jaceq 29.01.10, 20:03 ogłosił już swoją decyzję, czy będzie kandydował na stanowisko Prezydenta RP? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Re: Czy Pan Kononowicz 29.01.10, 20:21 jaceq napisał: > ogłosił już swoją decyzję, czy będzie kandydował na stanowisko Prezydenta RP? Gdyby startował tylko z Kaczyńskim, miałby pewne szanse. www.youtube.com/watch?v=QDdzxgXn0UU Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Twój się wystraszył..Kononowicza by się nie bał? 29.01.10, 20:55 tak jak Kaczyńskiego?...ile masz emerytury? więcej od żony? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Twój się wystraszył..Kononowicza by się nie b 29.01.10, 22:09 A co wyście, haszu, takiście pazerni są? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 a czy ja chcę coś od kogoś? bajerant to 29.01.10, 23:57 'Polski Mistrz Bajeru - zobacz zdjęcia „Lepsza złamana obietnica niż żadna” – mawiał Mark Twain. Donald Tusk musiał wziąć sobie jego powiedzenie do serca, bo obietnice składa, kiedy tylko może. 73 obietnice padły tylko podczas expose (PiS naliczył ich aż 125), a potem już przy każdej okazji Tusk zwiększał te statystki. Zapraszamy do subiektywnego rankingu największych niespełnionych obietnic Donalda Tuska! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Czy Pan Kononowicz 29.01.10, 23:52 > Gdyby startował tylko z Kaczyńskim, miałby pewne szanse. Miałby duże szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Czy Pan Kononowicz 30.01.10, 00:16 jaceq napisał: > > Gdyby startował tylko z Kaczyńskim, miałby pewne szanse. > > Miałby duże szanse. Żeby nie bylo bandyctwa, lub jak mawiał inny klasyk żeby nie było Donaldu Tusku. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Wiluku! zarucasz mi pisanie bzdetów Ty jak widzę 30.01.10, 09:52 po prostu PRACUJESZ...szkoda, że bezmyślnie wykonując polecconą robótkę ...kto Ci ją zlecił? Przyznaj się...ile masz emerytury? > niż zona? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wiluku! zarucasz mi pisanie bzdetów Ty jak wi 30.01.10, 13:27 haszszachmat napisał: > po prostu PRACUJESZ...szkoda, że bezmyślnie wykonując polecconą > robótkę ...kto Ci ją zlecił? Przyznaj się...ile masz emerytury? > > niż zona? Przestań psycholu za mną łazić i zadawać idiotyczne pytania. Chcesz żebym cię przepytał ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Czy Pan Kononowicz 30.01.10, 11:08 Był ostatnio fajny artykuł w GW na ten temat. Kononowicz zagrał w filmie, ale doszedł do wniosku, że jednak woli być politykiem. Planuje kandydować na stanowisko prezydenta RP, a jakże ! Założyłam nawet wątek na ten temat, niestety uleciał w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Kononowicz-Kaczyński w II turze? 30.01.10, 11:23 ciekawe jaki byłby wynik? A. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Czy wiesz Mieciu, że popełniasz netowe 30.01.10, 11:55 przestępstwo pozwalające na identyfikację forumowicza? Nie pierwszy raz zresztą. Za takie numery powinieś dostać wiekuistego bana,zgłaszam ten przypadek do administracji, łajzo. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Zgłoś jeszcze swoje obelżywe posty względem 30.01.10, 12:10 (niemerytorczne) innych forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat z moimi danymi jakobym był agentem SB NKWD 30.01.10, 12:20 też zgłoś!...Te z Mieciem...z pedofilskimi i cmentarnymi szyderstwami również. Jak i te z moimi danymi osobowymi, które wielokrotnie cytowałeś. Nie należę do takich jak jak ty anonimowych opluwaczy i oszczerców klikających w kosz na posty pozbawione agresji, wyzwisk i oszczerstw! I banujacych ludzi piszących prawdę o wyczynach oszczerców narodu polskiego. napisz jak sie nazywasz i gdzie pracujesz Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachnat ______________________Przepraszam za moja podróbę 30.01.10, 12:51 Wszystkich. # Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Czytaj, pierwotniaku z IQ w kroczu. 30.01.10, 13:13 "30 stycznia 2010 11:59 re: Ujawniane danych osobowych do forum@agora.pl, siwa@gazeta.pl Witam, Uważam, że zalinkowanie poniższego artykułu, ujawniającego dane osobowe forumowicza XXX jest naruszeniem netetykiety oraz ustawy o ochronie danych osobowych, co jest równoznaczne ze złamaniem Regulaminu forum Agora.pl. Proszę o skuteczną interwencję przwidzianą regulaminem forum, do zabanowania IP donosiciela włącznie". Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Czy wiesz Mieciu, że popełniasz netowe 30.01.10, 18:15 pan.scan napisał: > przestępstwo pozwalające na identyfikację forumowicza? To, ze Hasz jest lajza to fakt. Ja jednak nie przesadzalbym z reakcjami. Osobiscie bardziej boje sie "legalnosci" GW na zlecenie "organow". Latwo moze wyjsc, ze jestem poszukiwanym pedofilem gwalcacym staruszki. To "wygoda" korzystania z "danych". Dlatego nie pozwalalbym na rozwijanie skrzydel kretynow z admilicji. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 ____nie wolisz mieć chodów w urzędzie i w mediach? 30.01.10, 18:18 forum.gazeta.pl/forum/w,13,106511489,106511670,_Gratulacje_dla_sedziow.html Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 skąd przeciek?KTO go powiązał ujawnił publicznie? 30.01.10, 18:23 Przeanalizuj wątek kolejno...... IQ=? ...........a wyjdą Ci prawdziwe łajzy Re: Wiluku! zarucasz mi pisanie bzdetów Ty jak wi - wikul 30.01.10, 13:27 ______________to Ty mnie już przepytywałeś w 1979? - hasz0 30.01.10, 13:46 Re: Czy Pan Kononowicz - ewa8a 30.01.10, 11:08 Kononowicz-Kaczyński w II turze? - andrzejg 30.01.10, 11:23 a ta wygra ranking z Zawalną w lodach - aquanetowiec 30.01.10, 11:47 Czy wiesz Mieciu, że popełniasz netowe - pan.scan 30.01.10, 11:55 IQ=? - aquanetowiec 30.01.10, 12:06 Zgłoś jeszcze swoje obelżywe posty względem - haszszachmat 30.01.10, 12:10 z moimi danymi jakobym był agentem SB NKWD - haszszachmat 30.01.10, 12:20 ______________________Przepraszam za moja podróbę - haszszachnat 30.01.10, 12:51 Czytaj, pierwotniaku z IQ w kroczu. - pan.scan 30.01.10, 13:13 Re: Czy wiesz Mieciu, że popełniasz netowe - rycho7 30.01.10, 18:09 Re: Czy wiesz Mieciu, że popełniasz netowe - rycho7 30.01.10, 18:15 ____nie wolisz mieć chodów w urzędzie i w mediach? - szach0 30.01.10, 18:18 Re: a ta wygra ranking z Zawalną w lodach - perla 30.01.10, 14:08 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: a ta wygra ranking z Zawalną w lodach 30.01.10, 13:01 rzeczywiście jesteś łajza nasienie donosiciela wylazło na wierzch A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 o.....jaka wpólnota Kalich z Sienkiewicza 30.01.10, 13:41 niewinny żart lodowy, analogia do Kononowicz-Kaczyński - z ktorego nic nie wynika dla niewtajemniczonych - wyzwolił chęć przestrzegania tajniackich maleszkowatych zasad? A choćby tylko te zapisy IPN z moim nazwiskiem te inwektywy ......- agent SB, ....KGB... pisane przez was dziś nie pasują do szmendackich zasad.... Kiedyś anonimy uczciwi wyrzucali do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 mało to razy grzebaliscie razem wyszukując moją ro 30.01.10, 13:42 dzinę do splugawienia?..........IQ=? Gdzie te moje plugawe wyzwiska - symetryczne do waszych? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: mało to razy grzebaliscie razem wyszukując 30.01.10, 18:35 hasz0 napisał: > moja rodzinę do splugawienia?..........IQ=? Mam z Toba Haszenku niezmiennie ubaw. Mnie interesuja fakty. Wyszukuje je i podaje. Ciebie straszliwie denerwuja emocjonalne interpretacje faktow. Dla mnie to, ze jestes bolszewikiem jest opisem Twojego postepowania. Dla Ciebie to ocena. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg pisałem do aquanetowca Tadziu 30.01.10, 14:00 to twoje kolejne wcielenie??? godny pożałowania indywiduum... A. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Jeszcze na to nie wpadłeś, Andrzeju? 30.01.10, 14:05 forum.gazeta.pl/forum/w,13,106432006,106433034,POFajnego_POklona_POmasz_Mieciu_.html Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Jeszcze na to nie wpadłeś, Andrzeju? 30.01.10, 14:16 nie sledzę wszystkiego i zakładam uczciwość drugiego Czasami człowiek sie pomyli....żona zawsze mówi widząc jakiegoś paskuda, czy upierdliwca 'wyobraź sobie,że takiego miałbys w domu ' i od razu świat wydaje mi się piekniejszy ) A. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat na to nie wpadłeś, Andrzeju? __obłudne odwrotki 30.01.10, 15:24 Kapuś Scan daje mi bana za prawdę o zamilczaniu Pileckiego zarówno w polskim jak i €unijnym parlamencie...potem się dziwi, że muszę zmienić nick, od razu zresztą wyjaśniając - dlaczego. Jakiś Kapuś donosi na mnie do pracy...piq pisze pokrętne kapusiowe e-maile by wydębić szantażem moralnym nieprawdę...R7 wyszukuje nazwiska mojej zmarłej Matki i jej Siostry w celu szkalowania Jej pamieci.... opluwają mnie przez 2,5 roku wspólnie razem pedofilskimi albo 'hieno- cmentarnymi' inwektywami...kpią z braci mego Ojca więźniów Auswitz ....zupełnie niesprowokowani najmniejszym personalnym oszczerstwem .......upominam, tłomaczę......kapusiom: - Nie tędy droga! .......używajcie argumentacji opartej na PRAWDZIWYCH faktch!!!!..... -------- ALE KAPUSIÓW i OSZCZERCÓW jak AG, Scan, piq, Rycho7 interesują tylko fałsze, służące za pałkę do tuszowania eliminowania prawdy! ca linkuje SB-ecie listy IPN rzekomo z moim nazwiskiem....... i nic.......gdzie były te WASZE KAPUSIOWATE ZASADY?!!!!!! .......właśnie teraz .......traz gdy rzeczywistość skrzeczy... _________Najbardziej im nie pasuje PRAWDA!___________ Podana kulturalnie. I dowcipnie. Jak np. tym razem... Mnie nie interesują zasady kapusiów....wymyślane w/w metody do wykluczania rozmówców. Rzetelnych, uczciwych i honorowych. Nie zasłaniających sie anonimowym paszkwilem i bandycka zasadą Kalego. .... Odrowtkowcy tacy jak Scan - wyrzucają do kosza nie anonimy ......ale moje jawnie pisane prawdy. Co gorsza udają bezczelnie razem ...że to nie Scan powiązał dane osobowe z linkiem w żartobliwym poście. . Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachnat Re: na to nie wpadłeś, Andrzeju? __obłudne odwrot 30.01.10, 15:28 Dziwolagu, bana dostaniesz za ujawnianie nazwiska Pana AndrzejaG. Bądź dzielny i przyjmij kare z godnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: na to nie wpadłeś, Andrzeju? __obłudne odwrot 30.01.10, 18:41 haszszachmat napisał: na to nie wpadłeś, Andrzeju? i trochę dalej ALE KAPUSIÓW i OSZCZERCÓW jak AG 1.Zdecyduj sie na jakiej płaszczyxnie do mnie piszesz -koleżeńskiej -esbeckiej 2.Byłem swiadkiem wszystkich pytań jakie tobie zadawano i z pełna odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że to twoje wypowiedzi były przyczyna tych PYTAŃ, na które zresztą nie chciałes odpowiedzieć 3.O czym mozna rozmawiac z człowiekiem bez honoru? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Jeszcze na to nie wpadłeś, Andrzeju? 