aaki 12.02.10, 20:28 "hipokryta parszywy!!!! bredzisz zadufku, bezdenna glupote tego zadufka,obwiesiem znad pacyfiku, gnojek pozostanie gnojkiem ,do takiego gnojka jak ty,odpieprz ,a teraz won, szczeniaku. to khuj ci w doope,idiota," Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re:Nocnikowa! 12.02.10, 23:52 Zdmuchnij ta swieczke moze wtedy bedziesz ladniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Wiadomo, ze . 12.02.10, 20:42 ..nkt z was nie da odpowiedzi, lacznie z toba, po ktorym sie tej odpowiedzi mozna jednak spodziewac Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a f.elerec kontratakuje 12.02.10, 20:49 a to sie znalazl pilnujacy dobrych manier i eleganckiego wyrazania sie.... zapomnial letko o tych jego zamieszczanych zdjeciach i jego "francuskich" wypowiedzi na tym forum..... musze kiedys zrobic tutaj galerie tych zdjatek "dobrze wychowanego" felczerka... chama z samego centrum chamowic.... Odpowiedz Link Zgłoś
mykwa444 Re: a f.elerec kontratakuje 12.02.10, 22:43 Masz zdjecie tego wytrysku intelektu aakusia? To bym sie ucieszyła. Mój stary mawia, ze głupki najczesciej sa kurduplami i ta ich wrodzona złosliwośc wynika z tego, że serca maja zbyt blisko odbytu. Bym sie przekonała, hihihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a f.elerec kontratakuje 12.02.10, 22:48 mam.... przeciez tu byl... ale nie dam na forum oczywiscie... specjalista od zdjec jest wlasnie felczerek kurduplowy... bo jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
mykwa444 Re: a f.elerec kontratakuje 12.02.10, 22:51 dana33 napisała: > mam.... przeciez tu byl... > ale nie dam na forum oczywiscie... > specjalista od zdjec jest wlasnie felczerek kurduplowy... bo jest.. Trudno, jednak mój stary to madry gość jest. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: a f.elerec kontratakuje 12.02.10, 22:59 ja z dancynego zrobilem sobie tapete na ekran Odpowiedz Link Zgłoś
melord co to za kontratak?? 12.02.10, 22:39 to zwykle i typowe plucie.....zdesperowanych ciekawe czy przynajmniej sluzbowe sliniaki pozakladali.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: co to za kontratak?? 12.02.10, 22:42 zawsze to jakas forma polemiki choc argumentów brak Odpowiedz Link Zgłoś
mykwa444 Re: co to za kontratak?? 12.02.10, 22:44 A ty aakuś przychodzisz tutaj by popolemizować?!?!?!?!? A na czym ty się znasz, niedojdko? hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co to za kontratak?? 12.02.10, 22:50 jak to na czym.... on sie zna na paru rzeczach... - zdradzanie na forum prywatnosci forumowicza... - plucie na zydow i israel, po wykorzystaniu ich goscinnosci... - mistrzostwo w zalaczaniu wulgarnych zdjec... - podwedzaniu ligniny w szpitalu... zaloze sie, ze ty sie na tym nie znasz... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: co to za kontratak?? 12.02.10, 22:57 ty beconessa myslisz ze za miske czulentu zaakceptuje twoje nacjonalistyczne ,szowinistyczne i rasistwskie poglady? a moze mam jeszcze na forum neofaszystów peany wypisywac? jak to kiedys lansowałas taki deal to ze swoimi pachołkami sobie rób Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co to za kontratak?? 12.02.10, 23:02 widzisz felczerku, jakis ty kretyn? o jedzeniu nawet nie pomyslalam... wiesz... tam gdzie zje 5 osob, to i sie spodeczek dla takiego jak ty znajdzie bez specjalnego wysilku.. ale poswiecony ci czas przez wielu tutaj, wziecie dla ciebie dnia wolnego od pracy, jazdy po polowie kraju... tak wlasnie wygladasz, chamie prymitywny.... nu, dosc na dzisiaj z toba.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: co to za kontratak?? 12.02.10, 23:09 "czulent" to metafora ale za głupia jestes aby takie rzeczy zrozumiec ja zas wzialem 5 dni wolnego dla ciebie a teraz spadaj gruba Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: co to za kontratak?? 12.02.10, 23:18 dla mnie??????? dla mnie????? nu, nu.... dla mnie wzial felczerek 5 dni wolnego, zaplacil za bilet i przyjechal do israela.... bede sie miala z czego smiac do konca mojego zycia.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a f.elerec kontratakuje 12.02.10, 22:47 no srednio po 20 godzin dziennie to i sam general by jobami rzucal. wszak od tych wiecznych atakow na swe kompy, to juz tych szamberecjan chyba niezle doopa boli nie jeden chyba klawiature co rusz uzupelnia, wszak miesnie palcow paru ma calkiem niezle Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nastepny mit upada 12.02.10, 22:54 "Hej prorocy moi z gniewnych lat obrastacie w tluszcz juz was w swoje szpony dopadl szmal zdrada plynie z ust" Znaczy sie dasz im panstwo to okazuja sie tacy sami jak i inni. PF Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Nastepny mit upada 12.02.10, 22:58 bez głupich aluzji z tym tłuszczem pliiiiz Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nastepny mit upada 12.02.10, 22:58 zadufek... ty nic nam nie dales... my tez od ciebie nic bysmy nie wzieli... jesli bierzemy od kogos, to bierzemy od madrego... nam nikt nic nie dal... nam sie ten kraj nalezal, rozumiesz zadufku? to nasze od tysiecy lat... bylo, jest i bedzie.... a teraz siusiu, zabki umyc i walic w lozko... na dzisiaj doscy twoich bredni sie naczytalam... Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Nastepny mit upada 12.02.10, 23:11 > nam sie ten kraj nalezal to prawda,nalezal sie.. Wykroili wiec kawalek terytorium z Palestyny,miejscowych pogonili,panstwo stworzyli ,troche sztuczne jak wiekszosc panstw na BW Madagaskar jednak dzieki temu uratowali..... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 bambusie.... 12.02.10, 23:21 jak ci zadam moje standartowe pytania, ktore zadalam tutaj juz duzo razy, to zwyczajnie bede mogla cie zaliczyc do nastepnego idioty, ktory gada cos, czego nie moze podeprzec niczym, bo odpowiedzi na te pytania nie bedziesz chcial mi dac... tak ze zlituje sie nad toba... idz na plaze i nie pieprz glupot... Odpowiedz Link Zgłoś
melord gruba... 12.02.10, 23:43 dana33 napisała: > jak ci zadam moje standartowe pytania... twoje standartowe pytania sa z reguly odpowiedziami bez skladu i ladu,czesto manipulowane ,czesto wercz falszywe chocby ta.... ciagle im sie jeszcze marzy zyd przemykajacy sie pod sciana... ale to juz dawno, dawno minelo... hehe.... to nie minelo i nie minie nigdy(strach przed wszystkim i wszystkimi), poplakac z tego powodu tez gdzies trzeba...sciana najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachnat Re: gruba... 12.02.10, 23:56 Jego meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelordowska mość manier uczył się w PGR Manieczki, sztandarowym pegeerze Gomułki. Zostajesz obdarowany trzema idiotycznymi aakusiami za wykwintne maniery i sposób traktowania dam. Nasci prymitywie jeszcze jednego Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: bambusie.... 13.02.10, 00:02 dana33 napisała: > jak ci zadam moje standartowe pytania Dana, ja bym sobie dał spokój. To jest osobnik po wylewie, z którego kpić nie wypada. Jego przodkowie kwiatami witali wkraczającą do Polski armię sowiecką. Zlituj się nad Nim, niech idzie na plażę, i modli się, by plaży nie zaatakował element muzułmański i nie narzucił czadorów sprzedawcom lodów i deskom surfingowym. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: bambusie.... 13.02.10, 00:13 jaceq napisał: > dana33 napisała: > > > jak ci zadam moje standartowe pytania > > Dana, ja bym sobie dał spokój. To jest osobnik po wylewie, z którego kpić nie > wypada. Jego przodkowie kwiatami witali wkraczającą do Polski armię sowiecką. > Zlituj się nad Nim, niech idzie na plażę, i modli się, by plaży nie zaatakował > element muzułmański i nie narzucił czadorów sprzedawcom lodów i deskom surfingo > wym. > > z tego co widze to wy, nie BB, sobie spokoju dac nie mozecie, jak widac az doopy was bola od tego co nas nie boli.. zapewnie oczy tez was bola od wypatrywanie tych arabow na naszych plazach wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: bambusie.... 13.02.10, 00:21 jaceq napisał: bla,bla.... biorac pod uwage,ze juz po polnocy w twojej zagrodzie....i tak duzo badziewia wystukales zmeczonymi od drapania sie po doopie paluchami. do hasbary chcesz sie zalapac??...za chudy w uszach jestes,za cienko jeszcze plujesz.....ale robisz postepy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Pocałuj mnie w dupę, m-rd, 13.02.10, 00:31 > > do hasbary chcesz sie zalapac??...za chudy w uszach jestes Pogadaj o tym z Kiniolem. On już mnie przyjął. I - na miłość boską - staraj się pisać do mnie po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Pocałuj mnie w dupę, m-rd, 13.02.10, 00:34 jaceq napisał: > > > do hasbary chcesz sie zalapac??...za chudy w uszach jestes > > Pogadaj o tym z Kiniolem. On już mnie przyjął. I - na miłość boską - staraj się > pisać do mnie po polsku. > no wlasnie ty i polska dooooopa,nie podoba ci sie cos to nie czytaj go i spieprzaj dziadu wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Moja propozycja pocałowania 13.02.10, 00:39 nie była skierowana do Ciebie, 17, dlatego sobie nie pochlebiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
melord vicky... 2 lige wystawiaja na dyzur??????????? 13.02.10, 00:45 w piatkowa noc !!!!! jakies dzaceku.... chce by pisac mu po polsku ,hebrajskiego ma dosyc na codzien.. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: vicky... 2 lige wystawiaja na dyzur????????? 13.02.10, 00:51 melord napisał: > w piatkowa noc !!!!! > jakies dzaceku.... chce by pisac mu po polsku ,hebrajskiego ma dosyc na codzie > n.. wlasnie,wlasnie widac jedyne na co go stac to latanie z tym co mu wlasna gryzie..wszak nas nie mecza jego problemy na innych watkach hej BB, jak dobrze pojdzie to za tydzien jestem na hawajach trzym za mnie kciuki, bo moze lato zobacze w srodku zimy Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: vicky... 2 lige wystawiaja na dyzur????????? 13.02.10, 00:58 bede trzymal...choc za hawajami nie przepadam na thaiti sie wybierz,bora bora to je to.. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: vicky... 2 lige wystawiaja na dyzur????????? 13.02.10, 01:04 melord napisał: > bede trzymal...choc za hawajami nie przepadam > na thaiti sie wybierz,bora bora to je to.. > pzdr jedno co mnie meczy to te dlugie loty,ale zobaczymy, moze sie uda ten pacyfik i rozne pieknosci sa za daleko od east coast, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: vicky... 2 lige wystawiaja na dyzur????????? 13.02.10, 01:15 to fakt ,z e.coast troche daleko do californi trzeba sie przeniesc,wlasnie wrocilem z san diego..pogoda zupelnie niezla jak na zime .....na hawaje cos 6-7 godz. tylko..... reszta pacyfiku nie wiele dalej np.fiji,samoa i pago pago Odpowiedz Link Zgłoś
melord pedalow ignoruje i olewam... 13.02.10, 00:38 ktorzy chca by ich w doope calowac I - na miłość boską nie yudz i nie wzywaj boga cudzego nadaremnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Jesteś typowym, 13.02.10, 00:42 niekumaszczym przedstawicielem cywilizacji turańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
melord noge chcesz mi podstawic... 13.02.10, 00:55 nie bardzo wiesz jak? checi przekraczaja mozliwosc,z solidarnosci zostaje tylko solidaruch... radze uwazac,swoja przy okazji zlamac mozesz... Odpowiedz Link Zgłoś