mamzerek 20.01.10, 15:00 ja juz nie widze postow hasza. radze zrobic to samo: nacisnij na "ustawienia" ( z prawej strony) potem na "znajomi" dodaj hasz0 ajko nieprzyjaciela zaznacz: nie pokazuj nieprzyjaciol. i juz. bedziesz miala swiety spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: do gini 20.01.10, 15:06 mamzerek napisał: > ja juz nie widze postow hasza. > radze zrobic to samo: > nacisnij na "ustawienia" ( z prawej strony) > potem na "znajomi" > dodaj hasz0 ajko nieprzyjaciela > zaznacz: nie pokazuj nieprzyjaciol. > i juz. > bedziesz miala swiety spokoj. wiem jak sie wygasza ,zaraz pewnie go wygasze ,przykro, bo kiedys bardzo go lubilam, pisal jednak calkiem inaczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: do gini 20.01.10, 15:20 gini napisała: > ,przykro, bo kiedys > bardzo go lubilam, pisal jednak calkiem inaczej.... Całkiem nie, trochę tylko inaczej. Ogólny tenor się nie zmienił, tylko teraz bardziej basem. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: do gini 20.01.10, 15:46 nie mozecie przestac zasmiecac tego forum prywatnymi cwierkaniami na tematy dowolne. dziwie sie gini,ze nie zaprotestuje na temat smiecenia i uniemozliwienie czytania wartosciowych watkow.albo albo.. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: do gini 20.01.10, 15:51 vicky17 napisała: > nie mozecie przestac zasmiecac tego forum prywatnymi cwierkaniami na tematy > dowolne. dziwie sie gini,ze nie zaprotestuje na temat smiecenia i > uniemozliwienie czytania wartosciowych watkow.albo albo.. vicky odbija ci?ja juz danie napisalam, ze nie potrzebujej jej zezwolenia na to o czym mam pisac, twojego rowniez nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: do gini 20.01.10, 15:55 gini napisała: > vicky odbija ci?ja juz danie napisalam, ze nie potrzebujej jej > zezwolenia na to o czym mam pisac, twojego rowniez nie potrzebuje. co komu odbija to widac,tyle,ze czasem dobrze do siebie stosowac te slowa,ktore tak hojnie rozdaje sie innym na paru watkach. ja rowniez gini nie potrzebuje twego zezwolenia by pisac co chce i rowniez warto o tym pamietac .dziwi mnie jedynie twoja wybiorczosc i fakt komu co zarzucasz a z kim mile cwierkasz, pamietajac kim bylas pare lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: do gini 20.01.10, 16:02 vicky17 napisała: > gini napisała: > > > > vicky odbija ci?ja juz danie napisalam, ze nie potrzebujej jej > > zezwolenia na to o czym mam pisac, twojego rowniez nie potrzebuje. > > co komu odbija to widac,tyle,ze czasem dobrze do siebie stosowac te slowa,ktore > tak hojnie rozdaje sie innym na paru watkach. > ja rowniez gini nie potrzebuje twego zezwolenia by pisac co chce i rowniez wart > o > o tym pamietac .dziwi mnie jedynie twoja wybiorczosc i fakt komu co zarzucasz a > z kim mile cwierkasz, pamietajac kim bylas pare lat temu. ja nie cwierkam vicky, rozmawiam z kim sie da normalnie rozmawiac bo od tego jest forum. permanentne zapasy w blocie, mnie nie interesuja . Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: do gini 20.01.10, 16:08 gini napisała: > permanentne zapasy w blocie, mnie nie interesuja . hm...no to dziwie sie,ze obracasz sie wlasnie w dosc blotnolubnych nickach,baaaardzo blotnolubnych. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 teee, rochellinska.... 20.01.10, 16:12 obraca to sie czlowiek wsrod nickow, a nie w nickach.... w to ty sie obracasz... w rynsztoku znaczy sie..... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do gini 20.01.10, 16:10 hehehehehehe..... rochellinska przywoluje gini do porzadku... stadnie stadnie ma byc... wlasnie wlasnie rochellinska... zastosuj te twoje slowa do siebie w koncu: "czasem dobrze do siebie stosowac te slowa,ktore tak hojnie rozdaje sie innym na paru watkach." hipokryzja wylazi z ciebie w kazdym poscie, w kazdym slowie, od lat... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: vicky jeszcze jedno 20.01.10, 16:00 znam hasza troche dluzej niz ty ,pogladami byl mi zawsze bliski, tyle, ze to co teraz robi szczegolnie forma w jakiej tych pogladow< broni ,jest nie do przyjecia . nie mam zamiaru podpisywac sie pod kazda bzdura, ktora wypoci hasz tylko dlatego, ze to jest hasz . sojusznik idiota nie jest mi potrzebny.jezeli tak go bronisz, to nie widze problemu, pisz w jego watkach, bo jak do tej pory nie pisalas, oburzylas sie gdy poprosilam by nie zakladal 20 watkow dziennie . Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: vicky jeszcze jedno 20.01.10, 16:07 gini napisała: > znam hasza troche dluzej niz ty , czegos nie zrozumialas gini..ktos ci kaze go czytac,pouczac czy sterowac co,kiedy ma robic? ja pisze,gdzie mi sie podoba,ale jesli ktos zaczyna pouczac kogos wybiorczo to uwazam,ze albo powinien to robic w stosunku do kazdego albo wogole tego nie robic. zauwazylam wlasnie twa wybiorczosc i dlatego zareagowalam tak samo jak ty. widze,ze tego nie lubisz a wiec nie czyn tego innym co sama ciebie mierzi. nie znasz mnie i nie wiesz kogo ja znam i jak dlugo,dlatego pozwole sobie na tym zakonczyc te dywagacje. ty tez kiedys pisalas inaczej a wiec nie miej pretensji jedynie do hasza,ze sie zmienil. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: vicky jeszcze jedno 20.01.10, 16:12 vicky17 napisała: > gini napisała: > > > znam hasza troche dluzej niz ty , > > > czegos nie zrozumialas gini..ktos ci kaze go czytac,pouczac czy sterowac > co,kiedy ma robic? wlasnie to ty zaczynaszé tu pouczac mnie. ja pisze,gdzie mi sie podoba,ale jesli ktos zaczyna pouczac > kogos wybiorczo to uwazam,ze albo powinien to robic w stosunku do kazdego albo > wogole tego nie robic. zauwazylam wlasnie twa wybiorczosc i dlatego zareagowala > m > tak samo jak ty. widze,ze tego nie lubisz a wiec nie czyn tego innym co sama > ciebie mierzi. > nie znasz mnie i nie wiesz kogo ja znam i jak dlugo,dlatego pozwole sobie na > tym zakonczyc te dywagacje. ty tez kiedys pisalas inaczej a wiec nie miej > pretensji jedynie do hasza,ze sie zmienil. vicky przed przybyciem tu twoim dany i innych to forum wygladalo troche inaczej.. raz jeszcze nie potrzebuje twojego zezwolenia by pisac to co chce. jezeli mi sie nie podoba to co pisze hasz to pisze o tym moja sprawa. ty piszesz na okraglo jedno i to samo od lat, twoja sprawa,pisz dalej. widze, ze teraz na celowniku jestem ja, tyle, ze malo mnie to wzrusza . Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: vicky jeszcze jedno 20.01.10, 16:20 gini napisała: > wlasnie to ty zaczynaszé tu pouczac mnie. nie ,robie tylko to co ty robisz innym. > > > vicky przed przybyciem tu twoim dany i innych to forum wygladalo > troche inaczej.. a co nikt poza paroma nie ma tu prawa pisac,chcesz miec tu swoj prywatny folwark z paroma inteligentnymi mankami,pozarskimi i swinia 137? to byl poziom jaki popieralas? nie ja zmienilam forum,forum zmienili ludzie tu piszacy a ci co odeszli nie odeszli z mego powodu,tylko z powodu cenzury agory. > > ty piszesz na okraglo jedno i to samo od lat, twoja sprawa,pisz > dalej. > widze, ze teraz na celowniku jestem ja, tyle, ze malo mnie to wzrusza > . a ty piszesz jak dana,podobne bzdury i w podobnym stylu. widze,ze na prawde pogubilas okulary, ba nie tylko okulary. moim zdaniem pare ludzi chce tu miec wylacznosc na wszystko i oskarza kogokolwiek o to co sam nie potrafi stworzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: vicky jeszcze jedno 20.01.10, 16:30 vicky17 napisała: > gini napisała: > > > > wlasnie to ty zaczynaszé tu pouczac mnie. > > > nie ,robie tylko to co ty robisz innym. kontynuuj nie zaluj sobie. > > > > vicky przed przybyciem tu twoim dany i innych to forum wygladalo > > troche inaczej.. > > a co nikt poza paroma nie ma tu prawa pisac,chcesz miec tu swoj prywatny folwar > k taa naturalnie, moj prywatny folwark . > z paroma inteligentnymi mankami,pozarskimi i swinia 137? to byl poziom jaki > popieralas? widac, ze nie znalas tego forum . nie ja zmienilam forum,forum zmienili ludzie tu piszacy a ci co odeszli nie > odeszli z mego powodu,tylko z powodu cenzury agory. czesc z powodu cenzury inni czytaja czasem i odchodza z niesmakiem. > > > > ty piszesz na okraglo jedno i to samo od lat, twoja sprawa,pisz > > dalej. > > widze, ze teraz na celowniku jestem ja, tyle, ze malo mnie to wzrusza > > . > > a ty piszesz jak dana,podobne bzdury i w podobnym stylu. widze,ze na prawde > pogubilas okulary, ba nie tylko okulary. moim zdaniem pare ludzi chce tu miec > wylacznosc na wszystko i oskarza kogokolwiek o to co sam nie potrafi stworzyc. jestes zywym przykladem tego, ze chcesz miec wylacznosc, jedyne o co prosilam to o nie zakladanie 20 watkow na jeden temat . a teraz vicky, pisz sobie z haszem, wykaz sie troche . Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: vicky jeszcze jedno 20.01.10, 16:34 gini napisała: > czesc z powodu cenzury inni czytaja czasem i odchodza z niesmakiem. > > a nie odchodzili z niesmakiem jak byl tu swinia137 czy manka prostytutka..za kogo ty mnie masz? > jestes zywym przykladem tego, ze chcesz miec wylacznosc, jedyne o co > prosilam to o nie zakladanie 20 watkow na jeden temat . > a teraz vicky, pisz sobie z haszem, wykaz sie troche . > no widzisz sama dajesz mi rady a wiec powinnam pofruwac jak ty hehe gini... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: vicky jeszcze jedno 20.01.10, 16:41 vicky17 napisała: > gini napisała: > > > > czesc z powodu cenzury inni czytaja czasem i odchodza z niesmakiem. > > > > > > a nie odchodzili z niesmakiem jak byl tu swinia137 czy manka prostytutka..za > kogo ty mnie masz? > oprocz manki i swini bylo duzo innych osob, . > > > jestes zywym przykladem tego, ze chcesz miec wylacznosc, jedyne o co > > prosilam to o nie zakladanie 20 watkow na jeden temat . > > a teraz vicky, pisz sobie z haszem, wykaz sie troche . > > > > no widzisz sama dajesz mi rady a wiec powinnam pofruwac jak ty > hehe gini... no tak,skoro bronisz hasza jak nie podleglosci, to moze wykaz sie troche ,wesprzyj go w jego slusznej walce z po ,do ktorej juz zdazyl mnie zapisac jak ty zapisalas mnie do hasbary . obydwoje szybciej zrbicie porzadek z ta gini, reprezentantka po i hasbary na forum aqua. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 teeee. rochellinska..... 20.01.10, 16:15 a kto tu oprocz hasza zaklada 20 watkow dziennie, do tego z ta dluga linia, ze ty piszesz "powinien to robic w stosunku do kazdego"????? ty przeciez nie przestajesz klamac, pustemo.... kazdy post to klamstwo u ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: vicky jeszcze jedno 20.01.10, 16:20 gini napisała: > znam hasza troche dluzej niz ty , /reszta wycieta bo belkot/ Promujesz sie po swoim comeback na wielka kombatantke, co wpis, to "ja tu bylam pierwsza" "ja tu pisalam lata temu" "ja mam tu zaslugi" - robi sie to smieszne, nie czujesz tego ? Skad mozesz wiedziec ile czasu zna kogo vicky, pamietaj ze jej wywalali nicki jak i mnie, musioala nowe zakladac, wiec nie oceniaj z taka wyzszyscia kogos bo mozesz na nos upasc, pani detektyw od siedmiu bolesci. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: vicky jeszcze jedno 20.01.10, 16:24 wolna444 napisała: > gini napisała: > > > znam hasza troche dluzej niz ty , > /reszta wycieta bo belkot/ > > Promujesz sie po swoim comeback na wielka kombatantke, co wpis, > to "ja tu bylam pierwsza" "ja tu pisalam lata temu" "ja mam tu > zaslugi" - robi sie to smieszne, nie czujesz tego ? a gdzie tu widzisz promocje i kombatanctwo jalopo? fakt, ze pisalam tu wczesniej byla kupa wspanialych ludzi, forum nie bylo takie jak teraz. > Skad mozesz wiedziec ile czasu zna kogo vicky, pamietaj ze jej > wywalali nicki jak i mnie, musioala nowe zakladac, wiec nie oceniaj > z taka wyzszyscia kogos bo mozesz na nos upasc, pani detektyw od > siedmiu bolesci. ja tu nikogo jelopo nie oceniam, nie ja sie czepnelam vicky tylko ona mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: vicky jeszcze jedno 20.01.10, 16:31 gini napisała: > a gdzie tu widzisz promocje i kombatanctwo jalopo? > fakt, ze pisalam tu wczesniej byla kupa wspanialych ludzi, forum nie > bylo takie jak teraz. > > > no i kto spowodowal ,ze ci ludzie sobie poszli..bo juz od dosc dawna ich tu nie ma,zanim jeszcze ja zdazylam tu przyjsc to aqua wionalo pustka? to ciagle oskarzanie paru z nas ,ze cos zmienilismy na kwakwa jest smieszne,zwazywszy na to,ze co rusz komus dajesz uwagi co powinien a czego nie powinien tu robic. a co do blotka..to jalopo jest akuratna..a podobno nie lubisz sie tarzac w nim. e tam gini..zmien plyte i zacznij od nowa,bo faktycznie cos nie w sosie jestes. > > ja tu nikogo jelopo nie oceniam, nie ja sie czepnelam vicky tylko ona > mnie . ja sie nie czepiam ciebie tylko dyskutuje,wszak forum jest po to by sobie cos tam cwierkac? zapomnialas ile czego produkowalas na dowolne tematy onegdaj? nie uwierze,ze 6 wpisow ,gdzie sie z toba rozmawia uwazasz za czepianie milego dnia gini, bo widze,ze tracisz forme.. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: vicky jeszcze jedno 20.01.10, 16:37 vicky17 napisała: > gini napisała: > > > > a gdzie tu widzisz promocje i kombatanctwo jalopo? > > fakt, ze pisalam tu wczesniej byla kupa wspanialych ludzi, forum nie > > bylo takie jak teraz. > > > > > > no i kto spowodowal ,ze ci ludzie sobie poszli..bo juz od dosc dawna ic > h tu > nie ma,zanim jeszcze ja zdazylam tu przyjsc to aqua wionalo pustka? > to ciagle oskarzanie paru z nas ,ze cos zmienilismy na kwakwa jest > smieszne,zwazywszy na to,ze co rusz komus dajesz uwagi co powinien a czego nie > powinien tu robic. jak na razie to ty wyskakujesz z uwagami czego ja nie powinnam robic . > a co do blotka..to jalopo jest akuratna..a podobno nie lubisz sie tarzac w nim. > e tam gini..zmien plyte i zacznij od nowa,bo faktycznie cos nie w sosie jestes. > > > > > ja tu nikogo jelopo nie oceniam, nie ja sie czepnelam vicky tylko ona > > mnie . > > ja sie nie czepiam ciebie tylko dyskutuje,wszak forum jest po to by sobie cos > tam cwierkac? zapomnialas ile czego produkowalas na dowolne tematy onegdaj? nie > uwierze,ze 6 wpisow ,gdzie sie z toba rozmawia uwazasz za czepianie > milego dnia gini, bo widze,ze tracisz forme.. o moja forme sie nie martw ,rowniez milego dnia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 teeee.... rochellina.... 20.01.10, 16:59 pare postow wyzej prostestowalas przeciwko "cwierkaniu na forum", i tutaj juz tak szybko zmienilas zdanie i piszesz, ze "forum jest po to by sobie cos tam cwierkac?"