30.01.10, 18:34 andrzejg napisał: ....żona zawsze mówi widząc jakiegoś > paskuda, czy upierdliwca 'wyobraź sobie,że takiego miałbys w domu ' i od razu świat wydaje mi się piekniejszy ) Andrzej, toteż ja między innymi dlatego właśnie zaglądam na to forum. Upajam się radością, że te potworki, które tu się pojawiają nie istnieją u mnie w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Jeszcze na to nie wpadłeś, Andrzeju? 30.01.10, 18:37 ewa8a napisała: > Andrzej, toteż ja między innymi dlatego właśnie > zaglądam na to forum. Upajam się radością, że te potworki, które tu się pojawiają nie istnieją u mnie w realu. > dzięki jestem częścią tego forum A. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Jeszcze na to nie wpadłeś, Andrzeju? 30.01.10, 18:43 Napisałam ,,między innymi''. Drugi powód jest taki, że pisują tu osoby, które lubię i Ciebie do nich zaliczam. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Jeszcze na to nie wpadłeś, Andrzeju? 30.01.10, 18:49 zartowałem byłem kiedyś na weselu w rodzinnej wsi podkrakowskiej i był tam człowiek,żeby nie powiedzieć człowieczek...taki normalny chłopina, który czasami powiedział dobry kawał. Siedzimy sobie tak w kręgu , gośc opowiada kawał- lekko sprośny, wszyscy rechoczą trzymając się za brzuchy, a nagle ow gośc z poważną miną prawi 'no...czasami trzeba pożartować. Wówczas nie wiedzaiłem czy przypadkiem nie jestem debilem śmiejąc się z tego dowcipu... Do dzią, czasami zresztą, po opowiedzeniu kawału i wysmianiu sie całkowitym, dodajemy no...czasami trzeba pożartować i rechoczemy dalej Pisaniem nie oddam tej atmosfery i tonu głosu.Nawet nie potrafię jej oddać mówiąc. To było cos niesłychanego A. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jeszcze na to nie wpadłeś, Andrzeju? 30.01.10, 21:55 ewa8a napisała: > Upajam się radością, że te potworki, które tu się pojawiają nie istnieją > u mnie w realu. A skąd ta pewność ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Jeszcze na to nie wpadłeś, Andrzeju? 31.01.10, 08:53 Bo zmysły mam sprawne. Spotykam czasami na swej drodze panie pewnego pokroju, ale mój kontakt z nimi ogranicza się do słów : proszę kg marchewki, dziękuję, do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jeszcze na to nie wpadłeś, Andrzeju? 31.01.10, 12:00 ewa8a napisała: > Bo zmysły mam sprawne. Spotykam czasami na swej drodze panie > pewnego pokroju, ale mój kontakt z nimi ogranicza się do słów : > proszę kg marchewki, dziękuję, do widzenia. Miałem na myśli nie poziom kultury, którego nie da się ukryć, ale poglądy. Ja już parę razy zostałem zaskoczony. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Jeszcze na to nie wpadłeś, Andrzeju? 31.01.10, 13:55 Nie uwierzysz, ale jawnego antysemitę spotkałam tylko raz – oni chyba wiedzą, że antysemityzm to obciach i w realu nie są tacy odważni jak anonimowo w necie. W dodatku mojemu antysemicie należy się taryfa ulgowa – miał jakieś zaburzenia psychiczne. Była to moja pierwsza praca. Facet był świetnym fachowcem, tytanem pracy, wiele się od niego nauczyłam. Przepoczwarzał się całkowicie, gdy zbaczaliśmy na tematy z pracą niezwiązane. To on uświadomił mi, że wszędzie na około są Żydzi, osaczają go, spiskują, rzucają kłody pod nogi. Z czasem ja także do Żydów zostałam zaliczona, a na dodatek zaprzyjaźniłam się z jego głównym wrogiem, który był oczywiście Żydem, jak większość. Bardzo przypominał mi forumowego Józka, nawet imię się zgadza. Józek był pośmiewiskiem całego zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____donioslem na piq-a? na siebie w pracy? co na 30.01.10, 13:49 ciebie doniosłem?......jeżeli już to piszesz o Scanie......który doniósł na mnie i na ciebie jednoczesnie.Nie rozumiesz? IQ=? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 przeczytaj sobie donos podobny do piczego 30.01.10, 13:55 "30 stycznia 2010 11:59 re: Ujawniane danych osobowych do forum@agora.pl, siwa@gazeta.pl Witam, Uważam, że zalinkowanie poniższego artykułu, ujawniającego dane osobowe forumowicza XXX jest naruszeniem netetykiety oraz ustawy o ochronie danych osobowych, co jest równoznaczne ze złamaniem Regulaminu forum Agora.pl. Proszę o skuteczną interwencję przwidzianą regulaminem forum, do zabanowania IP donosiciela włącznie". Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: a ta wygra ranking z Zawalną w lodach 30.01.10, 14:08 postąpiłeś jak zwykła paskudna menda właśnie. aquanetowiec napisała: > www.gondek.pl/Artykul-Gazeta.htm Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat a gdzież Ty mendo byłaś gdy kapusie donosilijawnie 30.01.10, 15:30 bez skrupółów.....podałeś rozwiąznie z czyim nickiem powiązać ten link jak Scan? Nie podałeś tym powyżej mendo? IQ=? kontekstem? Co pisałeś na donosy kapusia Scana, pisane WPROST z moim nazwiskiem i TEZĄ WYARTUKOWŁAWANĄ TEZĄ...że jestem TW? O innych podłych postach nie wspominam Ci adwokacie Grossolubnych. Wypad! rozumiesz język w jakim pisze AG? Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat ożywiły się kapusiowe mendy stadne! Brakuje kogoś? 30.01.10, 15:32 ? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ożywiły się kapusiowe mendy stadne! Brakuje k 30.01.10, 18:23 haszszachmat napisał: > ? Staje (mi?) do apelu. Nie moge zaprzepascic okazji. My szatany juz tak mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Aż się musiałem wylogować 30.01.10, 18:47 Poczytałem o co chodzi. Jesteś zwykły IQuj. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Aż się musiałem wylogować 30.01.10, 18:51 Podpisuję się pod tą opinią. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Re: a gdzież Ty mendo byłaś gdy kapusie donosilij 30.01.10, 15:33 skrupułów - oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Swego czasu identycznie jak # zrobił 30.01.10, 19:42 pewien pajac z Oregonu, publikując link do miejsca pracy Francuskiego Żabojada. Okrąglactwo in toto podniosło szum na całe forum (świat), Fizyk dostał bana na nicka, a okraglaki do dziś w wypominkach o zasługach w tępieniu forumowych qrestw wypinają swoje wątłe piersi oraz strzygowe17 cycki. Tutaj cisza, bo z # jest wspólnota ideologii, spamu i głupoty. perla napisał: postąpiłeś jak zwykła paskudna menda właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Swego czasu identycznie jak # zrobił 30.01.10, 22:18 pan.scan napisał: > pewien pajac z Oregonu, publikując link do miejsca pracy Francuskiego > Żabojada. Okrąglactwo in toto podniosło szum na całe forum (świat), Fizyk > dostał bana na nicka, a okraglaki do dziś w wypominkach o zasługach w > tępieniu forumowych qrestw wypinają swoje wątłe piersi oraz strzygowe17 > cycki. Tutaj cisza, bo z # jest wspólnota ideologii, spamu i głupoty. > > perla napisał: > postąpiłeś jak zwykła paskudna menda właśnie. Od dawna piszę że to menda i psychol o mentalności Kalego. W którymś ze swoich niezliczonych wątków pisał o swojej galanterii wobec pań. Co tak naprawdę mysli o kobietach, ujawnił powyżej w stosunku do Ewy. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 popis forumowego bagna 30.01.10, 23:08 wikul napisał: > > Od dawna piszę że to menda i psychol o mentalności Kalego. > W którymś ze swoich niezliczonych wątków pisał o swojej galanterii > wobec pań. Co tak naprawdę mysli o kobietach, ujawnił powyżej w > stosunku do Ewy. a w szczegolnosci najgorszej masci szumowin,chuliganerii i forumowej ubecji, ktora to nalatujac na swa kolejna ofiare zapomina co,kiedy i komu sama robila. a najbardziej wulgarny pan cham, to juz zupelnie sie zaplul swym chamstwem,zapominajac o tym gdzie i kogo sam szpiclowal, kablowal i co rozsylal po necie i co robil na ukrytych forach. no a placz wikula nad brakiem kultury w stosunku do pan..nie no to mnie juz zupelnie powalilo plus te dachowe krzyzackie xuje..tez fajna kultura..slowem chlopcy z placu broni, w swej codziennej pogoni za kolejna ofiara. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Swego czasu identycznie jak # zrobił 31.01.10, 08:56 Coś o mnie napisał ? Przeczytałam dokładnie w stanie niezalogowanym i nie zauwazyłam, żeby mnie zaszczycił. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Swego czasu identycznie jak # zrobił 31.01.10, 23:46 ewa8a napisała: > Coś o mnie napisał ? Przeczytałam dokładnie w stanie niezalogowanym > i nie zauwazyłam, żeby mnie zaszczycił. Tytul z postu powyżej. ..."a gdzież Ty mendo byłaś gdy kapusie donosilij" Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Swego czasu identycznie jak # zrobił 01.02.10, 06:56 Moim zdaniem to do Perły (menda jako rodzaj żeński), tym bardziej, że dalej przechodzi na rodzaj męski. Ale nie upieram się, w pisaninie Hasza nie ma żadnych reguł. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Swego czasu identycznie jak # zrobił 01.02.10, 22:38 ewa8a napisała: > Moim zdaniem to do Perły (menda jako rodzaj żeński), tym bardziej, > że dalej przechodzi na rodzaj męski. Ale nie upieram się, w > pisaninie Hasza nie ma żadnych reguł. Może się pomyliłem. Taka interpretacja jest lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
perla ten starzec to wyjątkowo złośliwa szuja 30.01.10, 22:51 niuchał po privach jak nikt. Ścierwo, jako amerykański profesor ślizgał się węsząc każdą ploteczkę. Przy tym udawał, że pił wódkę zarówno z Ryszardem Ochódzkim, jak i z prezydentem USA. Skąd takie ku... biorą się w przyrodzie w ogóle? I to szczególnie z Oregonu? Ja wiem, z naszego pozwoleństwa. Ale do czasu właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______ale z Ciebie Perło też hipokryta jakich mało 30.01.10, 23:05 żeby źe pisać o opluwanym od samego poczatku...czyli 10 lat bez mała. Nie zauważyłeś tych 7 może wiecej - lat kiedy nie reagowalem? Na najbardziej wyuzdane i nikczemne? A bronic OPLUACZY...w sytuacji, gdy to sami stajecie sie kapusiami (O ILE TO PRAWDA, że artykuły własnie dotyczą nicka ) jestes zawsz egotowy!!!!!!!! Jak ostatnia wycierucha byle sie podlizać Scanowi. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Tu masz link do meritum pieniactwa podszywkowego 30.01.10, 23:06 forum.gazeta.pl/forum/w,13,106504572,106504572,_Perle_kreski_przeszkadzaly_caly_czas.html Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 I nie pisz mi raptusie o moim przyzwoleniu na oszc 30.01.10, 23:07 zetwa w służbie pijaru dla PO. (i gangsterów) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Ale żeby być sprawiedliwym 31.01.10, 09:11 to trzeba powiedzieć, że kiedy strzyga17 i jej gang zrobił identyczne kuku Fizykowi, to rechotu z dobrze spełnionego obowiązku było co niemiara. Święte oburzenie zależy od tego, komu kuku jest robione. perla napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Ale żeby być sprawiedliwym 31.01.10, 09:21 Ubawiłam się, patrząc jak przekupka rozpaczliwie miota się w poszukiwaniu postu z linkiem do danych Andrzeja. Na szczęście było już pozamiatane. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a pyzy, gorące pyzyyyy ! 31.01.10, 09:28 ,,perla gdzie jest ten link hasza,gdzie ujawnia czyjes dane, bo nie moge go znalezc (chyba,ze zostalo to juz posprzatane)?’’ ,,poniewaz jestem slepa to podaj link do ujawnienia danych, bo jak dotad to widze twoje "tadzie" co moim zdaniem jest ujawnieniem czyjegos imienia?’’ ,,nie jestem ciekawa twoich danych, tylko jestem ciekawa o czym nawijacie? jesli ujawnil twoje dane to swinstwo,ale uwazam,ze pare osob,ktore pyskuje glosno przeciwko takim praktykom,ma niestety to samo za uszami,dlatego zareagowalam.’’ I WCALE NIE JESTEM CIEKAWA Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: pyzy, gorące pyzyyyy ! 31.01.10, 16:30 ewa8a napisała: > ,,perla gdzie jest ten link hasza,gdzie ujawnia czyjes dane, bo nie > moge go znalezc (chyba,ze zostalo to juz posprzatane)?’’ > > ,,poniewaz jestem slepa to podaj link do ujawnienia danych, bo jak > dotad to widze twoje "tadzie" co moim zdaniem jest ujawnieniem > czyjegos imienia?’’ > > ,,nie jestem ciekawa twoich danych, tylko jestem ciekawa o czym > nawijacie? jesli ujawnil twoje dane to swinstwo,ale uwazam,ze pare > osob,ktore pyskuje glosno przeciwko takim praktykom,ma niestety to > samo za uszami,dlatego zareagowalam.’’ > > I WCALE NIE JESTEM CIEKAWA > > > > nie ksiezniczko od kundli,nie jestesm ciekawa,ale skoro zgraja gnojkow za kims lata to chce wiedziec o co chodzi..dalej andrzejowi wytlumaczylam,ze w przeciwienstwie do was nie interesuja mnie wiadomosci z kims sie gzicie i co je wasz kundel na podwieczorek,ale widzac info i wasze reakcje zgraji zglodnialych ubekow, mialam prawo zapytac o co tu chodzi. tylko tyle psia blondynko. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan I choć padało, choć było ślisko, 31.01.10, 16:36 to się przywlokło to świniorzysko. Z przyśpiewek ludowych, kurpiowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Nie ma to jak oryginał 31.01.10, 17:01 Pyyyyyzyyy, gorące pyyyzyyy, ryknęła Strzyga17 Autor: pan.scan 31.12.09, 00:03 pełnym głosem podtykając nachalnie swoje wyroby zgłodniałym klientom Bazaru Różyckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Nie ma to jak oryginał 31.01.10, 17:06 ubekow placzacych nad swoim losem..faktycznie skundlona madamka z ubeckim konusem..lzy rzesite leca mi z oczu. ladna z was grupka..szpicli na wybiegu.. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Nie ma to jak oryginał 31.01.10, 17:12 vicky17 napisała: > ubekow placzacych nad swoim losem..faktycznie skundlona madamka z ubeckim > konusem..lzy rzesite leca mi z oczu. > > ladna z was grupka..szpicli na wybiegu.. o ile to madamka,bo skoro pîsala jako perlisty, to kto tam wie . mnie toto pasuje na chlopa, uganialo sie toto za manka rokitowa. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Nie ma to jak oryginał 31.01.10, 17:20 gini napisała: > o ile to madamka,bo skoro pîsala jako perlisty, to kto tam wie . > mnie toto pasuje na chlopa, uganialo sie toto za manka rokitowa. no to i tak lepiej niz uganianie sie za ubeckim konusem, chociaz jezykowo do siebie pasuja jak ulal. uwielbiam takie "komu kukulka komu" akcje w wykonaniu grupy ubeckiej pod wezwaniem..szczegolnie podoba mi sie placz na temat obrazania tzw. kobiet,a don dolaczyl juz i wikul komus chyba prochy sie skonczyly albo kundle swe pchly przekazaly w nadmiarze. parada podstarzalych klownow. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Przecież plota i zaglądanie bliźniemu 31.01.10, 09:29 "do gaci", epatowanie "szmalem" (cyt. strzyga17), tryskająca z klawiatury żółć i nuworyszowskie zadęcie jest kwintesencją bytu tego zamorskiego indywiduum. Tak odrażającej postaci nie spotkałem w tut. necie, choć w czerwcu minie mi 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Przecież plota i zaglądanie bliźniemu 31.01.10, 09:32 Ja mam jeszcze taką jedną na widoku. Wciąż się waham, której przyznać palmę pierwszeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Słusznie, basenowa 31.01.10, 09:45 Ale ten homoid jest monotematyczny i nie pozuje na intelektualistkę. Strzygę17 znam dobrze ze świata, kiedy w parze z niejakim krystianem71 aka alfonsyna, szczuta z tyłu przez arcykatolika wojcd robiła za "kręgosłup" tamtego forum. Dopóki nie przypełzła tu. autor wojcd Data: 23.08.05, 18:40 "Ty + Krystian to kręgosłup tego forum" Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Słusznie, basenowa 31.01.10, 09:59 Nie, do frau mam jakąś słabość, chyba za prostolinijność. Może dlatego, że nie grzebie specjalnie w życiorysach, raczej nie insynuuje. Ta druga osoba potrafi zmylić przeciwnika. Osamotniona wydaje się w miarę normalna, łasi się wręcz, lecz gdy tylko poczuje choć jednego sojusznika dostaje wiatru w żagle, to totalnie psychopatyczna osobowość. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Spróbuję zawęzić pole domysłu 31.01.10, 10:19 Nie odpowiem, zresztą widują ją sporadycznie, tylko wówczas, gdy się nie zaloguję i nie otwieram jej postów. Rachelcię natomiast sporadycznie czytuję.Przez jakiś czas omijałam – ten bełkot był nie do zniesienia - ale doszłam do wniosku, że dużo tracę, bo obcowanie z taką bezdenną głupotą i podłością to jakby nie było też pewna egzotyka, której w realu nie doświadczam. Teraz czasami czytam, po to, by westchnąć z ulgą : to tylko wirtual, klikam i nie ma ! Spotkanie z takimi osobnikami ma swoje plusy. Kontrast sprawia, że jestem bardziej wyrozumiała dla otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Przecież plota i zaglądanie bliźniemu 31.01.10, 09:39 Nie wiem, czy pamiętasz Scan, jak może rok temu zio-grubas z Arizony szastał domniemanym nazwiskiem pewnego forumowicza, a przekupa z lubością podawała link do obszernego wywiadu, który ta osoba udzieliła prasie. Wciąż się zastanawiam, czy tu głupota wchodzi w grę, czy hipokryzja. ,,jesli ujawnil twoje dane to swinstwo,ale uwazam,ze pare osob,ktore pyskuje glosno przeciwko takim praktykom,ma niestety to samo za uszami,dlatego zareagowalam.’’ Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Przecież piszę, jest 31.01.10, 09:48 jest KUKU wobec członków jej gangu i ubaw po pachy, kiedy to samo robi się wobec "wroga". Wyciąg z intelektu strzygi17. forum.gazeta.pl/forum/w,50,29380695,29394895,_Wielbicielom_humor_wybr any.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Przecież piszę, jest 31.01.10, 10:05 Udało mi się otworzyć. Niezły zbiorek. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ale żeby być sprawiedliwym 31.01.10, 16:24 pan.scan napisał: > to trzeba powiedzieć, że kiedy strzyga17 i jej gang zrobił identyczne kuku > Fizykowi, to rechotu z dobrze spełnionego obowiązku było co niemiara. > Święte oburzenie zależy od tego, komu kuku jest robione. > >no zapomniales gnoju ubecki jak ty kukales i z kim..ujawniajac publicznie informacje z priva. jak zwykle podstarzala ubecja zapomina co robila benowi, kto w tym byl zamieszany i jakimi sposobami pozbywano sie niewygodnych, jak ich sledzono ,gdzie sa, gdzie jezdza i kiedy skad pisza. rechot obslinionych starcow i staruszek do dzis mozna poczytac w archiwach. a co do skundlonej ewci, to zapomniala,ze sama rzuca tu nazwiskiem marskistowskiego, podajac linki do jego bloga i oswiadczajac wszem co ten pan robi. na kwakwa ujawnianie danych personalnych to stara zabawa, tylko chuliganeria forumowa zapomniala, co komu sama robila , lecz jak widze nie zmienila chamskiego nawyku..latania za kolejna ofiara z wiadomym sobie repretuarem. > >faktycznie swiete oburzenie ,ze ktos robi to w co wy bawicie sie sami od lat nie tylko pulicznie ale i na ukrytych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Trochę klasyki nie zaszkodzi -rzecz o desce 31.01.10, 17:06 ,, Jeszcze, desko sedesowa, nie znudził ci się Autor: wikul 13.02.08, 21:03 ...ten bełkot. Czyli jeszcze za mało zostałaś opie..na. vickyIQ17 naplupła: > i odpieprz sie od mego nicku meski szmaciarzu.tego typu chamstwo > pachnie jedna kultura a jaka to sam wiesz pajacu. odjazd kmiocie. To wszystko przez Żydów. Że ci się nic nie wiedzie to ich wina. Twoja brzydota wewnętrzna i zewnętrzna to też ich wina. No i twój wtórny analfabetyzm też oni spowodowali. Najlepiej zebyś się przeniosła na te strony, to tój poziom. No i te same zainteresowania.'' Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 przesadzasz Scanie 31.01.10, 09:52 pan.scan napisał: > Tutaj cisza, bo z # jest wspólnota ideologii, spamu i głupoty. Kilka lat temu gdy chcialem nawiazac kontakt z Andrzejem wyslalem mu dwa telefony jakie wyszukalem na podstawie znanych mi danych. Jeden z tych telefonow byl faktycznie do Andrzeja. Nie jestesmy tak strasznie anonimowi. Haszeniek dostal juz wciry dzieki podobnym wyszukiwaniom dotyczacym jego rodziny. Obaj zdaje sie niewiele rozumiecie z rzeczywistosci i mozliwosci technologii. To, ze jestem glupi i mam wszy wiem juz od przedszkola. Cieszy mnie jak mi to ktos przypomina. Cieszy oczywiscie ulatwieniem w ocenie przypomniacza. Odpowiedz Link Zgłoś
gini swinta ewa 31.01.10, 09:59 ewunia zaapomniala jak sie paprala jako perlisty w prywatnym zyciu perly i kogos tam jeszcze ,to bylo okej. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Zgoda, ale robisz to w dobrej 31.01.10, 10:00 wierze. Tu, w tym szambie ujawnienie podobnych informacji (pomijając fakt, że jest to niezgodne z regulaminem) służy wyłącznie przyłożeniu w stosownej chwili, że przypomnę niejakiego xenocide, który w dialogu z andrzejem szydził z jego profesji. A goovvno kogo to obchodzi? Hasz jest w tej sprawie poza tematem, podał sam, z własnej i nieprzymuszonej woli swoje imię i nazwisko. Wciry dostał, bo głupi snob. Oczywiście, że nie jesteśmy całkiem anonimowi, ale wyciąganie informacji, tak jak wczoraj zrobił # zmniejsza anonimowość do zera. Andrzej z tego powodu specjalnego szumu nie robi, ale mnie ( i nie tylko, jak było widać) to wkurza jak mało co. Czy wiadomo ilu tu psycholi zagląda? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Zgoda, ale robisz to w dobrej 31.01.10, 10:42 pan.scan napisał: > tak jak wczoraj zrobił # Ja niezmiennie bardziej boje sie instytucji. Wewnetrzne zabulgotalem gdy dawno temu Tebe posluzyl sie danymi dostepnymi mu z serwera. Oczywiscie moglem sobie bulgotac wewnetrznie bo jestem bezradny wobec terroryzmu panstwowego i jego prywatnych (Tebe) aberacji. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 mnie wkurzasz Ty ze swoim bezczelnym tupetem 31.01.10, 13:10 "zmniejsza do zera" kapusiu......tak! ale NIESTETY dzięki tobie śMieciu! I dzieki wpisowi Perły. Który wychynął nie wiadomo...(???dla mnie wiadomo) dlaczego. Ostrzegałem...kilka razy. Nie zuwazyłeś linków (identycznych z rzekomo "zmniejszoną do zera anonimowością") Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 przestrzegaj kapusiu zasad jakie sam ustawiasz 31.01.10, 13:12 .......podać jakiś link do artykułu GW? Na próbę-test...czy znó zakapujesz? odwrotkowy śMieciu (to rewanż za Miecia) Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __w linii gazety Gazety Wyborczej kapuś brzmi..? 31.01.10, 13:20 Stanowisko "Gazety" w sprawie lustracji jest od zarania III RP powszechnie znane. Zawsze uważaliśmy, że ten pomysł wyrządzi nieporównanie więcej szkody niż pożytku. Sędzią w lustracji są zawsze ubecy, to oni są autorami IPN-owskich teczek. Ofiarami lustracji są zawsze ofiary ubeków, i to często niezależnie do tego, czy są to ludzie, których ubecy zdołali w tamtych czasach złamać. Lustracji zawsze można użyć jako narzędzia politycznego, kiedy chce się kogoś zniszczyć (to przecież oskarżenie o współpracę Przewoźnika - uniewinnionego potem przez sąd - utorowało Kurtyce drogę do prezesury IPN). Przebieg lustracji, począwszy od końca lat 90., potwierdza nasze najgorsze obawy. Na dodatek najnowsza ustawa obejmuje setki tysięcy ludzi i unieważnia wszystkie dotychczasowe wyroki lustracyjne (choć do tego, że każdy wyrok lustracyjny można podważyć, a zdrowy rozsądek się nie liczy, już się przyzwyczailiśmy - vide Lech Wałęsa czy bp Skworz). Ustawa wprowadza też - z naszego podwórka - przepis bezprzykładny i sprzeczny z Konstytucją RP oraz licznymi konwencjami międzynarodowymi podpisanymi przez Polskę. Zakaz pracy dla dziennikarzy czy współpracowników mediów, którzy odmówią złożenia oświadczenia lub popełnią "kłamstwo lustracyjne", pozbawia ludzi prawa do swobodnego wyboru zawodu i prawa do swobody wypowiedzi. Wierzymy, że Trybunał Konstytucyjny nie przepuści tego gniota. Co robimy na razie Czekamy optymistycznie na Trybunał. Uruchamiamy w przyszłym tygodniu serwis internetowy z informacją, poradami, opiniami etc. - dla licznych środowisk objętych - na razie - władzą Kurtyki i teczek. Uczelnie, prawnicy, część biznesu, ludzie pióra etc. II. Fragmenty artykułów z "Rzeczpospolitej" 10-11.03.2006: Antylustracyjna instrukcja dla dziennikarzy "Gazety Wyborczej" Dziennikarzy podzieliło pytanie: lustrować się czy nie? Kierownictwo "Gazety Wyborczej" instruuje swoich dziennikarzy, jak uniknąć lustracji do czasu orzeczenia Trybunału Konstytucyjnego. - Po raz pierwszy od 1989 roku państwo podejmuje próbę koncesjonowania zawodu dziennikarskiego - piszą dziennikarze, którzy poparli apel o zmianę "złego prawa" (m.in. Piotr Najsztub, Monika Olejnik, Jacek Żakowski, Katarzyna Kolenda-Zaleska). Przepisy nakazujące dziennikarzom składanie oświadczeń lustracyjnych krytykuje również honorowy prezes Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich Stefan Bratkowski. Ale już samo Stowarzyszenie jest za lustracją środowiska. Szefowa SDP Krystyna Mokrosińska mówi krótko: - Wszyscy dziennikarze powinni poddać się lustracji. A dziennikarze są podzieleni. Niektóre redakcje już teraz zapowiadają, że nie będą poddawały się lustracji. Dziennikarze "Gazety Wyborczej" otrzymali w czwartek wieczorem e- mail od redaktorów naczelnych gazety. Kierownictwo dziennika zastrzega, że nie chce ingerować w osobiste decyzje dziennikarzy, ale jednocześnie przedstawia jednoznaczne stanowisko redakcji: "Sędzią w lustracji są zawsze ubecy, to oni są autorami IPN-owskich teczek" - uważają redaktorzy naczelni "Gazety". (...) dz.k. "Wyborcza" pomaga uniknąć lustracji Dziennikarze "Gazety" otrzymali w czwartek wieczorem e-mail z sekretariatu redaktorów naczelnych w sprawie lustracji. Nie wiadomo, kto dokładnie jest jego autorem, bo nie jest podpisany. Kierownictwo "GW" zastrzega w nim, że nie chce ingerować w osobiste decyzje dziennikarzy, ale jednocześnie przedstawia jednoznaczne stanowisko redakcji. - Sędzią w lustracji są zawsze ubecy, to oni są autorami IPN-owskich teczek - piszą redaktorzy naczelni "Gazety". Ich zdaniem nowa ustawa zawiera przepis "sprzeczny z Konstytucją RP oraz licznymi konwencjami międzynarodowymi podpisanymi przez Polskę". Chodzi o nakaz zwolnienia z pracy dziennikarzy, którzy skłamią w oświadczeniu lustracyjnym lub go nie złożą (w myśl ustawy jest to tożsame z "kłamstwem lustracyjnym" - red.). Problem w tym, że to nieprawda. Pracodawca ma obowiązek zwolnienia pracownika tylko wtedy, gdy zarzut poświadczenia nieprawdy w oświadczeniu potwierdzi prawomocnym wyrokiem sąd. Byle do orzeczenia Trybunału Jaka jest recepta szefów "Gazety" na uniknięcie lustracji? Przedstawiają w swoim liście kalendarz lustracyjny i dokładnie opisują, co trzeba zrobić, aby nie składać oświadczenia do momentu, kiedy ustawą lustracyjną zajmie się Trybunał Konstytucyjny. Czyli, jak piszą szefowie "GW" - "z końcem kwietnia lub w maju". I dodają: "Wierzymy, że Trybunał nie przepuści tego gniota". Co mają zrobić pracownicy "Gazety", żeby do tego czasu nie musieć się lustrować? Zgodnie z ustawą dziennikarz po otrzymaniu powiadomienia od pracodawcy (w przypadku pracowników etatowych dziennika to zarząd Agory, w przypadku współpracowników - redaktor naczelny) ma miesiąc na złożenie oświadczenia lustracyjnego. "Jeśli wydawca wyśle pismo, ale dziennikarz go nie odbierze, nie jest powiadomiony. A więc nie powstaje dla niego obowiązek lustracyjny. To może trwać parę tygodni. Czekamy na decyzję Trybunału" - instruuje kierownictwo dziennika. W liście nie oszczędzono też prezesa IPN Janusza Kurtyki, któremu zdaniem autorów w objęciu urzędu pomogła gra teczką Andrzeja Przewoźnika. To właśnie "dla licznych środowisk objętych -na razie - władzą Kurtyki i teczek" dziennikarze "Gazety" przygotowują portal internetowy z poradami i informacjami na temat lustracji. Strona ruszy w przyszłym tygodniu.