Dodaj do ulubionych

Buzek: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta

IP: *.wel.tuniv.szczecin.pl 05.02.04, 10:05
To powinna byc nauczka dla politykow - nie zajmujcie sie dzialalnoscia
charytatywna za cudze pieniedze bo nikt nie daje pieniedzy za darmo
Obserwuj wątek
    • Gość: sago Re: Buzek: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 05.02.04, 10:15
      Zemsta Jedrucha za sluzby specjalne Buzka ? Humor roku ! A kto, jak nie te same
      sluzby pozwolily wyjechac Jedruchowi z kolezka za granice ?
      A kiedy Agatka i jej byly narzeczony oddadza pieniadze za wielogodzinne rozmowy
      przez telefony komorkowe nalezace do Kancelarii premiera ?
      Gdzie honor i poczucie odpowiedzialnosci za panstwo ? Nie wystarczy gadac,
      trzeba cos robic !!!
      • Gość: Jaro Nie doceniasz Buzka IP: 195.94.222.* 05.02.04, 13:31
        Jak widzisz Sago Buzek nie gadał tylko robił. Jedną kadencję "służył"
        Ojczyźnie, a forsy niemało nakosił. Nie doceniasz widzę Buzka, myśląć że on
        taki nie zaradny.
    • Gość: Witek Re: Buzek: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.poczta.okay.pl 05.02.04, 10:18
      BUZEK NIE WZIAL OD OSZUSTA INO OSZUST SAM MU DAL! MOZE MI TEZ DA ! NAJWYZEJ
      POWIEM ZE NIE CHCIALEM I MOZE BYC POL MILIONA NIE 300 TYS ! NIE POGNIEWAM
      SIE !!!!!
      • Gość: koko Re: Do Jolki Kwach IP: 57.79.9.* 05.02.04, 10:31
        Pani Jolko-a ile to otrzymuje pani pieniedzy na swoja fundacje od gangsterow
        wspolpracujacych z SLD?Niech sie pani odsloni,troche odwagi.A moze to 3 kg
        pudru i kremu na pani twarzy pozwala dobrze zatuszowac wszystkie machinacje.Oj
        pani Jolko -jestem pewien ,ze juz wkrotce pewne sprawy wyjda na swiatlo dzienne.
        • Gość: onimy Re: Do Jolki Kwach IP: *.zabrze-roosvelta.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 11:41
          A i Jolka też pewnie co nieco kasy od Jędrusia "przejęła".
          Choćby za te płakaty z serdecznycm uściskiem dwóch przyjacieli:
          "Kwacho z Jędruchem".
          Zdjęcia takowe "promowane" były po całym kraju.
          Dziwne, że Fundacja p. Joli tak wielce uczynna nie chce ujawnić PRAWDZIWYCH
          darczyńców.
          Czyż aż tak należy się ICH wstydzić ?.
          A gdzie był wstyd w momencie brania ?
        • Gość: dr Es Buzek jest niewinny IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 05.02.04, 15:17
          A ja wierze w niewinnosc Buzka, jako jeden z nielicznych politykow moze
          pochwalic sie uczciwoscia. Miller nie dorasta mu do piet, nie nadaje sie nawet
          do czyszczenia butow Buzkowi
        • Gość: zero Re: Do Jolki Kwach IP: 195.116.149.* 05.02.04, 15:20
          fundacja zalozona przez lesia milera swietnego elektryka w Łodzi w
          1992.miliony zlotych wplacane na konto od lat nie rozliczone nie ujrzaly
          swiatla dziennego tak jak i ta sprawa bo dotyczy pre pre miera .Quo vadis
          wybiorcza?wam kury szczać prowadzić a nie gazete robić ! miller sie juz
          przejechal na obwinianiu teraz kolej na was!
    • Gość: pl zlodziej! IP: *.client.comcast.net 05.02.04, 10:26
      Nie ma zadnych paierow na co wydal pieniadze z tej "oranizacji" charytatywnej.
      To zlodziej i swinia. DO pierdla bydlaka i ta klamliwa kurwe ktora prowadzi jet
      jego zlodziejski burdel.
      • Gość: Andrzej Re: zlodziej! IP: *.nll.se 05.02.04, 10:53
        Klawisz?
    • Gość: Dostojewski Re: Buzek: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.02.04, 10:52
      To jest wlasnie caly Buzek. Nigdy nic w zyciu szczerze nie powiedzial. Nigdy nic do konca, zawsze enigmatycznie, szaro zawaluowanie, nieprzejrzyscie, ze strachem.
      Jak on zostal politykiem? Chociaz w naszym kraju politykiem moze byc kazdy...
      • Gość: Krakowiak Szczere wyznanie Buzka IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 05.02.04, 11:45
        To miło, że Buzek wyznaje: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta. Ale powinien
        jeszcze wyznać, od kogo wziął?
    • Gość: XYZ Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: 212.14.0.* 05.02.04, 10:57
      O to zagadka, czy forumowicze wyobrażają sobie taki tekst?
      Buzek: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta

TOKFM 05-02-2004, ostatnia aktualizacja 05-02-2004 09:47

Leszek Miller zaprzecza, że wziął pół miliona złotych od Józefa Jedrucha szefa
      Colloseum podejrzanego o przestępstwa gospodarcze, który siedzi w areszcie.
      Taką informację podał w środę "Super Express". Premier pieniędzy nie dostał,
      bo jak twierdzi Jędrucha nigdy nie spotkał i w ogóle nie znał.

Miller przyznaje jednak, że biznesmen wsparł fundację założoną przez niego i
      jego żonę. W tym czasie nie był jednak podejrzanym.

Józef Jędruch twierdzi, że na konto fundacji wpłacił pół miliona złotych,
      premier mówi o stu tysiącach złotych i dodatkowych dwustu na koncert
      charytatywny. Miller przypuszcza, że może to być zemsta. Afery Jędrucha
      ujawniły bowiem służby specjalne rządu Millera.

Premier domaga się natychmiastowych przeprosin od redakcji "Super Expressu" w
      związku z środowym artykułem "Premier Leszek Miller wziął kasę od oszusta". W
      przeciwnym wypadku zapowiada podjęcie "stosownych kroków prawnych".

Niech podniosą do góry ręce ci, którzy uważają, że mielibyśmy kolejne
      gigantyczne nagłówki w Wybiórczej "KOLEJNA AFERA W SLD - Miller powiązany z
      Colloseum". "SLD na garnuszku u Jędrucha", "Miller do dymisji".
      • Gość: kasia_blond Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.chello.pl 05.02.04, 11:09
        Niech żyje wolna prasa w Polsce, ze szczególnym uwzględnieniem nieprzekupnego
        etosu z Gazety Wyborczej! PS. Polecam tekst: Wołk-Łaniewska: Wolna prasa donosi
        na portalu www.Lewica.pl

