Gość: V.C. IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 22:36 To nie moje słowa , Haniu , Mag , Zen i Zet ... Tak określił najnowszy zimnowojenny kurs polityki zagranicznej USA , Komisarz UE ds. stosunków zewnętrznych , Chris Patten . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szlomo Re: IP: *.kbn.gov.pl 13.02.02, 09:21 Wypowiedź Pattena jest tym ciekawsza, że jej autor jest na prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VV Re: IP: *.waw.cdp.pl 13.02.02, 09:25 Gość portalu: Szlomo napisał(a): > Wypowiedź Pattena jest tym ciekawsza, że jej autor jest na prawicy. Taka z niego "prawica" jak z koziej d... trąba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: IP: 216.41.47.* 14.02.02, 00:25 Gość portalu: Szlomo napisał(a): > Wypowiedź Pattena jest tym ciekawsza, że jej autor jest na prawicy. A powinien byc na lewicy?Wyslij mu na poczatek Mysli Mao. Lewica,prawica,ptica kurica..........................bla,bla bla.............. A ja myslalem,ze rodzaj ludzki,to poprostu ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: IP: 216.41.47.* 14.02.02, 00:26 Gość portalu: U napisał(a): > Gość portalu: Szlomo napisał(a): > > > Wypowiedź Pattena jest tym ciekawsza, że jej autor jest na prawicy. > > > > A powinien byc na lewicy?Wyslij mu na poczatek Mysli Mao. > > Lewica,prawica,ptica kurica..........................bla,bla bla.............. > > A ja myslalem,ze rodzaj ludzki,to poprostu ludzie. Ha-atu-hu-shelanu............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba "Ziemia jest płaska i spoczywa na dwóch żółwiach" IP: 213.17.161.* 13.02.02, 09:33 To nie moje słowa drogi VC. Tak wypowiedział się na temat Układu Słonecznego Pan Heniek z warzywniaka... Galba PS. Ach te eurokompleksy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Vedrine , Fischer itd. sądzą podobnie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 09:40 A pan Heniek jest też Komisarzem UE ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Józek, Wiesiek itd. sądzą podobnie IP: 213.17.161.* 13.02.02, 09:44 Gość portalu: V.C. napisał(a): > A pan Heniek jest też Komisarzem UE ? A dlaczego "Komisarz" (Ludowy?) ma być dla mnie autorytetem? Dlatego, że za parę lat (nie daj Boże) będzie pasożytował na moich podatkach? Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Józek, Wiesiek itd. sądzą podobnie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 09:51 Kandyduj w 2004 do Parlamentu Europejskiego , to bedziesz mógł rozsadzac UE od środka ( jak Moczulski PZPR ) . A co Polacy zawdzięczaja USA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Żywy trup - UE IP: 213.17.161.* 13.02.02, 09:59 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Kandyduj w 2004 do Parlamentu Europejskiego , to bedziesz mógł rozsadzac UE od > środka ( jak Moczulski PZPR ) . Po co? Sama się rozleci w najbliższym czasie. Takie horrendum ekonomiczno- polityczne nie ma prawa przetrwać dłużej niż 10 lat. > A co Polacy zawdzięczaja USA ? 1. Plan Wilsona - powrót RP na mapę Europy 2. Plan Marshalla - inna sprawa że komuchy zabroniły skorzystać 3. Opór stawiany Sowietom na wszystkich frontach świata 4. Oaza zdrowego rozsądku ekonomicznego - pozwala zachować wiarę w życie poza soc- kołchozem 5. itd 6. itp Co zawdzięczają Polacy ojczyznom wspomnianych "Komisarzy"? Naprowadzę Cię:... 1939... Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cisza Ucz się historii głupku IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 21:55 > > A co Polacy zawdzięczaja USA ? > > 1. Plan Wilsona - powrót RP na mapę Europy Wilson nie wiedział nawet gdzie jest Polska. Polska już wtedy faktycznie istniała. > 2. Plan Marshalla - inna sprawa że komuchy zabroniły skorzystać Gdyby babcia miała wąsy... > 3. Opór stawiany Sowietom na wszystkich frontach świata Ze względu na ten opór pozostawili Polskę w strefie wpływów ZSRR i w razie wojny planowali zamienić w radioaktywną pustynię (dla mnie bomba, takiego sojusznika nam było trzeba) > 4. Oaza zdrowego rozsądku ekonomicznego - pozwala zachować wiarę w życie poza s > oc- > kołchozem W związku z tym rozsądkiem największe firmy w USA otrzymywały i otrzymują dotacje od państwa, inaczej połowa dawno by już upadła. Polskie firmy nie są w stanie konkurować z nimi, ponieważ nie mają takich warunków, czyli teraz zamieniają nas w pustynię gospodarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Historia na opak IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 23:15 Tak , to oczywiście US Army wyzwoliło nasze ziemie podczs I i II wojny światowej . Washington i Jefferson walczyli o naszą niepodległość , a jeden nawet zginął . Emigranci z USA budowali potegę gospodarczą Rzeczpospolitej . Wreszcie to Amerykanie ostrzegli "S" przed wprowadzeniem stanu wojennego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Historia na opak IP: 216.41.47.* 14.02.02, 00:29 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Tak , to oczywiście US Army wyzwoliło nasze ziemie podczs I i II wojny > światowej . W JALCIE. > > Washington i Jefferson walczyli o naszą niepodległość , a jeden nawet zginął . > > Emigranci z USA budowali potegę gospodarczą Rzeczpospolitej . > > Wreszcie to Amerykanie ostrzegli "S" przed wprowadzeniem stanu wojennego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Czasy sie zmieniają, piewcy totalizmu pozostają. IP: *.216-194-7-234.nyc.ny.metconnect.net 14.02.02, 08:17 > PS. Ach te eurokompleksy... Za czasów najazdów Turków na Europe, ówczesny Galba powiedział podobne słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Czasy sie zmieniają a idiotów nie ubywa... IP: 213.17.161.* 15.02.02, 11:55 Gość portalu: nik napisał(a): > > PS. Ach te eurokompleksy... > > Za czasów najazdów Turków na Europe, ówczesny Galba powiedział podobne słowa. W czasie ekspansji tureckiej ówczesny "nik" powiedział: po cóż walczyć, dogadajmy się z wrogiem w duchu tolerancji i miłości dla odmiennych kultur. Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik idioci zmieniają tylko obiekt miłości. IP: 216.194.20.* 15.02.02, 19:34 Gość portalu: Galba napisał(a): > Gość portalu: nik napisał(a): > > > > PS. Ach te eurokompleksy... > > > > Za czasów najazdów Turków na Europe, ówczesny Galba powiedział podobne sło > wa. > > W czasie ekspansji tureckiej ówczesny "nik" powiedział: po cóż walczyć, dogadaj > my > się z wrogiem w duchu tolerancji i miłości dla odmiennych kultur. Owczesny "nik" nie przyłączyłby sie do kampanii protureckiej i protatarskiej, z powodu niezapłacenia im przez parę panstewek haraczu. Galba wierzy zawsze w prawo hegemona do hegemonii. Na pewno poparłby "słuszne prawa" tureckie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Powinienem kiedyś kochać ZSRR ? Pudło ! IP: 213.17.161.* 18.02.02, 07:19 Gość portalu: nik napisał(a): > Gość portalu: Galba napisał(a): > > > Gość portalu: nik napisał(a): > > > > > > PS. Ach te eurokompleksy... > > > > > > Za czasów najazdów Turków na Europe, ówczesny Galba powiedział podobn > e sło > > wa. > > > > W czasie ekspansji tureckiej ówczesny "nik" powiedział: po cóż walczyć, do > gadaj > > my > > się z wrogiem w duchu tolerancji i miłości dla odmiennych kultur. > > Owczesny "nik" nie przyłączyłby sie do kampanii protureckiej i protatarskiej, z > > powodu niezapłacenia im przez parę panstewek haraczu. > Galba wierzy zawsze w prawo hegemona do hegemonii. Na pewno poparłby "słuszne > prawa" tureckie. > > > > Ta wymiana zdań zaczyna być cokolwiek absurdalna. Galba Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Siedem, potrzebny jestes 13.02.02, 09:42 Siedem, przyjdz tu i powiedz V.C. co o nim myslisz. Ja osobiscie mysle, ze on nie mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Siedem, potrzebny jestes IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 09:54 Siedem nie odzywa sie juz dłuzszy czas . Podejrzewam ,że wczoraj / śledzik .../ zapił , a dziś leczy kaca /. Dajcie mu spokój . Poza tym zasób obelg w śłowniku jes jednak oganiczony . P.S. Pamiętajcie wszakże ,że zaproponowałem mu w innym wątku zawieszenie broni . Póki co - nie odpowiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Siedem IP: 213.17.161.* 13.02.02, 10:01 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Pamiętajcie wszakże ,że zaproponowałem mu w innym wątku zawieszenie > broni . Póki co - nie odpowiedzial --- Widocznie zawiesił. Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem "jestem" <-jest chyba taka gazeta IP: *.tgory.pik-net.pl 13.02.02, 10:02 Nie myslę a wiem, że rasowy socjał dostaje różowej wysypki na sam dźwięk słowa uesaa. Czy mogę mieć pretensję do alergika kichającego na wiosnę? A teraz o genezie powstania antygenu na [USA vir BTZ164] w ciałkach czerwonych. Otóż do ameryk zawijały statki przepełnione ludźmi uciekającymi przed europejskim feudalizmem który w 20ym wieku przepoczwarzył się w kulturalny socjalizm [Lenina nie wymienię bo to Azja i bliski wschód jak twierdzą, ale Hitlera, Joszka Fiszera i innych degeneratów]. Feudalizm i socjalizm [w jednym stali domu], dwa bratanki i do zagłady i do łapanki. No ale do rzeczy: Amerykę zaludnili kochający wolność [szeroko rozumianą. od ekonomicznej do WolościWolności] czyli to czego nienawidzą socjaliści z definicji. To jest konflikt czysto mentalny drodzy Panowie. Pierwotny i podstawowy. 7,44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. About freedom IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 22:47 " Wolność - kocham i rozumiem . Wolności - oddać nie umiem ." Chłopcy z Placu Broni / V.C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: IP: 64.37.254.* 13.02.02, 22:47 5,56, gratuluje jak zwykle odkrywczego i niekonwencjonalnego spojrzenia na problem i jego podloze. Jednak z przykroscia zauwazam, ze prezentowane przez Ciebie wiedza jest nieco niepelna, a jej stosunek do rzeczywistosci opisanego problemu ma sie tak jak procent mozgu ktory uzywasz, co zreszta laskawie raczysz pisac na koncu wypowiedzi. P.S Podobno przecietny ludz uzywa cale 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Jaski IP: *.tgory.pik-net.pl 14.02.02, 08:08 Gość portalu: jaski napisał(a): > 5,56, gratuluje jak zwykle odkrywczego i niekonwencjonalnego spojrzenia na > problem i jego podloze. Jednak z przykroscia zauwazam, ze prezentowane przez > Ciebie wiedza jest nieco niepelna, a jej stosunek do rzeczywistosci opisanego > problemu ma sie tak jak procent mozgu ktory uzywasz, co zreszta laskawie > raczysz pisac na koncu wypowiedzi. > P.S Podobno przecietny ludz uzywa cale 10. Wiem wiem pobieżnie do tematu przystąpiłem. Uogólnienia też nie śą najlepszą metodą. Zapomniałem na końcu dodać, że wraz z ludzmi kochającymi wolność do Ameryki PN przybyły szczury, wszy, komuniści, esbecy, ,ubecy, hitlerowcy i inne gówno [wybierz sobie odpowiednie określenie]. Na szczęście taki ludzki szlam jak Krzysio Pierdoła, Kraken, Imadżin, jaski są w zdecydowanej mniejszości. 7,12 ps nie chciałbyś do usa zaprosić "spawacza". źle mu tutaj i po sądach go ciągają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: Jaski do 5+2 IP: 64.37.254.* 14.02.02, 17:09 Wiesz jaka jest roznica miedzy 3+4 a Spawaczem w tej prostej kwestii? Ano jemu zaproszenia nie trzeba i jak bedzie chcial do usa to mu w zebach wize przyniosa, a numerek to musi juz w kolejeczke i gesto sie tlumaczyc jak to ono te wolnosc i mr president koch miloscia pierwsza i prawdziwa. P.S Zdecydowanie "esbecy" jest mi najblizsze sercu. Zawsze chcialem pracowac w IV, coz bozia nie pozwolila. Luknij w lustro, to dopiero tlusta gnide zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Jaski IP: *.tgory.pik-net.pl 16.02.02, 12:44 Gość portalu: jaski napisał(a): > Wiesz jaka jest roznica miedzy 3+4 a Spawaczem w tej prostej kwestii? Ano jemu > zaproszenia nie trzeba i jak bedzie chcial do usa to mu w zebach wize > przyniosa, a numerek to musi juz w kolejeczke i gesto sie tlumaczyc jak to ono > te wolnosc i mr president koch miloscia pierwsza i prawdziwa. > > P.S Zdecydowanie "esbecy" jest mi najblizsze sercu. Zawsze chcialem pracowac w > IV, coz bozia nie pozwolila. > Luknij w lustro, to dopiero tlusta gnide zobaczysz. Śmieciu czerwony: 1 z moim paszportem nie potrzebuję wizy 2 Bigunko ubecka załapałeś się z emigracją po juncie Spawacza i teraz odgrywasz światowca? przegrana glisto 3 To, że spawacza nie uśpiono strzałem w tył głowy 12 lat temu nie znaczy wcale, że będzie robił do śmierci za "postępowca", "wyzwoliciela", "reformatora". Nawet jeżeli zdechnie śmiercią naturalną to psa się kiedyś wykopie i wyrzuci z cmentarza dla ludzi. ot tyle na temat twojego idola 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ |__ Prostacka__i___totalitarna__postawa__jenkies_| IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 22:51 Gość portalu: V.C. napisał(a): > To nie moje słowa , Haniu , Mag , Zen i Zet ... Tak określił najnowszy > zimnowojenny kurs polityki zagranicznej USA , Komisarz UE ds. stosunków > zewnętrznych , Chris Patten . Ostatnie przemóewinie Busha w którym zapowiedział m.in. definitywne zwycięstwo nad klęską głodu w Korei Płn. przy pomocy prewencyjnych uderzeń rakietowych... Trwało 40 minut. Było przerwane przez entuzjastycznych kongresmanów 77 razy ..... (!) oklaskami " na stojąco " Stalin z Hitlerem są cieńcy.... Nie odnotowano ile razy wznoszono entuzjastyczne okrzyki w stylu " Niech zyje" Zjednoczony w patriotycznym zapale naród ustami swych najlepszych przedstawicieli dobitnie wyraził swe poparcie dla jedynego Wodza ! pzdr Vist¸________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Towarzysz putin IP: *.tgory.pik-net.pl 14.02.02, 08:14 popiera cichutko władze w Pfenianie. A może i głośno. [zaprasza ich o do siebie na berbekju] uważasz że 2 milony ofiar reżimu to mało.[w ostatnich kilku latach] ile amerykanie będą musiali bombardowac Koree PN by tyle natrzaskać? pomysl chwile zastanow sie i wiedz ze już wiem za co mnie nie lubisz 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Prostacka postawa autora... IP: *.il.us.prserv.net 15.02.02, 18:42 A coz ty takiego wiesz na temat USA, Kongresu, W. Busha'a? Byles tam chociaz raz? Studiowales stosunki miedzynarodowe? No pochwal sie! Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Taka tam wypowiedź 13.02.02, 23:35 Gość portalu: V.C. napisał(a): > To nie moje słowa , Haniu , Mag , Zen i Zet ... Tak określił najnowszy > zimnowojenny kurs polityki zagranicznej USA , Komisarz UE ds. stosunków > zewnętrznych , Chris Patten . A pamiętacie jak przwódcy PRL, ZSRR czy innych bratnich krajów obozu socjalistycznego określali zgniłych kapitalistów Europy i reszty świata? Ech, to dopiero była "poetyka wypowiedzi". Eurokomisarz może się przy nich schować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Taka tam wypowiedź IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 23:59 " Sądzę ,że wszyscy się zgadzamy : przeszłość minęła ." George W. Bush Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Taka tam wypowiedź 14.02.02, 17:32 Gość portalu: V.C. napisał(a): > > " Sądzę ,że wszyscy się zgadzamy : przeszłość minęła ." > > George W. Bush V.C. - ty cytujesz Busha?!! I nie boisz się, że Cię wyleją za "prawicowe odchylenia"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Taka tam wypowiedź IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 18:23 Z czego mnie wyleją ? To była przecież jedna z mądrzejszych wypowiedzi Big Juniora . W zapasie mam cały arsenał o wiele śmieszniejszych cytatów . Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Psy łańcuchowe imperializmu, itd. 14.02.02, 19:05 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Z czego mnie wyleją ? Już Ty dobrze wiesz, z czego > > To była przecież jedna z mądrzejszych wypowiedzi Big Juniora . W zapasie mam > cały arsenał o wiele śmieszniejszych cytatów . No własnie, Ty sobie tak beztrosko cytujesz tego wroga klasowego, łąńcuchowego psa imperializmu, wypasionego na żołdzie Waszyngtonu i wyzysku proletariatu miast i wsi. Czy Ty naprawdę nie słyszałes, że tam, na dodatek, Murzynów biją?!! Kiedyś, ze takie cytowanie wywalali bezapelacyjnie i nawet najsurowsza samokrytyka nie pomagała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as. Re: Psy łańcuchowe imperializmu, itd. IP: *.pppool.de 14.02.02, 23:15 Psie uwieszony na gardlach slabych , klami bagnetow duszacy mych braci , psie blyszczacy slepiami w generalskich sztabach na lancuchu intryg dyplomacji. Warczysz bez sily :kryzys , kryzys , dusisz sie w zlotej klatce rynkow - a tu , jak powroz szarpie wyzysk wychudle karki robotnikow. Ogniem wypalic glod i lichwe! piescia w ten pysk co skore z ciala zdarl juz! - w dzwon bije , krzycze i nie scichne , az nie zrabie twych lap - PROLETARIUSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Jeszcze trochę poezji 14.02.02, 23:30 Jan Brzechwa - z wiersza "Głos Ameryki" Fala czterdzieści cztery, Dwudziesta pierwsza trzydzieści. Słyszycie Głos Ameryki! Dobre lub złe, ale prawdziwe wieści! [...] Chwal się gumą do żucia, chwal się Coca-Colą Niektórzy Coca-Colę od wolności wolą, Niektórych wolność cieszy, a niektórych złości: Fast przez kraty spogląda na Posąg Wolności. Trudno. Truman i trumna - dwa podobne słowa, Zmieści się między nimi bomba atomowa. Za żelazną kurtyną nikt o niczym nie wie, A tu wie nawet Murzyn wiszący na drzewie I każdy bezrobotny, i największy tuman: Dobrobyt, prawda, wolność - to Marshall i Truman. [...] Leżą imperialiści na pokładach yachtów, Chcą agresji, chcą wojny, zyskownych konszachtów, A tu Apel Sztokholmski: stek złośliwych szykan! Kwakrzy i metodyści liczą na Watykan, Watykan cud uczyni i Hitlera wskrzesi, Wiedział Hitler, co warci Polacy i Czesi, Wiedział, jak trzeba walczyć z czerwoną zakałą. [...] Tu mówi Nowy Jork! Słyszcie Głos Ameryki! Głos tej Ameryki co świat dolarem mierzy, [...] Ameryki zbrodniczych podpalaczy świata, Którzy głoszą, że wojna ludzkość uszlachetni. My - walczymy o pokój. Plan nasz - sześcioletni. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa2 Re: Psy łańcuchowe imperializmu, itd. 14.02.02, 23:17 janusz2_ napisał(a): > ...Kiedyś, ze takie cytowanie wywalali bezapelacyjnie i nawet najsurowsza > samokrytyka nie pomagała. A gzie możny byłoby się zatrudnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ Re: Taka tam wypowiedź____i ___jescze__proszę... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 23:19 Gość portalu: V.C. napisał(a): > > " Sądzę ,że wszyscy się zgadzamy : przeszłość minęła ." > > George W. Bush Ta głęboka myśl wtbitnego męża stanu trafia do serca każdego. Poproszę może znasz więcej... Napisz jeszcze. Uczmy się od nalepszych. pzdr Vist¸_____________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Taka tam wypowiedź____i ___jescze__proszę... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 23:38 Będę te zlote mysli dawkowal powoli , zeby starczylo na dluzej . That,s second : " Ja rozumiem , co to jest rozwój drobnego biznesu . Sam nim byłem . " G.W.B. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Taka tam wypowiedź____i ___jescze__proszę... 14.02.02, 23:43 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Będę te zlote mysli dawkowal powoli , zeby starczylo na dluzej . > > > That,s second : > > " Ja rozumiem , co to jest rozwój drobnego biznesu . > Sam nim byłem . " > > G.W.B. Słusznie prawicie. Jak powiedział towarzysz Bierut o imperialistach na plenum KC PZPR w 1951 r: "Imperializm upaja się kultem dolara, który wciąż toczy się w dół, a człowiekiem pogardza." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ |__EXTRA____:-))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 23:45 Gość portalu: V.C. napisał(a): > > That,s second : > > " Ja rozumiem , co to jest rozwój drobnego biznesu . > Sam nim byłem . " > > G.W.B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Taka tam wypowiedź____i ___jescze__proszę... IP: *.pppool.de 14.02.02, 23:55 > > " Sądzę ,że wszyscy się zgadzamy : przeszłość minęła ." > > > > George W. Bush > > > Ta głęboka myśl wtbitnego męża stanu trafia do serca każdego. > > Poproszę może znasz więcej... Jacek Bochenski w "Przegladzie kulturalnym" w 1953 roku. Wyjasnial przeszlosc , terazniejszosc , przyszlosc.Jezeli epoka pietrzyla problemy ,jezeli naszym myslom stawalo sie ciemniej , Stalin wiedzial , kiedy zaswiecic nam swa madroscia.Rozlegal sie wowczas jego glos , a byl to tak prosty i madry , ze nazajutrz inaczej patrzylismy na swiat. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ |__EXTRA___1 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 23:46 Gość portalu: V.C. napisał(a): > > " Sądzę ,że wszyscy się zgadzamy : przeszłość minęła ." > > George W. Bush Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Towarzysz Berman już to przewidział... 14.02.02, 23:51 Gość portalu: V.C. napisał(a): > To nie moje słowa , Haniu , Mag , Zen i Zet ... Tak określił najnowszy > zimnowojenny kurs polityki zagranicznej USA , Komisarz UE ds. stosunków > zewnętrznych , Chris Patten . Tow. Jakub Berman o imperialistach w "Nowych Drogach" "Imperialiści pokładają nadzieję w wojennych awanturach dlatego, że boją się pokojowego współzawodnictwa z socjalizmem". Odpowiedz Link Zgłoś
wojo!!!! Psy szczekaja a USA robi swoje.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.02.02, 15:50 Psy na forum mulla Vist , V.C. szczekaja ,szczekaja ....... Vistowi , Bush sie nie podoba , do Sadama Husejna nie ma zastrzezen (wiadomo Arab). Do Osama Ladena mordercy , Vist nie ma zastrzezen ....wiadomo (Arab), Vistek napisal ze Osama "ma swoje wartosci" Coz jesli mierzymy taka miarka , to zapewne Bush nie ma szans "w takim towarzystwie". Tfu , co za swinstwa tutaj wypisujecie arabskie psy lancuchowe . wojo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wpich Re: Psy szczekaja a USA robi swoje.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.02.02, 20:52 To prawda,że Ameryka to najsprawniejsza gospodarka świata. Tylko, że nawet sami amerykanie nie wiedzą dlaczego. Prawdą jest również to, że amerykanie poruszają się w świecie z gracją słonia i bardzo dziwią się, że tak niewielu ich kocha... ( no może poza Polską gdzie nadal mają wielu fanów darzących ich bezgraniczną miłością i uwielbieniem) Niestety także o amerykanach można powiedzieć, że każdą nawet najpiękniejszą ideę są w szybkim czasie w stanie zmienić w jej własną karykaturę. Na przykład: prawa kobiet, i osób o odmiennych zainteresowaniach, szereg amerykańskich przepisów BHP, political correctness czy sexual harassement. Nie bez powodu mówi się, że najbardziej upośledzoną klasą w USA są biali, heteroseksualni mężczyźni. Wschechwładza armii prawników to także amerykański wynalazek. Znaczny odsetek amerykańskich noblistów to imigranci w pierwszym pokoleniu, którzy na ogół ukształtowani zostali gdzie indziej - chwała jednak Ameryce, że potrafiła tych ludzi ściągnąć do siebie i zapewnić im warunki rozwoju. Daleki jestem od europejskiego kompleksu Ameryki, ale w wypowiedzi Chrisa Pattena jest sporo prawdy. ale to chyba dobrze, że Ameryka budzi tak sprzeczne uczucia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ __WOJO!!!______ obraża___ Busha !____ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 21:59 wojo!!!! napisał(a): > > Tfu , co za swinstwa tutaj wypisujecie > arabskie psy lancuchowe . Cytaty z głębokich myśli naszego Idola... szowinistyczny kretynie ! Światłe myśli Przywódcy powinny być dla ciebie natchnieniem ... / "świństwa"?/ Wielkie myśli pociągnęły za sobą już niejednego kurdupelka. / a ty co ?/ pzdr Vist¸__________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
wojo!!!! Vist ,bardzej z finezja ,tak widac obsesje ,obled 15.02.02, 22:51 Gość portalu: Vist¸ napisał(a): > wojo!!!! napisał(a): > > > > > Tfu , co za swinstwa tutaj wypisujecie > > arabskie psy lancuchowe . > > > Cytaty z głębokich myśli naszego Idola... > > szowinistyczny kretynie ! > > Światłe myśli Przywódcy powinny być dla ciebie natchnieniem ... / "świństwa"? > / > > > Wielkie myśli pociągnęły za sobą już niejednego kurdupelka. / a ty co ?/ TO MASZ SZANSE VISTEK , PORZUC ARABSTWO,NAPIETNUJ OSAMA BIN LADENA I SADAMKA HUSEJNA VISTEK > > pzdr > > Vist¸__________________/ Vist ,mulla Vist sie wkurwil ........... To widac po debilnym poscie........... Vistek pomysl .....nalepiej tak Mh.......... Mh................ Mh................ Mh..............(Vistek mysli.....??? Mh............... i bardziej z finezja ,a nie jak prostacki Ahmed.........lub buchalter SB ze szlaczkami....... pozdrowionka Salam Vistek wojo!!!! )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ brr.. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 09:05 wojo!!!! napisał(a): > > Vist ,mulla Vist sie wkurwil ........... > To widac po debilnym poscie........... > Vistek pomysl .....nalepiej tak Mh.......... > Mh................ > Mh................ > Mh..............(Vistek mysli.....??? > Mh............... > i bardziej z finezja ,a nie jak prostacki Ahmed.........lub buchalter SB z > e > szlaczkami....... > > pozdrowionka Salam Vistek > > wojo!!!! )))))))) Szczęśliwy wojo !!!! aż się obślinił.... Nareszcie rozumie co się do niego pisze... Uczyniło to magiczne słowo: " kretyn " pzdr Vist¸__________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Psy szczekaja a USA robi swoje.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 08:08 HAU < HAU < HAU < HAU < Żeby było jasne . Mimo wszystko wolę Busha niż bin Ladena . Ale to nie znaczy , że nagle przestanę krytykować politykę USA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ Re: Psy szczekaja a socjaliści panikują......? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 09:10 Gość portalu: V.C. napisał(a): > HAU < HAU < HAU < HAU < > > > Żeby było jasne . > > Mimo wszystko wolę Busha niż bin Ladena . - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Psy szczekaja a socjaliści panikują......? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.02, 09:55 Uwazam się nieskromnie za weterana polskiego ruchu antybushowskiego . 15 czerwca 2001 roku - z narażeniem zdrowia - uczestniczyłem w demonstracji podczas wizyty Busha jr. w Warszawie . Jednak gdyby z wizytą przyjechał bin Laden i byłby podobnie hołubiony przez polskie elity i media , nie omieszkałbym demonstrowac także przeciwko niemu . Nie broń go . Naprawdę nie jest tego wart . Wręcz przeciwnie . Czy świat islamski nie jest w stanie wykreowac godniejszego "idola" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Psy szczekaja a USA robi swoje.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 216.41.29.* 16.02.02, 22:43 Gość portalu: V.C. napisał(a): > HAU < HAU < HAU < HAU < > > > Żeby było jasne . > > Mimo wszystko wolę Busha niż bin Ladena . > > Ale to nie znaczy , że nagle przestanę krytykować politykę USA . USA robi swoje..pod siebie.Kwestia czasu,beda wyniki.............. Odpowiedz Link Zgłoś
_vinc Re: Psy szczekaja a USA robi swoje.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.02, 23:00 Gość portalu: U napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > HAU < HAU < HAU < HAU < > > > > > > Żeby było jasne . > > > > Mimo wszystko wolę Busha niż bin Ladena . > > > > Ale to nie znaczy , że nagle przestanę krytykować politykę USA . > > > > > USA robi swoje..pod siebie.Kwestia czasu,beda wyniki.............. Psiarnia Vista do budy marsz . Vinc Odpowiedz Link Zgłoś