(...) PIOTR PAŁKA, mku, apanu, agar Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Zgoda, ale robisz to w dobrej 31.01.10, 16:27 pan.scan napisał: > wierze. Tu, w tym szambie ujawnienie podobnych informacji (pomijając fakt, > że jest to niezgodne z regulaminem) służy wyłącznie przyłożeniu w stosownej > chwili, że przypomnę niejakiego xenocide, który w dialogu z andrzejem > szydził z jego profesji. A goovvno kogo to obchodzi? co ty powiesz..a ciekawe,ze nie zwracasz na to uwagi, jak robi to grupa zydow z sasiedniego forum, z ktorymi w dodatku ty sie slinisz w ten sam sposob..wot swolocz ubecka. nie pamieta co sama robi innym a od drugich wymaga wiecej niz od siebie. ty to jestes jednak konusowy pajac. > Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Scan w dobrej wierze naklamał o mnie i mojej rodzi 01.02.10, 10:07 tyle, że dostał niestrawności i rzyga śMieciem w co drugim poście - który notorycznie przykleja do moich postów o Platformie, o Tusku, o Rostowskim, czyli o tych którzy celowo nigdy nie obronia dobrego imienia Polski by łatwiej Zachód mógł rolować Polaków. Balcerowicz, o którym nawet wspomnieć nie warto, bo to tylko etykietka dla Sascha-Sorosa...a jedyną rzecz jaką DOBRZE RZOBIŁ dla Polaków... to utopił Unię Wolności, zostając jako nawet nie jej członek...... ............od razu jej Prezesem!!!!!!!!! naprawde to Rostowski wdrażał plan do zamrażania aktywnosci Polaków po to aby PZPR mógł na majatku publicznym utrzymać strukturę postpartyjną, a służby specjalne mogły stworzyc gospodarczy system zaporowy dla opozycji (oprócz koncesjonowanej przez Kiszczaka/Bolka) i zachować władzę... Która pozoliła im uniknąć odpowiedzialnosci karno-sądowej nie tylko za zniszczenie Polski ale nawet za zbrodnie... i to te popełnione wobec prawa komunistycznego. AG to pożyteczny głupek, któremu pasuje wkładanie głowy w piasek i dlatego mu pomaga obrażać, poniżać i częstować wyzwiskami godnymi karbowego!!! Powiedziałem sobie dosyć tego! Żadnych napomnień nie usłucha...nawet na telefon... wiele lat mu pobłażałem... ...po kolejnym pogardliwym poście...w ktorym dodatkow przywrównał jako ranking wyborczy Kaczyńskiego d Kononowicza...porównałem linkiem ranking linkiem rankin z lodziarni. No i KAPUS Scan zadziałał zgodnie ze swą odwyrtkową maleszkową naturą podswiadomie ale bez swiadomosci. Jak to u niego zwyczajne! On widzi szczegóły, wybiórczo...ale ich syntetycznie za nic nie rozumie. Jak to kapuś do wynajecia! Menda nawet brata sprofanował, dziesiatki razy na Aquanecie.......AG go zawsze podpierał popaprańcami podobnie jak piq-a ... Sca kapuś...ale żeby TYLKO kapował...! ...nic nie ma do UKRYCIA....ale ON ŁŻE NAŁOGOWO SZKALUJE OSZCZERSTWAMI!!!! od lat.... o bracie stryjecznym...KTÓRY PRZYCZYNIŁ SIĘ w znacznym stopniu jako Dyrektor KPA (u Moskala choc w opozycji) największego polonijnego związku do wejścia Polski do NATO i wydębił odszkodowania dla Polaków w USA. Ten NAŁGAŁ...odwrotnie!!!! W_____I_____E__L__O___K_R__T__N__I__E!!!! I ta recydywa nie znajduje ...mimo ...wyjaśnień i prósb do AG ...by go nie popierał w szkalowaniu mnie z imienia... JEST CHYBA RÓŻNIACA CZYTAĆ nick a imię z często z moim nazwiskiem w połączeniu z ohydnym wyzwiskiem?.... RECYDYWISTA KAPUŚ..mało kapuś...BO ZAŁGANY OSZCERCA znajduje u niego uznanie ...a mnie spotwarza raz za razem..wylizując mu nogawki, jak to Scan niedawno przytoczył sprzed wielu lat. Świadczy to jedynie o tym, ze robią to w zmowie od wielu lat... na privach przywołuja się jak gangi... nawet po wielotygodniowej nieobecności na Forum. Do wzajemnej stadnej pomocy! To nikczene kanalie są...ktorym żadne ostrzeżenia nie pomogą. Najwiekszą hucpą jest fakt, że sami wpadają w pułąpkę...jako kapusie a niepomni nauczki dalej lżą. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg wypłakałes się już? 01.02.10, 10:17 to teraz zanieś garsonkę Viki dopralni, bos ją spaskudził strasznie NIe sądz innych według siebie. A. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: wypłakałes się już? 01.02.10, 22:41 andrzejg napisał: > to teraz zanieś garsonkę Viki dopralni, bos ją spaskudził strasznie > NIe sądz innych według siebie. > A. Garsonkę ? Raczej kufajkę i walonki. Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 Gubisz się już w swoich kłamstewkach 01.02.10, 23:05 hasz0 napisał: > RECYDYWISTA KAPUŚ..mało kapuś...BO ZAŁGANY OSZCERCA > znajduje u niego uznanie ...a mnie spotwarza raz za razem..wylizując > mu nogawki, jak to Scan niedawno przytoczył > sprzed wielu lat. łgarzu, albowiem kazałeś Andrzejowi, jak to Scan przytoczył, wylizać mu (tj. Scanowi) rozporek. I to przed 2 miesięcami, a nie wielu laty. Wszystkich sądzisz podług siebie, a to błąd. Ludzie na FAQ są nie dosyć, że inteligentniejsi od ciebie, to jeszcze mają dobrą pamięć. I nie epatują nikogo rozporkami, ani ich 19,5 cm zawartością. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gubisz się już w swoich kłamstewkach 01.02.10, 23:15 Ale węszy dalej, kret porabany. forum.gazeta.pl/forum/w,13,106601031,106602768,zapytaj_swego_zony_Wikula_pracowala_w_Metronexie.html Odpowiedz Link Zgłoś