• Gość: Dżanet Dż. Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: 195.116.198.* 05.02.04, 11:13
        Po pierwsze- czym innym jest prześwietlanie rządzących, a czym innym ludzi,
        którzy od przeszło 2 lat nie pełnią funkcji publicznych. Czy Miller i SLD tego
        chcą, czy nie- rządzenie krajem oznacza zmniejszony zakres prywatności i
        większe zainteresowanie mediów tym, co się robi.
        Po drugie- póki co za czasów Millera i spółki Jędruch miał okazję uciec z
        Polski, natomiast za czasów Buzka wszczęto przeciwko Jędruchowi postępowanie.
        I wreszcie- nawet jeśli Jędruch wpłacił na fundację żony Buzka, to było to w
        czasach kiedy nie był żadnym przestępcą. Jego morda publicznie uśmiechała się
        z wielkich plakatów "Nazywam się Józef Jędruch". Tak więc dopóki nie było
        wobec niego zarzutów karnych (nie mówię "wyroku skazującego", bo to jest
        jedyny standard jaki SLDowcy są w stanie uznać, od nich za dużo nie wymagam-
        od innych można chcieć czegoś więcej) i nie łamał prawa, przyjęcie od niego
        kasy nie było niczym niewłaściwym.
        Radzę więcej dystansu do tego, co pisze prasa taka jak "Super Express" i
        więcej lecytyny- przypomniałbyś sobie o antyrządowej histerii jaką SLD za
        pośrednictwem mediów prowadził przez całą poprzednią kadencję.
        • Gość: XYZ Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: 212.14.0.* 05.02.04, 11:36
          Po pierwsze jakich mediów? (To apropo lecytyny). Poczytaj Newsweek i porównaj
          tekst o Buzku z tekstem o Milerze. Roumiem, żek kiedy biznesmen wpłaca
          na "fundację" polityk prawicy, to jest nic. Kiedy to samo dotyczy lewicy, to
          jest afera. Takie mamy obiektywne media.
          • Gość: Dżanet Dż. Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: 195.116.198.* 05.02.04, 14:48
            To nie kwestia chorych mediów- chora jest polska "lewica". Rząd Buzka był
            niemniej atakowany za swoje błędy, ale nie zwalał wszystkiego na media, RPP i
            Bóg wie kogo jeszcze. Miller za to dowalał Buzkowi za wszystko, piętnował za
            niemowlęta na śmietnikach i zamarzających w zimie bezdomnych, a także obiecał
            wprost, że jesli SLD powie, to nawet gruszki wyrosną na drzewach.
            Gdy przyszło co do czego wyszło jaki z niego "macho", okazuje się że nie
            potrafi rozsądnie zachować się gdy nie idzie po jego myśli (vide też żałosne
            pyskówki szefa ABW). Najlepiej w ogóle żeby wszelkie media poza Przeglądem,
            Trybuną i Poliyką ucichły- wtedy w kraju na pewno będzie "obiektywnie".
            Podobnie jak z nowelizacją ustawy o dostępie do informacji publicznej. Kiedyś
            już to przerabialiśmy, z podobną ekipą zresztą.
            • Gość: obserwator2 Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 16:13
              Gość portalu: Dżanet Dż. napisał(a):

> To nie kwestia chorych mediów- chora jest polska "lewica".

Odpowiem Tischnerem : gówno prawda
            • Gość: nowa Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 17:08
              Dżanet Dx. sie czepia - przecież gruszki rosna na drzewach, niezaleznie od
              tego, kto to obiecuje
          • Gość: mewa Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.inteko.com.pl 05.02.04, 16:00
            Czy sa uczciwi darczyncy? Nie wierze ,ze uczciwy ofiaruje tak wysoka kwote na
            cele wyzszej uzytecznosci.Co na to Urzedy Skarbowe" Tych co dadza 100 zlotych
            na szkole to sie sprawdza a co do tych wielkich kwot? Czy ktos to sprawdza?
        • Gość: Robaczek Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.04, 11:40
          Buzek do WORA z innymi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          A pozniej po wyborach rozliczyc z innymi.
      • Gość: S. Flores Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 11:42
        > Niech podniosą do góry ręce ci, którzy uważają, że mielibyśmy kolejne
        > gigantyczne nagłówki w Wybiórczej "KOLEJNA AFERA W SLD - Miller powiązany z
        > Colloseum". "SLD na garnuszku u Jędrucha", "Miller do dymisji".

Hm, o fundacji Millera niedawno pisał Newsweek. Nie pamiętem co na ten temat pisała Wyborcza.
        A Ty pamiętasz?

A propos? Czy to znaczy, że nie wierzysz, że Buzek ukradl te pieniądze?

• Gość: XYZ Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: 212.14.0.* 05.02.04, 13:06
          To znaczy, że uważam, że pismactwo w Polsce mimo, że stroi się w piórka
          obiektywizmu, jest jenostronna hałastrą. To że Wybiórcza nic nie napisała
          wynika z tego, że opublikował to wcześniej Newsweek. Kruk krukowi oka nie
          wykole. Choć Wybiórcza bardzo często kradnie tematy innym gazetom. A czy Buzek
          wzią? A kogo to obchodzi, to trup polityczny.
          • Gość: S. Flores Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 13:39
            > To znaczy, że uważam, że pismactwo w Polsce mimo, że stroi się w piórka
            > obiektywizmu, jest jenostronna hałastrą. To że Wybiórcza nic nie napisała
            > wynika z tego, że opublikował to wcześniej Newsweek. Kruk krukowi oka nie
            > wykole. Choć Wybiórcza bardzo często kradnie tematy innym gazetom. A czy Buzek
            > wzią? A kogo to obchodzi, to trup polityczny.

Co do pismactwa to zasadniczo się zgadzam. Ale nie mam o to do nich pretensji. Uważam że oni
            są od tego, żeby szczekać jak psy łańcuchowe. Uważam, że jest higieniczniej jak jest za dużo
            halasu niż kiedy jest go za mało. Jeśli komuś nie starcza zdrowego rozsądku, żeby się połapać, że
            prasa to tylko prasa - nie sąd, to jego problem. Takie jest moje zdanie.

Co do Buzka... faktycznie jest politycznym trupem. I tu też kryje się jego podobieństwo do Millera
            - którego nazwałbym politycznym zombie. Już trup, ale jeszcze się rusza. Mnie mimo wszystko
            takie tematy obchodzą. Jestem widać nekrofilem...

Pozdr.
            • Gość: XYZ Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: 212.14.0.* 05.02.04, 14:05
              Bardzo ciekawe porównanie z tym psem łańcuchowym. Nie zauważasz jednak pewnego
              problemu. Kiedy bowiem pies łańcuchowy lubi złodzieja, ten bezkarnie może
              kraść co zechce, bo piesek nie zaszczek. Kiedy zaś kogś pies nieznosi ugryzi
              nawet wtedy, gdy ten przyszedł w gościnę, nie kraść. Millera zagryzły psy. Czy
              kradł czy w gości przyszedł, tego juz się od psów nie dowiesz. Będą bronić
              swej busy i łańcucha.

I podoba mi się druga uwaga. Tyle, że nie piszesz co wtedy, gdy sąd się prasy
              przestraszy (ładny rymek)? Mało przykładów?
              • Gość: S. Flores Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 14:20
                > I podoba mi się druga uwaga. Tyle, że nie piszesz co wtedy, gdy sąd się prasy
                > przestraszy (ładny rymek)? Mało przykładów?

Ale to już wina sądu, nie prasy, prawda? Zresztą uważam, że sądownictwo w tym kraju wymaga
                reformy. A propos, zdaje się że jesteś prawnikiem?
          • Gość: obserwator2 Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 16:19

Gość portalu: XYZ napisał(a):

> To znaczy, że uważam, że pismactwo w Polsce mimo, że stroi się w piórka
            > obiektywizmu, jest jenostronna hałastrą

Moze założyć partię podobnie myślących?
            Sytuacja staje się beznadziejna. Komunikacja społeczna dokonuje się za
            pośrednictwem mediów. Politycy mediom się podlizują, żaden nie odważy się
            powiedzieć prawdy jak ta wyrażona przez XYZ.
            Nim zawędrowała do nas demokracja, naiwnie wierzyłem, że pluralizm prasy nie
            pozwoli na zmonopolizowane kłamstwa - w interesie dziennikarzy i tych co ich
            przekupują.
            Ale tak się dzieje, że ten pluralizm jest nieefektywny.
    • Gość: les ale jedruch mowi, ze nie dal buzkowi IP: *.kalisz.mm.pl 05.02.04, 12:17
      tylko dal fundacji, ale sie pan premier zdenarwowal! jak go to tak ubodlo musi
      cos byc na rzeczy
      • Gość: chris Re: ale jedruch mowi, ze nie dal buzkowi IP: *.if.uj.edu.pl 05.02.04, 12:52
        Tytul Superexpressu byl "Buzek wzial". Po co macisz, glupku? Gdyby tak o tobie
        napisano, siedzialbys cicho?
        chris
        • Gość: A&Q Re: ale jedruch mowi, ze nie dal buzkowi IP: *.lodz.supermedia.pl 05.02.04, 15:12
          Fundacje to okazja do nabicia kabzy politykom,i nie tylko.Znane osoby[Vipy]
          trzymają ręce na kasie.Byle kto fundacji nie otwiera,vide J.
          Kwaśniewska.Muller miał zlikwidować szachrajstwo fudacji,funduszy,innych
          dobrych cioteczek.Ale on tylko mówi,gaduła.
    • Gość: pamiętliwy Buzek: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.business.volia.net 05.02.04, 13:04
      Ja dobrze pamiętam w "Życiu", jeszcze przed aferą szpiegowską Kwasniewskiego,
      foto Buzka, red. Wołka i właściciela Życia, wręczającego premierowi złotą
      kartę kredytową City Banku jako "człowiekowi roku" któregos tam. Pamietam z
      reklam, że minimalny miesieczny wpływ na konto w City Banku dla wydania karty
      zwyklej był 3000 PLN - ile wplacił na konto Buzka właściciel Życia jesli
      wydano mu złotą kartę - trzebaby zapytać w banku.
    • Gość: Marek Re:Założe se fundację.Ciekawe czy ktoś mnie wesprz IP: *.olkusz.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 13:26

Komedie!
    • Gość: Marek Re:Halo! Może ktoś sie na mnie zemści i da IP: *.olkusz.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 13:29
      mi pół miliona?
      Koniecznie chcę aby się ktoś na mnie zemścił w taki sposób.
      • Gość: samsob Re:Halo! Może ktoś sie na mnie zemści i da IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 13:33
        Gość portalu: Marek napisał(a):

