Gość: znudzony IP: *.wel.tuniv.szczecin.pl 05.02.04, 10:05 To powinna byc nauczka dla politykow - nie zajmujcie sie dzialalnoscia charytatywna za cudze pieniedze bo nikt nie daje pieniedzy za darmo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sago Re: Buzek: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 05.02.04, 10:15 Zemsta Jedrucha za sluzby specjalne Buzka ? Humor roku ! A kto, jak nie te same sluzby pozwolily wyjechac Jedruchowi z kolezka za granice ? A kiedy Agatka i jej byly narzeczony oddadza pieniadze za wielogodzinne rozmowy przez telefony komorkowe nalezace do Kancelarii premiera ? Gdzie honor i poczucie odpowiedzialnosci za panstwo ? Nie wystarczy gadac, trzeba cos robic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Nie doceniasz Buzka IP: 195.94.222.* 05.02.04, 13:31 Jak widzisz Sago Buzek nie gadał tylko robił. Jedną kadencję "służył" Ojczyźnie, a forsy niemało nakosił. Nie doceniasz widzę Buzka, myśląć że on taki nie zaradny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Buzek: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.poczta.okay.pl 05.02.04, 10:18 BUZEK NIE WZIAL OD OSZUSTA INO OSZUST SAM MU DAL! MOZE MI TEZ DA ! NAJWYZEJ POWIEM ZE NIE CHCIALEM I MOZE BYC POL MILIONA NIE 300 TYS ! NIE POGNIEWAM SIE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Do Jolki Kwach IP: 57.79.9.* 05.02.04, 10:31 Pani Jolko-a ile to otrzymuje pani pieniedzy na swoja fundacje od gangsterow wspolpracujacych z SLD?Niech sie pani odsloni,troche odwagi.A moze to 3 kg pudru i kremu na pani twarzy pozwala dobrze zatuszowac wszystkie machinacje.Oj pani Jolko -jestem pewien ,ze juz wkrotce pewne sprawy wyjda na swiatlo dzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onimy Re: Do Jolki Kwach IP: *.zabrze-roosvelta.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 11:41 A i Jolka też pewnie co nieco kasy od Jędrusia "przejęła". Choćby za te płakaty z serdecznycm uściskiem dwóch przyjacieli: "Kwacho z Jędruchem". Zdjęcia takowe "promowane" były po całym kraju. Dziwne, że Fundacja p. Joli tak wielce uczynna nie chce ujawnić PRAWDZIWYCH darczyńców. Czyż aż tak należy się ICH wstydzić ?. A gdzie był wstyd w momencie brania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Es Buzek jest niewinny IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 05.02.04, 15:17 A ja wierze w niewinnosc Buzka, jako jeden z nielicznych politykow moze pochwalic sie uczciwoscia. Miller nie dorasta mu do piet, nie nadaje sie nawet do czyszczenia butow Buzkowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zero Re: Do Jolki Kwach IP: 195.116.149.* 05.02.04, 15:20 fundacja zalozona przez lesia milera swietnego elektryka w Łodzi w 1992.miliony zlotych wplacane na konto od lat nie rozliczone nie ujrzaly swiatla dziennego tak jak i ta sprawa bo dotyczy pre pre miera .Quo vadis wybiorcza?wam kury szczać prowadzić a nie gazete robić ! miller sie juz przejechal na obwinianiu teraz kolej na was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl zlodziej! IP: *.client.comcast.net 05.02.04, 10:26 Nie ma zadnych paierow na co wydal pieniadze z tej "oranizacji" charytatywnej. To zlodziej i swinia. DO pierdla bydlaka i ta klamliwa kurwe ktora prowadzi jet jego zlodziejski burdel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dostojewski Re: Buzek: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.02.04, 10:52 To jest wlasnie caly Buzek. Nigdy nic w zyciu szczerze nie powiedzial. Nigdy nic do konca, zawsze enigmatycznie, szaro zawaluowanie, nieprzejrzyscie, ze strachem. Jak on zostal politykiem? Chociaz w naszym kraju politykiem moze byc kazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowiak Szczere wyznanie Buzka IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 05.02.04, 11:45 To miło, że Buzek wyznaje: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta. Ale powinien jeszcze wyznać, od kogo wziął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: 212.14.0.* 05.02.04, 10:57 O to zagadka, czy forumowicze wyobrażają sobie taki tekst? Buzek: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta TOKFM 05-02-2004, ostatnia aktualizacja 05-02-2004 09:47 Leszek Miller zaprzecza, że wziął pół miliona złotych od Józefa Jedrucha szefa Colloseum podejrzanego o przestępstwa gospodarcze, który siedzi w areszcie. Taką informację podał w środę "Super Express". Premier pieniędzy nie dostał, bo jak twierdzi Jędrucha nigdy nie spotkał i w ogóle nie znał. Miller przyznaje jednak, że biznesmen wsparł fundację założoną przez niego i jego żonę. W tym czasie nie był jednak podejrzanym. Józef Jędruch twierdzi, że na konto fundacji wpłacił pół miliona złotych, premier mówi o stu tysiącach złotych i dodatkowych dwustu na koncert charytatywny. Miller przypuszcza, że może to być zemsta. Afery Jędrucha ujawniły bowiem służby specjalne rządu Millera. Premier domaga się natychmiastowych przeprosin od redakcji "Super Expressu" w związku z środowym artykułem "Premier Leszek Miller wziął kasę od oszusta". W przeciwnym wypadku zapowiada podjęcie "stosownych kroków prawnych". Niech podniosą do góry ręce ci, którzy uważają, że mielibyśmy kolejne gigantyczne nagłówki w Wybiórczej "KOLEJNA AFERA W SLD - Miller powiązany z Colloseum". "SLD na garnuszku u Jędrucha", "Miller do dymisji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_blond Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.chello.pl 05.02.04, 11:09 Niech żyje wolna prasa w Polsce, ze szczególnym uwzględnieniem nieprzekupnego etosu z Gazety Wyborczej! PS. Polecam tekst: Wołk-Łaniewska: Wolna prasa donosi na portalu www.Lewica.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżanet Dż. Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: 195.116.198.* 05.02.04, 11:13 Po pierwsze- czym innym jest prześwietlanie rządzących, a czym innym ludzi, którzy od przeszło 2 lat nie pełnią funkcji publicznych. Czy Miller i SLD tego chcą, czy nie- rządzenie krajem oznacza zmniejszony zakres prywatności i większe zainteresowanie mediów tym, co się robi. Po drugie- póki co za czasów Millera i spółki Jędruch miał okazję uciec z Polski, natomiast za czasów Buzka wszczęto przeciwko Jędruchowi postępowanie. I wreszcie- nawet jeśli Jędruch wpłacił na fundację żony Buzka, to było to w czasach kiedy nie był żadnym przestępcą. Jego morda publicznie uśmiechała się z wielkich plakatów "Nazywam się Józef Jędruch". Tak więc dopóki nie było wobec niego zarzutów karnych (nie mówię "wyroku skazującego", bo to jest jedyny standard jaki SLDowcy są w stanie uznać, od nich za dużo nie wymagam- od innych można chcieć czegoś więcej) i nie łamał prawa, przyjęcie od niego kasy nie było niczym niewłaściwym. Radzę więcej dystansu do tego, co pisze prasa taka jak "Super Express" i więcej lecytyny- przypomniałbyś sobie o antyrządowej histerii jaką SLD za pośrednictwem mediów prowadził przez całą poprzednią kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: 212.14.0.* 05.02.04, 11:36 Po pierwsze jakich mediów? (To apropo lecytyny). Poczytaj Newsweek i porównaj tekst o Buzku z tekstem o Milerze. Roumiem, żek kiedy biznesmen wpłaca na "fundację" polityk prawicy, to jest nic. Kiedy to samo dotyczy lewicy, to jest afera. Takie mamy obiektywne media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżanet Dż. Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: 195.116.198.* 05.02.04, 14:48 To nie kwestia chorych mediów- chora jest polska "lewica". Rząd Buzka był niemniej atakowany za swoje błędy, ale nie zwalał wszystkiego na media, RPP i Bóg wie kogo jeszcze. Miller za to dowalał Buzkowi za wszystko, piętnował za niemowlęta na śmietnikach i zamarzających w zimie bezdomnych, a także obiecał wprost, że jesli SLD powie, to nawet gruszki wyrosną na drzewach. Gdy przyszło co do czego wyszło jaki z niego "macho", okazuje się że nie potrafi rozsądnie zachować się gdy nie idzie po jego myśli (vide też żałosne pyskówki szefa ABW). Najlepiej w ogóle żeby wszelkie media poza Przeglądem, Trybuną i Poliyką ucichły- wtedy w kraju na pewno będzie "obiektywnie". Podobnie jak z nowelizacją ustawy o dostępie do informacji publicznej. Kiedyś już to przerabialiśmy, z podobną ekipą zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator2 Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 16:13 Gość portalu: Dżanet Dż. napisał(a): > To nie kwestia chorych mediów- chora jest polska "lewica". Odpowiem Tischnerem : gówno prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 17:08 Dżanet Dx. sie czepia - przecież gruszki rosna na drzewach, niezaleznie od tego, kto to obiecuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.inteko.com.pl 05.02.04, 16:00 Czy sa uczciwi darczyncy? Nie wierze ,ze uczciwy ofiaruje tak wysoka kwote na cele wyzszej uzytecznosci.Co na to Urzedy Skarbowe" Tych co dadza 100 zlotych na szkole to sie sprawdza a co do tych wielkich kwot? Czy ktos to sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robaczek Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.04, 11:40 Buzek do WORA z innymi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A pozniej po wyborach rozliczyc z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Flores Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 11:42 > Niech podniosą do góry ręce ci, którzy uważają, że mielibyśmy kolejne > gigantyczne nagłówki w Wybiórczej "KOLEJNA AFERA W SLD - Miller powiązany z > Colloseum". "SLD na garnuszku u Jędrucha", "Miller do dymisji". Hm, o fundacji Millera niedawno pisał Newsweek. Nie pamiętem co na ten temat pisała Wyborcza. A Ty pamiętasz? *** A propos? Czy to znaczy, że nie wierzysz, że Buzek ukradl te pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: 212.14.0.* 05.02.04, 13:06 To znaczy, że uważam, że pismactwo w Polsce mimo, że stroi się w piórka obiektywizmu, jest jenostronna hałastrą. To że Wybiórcza nic nie napisała wynika z tego, że opublikował to wcześniej Newsweek. Kruk krukowi oka nie wykole. Choć Wybiórcza bardzo często kradnie tematy innym gazetom. A czy Buzek wzią? A kogo to obchodzi, to trup polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Flores Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 13:39 > To znaczy, że uważam, że pismactwo w Polsce mimo, że stroi się w piórka > obiektywizmu, jest jenostronna hałastrą. To że Wybiórcza nic nie napisała > wynika z tego, że opublikował to wcześniej Newsweek. Kruk krukowi oka nie > wykole. Choć Wybiórcza bardzo często kradnie tematy innym gazetom. A czy Buzek > wzią? A kogo to obchodzi, to trup polityczny. Co do pismactwa to zasadniczo się zgadzam. Ale nie mam o to do nich pretensji. Uważam że oni są od tego, żeby szczekać jak psy łańcuchowe. Uważam, że jest higieniczniej jak jest za dużo halasu niż kiedy jest go za mało. Jeśli komuś nie starcza zdrowego rozsądku, żeby się połapać, że prasa to tylko prasa - nie sąd, to jego problem. Takie jest moje zdanie. Co do Buzka... faktycznie jest politycznym trupem. I tu też kryje się jego podobieństwo do Millera - którego nazwałbym politycznym zombie. Już trup, ale jeszcze się rusza. Mnie mimo wszystko takie tematy obchodzą. Jestem widać nekrofilem... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: 212.14.0.* 05.02.04, 14:05 Bardzo ciekawe porównanie z tym psem łańcuchowym. Nie zauważasz jednak pewnego problemu. Kiedy bowiem pies łańcuchowy lubi złodzieja, ten bezkarnie może kraść co zechce, bo piesek nie zaszczek. Kiedy zaś kogś pies nieznosi ugryzi nawet wtedy, gdy ten przyszedł w gościnę, nie kraść. Millera zagryzły psy. Czy kradł czy w gości przyszedł, tego juz się od psów nie dowiesz. Będą bronić swej busy i łańcucha. I podoba mi się druga uwaga. Tyle, że nie piszesz co wtedy, gdy sąd się prasy przestraszy (ładny rymek)? Mało przykładów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Flores Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 14:20 > I podoba mi się druga uwaga. Tyle, że nie piszesz co wtedy, gdy sąd się prasy > przestraszy (ładny rymek)? Mało przykładów? Ale to już wina sądu, nie prasy, prawda? Zresztą uważam, że sądownictwo w tym kraju wymaga reformy. A propos, zdaje się że jesteś prawnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator2 Re:Miller: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 16:19 Gość portalu: XYZ napisał(a): > To znaczy, że uważam, że pismactwo w Polsce mimo, że stroi się w piórka > obiektywizmu, jest jenostronna hałastrą Moze założyć partię podobnie myślących? Sytuacja staje się beznadziejna. Komunikacja społeczna dokonuje się za pośrednictwem mediów. Politycy mediom się podlizują, żaden nie odważy się powiedzieć prawdy jak ta wyrażona przez XYZ. Nim zawędrowała do nas demokracja, naiwnie wierzyłem, że pluralizm prasy nie pozwoli na zmonopolizowane kłamstwa - w interesie dziennikarzy i tych co ich przekupują. Ale tak się dzieje, że ten pluralizm jest nieefektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les ale jedruch mowi, ze nie dal buzkowi IP: *.kalisz.mm.pl 05.02.04, 12:17 tylko dal fundacji, ale sie pan premier zdenarwowal! jak go to tak ubodlo musi cos byc na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: ale jedruch mowi, ze nie dal buzkowi IP: *.if.uj.edu.pl 05.02.04, 12:52 Tytul Superexpressu byl "Buzek wzial". Po co macisz, glupku? Gdyby tak o tobie napisano, siedzialbys cicho? chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&Q Re: ale jedruch mowi, ze nie dal buzkowi IP: *.lodz.supermedia.pl 05.02.04, 15:12 Fundacje to okazja do nabicia kabzy politykom,i nie tylko.Znane osoby[Vipy] trzymają ręce na kasie.Byle kto fundacji nie otwiera,vide J. Kwaśniewska.Muller miał zlikwidować szachrajstwo fudacji,funduszy,innych dobrych cioteczek.Ale on tylko mówi,gaduła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętliwy Buzek: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.business.volia.net 05.02.04, 13:04 Ja dobrze pamiętam w "Życiu", jeszcze przed aferą szpiegowską Kwasniewskiego, foto Buzka, red. Wołka i właściciela Życia, wręczającego premierowi złotą kartę kredytową City Banku jako "człowiekowi roku" któregos tam. Pamietam z reklam, że minimalny miesieczny wpływ na konto w City Banku dla wydania karty zwyklej był 3000 PLN - ile wplacił na konto Buzka właściciel Życia jesli wydano mu złotą kartę - trzebaby zapytać w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re:Założe se fundację.Ciekawe czy ktoś mnie wesprz IP: *.olkusz.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 13:26 Komedie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re:Halo! Może ktoś sie na mnie zemści i da IP: *.olkusz.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 13:29 mi pół miliona? Koniecznie chcę aby się ktoś na mnie zemścił w taki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsob Re:Halo! Może ktoś sie na mnie zemści i da IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 13:33 Gość portalu: Marek napisał(a): > mi pół miliona? > Koniecznie chcę aby się ktoś na mnie zemścił w taki sposób.< > To się stanie pod warunkiem, iż zostaniesz premierem.)) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Odwalcie się od polityków. IP: 195.94.222.* 05.02.04, 13:41 Potępiacie polityków, ale sami chcielibyście robić to samo. Ale brak wam zaradności, mądrości i wiedzy aby tak się w życiu ustawić. Nie ma bardziej zazdrosnych ludzi niż Polacy. Politycy niech dalej kradną a Wam niech gul chodzi NIEZDARY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulin Re: Odwalcie się od polityków. IP: *.lodz.supermedia.pl 05.02.04, 15:16 Oj ty gulu,coś ci ciepłota łepek zamuliła.Oki!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Odwalcie się od polityków. IP: 195.94.222.* 05.02.04, 15:26 Prawda w gały kole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Buzek: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: 157.25.139.* 05.02.04, 13:42 Zastanawiam się, kto jest bardziej sprzedajny kurwa czy polityk? Ta pierwsza ma przynajmniej swój honor i jest uczciwa, bo mówi jasno że dupy daje. Wszyscy wiedzą że Fundacje takiego typu zakładane przez polityków służą do prania brudnych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłop Re: Buzek: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 14:02 Nie wziął pieniędzy ,a kto to widział,drugi koń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vikay Re: Powiedzmy że nie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 14:19 Akurat jemu nie wierzę za grosz. Dokładnie tak samo Wałęsie. Obaj są 100% niewiarygodni i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zero Re: Powiedzmy że nie??? IP: 195.116.149.* 05.02.04, 15:14 a moze slowko o fundacji milera lesia elektryka tak dobrego jakim jest premierem ~?zalozona w Łodzi rok 1992 miliony zl wplaconych nie ujrzalo swiatla dziennego a koszerna milczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny TO LEGALNE DAWANIE W LAPE!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 05.02.04, 15:05 Te fundacje ktore stworzyli politycy (wszyscy biedni i na dorobku) to sa instytucje do legalizowania lapowkarstwa. Sam znam takich co dzisiaj maja fundacje z ktorych zyja cale ich rodziny, nigdy nie wplacajac do nich grosza swoich pieniedzy. Bonzowie z solidarnosci i AWS w tym przodowali bo mieli wplywy a byli finansowymi golasami. Pomozemy, daj pan na fundacje. Nawet rzad ugina sie pod presja i za zaniechanie powaznych strajkow wplaca pieniadze ktore posrednio zasilaja takie lewe fundacje skorumpowanych solidaruchow a wiec ich cale rodzinki i kolesiow zatrudnionych do prowadzenia niewiadomo czego. Widzialem jak to sie kreci w Polsce i nie ma to nic wspolnego z fundacjami w U. S. A. na ktore ogromne pieniadze wplaca zalozyciel przewaznie miliarder lub milioner. Buzek byl na tyle madry by zostac premierem, ale nie wiedzial co sie dzieje w jego rodzinnej fundacji, ciekaw jestem ile milionow on osobiscie tam wplacil i z czego? Kiedy to sie zmieni??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Korzeniowsk Re: Są też uczciwi ofiarodawcy, ... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.02.04, 15:38 ... wystarczy przypomnieć powódź, pożary i inne nieszczęścia, a na Orkiestrę Owsiaka ofiarowują chyba wyłącznie uczciwi! Wina Premiera Buzka nie na przyjęciu ofiar do swojej fundacji polega, lecz na "rozpirzeniu" budżetu swoimi pseudoreformami, na przeforsowaniu horendalnego rozwoju biurokracji i różnych pasożytniczych struktur, których teraz niesposób się pozbyć, ot co. On sam jest uczciwy w 100%, to pewne, ale jako premier okazał się katastrofą dla kraju i jako taki przejdzie do historii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: Spolka Buzek Krzaklewski IP: *.inteko.com.pl 05.02.04, 16:06 Spolka Buzek Krzaklewski - dzisiaj dobrze to widac na kryzysie w gospodarce i u wielu rodzin. To ,ze dzis jest zle to wybiyna zasluga tych dwoch panow. Nikt tego nie rozliczyl do dzisiaj i nie wiem czy rozliczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Zaorać, ach zaorać PiS i PO IP: *.gorzow.mm.pl 05.02.04, 16:08 Styropianem wstrząsnęło. Proszę, " niezależna " i " obiektywna " prasa pisze, że Jędruch przekazał kasę Buzkowi. I styropian zaraz - a Miller, a Kwasniewska!! Przyjemniaczki!! Braliście kasę a teraz chowacie głowę w piasek. Po i PiS to przecież przefarbowani uciekinierzy od Buzka i Balcerowicza - widać też mają ochotę na nie swoje pieniądze. Zobaczymy jak WybiOrcza i Rzepa się zachowają. Mają pismacy dylemat. Przecież to nie lewica, to nie SLD! To nasi. Nasi biorą kasę od przestępców!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Zaorać, ach zaorać PiS i PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 17:14 A Wałęsa nie oddał mi moich 100 milionów. Same złodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj law Re: Buzek: Nie wziąłem pieniędzy od oszusta IP: *.energis.pl 05.02.04, 17:18 nooooo mądrala ten jędruch, za chwile wybory bo sezon na kolor czerwony sie szybko kończy a tu taki fortel " mam zaplecze wszedzie" oczywiscie premier buzek moze sadzic sie z aferzystą o zniesłąwienie , tylko po co rozdrabniać drobne...... Odpowiedz Link Zgłoś