... to jak to jest? mozemy sobie cwierkac, za twoim pozwoleniem, czy raczej nie wolno nam sobie cwierkac, bo ty zadecydowalas, ze nie po to jest forum? Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: vicky jeszcze jedno 20.01.10, 16:49 gini napisała: >> a gdzie tu widzisz promocje i kombatanctwo jalopo? nie piewszy raz i nie tylko dzisiaj to twoje kombatanctwo nachalnie wpychasz przed oczy kazdemu komisarko z agencji detektywistycznej. > fakt, ze pisalam tu wczesniej byla kupa wspanialych ludzi, forum nie > bylo takie jak teraz. > > no wlasnie ... znowu kombatantka zakichana sie odezwala ... Dla twojej detektywistycznej wiadomosci - moj pierwszy wpis na forum jest z data 2001, zapisz sobie w notes i powies na scianie. A teraz odmarsz, nudna jestes ciemnoto i nuzaca na dluzsza mete. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: vicky jeszcze jedno 20.01.10, 16:54 wolna444 napisała: > gini napisała: > > >> a gdzie tu widzisz promocje i kombatanctwo jalopo? > > nie piewszy raz i nie tylko dzisiaj to twoje kombatanctwo nachalnie > wpychasz przed oczy kazdemu komisarko z agencji detektywistycznej. > > > fakt, ze pisalam tu wczesniej byla kupa wspanialych ludzi, forum > nie > > bylo takie jak teraz. > > > > > no wlasnie ... znowu kombatantka zakichana sie odezwala ... co zazdroscisz "czytelniczko"?ty podobno latami czytalas)))))))))))))) > Dla twojej detektywistycznej wiadomosci - moj pierwszy wpis na forum > jest z data 2001, zapisz sobie w notes i powies na scianie. > A teraz odmarsz, nudna jestes ciemnoto i nuzaca na dluzsza mete. > spadaj wywloko. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Czy nie widzisz gienia 20.01.10, 17:01 ze sie osmieszasz ? pisz dalej kombatantko czekam na wiecej bluzgow, od imbecyla to tylko usmiech politowania i wspolczucia wywoluje Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Czy nie widzisz gienia 20.01.10, 17:05 wolna444 napisała: > > ze sie osmieszasz ? pisz dalej kombatantko czekam na wiecej bluzgow, > od imbecyla to tylko usmiech politowania i wspolczucia wywoluje ty jestes wieksza kombatantka niz ja, twoj pierwszy wpis z 2001 roku. a teraz tradycyjnie juz; spadaj wywloko. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Czy nie widzisz gienia 20.01.10, 17:36 gini napisała: > ty jestes wieksza kombatantka niz ja, twoj pierwszy wpis z 2001 roku. > a teraz tradycyjnie juz; > spadaj wywloko. wow i to ma byc ta "kultura" ,ktora mamy wspominac z lezka w oku,jako obraz swietnej przeszlosci kwakwa..wlasnie o tym mowie gini,ze to jest to za czym placzesz,ze odeszlo..slowem cala manka,pan scan,swinia137 i zakochani perlopodobni. slownictwo rodem z szambereca. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 teeeeee, rochellinska..... 20.01.10, 17:44 wywloka ci przeszkadza? nu, na erecu nie uzywamy takich slow... ale z przyjemnoscia przypomne ci twoje wlasne slowa.... z rynsztoka warsiawskiego...... do wyra impotencie Posluchaj gnoju pisuarski mnie twoj smrod.... w sumie nie moj bol szmaciarzu a co nie kiwacie sie tlusta? (to nie jest napad na mnie personalnie?) kiwnij sie tlusta i to porzadnie sie pobujaj dziwie sie tej gawiedzi,ze pisuje u takiego naziola twoje smierdzace czulenty najbardziej gardze takimi polskojezycznymi gnojami nie przysmradzaj glupot na swoje tematy,bo te interesuja jedyne pchly na twoim psie ciagle mnie zadziwiasz, rochellinska, krytykujac w kazdym poscie czyjes bluzgi.... przeciez ta wywloka to pestka kolo twojego slownictwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Revicky 20.01.10, 17:50 vicky17 napisała: > gini napisała: > > > > ty jestes wieksza kombatantka niz ja, twoj pierwszy wpis z 2001 roku. > > a teraz tradycyjnie juz; > > spadaj wywloko. > > wow i to ma byc ta "kultura" ,ktora mamy wspominac z lezka w oku,jako obraz > swietnej przeszlosci kwakwa. dostosowalam sie do obecnego poziomu. .wlasnie o tym mowie gini,ze to jest to za czym > placzesz,ze odeszlo..slowem cala manka,pan scan,swinia137 i zakochani > perlopodobni. slownictwo rodem z szambereca. tyle tylko znasz ludzi z bylych aktualnosci, szkoda ,ze nie wiecej. a w ogole vicky daj sobie siana .ja z hasbary jestem podobno ,na szamberecu zostawilam 14585 wpisow ,ty jestes jedyna sprawiedliwa xena wojowniczka o prawde, nikogo nie atakujesz personalnie ,w ogole nie znizaj sie do mojego poziomu . czesc Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Revicky 20.01.10, 17:58 forum.gazeta.pl/forum/w,13,85298129,85298129,Pytanie_o_Tyu_Perle_Miriam_Luzera_Basiew_.html?wv.x=1 Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Revicky 20.01.10, 18:01 gini napisała: > > tyle tylko znasz ludzi z bylych aktualnosci, szkoda ,ze nie wiecej. oczywiscie,ze pamietam wiecej,ale to byly dosc znane osoby dlatego je przytoczylam jako przyklad dawnej swietnosci i kultury wpisow,za ktorymi niektorym tak teskno. > a w ogole vicky daj sobie siana > .ja z hasbary jestem podobno ,na szamberecu zostawilam 14585 wpisow po francusku nie parlam a widze,ze po polsku slabo rozumiesz, tyle,ze mowisz jezykiem szambereca wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Revicky 20.01.10, 18:08 vicky17 napisała: > gini napisała: > > > > > > tyle tylko znasz ludzi z bylych aktualnosci, szkoda ,ze nie wiecej. > > oczywiscie,ze pamietam wiecej,ale to byly dosc znane osoby dlatego je > przytoczylam jako przyklad dawnej swietnosci i kultury wpisow,za ktorymi > niektorym tak teskno.niektorym to znaczy mnie?)))))))))))))) widzisz tak sie sklada, ze i ze swinia i z manka mialam na pienku ,nie bede tu przytaczac linkow bo i po co? > > > a w ogole vicky daj sobie siana > > .ja z hasbary jestem podobno ,na szamberecu zostawilam 14585 wpisow > > > po francusku nie parlam a widze,ze po polsku slabo rozumiesz, tyle,ze mowisz > jezykiem szambereca wlasnie. > dobra ty piszesz gladko nikogo nigdzie nie obrazasz, ty jestes w ogole jedyna sprawiedliwa na tym forum, no hasz drugi . szkoda mojego czasu na przepychanki z toba wiec jak wyzej daj se siana vicky,masz tu mlisje dziejowom, zwalczanie hasbary, wiec ja zwalczaj i odczep sie ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: do gini 20.01.10, 15:52 vicky17 napisała: > nie mozecie przestac zasmiecac tego forum prywatnymi cwierkaniami na tematy > dowolne. dziwie sie gini,ze nie zaprotestuje na temat smiecenia i > uniemozliwienie czytania wartosciowych watkow.albo albo.. Boisz się, że ktoś odbierze Ci palmę pierwszeństwa w zaśmiecaniu Aqua? Bez obaw, you're the best. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: do gini 20.01.10, 15:58 off_nick napisała: > > Boisz się, że ktoś odbierze Ci palmę pierwszeństwa w zaśmiecaniu Aqua? > Bez obaw, you're the best. > > hehe czuj duch...jak to na warcie. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____________obiecuję poprawę gdy Gini zrozumie___ 20.01.10, 16:42 żem nie Jej wróg! forum.gazeta.pl/forum/w,13,105988092,105988092,_zmiarkuj_Gini_.html forum.gazeta.pl/forum/w,13,105979476,105979476,_pokaz_mi_Gini_ .html Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: do gini 20.01.10, 16:53 vicky17 napisała: > hehe czuj duch...jak to na warcie. Żaden duch nie musi czuwać ani warta, Twój prymitywizm i głupota tak bardzo walą po oczach, że trudno tego nie dostrzec. Odpowiedz Link Zgłoś