> mi pół miliona?
        > Koniecznie chcę aby się ktoś na mnie zemścił w taki sposób.<
        >
        To się stanie pod warunkiem, iż zostaniesz premierem.smile))
        pzdr.
    • Gość: Jurek Odwalcie się od polityków. IP: 195.94.222.* 05.02.04, 13:41
      Potępiacie polityków, ale sami chcielibyście robić to samo. Ale brak wam
      zaradności, mądrości i wiedzy aby tak się w życiu ustawić. Nie ma bardziej
      zazdrosnych ludzi niż Polacy. Politycy niech dalej kradną a Wam niech gul
      chodzi NIEZDARY.
      • Gość: Paulin Re: Odwalcie się od polityków. IP: *.lodz.supermedia.pl 05.02.04, 15:16
        Oj ty gulu,coś ci ciepłota łepek zamuliła.Oki!!!!!!!!!!!
        • Gość: Jurek Re: Odwalcie się od polityków. IP: 195.94.222.* 05.02.04, 15:26
          Prawda w gały kole.
    • Gość: Olek Re: Buzek: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: 157.25.139.* 05.02.04, 13:42
      Zastanawiam się, kto jest bardziej sprzedajny kurwa czy polityk? Ta pierwsza ma
      przynajmniej swój honor i jest uczciwa, bo mówi jasno że dupy daje. Wszyscy
      wiedzą że Fundacje takiego typu zakładane przez polityków służą do prania
      brudnych pieniędzy.
    • Gość: chłop Re: Buzek: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 14:02
      Nie wziął pieniędzy ,a kto to widział,drugi koń?
    • Gość: Vikay Re: Powiedzmy że nie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 14:19
      Akurat jemu nie wierzę za grosz. Dokładnie tak samo Wałęsie. Obaj są 100%
      niewiarygodni i już.
      • Gość: zero Re: Powiedzmy że nie??? IP: 195.116.149.* 05.02.04, 15:14
        a moze slowko o fundacji milera lesia elektryka tak dobrego jakim jest
        premierem ~?zalozona w Łodzi rok 1992 miliony zl wplaconych nie ujrzalo
        swiatla dziennego a koszerna milczy...
    • Gość: naiwny TO LEGALNE DAWANIE W LAPE!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 05.02.04, 15:05
      Te fundacje ktore stworzyli politycy (wszyscy biedni i na dorobku) to sa
      instytucje do legalizowania lapowkarstwa. Sam znam takich co dzisiaj maja
      fundacje z ktorych zyja cale ich rodziny, nigdy nie wplacajac do nich grosza
      swoich pieniedzy. Bonzowie z solidarnosci i AWS w tym przodowali bo mieli
      wplywy a byli finansowymi golasami. Pomozemy, daj pan na fundacje. Nawet rzad
      ugina sie pod presja i za zaniechanie powaznych strajkow wplaca pieniadze ktore
      posrednio zasilaja takie lewe fundacje skorumpowanych solidaruchow a wiec ich
      cale rodzinki i kolesiow zatrudnionych do prowadzenia niewiadomo czego.
      Widzialem jak to sie kreci w Polsce i nie ma to nic wspolnego z fundacjami w U.
      S. A. na ktore ogromne pieniadze wplaca zalozyciel przewaznie miliarder lub
      milioner. Buzek byl na tyle madry by zostac premierem, ale nie wiedzial co sie
      dzieje w jego rodzinnej fundacji, ciekaw jestem ile milionow on osobiscie tam
      wplacil i z czego? Kiedy to sie zmieni???????????
    • Gość: Konrad Korzeniowsk Re: Są też uczciwi ofiarodawcy, ... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.02.04, 15:38
      ... wystarczy przypomnieć powódź, pożary i inne nieszczęścia, a na Orkiestrę
      Owsiaka ofiarowują chyba wyłącznie uczciwi! Wina Premiera Buzka nie na
      przyjęciu ofiar do swojej fundacji polega, lecz na "rozpirzeniu" budżetu
      swoimi pseudoreformami, na przeforsowaniu horendalnego rozwoju biurokracji i
      różnych pasożytniczych struktur, których teraz niesposób się pozbyć, ot co. On
      sam jest uczciwy w 100%, to pewne, ale jako premier okazał się katastrofą dla
      kraju i jako taki przejdzie do historii!
      • Gość: mewa Re: Spolka Buzek Krzaklewski IP: *.inteko.com.pl 05.02.04, 16:06
        Spolka Buzek Krzaklewski - dzisiaj dobrze to widac na kryzysie w gospodarce i
        u wielu rodzin. To ,ze dzis jest zle to wybiyna zasluga tych dwoch panow. Nikt
        tego nie rozliczyl do dzisiaj i nie wiem czy rozliczy.
    • Gość: Jakub Re: Zaorać, ach zaorać PiS i PO IP: *.gorzow.mm.pl 05.02.04, 16:08
      Styropianem wstrząsnęło. Proszę, " niezależna " i " obiektywna " prasa pisze,
      że Jędruch przekazał kasę Buzkowi. I styropian zaraz - a Miller, a Kwasniewska!!
      Przyjemniaczki!! Braliście kasę a teraz chowacie głowę w piasek. Po i PiS to
      przecież przefarbowani uciekinierzy od Buzka i Balcerowicza - widać też mają
      ochotę na nie swoje pieniądze.
      Zobaczymy jak WybiOrcza i Rzepa się zachowają. Mają pismacy dylemat. Przecież
      to nie lewica, to nie SLD! To nasi. Nasi biorą kasę od przestępców!!!!!!!
      • Gość: nowa Re: Zaorać, ach zaorać PiS i PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 17:14
        A Wałęsa nie oddał mi moich 100 milionów. Same złodzieje
    • Gość: dj law Re: Buzek: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.energis.pl 05.02.04, 17:18
      nooooo mądrala ten jędruch, za chwile wybory bo sezon na kolor czerwony sie
      szybko kończy a tu taki fortel " mam zaplecze wszedzie" oczywiscie premier
      buzek moze sadzic sie z aferzystą o zniesłąwienie , tylko po co rozdrabniać
      drobne......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka