Dodaj do ulubionych

Podatnik placi a Kwasniewski odpoczywa w Szwjcari

IP: 65.3.76.* 08.02.04, 12:11
Polska zlotowka leci na dol, zadluzenie panstwa powieksza sie, budzetowi
grozi krach. Pan Prezydent Mgr Golen w gescie wielomocarstwowym wyslal
wojska do Iraku, za ktore utrzymanie placi podatnik polski,kosztem poziomu
zycia i braku pieniedzy na normalne potrzeby panstwa.
Pan prezydent i jego dwor ponad 300 osob,nic nie zrobili, zeby uzdrowic
finanse i tylko oni i jego przyjaciele z Millera na czele dokladja reke do
ruiny gospodarczej kraju.
A Mgr Golen ze swoja malzonka Sw. Jola K. zwana przez siebie "chlipek"
odpoczywa na wakacjach w Szwajcari za wyludzone pienidze od podatnika
polskiego za pracem,ktorej nie wykonuje, a tylko przynosi straty.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ziuta z Rawy Niestety pan Kwasniewski IP: *.proxy.aol.com 08.02.04, 12:57
      Niestety pan Kwasniewski nie ma jak mr Bush wlasnego ranczo gdzies na mazurach
      czy Pomorzu,gdzie moglby troche odpoczac,wiec jezdzi tam gdzie ladnie
      sympatycznie i kolorowo.Ja do Szwajcarii tez z przyjemnoscia jezdze na urlop i
      nie dziwie sie ze malzenstwo panstwa Kwasniewskich tam wypoczywa.Szwajcaria
      zyje z hotelarstwa i turystyki,kazdemu polecam tam podroz,lepiej niz do
      watykanu,przynajmniej tak duzo tam nie kradna.
      • Gość: pawe Re: Niestety pan Kwasniewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 23:55
        mgr Olek"disko" Kwaśniewski ma 7 rezydencji utrzymywanych z pieniędzy podatnika, a w nich np. wybudowaną na Helu, kosztem ɱ mln zł wieżę widokową itp. Teraz będziemy mu remontować rezydencję w Wiśle,- koszt remontu ᡈ mln zł.
        A jeździ do Szwajcarii, bo jest wyjątkowo oszczędny;- zgodnie ze swym ostatnim zeznaniem podatkowym w ciągu roku nie wydał ani grosza ze swoich poborów. A więc to co widzimy, to opuchlizna głodowa:0).
        No i na koniec sprostowanie;- kancelaria prezydencka liczy nie 300, a ponad 600 osób.
    • Gość: tak Ziuta mam nadziejem,ze twoja praca przynosi dochod IP: 65.3.76.* 08.02.04, 17:56
      Ja nie mam nic przeciwko wypoczynkowi na drogich wakacjach,jezeli wydajesz
      swoje zarobione pieniadze. Ja tylko uwazam, ze praca Mgr Golenia przyczyna sie
      do powiekszania zadluzenia kraju, a nie bogacenia.Zadaj zeby Mgr Golen
      ujawnial ile naprawdem kosztuje absurdalne wyslanie wojsk do Iraku. Uwazam, ze
      za te pieniadze setki tysiacy polskich obywateli mogloby spedzic wakacje jak
      Mgr Golen, a nie martwic sie o pienidze na jedzenie. Powiedz mi jakie korzysci
      przyniosla ta decyzja Polsce,ktora nam przysporzyla tylko wrogow. Dalczego on
      za to nie odpowie,jak obecnie musi odpowiadac Bush i Blaire, gdyz ich wyborcy
      czuja sie oszukani?
      • Gość: pawe Re: Ziuta mam nadziejem,ze twoja praca przynosi d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 21:48
        Budzet kancelarii prezydenta= 116 mln zł
      • Gość: Bronek Re: Ziuta mam nadziejem,ze twoja praca przynosi d IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 09.02.04, 23:28
        Dobrze ci mówić jak sobie zyjesz dosyć bezpiecznie i nikt z twojej rodziny nie
        był pozbawiony życia przez topienie w dole z wapnem.Jak można było inaczej
        pozbawić Husajna władzy przed tak okrutnym panowaniem-ktoś to musiał zrobić kto
        miał większą siłę niż ten okrutnik.Szkoda ze o Hitlerze zapomniałaś!
        • Gość: tak Bronek nie powtarzaj klamstw Mgr Golenia IP: *.asm.bellsouth.net 10.02.04, 09:54
          Tas teoriem z porownaniem zagrozenia Saddama do Hitlera slyszalem z ust Mgr
          Golenia, w czasie jego ostatniej wizyty w USA. Jest to oczywiscie nastepne
          oszustwo prezydenta ,ktory jest mistrzem w falszowaniu histori ze stanem
          wojennym wlacznie. Porownywanie Sadam do Hitlera to jest absurd. Hitler
          zbudowal prawdziwa potegem militarna,zeby podbic swiat,Saddam nigdy takiej
          potegi nie posiadal i zostal rozbity po agresji na Kuwejt,i dzieki sankcja i
          tak zwanej "free zone" gdzie USA samoloty kontrolowaly 70 procent Iraku, jego
          wojska nie stanowily zagrozenie dla zadnego sasiada. Nie posiadal tez broni
          masowego razenia co bylo oszukanczym pretekstem, rozpoczecie wojny o rope w
          Iraku. On najwiecej ludzi wymordowal po wojnie o Kuwejt,kiedy stary Bush
          podburzyl Shitow do powstanai i nie udzielil im pomocy. Dalczego USA nie
          ratowala Kambodzy przed Pol-Potem, Afryki przed Aminem i dziesiatki innych
          krajow, gdzie dyktatorzy teroryzowali swoje spoleczenstwo?.Dlaczego USA nie
          zaatakowala Irak, dziesiec lat temu, kiedu on mordowal ludzi.Ostatnio on
          nikogo nie mordowal i zajmowal sie poezja. To jest jak wtym dowcipie,ze
          Czechy prosily Rosjem o pomoc 1939 roku i otrzymaly w 1967 roku. Nie powtarzaj
          wiec klamstw Kwacha,bo tylko sie osmieszasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka