelna
                    > stereotypow do kogos za nic.... uzyl dokladnie takich samych
                    idiotyzmow
                    > wypowiadanych w stosunku do zydow, jak ty uzyles w stosunku do
                    homoseksualistow

dlaczego ty tak kłamiesz? Przecież to każdy widzi. Gdzie ta moja
                    nienawiść do homoseksualistów? O homoseksualistach to napisałem
                    wyraźnie, że często darzymy ich szacunkiem. I, że to są ludzie
                    dyskretni.
                    A pedały do zupełnie inna grupa jest.
                    Homoseksualista nie domaga się specjalnych praw, ani nie epatuje
                    swoimi prywatnymi sprawami. Pedał, to taki co okupuje szalety
                    miejskie, chodzi na lov parady, pisze o swych ekcesach sekualnych w
                    necie i domaga się przywilejów.
                    Ale też nie mam do nich nienawiści. Wstręt to coś innego jest. A
                    wstręt konkretny jest - widok oblepiających się publicznie pedziów.
                    Jeżeli ktoś leży na chodniku we wlasnym moczu z butelką denaturatu
                    to wzbudza u nas wstret ale nie nienawiść.
                    Umiej rożróżnić takie kwestie bo sama jako człowiek również nie raz
                    podlegałaś wstrętowi naturalnemu w realu.
                    W sumie ty jesteś zakładniczką FE. Poprzez swą parafrazę, Snajper
                    zelżył Naród Żydowski. I to ty taka zakochana w swym narodzie
                    ruszyłaś mu z pomocą bo to przecież twój forumowicz jest. I zupełnie
                    nie zauważasz jak Snajper liże tyłki islamistom, bo to twój
                    forumowicz jest. smile))
                    I to ja, antysemita ponoć, zaprotestowałem przeciw lżeniu Narodu
                    Żydowskiego przez Snajpera.
                    No, ale ja nie jestem twoim forumowiczem. smile))
                    To mój ostatni post do ciebie dziś jest.
                    Przestań ciągle myśleć grupą, a myśl sama właśnie.
                    • dana33 Re: aha, widziałas coś w moim poście 24.12.09, 01:37
                      nie mam ochoty na te manipulacyjki, perla...
                      byles i jestes pelen pogardy i dla homoseksualisty i dla zyda...
                      israel ty popierasz... nie ma dwoch zdan... bys nawet go poszedl bronic, jesli
                      to bylby israel bez zydow...
                      wiesz, jest fajne powiedzonko w niemieckim: jest nas malo i znamy sie dobrze.....
                      • perla dana jak zwykle, stosuje bełkot wyssany 25.12.09, 09:24
                        z własnego palca, jak nie wie co napisać właśnie.
          • snajper55 Re: czemu mieszasz do tego Żydów? 24.12.09, 01:14
            perla napisał:

> I czemu w kontekście pedałów poruszasz Żydów? Czy chcesz przez to
            > powiedzieć, że dla ciebie Żyd to to samo co pedał jest właśnie?

Brawo Perła. Dla mnie Żyd, pedał, mańkut, rudy a nawet "programista baz danych"
            to taki sam człowiek i żaden z powodu swojego żydostwa, pedalstwa czy mańkuctwa
            obrzydzenia ani wstrętu we mnie nie buydzi.

S.
            • perla Re: czemu mieszasz do tego Żydów? 24.12.09, 01:33
              snajper55 napisał:

> Brawo Perła. Dla mnie Żyd, pedał, mańkut, rudy a
              nawet "programista baz danych"
              > to taki sam człowiek i żaden z powodu swojego żydostwa, pedalstwa
              czy mańkuctwa
              > obrzydzenia ani wstrętu we mnie nie buydzi.

a taki co załatwi swe potrzebe fizjologiczne na twoją wycieraczkę,
              zadzwoni do twych drzwi i poprosi o papier toaletowy, to też żadnej
              negatywnej reakcji nie wzbudza u ciebie?
              No, ty to widać wyjątkowy jesteś. I jaki szlachetny. Żadnych
              negatywnych odczuć nie masz, nawet jak w publicznym szalecie kilku
              pedziów onanizuje się przy pisuarach.
              Rozumiem, że żadnych negatywnych reakcji w takim razie nie masz i w
              stosunku do tych co czują wstręt na widok całujących się publicznie
              dwóch facetów.
              Aleś ty wyrazisty Snajper jest właśnie. smile))
              • snajper55 Re: czemu mieszasz do tego Żydów? 24.12.09, 03:49
                perla napisał:

> No, ty to widać wyjątkowy jesteś. I jaki szlachetny. Żadnych
                > negatywnych odczuć nie masz, nawet jak w publicznym szalecie kilku
                > pedziów onanizuje się przy pisuarach.

Ależ mam negatywne odczucia. Obrzydzenie mnie bierze, gdy czytam posty
                antysemitów czy homofobów. Gdy widzę napakowanych kretynów zamawiających pięć
                piw.

S.
                • perla Re: czemu mieszasz do tego Żydów? 25.12.09, 09:26
                  o widzisz Snajper, i to jest różnica. Ty masz obrzydzenie do pewnych
                  grup ludzi, a ja mam obrzydzenie do pewnych publicznych praktyk, ale
                  nie do samych ludzi za to, że są tacy a nie inni właśnie.
        • ariadna-enta Re: posłuchaj no Hans 24.12.09, 21:28
          toś perła przedstawił analizę antysemityzmu
          normalni ludzie rodza się z naturalnym odruchem wsrętu do Zyda

jakie to szczęście,ze jestem nienormalna.))
          • perla pomyliło ci się Adrianna 25.12.09, 09:22
            post o Żydach to napisał Snajper właśnie.
    • hansgrubber Geje skarżą "Rzepę" 24.12.09, 13:11
      "Rzeczpospolita" wykorzystała motyw zoofilii do krytyki
      homoseksualistów. - To ohydne. Nie można zasłaniać się tu wolnością
      słowa - mówią biseksualistka i gej. Złożyli pozew przeciwko
      dziennikowi".

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7396581,Geje_skarza__Rzepe__za_koze.html
      • gini Re: Geje skarżą "Rzepę" 24.12.09, 13:25
        hansgrubber napisał:

> "Rzeczpospolita" wykorzystała motyw zoofilii do krytyki
        > homoseksualistów. - To ohydne. Nie można zasłaniać się tu wolnością
        > słowa - mówią biseksualistka i gej. Złożyli pozew przeciwko
        > dziennikowi".
        >
        > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7396581,Geje_skarza__Rzepe__za_koze.html

aw czym to gfeje sa leopsi id zoofilii?
        jrdrnkocha kozy drugi kocha chlopcow.
        • hansgrubber Re: Geje skarżą "Rzepę" 24.12.09, 13:32
          A czy chrześcijanie ją kanibalami?
          • hansgrubber Re: Geje skarżą "Rzepę" 24.12.09, 13:34
            smile
      • marouder.eu Nie ma czegos takiego jak geje, Grubber! 24.12.09, 16:03
        Moze i bys chcial by cie nazywac Kwiatkiem Pachnacym, ale tak, czy siak
        pozostajesz pedalemsmile
        Zamawiacie rzeczywistosc, sierotysmile
        • awuk Re: Nie ma czegos takiego jak geje, Grubber! 24.12.09, 16:37
          Jest, jest, coś takiego

Gej - w przeciwieństwie do homoseksualisty - nie chce słyszeć o
          żadnej tolerancji. Dla niego odmienność to polityczny manifest.
          Nie spocznie, nim nie usłyszy, że reszta świata to zboczeńcy.
          Kiedy mowa o prawach dla homoseksualistów, to nie wiem, o kogo
          chodzi. O ludzi, którzy mimo swojej odmienności chcieliby żyć tak
          samo jak heteroseksualna większość, bez zaglądania im do sypialni?
          Czy o poprzebieranych w skóry, łańcuchy i siatkowe pończochy
          picusiów, którzy od czasu do czasu przeciągają burdelowymi
          korowodami przez ulice zachodnich miast, wypinając zadki i domagając
          się, nierzadko bardzo agresywnie, by wszyscy się nimi zachwycali?
          Sądzę, że to dwie zasadniczo różne sprawy: być homoseksualistą i być
          gejem. Różnica taka sama jak między heteroseksualistą a dziwkarzem.
          Homoseksualista to człowiek, którego popęd płciowy ukierunkowany
          jest ku własnej płci. Gej to homoseksualista, który seks czyni
          najważniejszą sprawą w życiu i - by użyć frazy szalenie
          staroświeckiej - nurza się w rozpuście. Nie "wesołek", jak często
          się tę angielską nazwę nieudolnie tłumaczy, bo to w polszczyźnie
          oznacza dowcipnisia, ale ktoś, kto "wesoło się bawi". (…wink
          Najlepiej, jeśli przyjmujemy zasadę, że to, co dorośli ludzie robią
          w swoich prywatnych mieszkaniach albo klubach, jest wyłącznie ich
          prywatną sprawą i nikt nie powinien wtykać w to nosa. Ale ten rodzaj
          tolerancji, który mam do zaoferowania homoseksualiście, dla geja
          jest równie irytujący i nie do przyjęcia, jak nazywanie go
          zboczeńcem. Wiem, bo piszę o tym nie po raz pierwszy, a za każdym
          razem dostaję potem sporo listów i toczę wiele rozmów. Gej nie chce,
          aby jego homoseksualizm był jego prywatną sprawą, nie chce żyć w
          homoseksualnej niszy - on właśnie wystawia swą odmienność na pokaz,
          czyni z niej kategorię omalże polityczną i nie spocznie, póki nie
          usłyszy, że w zasadzie to my, "heterycy", jesteśmy zboczeńcami i
          kornie uznajemy swą niższość wobec barwnego jak tęcza, wesołego
          świata, w którym każdy bzyka się z każdym sposobem podwórkowych
          kotów. Chociaż gej używa broni bardzo w dzisiejszym, cokolwiek
          oszalałym, świecie skutecznej, jaką jest oskarżenie o nietolerancję
          czy zgoła o faszyzm, to nie zamierzam się poddawać terrorowi
          politpoprawności - i tak jak wobec homoseksualisty uważam, że należy
          być tolerancyjnym, tak geja po prostu trzeba zwalczać. Tak samo jak
          trzeba by zwalczać analogiczny do gejowskiego ruch, który by
          propagował rozpustę heteroseksualną.
          Który z tych dwóch, gej czy homoseksualista, jest motorem żądań, aby
          pary homoseksualne mogły zawierać oficjalne związki, zrównane w
          prawach z normalnymi małżeństwami? Przypomina się tu stare
          powiedzenie Kisiela, że socjalizm walczy bohatersko z trudnościami,
          które sam stwarza. Gdyby nie socjalistyczne pomysły podatkowe, a
          zwłaszcza ów najpodlejszy ze wszystkich podatków, jakim jest danina
          od spadku, nie byłoby żadnego sensownego argumentu na rzecz
          podobnych związków. Ale w sytuacji gdy państwo pazernie dobiera się
          do - już przecież wielokrotnie opodatkowanego - dorobku życia
          zmarłego, trudno się dziwić homoseksualiście, że chce być przez
          prawo traktowany jak małżonek swego partnera. Ale rozwiązanie tego
          problemu leży w zmianie polityki państwa, a nie w tworzeniu
          homoseksualnej parodii małżeństwa.
          Z całym namysłem użyłem tego słowa: związek homoseksualny z natury
          jest parodią małżeństwa. Legalizowanie go tylko po to, aby gej mógł
          pokazać sobie i całemu światu, że przełamał jeszcze jedną zmurszałą
          barierę tradycyjnej obyczajowości, to bardzo zły pomysł. Choćby
          dlatego, że pociąga za sobą nieuchronnie konieczność legalizacji
          konkubinatu heteroseksualnego.I że - zwłaszcza w polskich warunkach -
          doprowadzi do zamętu w prawie. Już widzę choćby tych biznesmenów,
          którzy dla celów podatkowych zawierają co kilka
          miesięcy "małżeństwa" z partnerami w interesach.
          Ciekawa rzecz, że pani profesor Szyszkowska wystąpiła z projektem,
          z którym nawet polscy geje, czując wokół siebie atmosferę społecznej
          niechęci, dotąd nie występowali. Skłonny wręcz byłbym podejrzewać,
          że ktoś ją podpuścił, aby po aferze z aborcją dodatkowo jeszcze
          skomplikować propagandową sytuację SLD.
          Bo oczywiście w praktyce lewica nie zrobi dla gejów nic, tak samo
          jak dla feministek. Wiem, że jako konserwatysta ze swoją ofertą
          dyskrecji i tolerancji dla wielu homoseksualistów pozostaję wrogiem.
          Ale wydaje mi się, że lewicy, która chętnie im różne rzeczy
          obiecuje, a żadnej nie zamierza dotrzymać, nie powinni postrzegać
          jako przyjaciela.
          Rafał A. Ziemkiewicz
        • perla Re: Nie ma czegos takiego jak geje, Grubber! 25.12.09, 09:31
          gej - wyjątkowo paskudne słowo jest. Skąd to do nas przyszło w
          ogóle?
          Oni dzielą się na homoseksualistów i pedałów.
          I tak ma być właśnie.
          • gini Re: hansik rznie glupa 25.12.09, 15:36
            www.fronda.pl/news/czytaj/szkoccy_aktywisci_homoseksualni_byli_liderami_siatki_pedofilskie

to infop to z twojego wlasnego forum.
            czyli, ze wiesz o takich przypadkach a udajesz, ze nie wiesz.
            o czym to swiadczy, panie hans grubber?
            • marouder.eu Obsraluchowi, Grubberowi linku nie dam, ale.. 25.12.09, 16:51
              ..tobie, prosze bardzo:"– Kilka lat temu, gdy jeszcze nie był to temat tabu,
              policja udostępniła statystki dotyczące molestowania dzieci. W zależności od
              regionu od 23 do 43 procent tych przestępstw było sprawką gejów. Zważywszy, że
              stanowią oni 1, góra 2 procent społeczeństwa, mamy do czynienia z wielką
              nadreprezentacją – powiedziała „Rzeczpospolitej” brytyjska specjalistka ds.
              wychowywania dzieci Lynette Burrows. Jej zdaniem homoseksualne lobby nie
              dopuszcza, by takie dane wychodziły na jaw.

– Gdy wypowiadam się w BBC, zabraniają mi mówić o tym niewygodnym fakcie.
              Niestety, prawda jest taka, że wielu gejów czuje pociąg do małych chłopców –
              dodała Burrows.(..)
              Za artykulem z Rzepy:
              www.rp.pl/artykul/388324_Znany_gej_na_czele_siatki_pedofilow.html
              • hansgrubber Re: Obsraluchowi, Grubberowi linku nie dam, ale.. 25.12.09, 17:04
                "Tak jak występuje pedofilia o podłożu homoseksualnym, tak samo
                występuje pedofilia heteroseksualna. To zjawiska równorzędne i
                bardzo podobne. Ludzie, którzy mówią, że każdy gej to pedofil, są
                homofobami – podkreśla w rozmowie z „Rzeczpospolitą”."

Akcepujac homofobie akceptujesz antysemityzm.
                • gini Re: Obsraluchowi, Grubberowi linku nie dam, ale.. 25.12.09, 17:14
                  hansgrubber napisał:

> "Tak jak występuje pedofilia o podłożu homoseksualnym, tak samo
                  > występuje pedofilia heteroseksualna. To zjawiska równorzędne i
                  > bardzo podobne. Ludzie, którzy mówią, że każdy gej to pedofil, są
                  > homofobami – podkreśla w rozmowie z „Rzeczpospolitą”."
                  >
                  > Akcepujac homofobie akceptujesz antysemityzm.
                  >
                  >
                  > no to juz zglupiales do reszty, moje wyrazy wspolczucia.
                  • hansgrubber Re: Obsraluchowi, Grubberowi linku nie dam, ale.. 25.12.09, 17:24
                    1. Przeczytaj definicje słowa uprzedzenie. Nie ma znaczenie czy
                    chodzi o narodowść czy płeć.
                    2. Swoja drogą ciekaw jestem czy jakis poważny dziennik powoływałby
                    sie na dane pani ktora ma rzekomo jakies dane policji, a policja
                    tego nie potwierdza. Zwracam uwage ze ta pani powiedziala to Rzepie
                    a nie komukolwiek w Wielkiej Brytanii.
                    • gini Re: Obsraluchowi, Grubberowi linku nie dam, ale.. 25.12.09, 18:22

hansgrubber napisał:

> 1. Przeczytaj definicje słowa uprzedzenie. Nie ma znaczenie czy
                      > chodzi o narodowść czy płeć.

to cos nowego, homoseksualisci to plec czy narod?

2. Swoja drogą ciekaw jestem czy jakis poważny dziennik
                      powoływałby
                      > sie na dane pani ktora ma rzekomo jakies dane policji, a policja
                      > tego nie potwierdza. Zwracam uwage ze ta pani powiedziala to
                      Rzepie
                      > a nie komukolwiek w Wielkiej Brytanii.

a z tego belkotu to juz trudno cokolwiek zrozumiec, fakt, ze pisac
                      za bardzo nie umiesz, czesto podkreslam, stad tylko dwa nedzne
                      punkciki.

poza porownywaniem ludzi do faszystow antysemistow, masz zero
                      argumentow .
                      • gini Re: Obsraluchowi, Grubberowi linku nie dam, ale.. 25.12.09, 18:36

www.innastrona.pl/newsy/4076/homo-warszawa-przewodnik/
                        masz tu przewodnik moze znajdziesz gdzies toalete dworcowa, i
                        partnera .to jest to czego tak zawziecie bronisz.
                        ohyda.
                        • hansgrubber Kochaj geja swego 25.12.09, 22:38
                          Tak się zastanawiam jak możesz składać świąteczne życzenia i demonstrować
                          nienawiść. Nie zgrzyta?
                          • gini Re: Kochaj geja swego 25.12.09, 22:50
                            hansgrubber napisał:

> Tak się zastanawiam jak możesz składać świąteczne życzenia i
                            demonstrować
                            > nienawiść. Nie zgrzyta?

nie myl nienawisci, z obrona tego co dla ludzi jest wazne.mam trzech
                            synow nie chce by wmawiano im, ze homoseksualizm to cos
                            normalnego.Dla mnie to jest po prostu NIENORMALNE,chce wychowac moje
                            wlasne dzieci, na normalnych ludzi, nie na jakichs zboczencow
                            uprawiajacych seks w toaletach i na basenach.
                            to nie ja atakuje homoseksualistow, to oni, skoro jeszcze tego nie
                            zauwazyles,atakuja swiat normalnych ludzi.
                            dostales chyba ze dwa linki, w ktorych mowa, ze zmuszono WHO do
                            wykreslenia homoseksualizmu jako dewiacji, ale do tego sie nie
                            odnosisz,bo po co lepiej oskarzac ludzi, o to, ze sa faszystami, bo
                            seks homo ich brzydzi, czuja do niego wstret, jak chcesz to zmienic,
                            jakis artykul prawa nowy, by zaczelo sie to podobac?
                            • hansgrubber Re: Kochaj geja swego 25.12.09, 23:16
                              1. Wybacz ale w toaletach i na basenach kochają się też hetero. Czy to znaczy ze
                              są dewiantami? Przemyśl swój argument.
                              2. Najpierw jest miłość a potem orientacja seksualna. Pogadaj z rodzicami
                              których dzieci są homo. I zadaj sobie pytanie czy przestałabyś kochać swoje
                              gdyby miało takie preferencje. Sorry za spersonalizowanie wątku, nie oczekuje
                              odpowiedzi ale pomyśl.
                              3. WHO zmusiły argumenty naukowe i zwykła przyzwoitość. Opowieść o tym ze ciemne
                              siły zmuszają grono naukowców do głoszenia obcej im tezy ja nie kupuję.
                              4. Wciąż pytam jak świętując narodziny Mesjasza głoszącego milość bliźniego
                              możesz manifestować nienawiść do bliżnich?
                              • gini Re: Kochaj geja swego 25.12.09, 23:36
                                hansgrubber napisał:

> 1. Wybacz ale w toaletach i na basenach kochają się też hetero. Czy
                                to znaczy z
                                > e
                                > są dewiantami? Przemyśl swój argument.

daj jakies dane, np, tak jak ja dalam ci link do toalet dworcowych
                                ,dawno temu przy dyskusji w podobnym watku, weszlam na gejowska
                                strone gdzie opisywano wyjazdy na waegry tylko w celu upra wiania
                                seksu, na basenach wlasnie ,po czym opisano te sceny, jak to wszyscy
                                kopulowali ze wszystkimi, wymiotowalam ze dwa dni.seks na basenach, w
                                toaletach, to regula u homo, jak czesta zmiana partnerow, no i aids,
                                jakbys nie wiedzial.

> 2. Najpierw jest miłość a potem orientacja seksualna.

to dlatego ta ciagla potrzeba zmiana partnerow, przestan bzdury
                                pisac.

Pogadaj z rodzicami
                                > których dzieci są homo. I zadaj sobie pytanie czy przestałabyś
                                kochać swoje
                                > gdyby miało takie preferencje.

moje nie maja, ale cala ta propaganda nahalna dazy do tego, by
                                dowiesc, ze homo moze byc kazdy, a ja tego dla swoich dzieci nie
                                chce.

Sorry za spersonalizowanie wątku, nie oczekuje
                                > odpowiedzi ale pomyśl.
                                >

3. WHO zmusiły argumenty naukowe i zwykła przyzwoitość. Opowieść o
                                tym ze ciemn
                                > e
                                > siły zmuszają grono naukowców do głoszenia obcej im tezy ja nie
                                kupuję.

a masz gdzies na podoredziu te dokumenty naukowe?To ja poprosze.

> 4. Wciąż pytam jak świętując narodziny Mesjasza głoszącego milość
                                bliźniego
                                > możesz manifestować nienawiść do bliżnich?
                                >
                                a ja ci tlumacze, ze to nie jest nienawisc, jest zakodowany przez
                                nature wstret,do homoseksualizmu, zoofilii itd, tzw zbiorowy instynkt
                                samozachowawczy ludzkosci.
                                juz cie pytalam ile przetrwalby swiat zlozony z samych
                                homo,zapomniales odpowiedziec.
                                wyobraz sobie, ze ktos tam zaprojektowal wspanialy samochod, jednak
                                jakis odsetek schodzi z tasmy produkcyjnej z defektem, czy trzeba
                                namawiac ludzi by tymi samochodami jezdzili?
                      • hansgrubber Re: Obsraluchowi, Grubberowi linku nie dam, ale.. 25.12.09, 18:45
                        1. Gdybym posługiwał się Twoja metodą rozmowy - bo trudno nazwac to
                        dyskusją - wyśmiałbym Cię np za "antysemistow". Ale wiem ze to
                        literówka. Forumowy pospiech.
                        2. Gdybys miala dobra wole zrozumieni tego co chcialem napisac - i
                        mam wrazenie napisalem - zapytalabys. Ale Ty nie chcesz zrozumiec.
                        Ani mnie przekonać. Bo wyzwiskami sie tego nie robi.
                        3. Masz ode mnie trzeci punkcik. Ostatni.
                        • gini Re: Obsraluchowi, Grubberowi linku nie dam, ale.. 25.12.09, 19:00
                          hansgrubber napisał:

> 1. Gdybym posługiwał się Twoja metodą rozmowy - bo trudno nazwac
                          to
                          > dyskusją - wyśmiałbym Cię np za "antysemistow". Ale wiem ze to
                          > literówka. Forumowy pospiech.

wystarczy, ze zaliczasz mnie i innych do faszystow, to jest akurat
                          twoja metoda dyskusji.

2. Gdybys miala dobra wole zrozumieni tego co chcialem napisac - i
                          > mam wrazenie napisalem - zapytalabys. Ale Ty nie chcesz zrozumiec.
                          > Ani mnie przekonać. Bo wyzwiskami sie tego nie robi.

znow delikatny jestes, "zadnych wyzwisk"))))))))))))))

3. Masz ode mnie trzeci punkcik. Ostatni.

coz za wysilek intelektualny!!!a tyle w nim argumentow co w dwoch
                          poprzednich,ze o calym watku nie wspomne, bo ludzie czytac umieja.

>
                    • gini Re: Obsraluchowi, Grubberowi linku nie dam, ale.. 25.12.09, 23:04
                      hansgrubber napisał:

> 1. Przeczytaj definicje słowa uprzedzenie. Nie ma znaczenie czy
                      > chodzi o narodowść czy płeć.
                      > 2. Swoja drogą ciekaw jestem czy jakis poważny dziennik powoływałby
                      > sie na dane pani ktora ma rzekomo jakies dane policji, a policja
                      > tego nie potwierdza. Zwracam uwage ze ta pani powiedziala to Rzepie
                      > a nie komukolwiek w Wielkiej Brytanii.
                      $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
                      .tobie, prosze bardzo:"– Kilka lat temu, gdy jeszcze nie był to temat
                      tabu,
                      policja udostępniła statystki dotyczące molestowania dzieci. W
                      zależności od
                      regionu od 23 do 43 procent tych przestępstw było sprawką gejów.
                      Zważywszy, że
                      stanowią oni 1, góra 2 procent społeczeństwa, mamy do czynienia z
                      wielką
                      nadreprezentacją – powiedziała „Rzeczpospolitej” brytyjska
                      specjalistka ds.
                      wychowywania dzieci Lynette Burrows. Jej zdaniem homoseksualne lobby
                      nie
                      dopuszcza, by takie dane wychodziły na jaw.

– Gdy wypowiadam się w BBC, zabraniają mi mówić o tym niewygodnym
                      fakcie.
                      Niestety, prawda jest taka, że wielu gejów czuje pociąg do małych
                      chłopców –
                      dodała Burrows.(..)
                      Za artykulem z Rzepy:
                      ********************************************************************
                      nawet tego nie zrozumiales, ta pani udzielala wywiadu RZEPIE,gdzie
                      indziej zabraniaja o tym mowic (politic corect taki knebel by nie
                      obrazic pedalow),nawet przeczytac do konca kilku zdan nie umiesz, po
                      co sie domagasz linkow ?

www.rp.pl/artykul/388324_Znany_gej_na_czele_siatki_pedofilow.html
                • marouder.eu Won, durniu! 25.12.09, 17:46
                  Nawet w dupe cie kopnac, czlowiek sie brzydzi!
                  • hansgrubber :) 25.12.09, 18:48
                    Ładnie się pienisz. Ale nie przekonałeś mnie.
                    • gini Re: :) 25.12.09, 19:01
                      hansgrubber napisał:

> Ładnie się pienisz. Ale nie przekonałeś mnie.

moze adresuj watki, ciooo?na tyle cie chyba stac.
                      • gini Re:hans jak zakladasz watek 25.12.09, 19:15
                        poczytaj najpierw troche

jakublubelski.salon24.pl/120407,dla-ortodoksyjnych-zydow-homoseksualisci-sa-gorsi-od-zwierzat

nie stawiaj antysemityzmu i tych co mysla normalnie i nie daja sobie
                        na sile narzucic pogladow homoseksualistow w jednym rzedzie.
                      • hansgrubber Re: :) 25.12.09, 22:33
                        Jest zaadresowany.
                    • marouder.eu Ja mialbym cie przekonywac, sromoto rodzaju.. 25.12.09, 19:17
                      ..ludzkiego?
                      Najwyzej decha przez dupsko mozesz zarobic, bo jak masz napisane wyzej, kopa na
                      ciebie szkodasmile
                      • hansgrubber Re: Ja mialbym cie przekonywac, sromoto rodzaju.. 25.12.09, 22:44
                        Zagazuj mnie. To Ci ulży.
                        • off_nick Hansik, przechodzisz samego siebie, 25.12.09, 22:49
                          hansgrubber napisał:

> Zagazuj mnie. To Ci ulży.

i nie podbijaj sobie tego wątku żenującego.
                          • hansgrubber Re: Hansik, przechodzisz samego siebie, 25.12.09, 23:00
                            Dlaczego przeszkadza Ci że odpowiadam a nie przeszkadzają wyzwiska?
                            • perla podsumowanie wątku jest 26.12.09, 09:59
                              w wątku tym, Hans konsekwentnie próbował załatwić marudnego stosując
                              sztuczki o nazi, gazowaniu, etc., które miały doprowadzić do tego,
                              że marudny poprzez swą niechęć do pedalstwa publicznego również
                              antysemitą jest. A w konsekwencji, że pedał to samo co Żyd jest w
                              rozumowaniu sytuacyjnym.
                              Marudny moim wrogiem jest, ale z przyjemnością stwierdzam, iż nie
                              dał się Hansowi wpuścić w krzaki, i wymierzył mu kilka solidnych
                              kopniaków.
                              Natomiast fałszywym tropem podsuniętym przez Hansa raźno podążył
                              znany nam wszystkim znany światowiec, wybitny eurohumanista,
                              nienawidzący wszelaką niechęć, nowoczesny Europejczyk, wyzwolony z
                              elementarnych więzów tradycyjnego społeczeństwa, zwolennik muslim w
                              Europie (którzy nota bene chcą wieszać pedziów), i w ogóle, czyli
                              Snajper. I to Snajper napisał to czego chciał Hans, że Żyd równa się
                              pedał. I, że niechęć do lov parade, do pedalskich orgii w szaletach
                              miejskich, itp. to w gruncie rzeczy antysemityzm jest.
                              A jak Snajper napisał, to jak muchy do lepu poleciały dana z
                              Adrianną. Adriannie nie dziwię się, bo już lata całe nic mądrego nie
                              napisała na forum tym. Ale, że dana dała się złapać na takie
                              porównanie, i sama zaczęła w jednym zdaniu używać Żyd i
                              homoseksualista??? No cóż, dana nie ma siły aby przeciwstawić się
                              komuś z jej forum czyli FE. Lub nie ma śmiałości, ewentualnie
                              kieruje się źle pojętą forumową lojalnością, która w tym przypadku
                              wpuściła ją w maliny.
                              Słowem, Hans odniósł połowiczny sukces, bo co prawda szczupaka
                              marudnego nie złowił, to jednak wpadły mu dwie płotki dzięki
                              naganiaczowi Snajperowi właśnie.
                              • hansgrubber Stosując Twoją poetykę 26.12.09, 11:45
                                zrobiłeś laskę marouderowi. smile Gratuluję.
                                • perla jesteś wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 12:07
                                  cham zawsze na początku grzeczny jest.
                                  A z takimi tekstami to idź na swe pedalskie fora, na których ponoć
                                  brylujesz. Chętnych na ustawkę w kiblu dworcowym w mig znajdziesz
                                  właśnie.

hansgrubber napisał:

> zrobiłeś laskę marouderowi.
                                  • hansgrubber Re: jesteś wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 12:08
                                    Odpowiedziałm tak byś zrozumiał. Zrozumiałeś. Cieszę się. Innych
                                    uczestników forum przepraszam.
                                    • perla Re: jesteś wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 12:19
                                      tu niczego nie trzeba rozumieć. Tu wystarczy widzieć twoje ordynarne
                                      chamstwo seksistowskie, które tak bardzo starasz się ukryć.
                                      No, ale nie udaje ci się to. Chamstwo zawsze wypełznie z chama,
                                      kwestia czasu jest.
                                      Pedały tak mają, jakby to napisała dana właśnie.
                                      • dana33 Re: jesteś wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 12:44
                                        nu perla..... ja bym napewno tak nie napisala.... ani nie pedaly, ani ze "tak
                                        maja wlasnie"....
                                        nie uzywaj mojego imienia w takich falszach, git?
                                        • perla Re: jesteś wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 14:25
                                          ty naprawdę masz problemy ze zrozumieniem prostego tekstu. Mnie nie
                                          chodziło o pedałów, lecz o zwrot jaki nader często używasz,
                                          czyli "tak już macie" właśnie.
                                          • dana33 Re: jesteś wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 16:03
                                            tego zwrotu uzywam w stosunku do glupkow i antysemitow, z racji ich slow w
                                            stosunku do zydow... nigdy nie w stosunku do homoseksualistow,
                                            jako ze grubber to pierwszy homoseksualista antysemita, jakiego spotkalam w
                                            swoim zyciu.... ci inni to byli normalnie myslacy ludzie, wiec twoje uogolnieni
                                            jakobym powiedziala cos takiego o homoseksualistach jest zwykla podrobka...
                                            jakbys napisal: "hans tak ma, jakby to napisala dana wlasnie", to by bylo
                                            wszystko ok, farsztejst?
                                            • hansgrubber wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 16:19
                                              1. "nigdy nie w stosunku do homoseksualistow" za co Ci chwała i
                                              mowie to w 100% serio.
                                              2. Ale mam pytanie i proszę o konkretną odpowiedz - jak godzisz
                                              okreslanie mnie mianem antysemity z moja atencja dla pisarstwa Jana
                                              Tomasza Grossa?
                                              • dana33 Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 16:27
                                                nie pamietam, co pisales na temat grossa....
                                                i tez nie ma to znaczenia...
                                                perla jest antysemita, ale broni israela jak malo kto...

wiesz.... tak jak kazdy niemiec ma swojego "wlocha", tak kazdy antysemita ma
                                                swojego "zyda".... przewaznie to jego najlepszy przyjaciel... big_grin big_grin big_grin
                                                • hansgrubber Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 16:32
                                                  Pytam czy nie wyczuwasz tu jakiejś strukuralnej sprzeczności.
                                                • gini Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 16:37
                                                  dana33 napisała:

> nie pamietam, co pisales na temat grossa....
                                                  > i tez nie ma to znaczenia...
                                                  > perla jest antysemita, ale broni israela jak malo kto...
                                                  >
                                                  > wiesz.... tak jak kazdy niemiec ma swojego "wlocha", tak kazdy
                                                  antysemita ma
                                                  > swojego "zyda".... przewaznie to jego najlepszy
                                                  przyjaciel... big_grin big_grin big_grin

ja juz tobie i innym pisalam, szanuje ludzi za to co soba
                                                  reprezentuja, nie za narodowosc,jestem polka zgadza sie co nie
                                                  znaczy, ze uwielbiam kazdego polaka, co wcale nie znaczy, ze
                                                  akceptuje w ciemno politykow polskich, bez wzgledu na to, ze
                                                  wiekszosc z nich to kupa oszustyow, aferzystow itd...
                                                  dla mnie mozesz sobie rowno obsmarowywac walese, tuska czy
                                                  kaczynskich, jeszcze ci przyklasne, nie bede wyjezdzac z glupimi
                                                  zarzutami zes antypolonistka, tyle, ze u was tak juz sie
                                                  pozajaczkowalo, ze o antysemityzm oskarzacie juz zydow.
                                                  • dana33 Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 17:25
                                                    sluchaj gini.... czy ty az taka tepa jestes, ze nie widzisz, ze ja z toba
                                                    nie rozmawiam i ci nie odpowiadam na twoje kretynskie posty? bo one wszystkie
                                                    tak kretynskie, jak i ten... mnie g obchodzi co ty piszesz i do kogo... pisz,
                                                    ile ci sie chce.... ja nie obsmarowalam jeszcze nigdy ani walesy, ani
                                                    kaczynskiego, ani tuska, ani nikogo, bo nie wtracam sie do polityki polskiej...
                                                    wiec ty tu przestan wmawiac komukolwiek, ze jak obsmarowywuje polskich politykow...
                                                    odpieprz sie ode mnie, masz dosyc innych partnerow do gadek z toba... a jak sie
                                                    nie mozesz odpieprzyc i piszesz do mnie bez przerwy, mimo ze ci nie odpowiadam,
                                                    to przestan przynajmniej lzec...
                                                    chociaz zdaje sobie sprawe, ze to za duze wymagania od takiej jak ty...
                                                  • gini Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 17:35
                                                    dana33 napisała:

> sluchaj gini.... czy ty az taka tepa jestes, ze nie
                                                    widzisz, ze ja z tob
                                                    > a
                                                    > nie rozmawiam i ci nie odpowiadam na twoje kretynskie posty? bo
                                                    one wszystkie
                                                    > tak kretynskie, jak i ten... mnie g obchodzi co ty piszesz i do
                                                    kogo... pisz,

skoro ty uwazasz, ze kretynskie to dla mnie komplement,jasnie
                                                    oswiecona.
                                                    a ja pisze tytulem wyjasnienia dla innych co czytaja .

> ile ci sie chce.... ja nie obsmarowalam jeszcze nigdy ani walesy,
                                                    ani
                                                    > kaczynskiego, ani tuska, ani nikogo, bo nie wtracam sie do
                                                    polityki polskiej...

w koncu to polskie forum i kiedys pisalo sie duzo o polskiej
                                                    polityce, w ogole forum jest od tego by pisac o wszystkim gdy sie
                                                    pisze o polityce USA, Francji, itd...nie jest to wtracanie sie do
                                                    polityki danego kraju.
                                                    gw wrecz prosi o komentarze pod artykulami.

> wiec ty tu przestan wmawiac komukolwiek, ze jak obsmarowywuje
                                                    polskich polityko
                                                    > w...
                                                    > odpieprz sie ode mnie, masz dosyc innych partnerow do gadek z
                                                    toba... a jak sie

a gdzie ja co komu tu wmawiam?

> nie mozesz odpieprzyc i piszesz do mnie bez przerwy, mimo ze ci
                                                    nie odpowiadam,
                                                    > to przestan przynajmniej lzec...

gdzie zelgalam analfabetko?czytac sie naucz.

> chociaz zdaje sobie sprawe, ze to za duze wymagania od takiej jak
                                                    ty...
                                                    >
                                                    wymagania to postaw najpierw sama sobie, bede sobie pisac bo od
                                                    tegop jest forum, twoja furia swiadczy o tym, ze znow celnie
                                                    trafilam.
                                                  • dana33 Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 18:10
                                                    jezuuuuuuuu..... ales ty idiotka do kwadratu gini...
                                                    pisz sobie, pisz.... celnie trafilas.... we wlasna noge...
                                                  • gini Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 18:20
                                                    dana33 napisała:

> jezuuuuuuuu..... ales ty idiotka do kwadratu gini...
                                                    > pisz sobie, pisz.... celnie trafilas.... we wlasna noge...
                                                    >

nie potrzebuje twojego pozwolenia, to pierwsze, drugie to ty sie
                                                    zloscisz, nie ja ,wiec znaczy sie trafilam w twoja noge.
                                                  • dana33 Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 18:28
                                                    ja sie nie zloszcze gini.... ja po prostu nie wychodze ze zdumienia nad iloscia
                                                    glupoty w twojej jednej osobie... i jak to probujesz wylezc teraz z tej
                                                    sytuacji.... wijesz sie jak padales obslizgly jakis.... nu, tak juz masz....
                                                    pisz dalej, pisz gini... niejeden tutaj ma ubaw... a ilu cie nie czyta
                                                    wogole.... big_grin big_grin big_grin
                                                  • gini Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 18:36
                                                    dana33 napisała:

> ja sie nie zloszcze gini.... ja po prostu nie wychodze ze zdumienia
                                                    nad iloscia
                                                    > glupoty w twojej jednej osobie... i jak to probujesz wylezc teraz z
                                                    tej
                                                    > sytuacji.... wijesz sie jak padales obslizgly jakis.... nu, tak juz
                                                    masz....
                                                    > pisz dalej, pisz gini... niejeden tutaj ma ubaw... a ilu cie nie
                                                    czyta
                                                    > wogole.... big_grin big_grin big_grin

widzisz glupote reprezentujesz tu ty .ty nie umiesz napisac nic
                                                    konkretnego wiec obrazasz, twoje zdanie mnie nie interesuje, nie
                                                    jestes dla mnie zadnym autorytetem, jestes biedna sfrustrowana
                                                    kobieta, ktora zabija czas ,wylewajac pomyje na innych .
                                                    nic ciekawego sie od ciebie dowiedziec nie mozna, ta sygnaturka, z
                                                    ktora tak dumnie sie obnosisz, swiadczy o tym, ze mozg masz zbetonu,
                                                    i nic sie przez niego nie przebija, szowinistko.
                                              • gini Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 16:30
                                                hansgrubber napisał:

> 1. "nigdy nie w stosunku do homoseksualistow" za co Ci chwała i
                                                > mowie to w 100% serio.
                                                > 2. Ale mam pytanie i proszę o konkretną odpowiedz - jak godzisz
                                                > okreslanie mnie mianem antysemity z moja atencja dla pisarstwa
                                                Jana
                                                > Tomasza Grossa?

a to je dobre, jak sie lubi klamstwa grossa, to juz sie nie jest
                                                antysemita .
                                                brawo hansiu, co raz lepiej.
                                                • hansgrubber Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 16:35
                                                  Wlasnie sek w tym ze Gross napisał prawde. smile
                                                  • gini Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 16:49
                                                    hansgrubber napisał:

> Wlasnie sek w tym ze Gross napisał prawde. smile

a szkoda wielka, bylo juz tyle dyskusji ,tylu historykow wytknelo
                                                    bledy grossowi, ale ty jak zawsze w tyle ,o czym my w ogole
                                                    rozmawiamy, skoro iles tam razy wytknelam ci, ze masz problemy ze
                                                    zrozumieniem tego co czytasz.
                                                    argumentacja porazajaca, wierze grossowi, wiec antysemitom nie
                                                    jestem.
                                                    dla mnie mozesz sobie wierzyc w kosmitow, gdzies tu prosimlam o
                                                    jakies argumenty, tyczace wykreslenia homoseksualizmu przez WHO ale
                                                    pewnie bede czekac jeszcze z piec lat, bo jedyna argumentacja jaka
                                                    stosujesz, to obrazanie ludzi, porownywanie ich z hitlerem.pisal o
                                                    tym jterlikowski, taka moda jak sie nie ma nic na obrone swoich
                                                    racji.
                                                    wrzeszczales o link, po to zalozyles watek, marouder przytoczyl, ale
                                                    co z tego jak nic kompletnie nie zrozumiales.
                                                    teraz zdaje sie celowo, zbaczasz z tematu, z homikow przeszedles na
                                                    grossa i antysemityzm.
                                                    "homiki" to zadne obrazliwe porownanie ,tak o sobie mowia homo, o
                                                    innych homo mowia "cioty" rowniez, a o heteroseksualnych heterycy.
                                                  • hansgrubber Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 18:54
                                                    1. Błędy nie znacza że nie napisał prawdy, poprawiał te błędy a
                                                    potem - mowie o Jedwabnem - to co napisal zostalo potwierdzone przez
                                                    IPN.
                                                    2. Zastanowilem sie tym co napisalas, mam wrazenie że antysemityzm
                                                    nie chodzi raczej w parze ze skłonnościa do potępiania postępków
                                                    własnego narodu, a jesli tak sa to dosyc osobliwe przypadki. Poza
                                                    tym antysemityzm to uprzedzenie, przeswiadczenie ze Zydzi sa gorsi,
                                                    wyrazanie niecheci wobec nich, przesladowanie, dyskyminacja. Trudno
                                                    mi raczej to zarzucic.
                                                    3. Homosekusalisci to inny temat - nie porownuję Cię z Hitlerem,
                                                    twierdzę jedynie że jestes podbnie jak faszysci uprzedzona do gejów.
                                                    Jesli chcesz naukowe powody decyzji WHO zajrzyj chocby do wikipedii
                                                    tam sa linki.
                                                    4. Marouder przytoczyl cytat z jakiejs pani - dane przez nią
                                                    cytowane ja prawdopodobnie jej wymyslem bo zadnego oficjalnego ich
                                                    nie ma. Ciekaw jestem czy przytoczylby podobny cytat z kogos kto
                                                    twierdzilby ze policja ukrywa ze statystyki o tym ze Zydzi maja
                                                    ponadprzecietną sklonnosc do oszustwa? smile
                                                    5. Zwracam Ci takze uwage ze znow kilkakrotnie posluzylas sie
                                                    argumentem ad personam.
                                                  • gini Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 19:05
                                                    hansgrubber napisał:

> 1. Błędy nie znacza że nie napisał prawdy, poprawiał te błędy a
                                                    > potem - mowie o Jedwabnem - to co napisal zostalo potwierdzone
                                                    przez
                                                    > IPN.

nie, nie poprawial bledow, to pierwsze, drugie owczesny prezes IPN,
                                                    Kierezs przepraszal Zydow w NY jeszcze przed zakonczeniem
                                                    sledztwa,nie bede tu zaczynac dyskusji o jedwabnym poczytaj sobie
                                                    stare watki.

2. Zastanowilem sie tym co napisalas, mam wrazenie że antysemityzm
                                                    > nie chodzi raczej w parze ze skłonnościa do potępiania postępków
                                                    > własnego narodu, a jesli tak sa to dosyc osobliwe przypadki. Poza
                                                    > tym antysemityzm to uprzedzenie, przeswiadczenie ze Zydzi sa gorsi,
                                                    > wyrazanie niecheci wobec nich, przesladowanie, dyskyminacja. Trudno
                                                    > mi raczej to zarzucic.
                                                    > 3. Homosekusalisci to inny temat - nie porownuję Cię z Hitlerem,
                                                    > twierdzę jedynie że jestes podbnie jak faszysci uprzedzona do
                                                    gejów.

naduzywasz "slowa" faszyzm, ja juz tlumaczylam, ze ja sie po prostu
                                                    bronie i bronie swoich oraz cudzych dzieci, czego nie zauwazyles.
                                                    to homoseksualisci atakuja, chca wymusic akceptacje na sile, to
                                                    homoseksualisci, chca zamykac jak komunisci w szpoitalach inaczej
                                                    myslacych stosuja prawo itd....
                                                    jaki nastepny krok?odmowoa seksu z homo to homofobia?
                                                    W szkockich szpitalach juz zakazuje sie slowa "mama" a czemu?bo
                                                    homoseksualistom sie nie podoba, bo skoro jest dwoch tatusiow?Czy ty
                                                    nie widzisz przesady w tym wszystkim?

Jesli chcesz naukowe powody decyzji WHO zajrzyj chocby do wikipedii
                                                    > tam sa linki.
                                                    o nie moj drogi ty sie wszedzie domagasz linkow wwiec nic trudnego je
                                                    przytoczyc.

4. Marouder przytoczyl cytat z jakiejs pani - dane przez nią
                                                    > cytowane ja prawdopodobnie jej wymyslem bo zadnego oficjalnego ich
                                                    > nie ma. Ciekaw jestem czy przytoczylby podobny cytat z kogos kto
                                                    > twierdzilby ze policja ukrywa ze statystyki o tym ze Zydzi maja
                                                    > ponadprzecietną sklonnosc do oszustwa? smile
                                                    > 5. Zwracam Ci takze uwage ze znow kilkakrotnie posluzylas sie
                                                    > argumentem ad personam.

zdfaje sie, ze w ogole nie zrozumiales cytatu, to nie jakas tam pani
                                                    to dziennikarka angielska, ktora udzielala wywiadu rzepie, gdybys
                                                    chcial przeczytal bys sobie caly wywiad bo jest dostepny i latwo go
                                                    znalezc co z tego, ze czytasz jak nie rozumiesz, szkoda czasu na
                                                    dyskusje, z toba hans.
                                                  • hansgrubber Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 22:30
                                                    1. Gross a wcześniej Agnieszka Arnold a potem IPN mieli racje co do jednego -
                                                    Polacy popełnili obrzydliwą zbrodnię na swoich sąsiadach, Żydach. Nie tylko w
                                                    Jedwabnem. Słowo przepraszam jest tu żałośnie niewspółmierne. A błędy popełnia
                                                    każdy. Są nawet w Nowym Testamencie.
                                                    2. Nie wiem czy nadużywam. Opisuję fakt. Wszelkie totalitaryzmy zwalczały
                                                    homoseksualizm. Jeśli dobrze Ci z tym to Twoja sprawa. Tak samo z WHO. Uważasz
                                                    ze jesteś od nich mądrzejsza, a jesteś tylko śmieszna.
                                                    3. Nie bardzo rozumiem jak nienawiść do homo broni dzieci przed tą orientacją.
                                                    Raczej nie będą się Ciebie pytać. Na pewno natomiast nie bronisz ich przed
                                                    nienawiścią. Zapewniam Cię ze to gorsze niż homoseksualizm.
                                                    4. "homoseksualisci atakuja, chca wymusic akceptacje na sile, to
                                                    > homoseksualisci, chca zamykac jak komunisci w szpoitalach inaczej
                                                    > myslacych" Jakiś przykład? Kogo zamknęli? smile
                                                    5. Ależ przeczytałem o tej pani sporo. I nie jest jak piszesz dziennikarką a
                                                    osobą podającą się za specjalistkę wychowywania dzieci. Ale to mało istotne.
                                                    Ważna jest wiarygodność. Klasyczna reguła BBC mówi że informację należy
                                                    potwierdzić w co najmniej 2 źródłach.
                                                    PYTANIE
                                                    W ilu źródłach informację która zawarłem w tytule wątku - potwierdziła Rzepa? smile
                                                    Tylko poproszę o odpowiedz bez krętaczenia.
                                                  • vicky17 Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 22:35
                                                    hansgrubber napisał:

> 1. Gross a wcześniej Agnieszka Arnold a potem IPN mieli racje co do jednego -
                                                    > Polacy popełnili obrzydliwą zbrodnię na swoich sąsiadach, Żydach.

o shit to mieloismy ich kiedys za sasiadow..hans chyba ci partner nawial i masz
                                                    zwidy z halucynacjami..
                                                  • hansgrubber Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 22:55
                                                    Twoimi sąsiadami byli chyba folksdojcze?
                                                  • niebieski_pazurek Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 23:01
                                                    raczej szmalcownicy niestety sad
                                                    hansgrubber napisał:

> Twoimi sąsiadami byli chyba folksdojcze?
                                                  • vicky17 Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 23:04
                                                    hansgrubber napisał:

> Twoimi sąsiadami byli chyba folksdojcze?

hehe masz maniery szambereckiej elyty a przylapany na propagandowej sieczce
                                                    rzygasz chamstwem.. cieniutko hansik przedziesz oj cieniutko.. dajesz d..za
                                                    frico prowoku.
                                                    folksdojcze to twoi wspolbratymcy,oni tez goebbelsa lubili,jak ty klamczuszku.
                                                  • hansgrubber Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 23:12
                                                    Z czym mi się Twoje hehe kojarzy zaraz, mam:

www.youtube.com/watch?v=nCgXGdHuaGI

I myśli też nieźle zablokowane. smile
                                                  • vicky17 Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 23:18
                                                    hansgrubber napisał:

> I myśli też nieźle zablokowane. smile

co sie tobie z czym kojarzy to twoj business ,jak widac przylapany na klamstwie
                                                    zaslaniasz sie faszyzmem. dalej brnij z tymi sasiadami zydami,ktorych polacy
                                                    napadli..ty juz masz odloty cpuna i te same maniery chorego cpuna.
                                                  • hansgrubber Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 23:23
                                                    Mało mnie obchodzą Twoje sądy a z takimi osobami nie rozmawiam. Pa.
                                                  • vicky17 Re: wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 23:31
                                                    hansgrubber napisał:

> Mało mnie obchodzą Twoje sądy a z takimi osobami nie rozmawiam. Pa.

co cie obchodzi to znowu twoj business,a rozmawiasz tylko z chamstwem z FE, bo
                                                    to twoj poziom wlasnie.
                                                    przylapany na szerzeniu jawnego klamstwa i opowiadaniu bajek na temat Polakow
                                                    uciekasz sie do bezczelnych insynuacji i na tym konczysz dyskusje.
                                                    jeszcze raz mowie,zes cienias i prowok..masz racje z takimi sie nie
                                                    rozmawia,takich sie tylko kopie w zad, co robi pol tutejszego forum. ty jedynie
                                                    ten zad wypinasz by wen dostac.. brawo..i gratulacje.
                                                  • marouder.eu A ty skad wiesz, ze Gross napisal prawde... 26.12.09, 16:50
                                                    ..pedalofilu?
                                                    Jakies rodzinne przekazy, jak to np. dziadek pedalofila gromil Zyda?
                                                • perla nie w Grossie rzecz gini jest 26.12.09, 16:42
                                                  facio obłąkańczo nienawidzi państwa Israel, a zniszczenie owego
                                                  państwa prowadzi wprost do nowego Holocaustu. Ale on za ślepy lub
                                                  zbyt cyniczny jest aby dostrzec tą oczywistość.
                                                  Na dodatek, co stanowi już o jego durnocie, popiera muslim tam,
                                                  muslim, którzy programowo wieszają pedałów.
                                                  Popieranie Grossa to psu na budę jest. Bo chodzi o to, aby Grossy
                                                  nie mieli w przyszłości o czym pisać, to potrzebne państwo Israel
                                                  jest, gdyż tylko ono póki co w historii żydostwa zapewnia w pełni
                                                  bezpieczeństwo żydostwa właśnie.
                                                  • hansgrubber Re: nie w Grossie rzecz gini jest 26.12.09, 16:56
                                                    1. Krytyka Izraela nie oznacza checi jego likwidacji
                                                    czy "obłąkańczej nienawisci".
                                                    2. Z pewnoscia wyraz pedal jest wyrazem nienawisci. Moze wiec
                                                    zaczałbyś od belek w swoim oku?
                                                    3. " popiera muslim" To nieprawda. Uwazam ze Izrael lamie zachodnie
                                                    zasady, jawnym tego przykladem jest "Płynny Ołow". Ale od tego do
                                                    popierania roznych szalenstw swiata muzulmasniego droga daleka,
                                                    mistrzu uogolnienia.
                                                  • gini Re: nie w Grossie rzecz gini jest 26.12.09, 17:03
                                                    hansgrubber napisał:

> 1. Krytyka Izraela nie oznacza checi jego likwidacji
                                                    > czy "obłąkańczej nienawisci".

tu zgoda moze z jedna poprawka, krytyka polityki izraela, gdy
                                                    polityka sie zmieni, nikt nie bedzie krytykowal.

2. Z pewnoscia wyraz pedal jest wyrazem nienawisci. Moze wiec
                                                    > zaczałbyś od belek w swoim oku?

"pedal" to utarte zwyczajowo okreslenie homoseksualisty, tak
                                                    jak "ciota" ,tego okreslenia uzywaja homoseksualisci rowniez.nie
                                                    doszukuj sie nienawisci tam gdzie jej nie ma,staraj sie pisac na
                                                    temat.

3. " popiera muslim" To nieprawda. Uwazam ze Izrael lamie zachodnie
                                                    > zasady, jawnym tego przykladem jest "Płynny Ołow". Ale od tego do
                                                    > popierania roznych szalenstw swiata muzulmasniego droga daleka,
                                                    > mistrzu uogolnienia.
                                                    >
                                                    tu zgoda.
                                                  • hansgrubber Pedał: dla gini i innych 26.12.09, 17:46
                                                    Słownik języka poskiego: "pedał II obraźl. «homoseksualista»"

sjp.pwn.pl/lista.php?co=peda%B3
                                                  • gini Re: Pedał: dla gini i innych 26.12.09, 18:03
                                                    hansgrubber napisał:

> Słownik języka poskiego: "pedał II obraźl. «homoseksualista»"
                                                    >
                                                    > sjp.pwn.pl/lista.php?co=peda%B3

obrazenie kogos, wcale nie musi oznaczac nienawisci, a tym bardziej,
                                                    checi eksterminacji.
                                                    co sadzisz o okresleniu homoseksualisty slowem "ciota"?
                                                  • marouder.eu Pedal, to pedal, Grubber:) 26.12.09, 19:58
                                                    Masz racje, ze z pedalami podobnie jak z islameria gazanska, ktora tez chce, by
                                                    jej nie nazywac zgodnie z prawda Arabami ale wymyslila sobie miano w postaci
                                                    tzw. "Palestynczykow". Podobnie pedaly. Ci probuja wymuszac, by ich nazywac
                                                    "gejami".
                                                    A pedal, to pedalsmile
                                                    Jako pedalofil powinienes takie rzeczy miec obcykane, Grubbersmile
                                                  • perla Re: nie w Grossie rzecz gini jest 26.12.09, 17:14
                                                    hansgrubber napisał:

> 1. Krytyka Izraela nie oznacza checi jego likwidacji
                                                    > czy "obłąkańczej nienawisci".

ty nie krytykujesz, ty plujesz.

> 2. Z pewnoscia wyraz pedal jest wyrazem nienawisci. Moze wiec
                                                    > zaczałbyś od belek w swoim oku?

a cw..." czy "ciota" to co to jest? Bo to z repertuaru jezykowego
                                                    pedałów jest.

> 3. " popiera muslim" To nieprawda. Uwazam ze Izrael lamie
                                                    zachodnie
                                                    > zasady, jawnym tego przykladem jest "Płynny Ołow". Ale od tego do
                                                    > popierania roznych szalenstw swiata muzulmasniego droga daleka,
                                                    > mistrzu uogolnienia.

Israel walczy z bandytami o swoje istnienie, durniu. I mu nie są mu
                                                    w walce tej potrzebne standarty zachodnie, lecz zdecydowanie do
                                                    boju, broń, i morale.
                                                    A to co mnie denerwowało w operacji w Gazie to to, że Israel zbyt
                                                    dużo tych zachodnich zasad stosował tam. Mieli rozpirzyć Hamas, i
                                                    nie zrobili tego, lecz tylko osłabili. Bo takie Hansy manifestowali
                                                    w proteście na ulicach europejskich przeciw rzekomemu "masowemu
                                                    zabijaniu dzieci" właśnie.
                                                  • vicky17 Re: nie w Grossie rzecz gini jest 26.12.09, 17:20
                                                    perla napisał:

> Israel walczy z bandytami o swoje istnienie, durniu. I mu nie są mu
                                                    > w walce tej potrzebne standarty zachodnie,

wow perla,czyzbys nie ustrzelil zadnego muslim dzisiaj,ze takie sentencje w
                                                    lamanej polszczyznie wyglaszasz?
                                                    dobrze prawisz po co standardy, niech kazdy rowno o nich zapomina i sie wali do
                                                    oporu. tylko nie placz potem chrzescijanski polaku,ze twoi zydzi pogineli od
                                                    braku standardow wlasnie.
                                                    wszak jak im wolno to i ich wolno..
                                                  • dana33 Re: nie w Grossie rzecz gini jest 26.12.09, 17:30
                                                    ja cie rochellinska uspokoje... ws czwartek idf zlikwidowal w nablusie 6
                                                    "bohaterskich wojownikow o wolnosc panstwa ktore nigdy nie istnialo".... perla
                                                    byl dowodca tego oddzialu i wlasnym M16 zlikwidowal 10 "bojownikow" out of the
                                                    6.... big_grin big_grin big_grin big_grin

ty to juz bez tych twoich oklepanych idiotyzmow nie umiesz, nie?
                                                    nawet czegos nowego nie umiesz... stara spiewka: kto nie pluje na israel, tez
                                                    wlasnie morduje "palestynczykow"....

nu, bozia ci nie dala, prawda? poskapila nawet.... tak juz masz....
                                                  • perla Vicky, to ty żyjesz?! 26.12.09, 17:31
                                                    a już myślałem, że cie ten muslim załatwił w amerykańskim samolocie,
                                                    wedle twych standartów właśnie.
                                                  • vicky17 Re: Vicky, to ty żyjesz?! 26.12.09, 17:36
                                                    perla napisał:

> a już myślałem, że cie ten muslim załatwił w amerykańskim samolocie,
                                                    > wedle twych standartów właśnie.

a ty mozesz obchodzic swieta,bo myslalam,zes zostal opluty przez twoich ze
                                                    snadardami, o ktore wlasnom piersiom tak tu walczysz?
                                                    przemawiasz jak il duce i takie same masz poglady..
                                                    jeden za wszystkich..wszyscy za jednego..oj wej perla uruchom kominy dla tych
                                                    innych wlasnie.
                                            • perla Re: jesteś wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 16:26
                                              ja wszystko fersztejst, ale to ty nie fersztejst.
                                              Bo ja nie odnosiłem się do twego stosunku do pedziów, lecz do zwrotu
                                              jaki używasz w ogóle.
                                              Ja na ten przykład często używam słówka "właśnie". I gdyby ktoś
                                              napisał takie oto zdanie "Żydzi to pedały są właśnie, jakby to
                                              napisał Perła", to oczywistym jest, że nie chodziło by temu komuś o
                                              to, że ja osobiście napisałbym, że Żydzi to pedały, lecz by chodziło
                                              o to, że używam słówka "właśnie".
                                              Teraz już dana ty fersztejst właśnie?
                                              • dana33 Re: jesteś wyjątkowo wulgarny Hans 26.12.09, 17:00
                                                perlo.... szczescie mojego zycia.... najbardziej to ja farsztej, ze ty
                                                farsztejst i ze uzyles wlasnie slowka zydowskiego...
                                                moze ja ciebie jeszcze przekabacze i zrobisz alije do erec israel?
                                                I love you perla.... big_grin big_grin big_grin
                              • dana33 Re: podsumowanie wątku jest 26.12.09, 12:41
                                posmialam sie perla z twoich wywodow.... po prostu przepiekne...
                                ale ty mistrz w wyciaganiu "wnioskow" nie? big_grin big_grin big_grin
                                • perla Re: podsumowanie wątku jest 26.12.09, 14:26
                                  dana33 napisała:

> posmialam sie perla z twoich wywodow....

ale powiedz, szczersze śmiałaś się, czy to śmiech wymuszony był
                                  właśnie?
                                  • dana33 Re: podsumowanie wątku jest 26.12.09, 16:21
                                    oczywiscie, ze szczerze.... ja sie nie smieje z rzeczy, ktore nie sa smieszne
                                    perla.... np z tego zdanka twojego: "Hans konsekwentnie próbował załatwić
                                    marudnego stosując sztuczki o nazi, gazowaniu, etc." nie posmialam sie zupelnie,
                                    jako ze to prawda z samego centrum prawdowic i to tragiczne, co wyprawia tutaj
                                    ta metoda grubber wlasnie.... natomiast z tych zdanek posmialam sie calkowiecie
                                    szczerze i to nawet glosno:

"... znany nam wszystkim znany światowiec, wybitny eurohumanista,
                                    nienawidzący wszelaką niechęć, nowoczesny Europejczyk, wyzwolony z
                                    elementarnych więzów tradycyjnego społeczeństwa, zwolennik muslim w
                                    Europie [...], i w ogóle, czyli Snajper."

snajper jako zwolennik muslim.... eurohumanista..... a najlepsze to oczywiscie
                                    "i w ogóle".... to byla tzw. kropka nad i.... smilesmilesmile

"Adriannie nie dziwię się, bo już lata całe nic mądrego nie
                                    napisała na forum tym. Ale, że dana dała się złapać na takie
                                    porównanie, i sama zaczęła w jednym zdaniu używać Żyd i
                                    homoseksualista??? No cóż, dana nie ma siły aby przeciwstawić się
                                    komuś z jej forum czyli FE. Lub nie ma śmiałości, ewentualnie
                                    kieruje się źle pojętą forumową lojalnością, która w tym przypadku
                                    wpuściła ją w maliny."

co do ariadny, to rzeczywiscie.... ale ostatecznie to ona jak wiadomo od lat na
                                    forum, nieczytata i niepisata i wogole ma krzywe nogi... wiec taka napewno nigdy
                                    nic nie mogla madrego napisac, i wogole nie wiem, jak ty widziales, ze ona cos
                                    napisala, jako ze pisac nie umie przeciez... big_grin a moja niesmialosc perla, to
                                    slynna nie tylko w israelu... nie tylko w europie, ale i na calym swiecie...
                                    zapisana jest q guiness book of records.... nie ma jeszcze kogos tak niesmialego
                                    jak ja.... big_grin big_grin big_grin

a juz perelka z samych perelkowic jest to zdanko: "... I to Snajper napisał to
                                    czego chciał Hans, że Żyd równa się pedał."

ja cie mowie, perla... ty to tutaj robisz za skromnego... najwyzej wpadniesz o
                                    polnocy do jakiejs redakcji, w ktorej mozesz wszystko, ale tak w sumie to ty
                                    skromny czlowiek... nie chwalisz sie ciagle jak ten zadufek francuski... a tu
                                    prosze.... zupelnie przypadkowo okazuje sie, ze ty doskonale czytasz w myslach
                                    innych, nawet jak sa oddaleni od ciebie o setki kilometrow, a moze wiecej i
                                    kiedy tych innych albo nie znasz, albo spotkales raz w zyciu i juz wiesz.....
                                    juz wiesz, czego chcial grubber i wiesz, ze snajper zrozumial grubbera i
                                    wiedzial dokladnie czego grubber chce i jeszcze na dodatek to wszystko
                                    napisal... ja cie mowie, perla... smialam sie glosno i szczerze i za kazdym
                                    razem, jak czytam to twoje podsumowanie, to smieje sie od nowa....

jak tam przeszla wigilia, perla? miales przyjemny wieczor? prezenty o jakich
                                    marzyles dostales? a twoj stol? tez byl suto zastawiony, jak
                                    ten zadufkowy, czy zadowoliles sie skromnie, jak stol offnickowej? big_grin
                                    • perla Re: podsumowanie wątku jest 26.12.09, 16:35
                                      dana33 napisała:

> najwyzej wpadniesz o
                                      > polnocy do jakiejs redakcji

to było tuż po 20-tej a nie o północy.

> jak tam przeszla wigilia, perla? miales przyjemny wieczor?

dziękuję, przyjemny, jak zawsze w Wigilię.

> prezenty o jakich
                                      > marzyles dostales?

i owszem, zarówno materialne jak i duchowe.

> a twoj stol? tez byl suto zastawiony, jak
                                      > ten zadufkowy, czy zadowoliles sie skromnie, jak stol offnickowej?

tego to ja nie wiem, bo nie mnie oceniać jest czy skromny czy też
                                      suto zastawiony. Od kilku lat zamawiam catering w restauracji,
                                      przywożą, i fokus pokus i jest, bez tych uciążliwych prac
                                      przygotowawczych właśnie.
                                      smile
                                      • dana33 Re: podsumowanie wątku jest 26.12.09, 17:09
                                        o polnocy to napewno juz po 20 perla... big_grin
                                        zdawalo mi sie, ze pisales o polnocy, ale nie bede sie upierac.... jestem gotowa
                                        cofnac ta polnoc i wrocic do "po 20"... I love you z minuty na minute wiecej....
                                        big_grin big_grin big_grin

aaaaaaaa...... ty to masz glowke.... popieram absolutnie idee cateringu....
                                        chociaz co domowe zarelko to domowe zarelko, ale jak dobry catering, to ja cie
                                        mowie... lepiej byc nie moze...

duzo lat temu tesciowa mojej siostry swietowala jej chyba 50 urodziny u niej,
                                        znaczy sie u tesciowej w domu... bylo nas razem z potomstwem 12 osob i ta
                                        tesciowa zamowila catering do domu... pysznosciowe zarelko bylo i catering tez
                                        byl inclusive kelner, znaczy sie na 12 osob bylo 3 kelnerow... moja najmlodsza,
                                        wtedy 12-letnia widziala cos takiego pierwszy raz w zyciu, siedziala z lekka
                                        oslupiala buzia i mruczala pod nosem: restauracja przyszla do prywatnego
                                        domu.... i tak co 2 minuty.... big_grin big_grin big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka