ewa8a Jakiś kretyn. 15.02.10, 09:43 Właśnie odpowiadałam Rychowi, jak wszystko się ulotniło. Wciąz nie wiem co tu jest grane. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jakiś kretyn. 15.02.10, 09:45 A ja odpowiadalem tobie i malo nie spadlem z krzesla,bo pomyslalem,ze to twoj post zostal sciety. Dopiero potem doszlo,ze to caly watek. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jakiś kretyn./ps 15.02.10, 09:50 pozarski napisał: > A ja odpowiadalem tobie i malo nie spadlem z krzesla,bo pomyslalem,ze to twoj > post zostal sciety. Dopiero potem doszlo,ze to caly watek. A moja odpowiedz brzmiala: Nie widze roznicy miedzy cepem i Iranem. Chyba ze myslisz o kwestii posiadania bomby atomowej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Jakiś kretyn./ps 15.02.10, 09:55 Jeśli ja na forum napiszę, że Litwę należy wcielić do Rosji, to najwyżej kilka osób pobłażliwie się uśmiechnie. Podobnie sprawa ma się z propozycjami Cepka. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jakiś kretyn./ps 15.02.10, 10:02 Nie wiem od kiedy czytujesz cepa,ale podejrzewam,ze twoja znajomosc z nim jest krotka i to powoduje jego lagodne traktowanie. Byc moze fakt,ze jego ataki dotycza spraw,ktore dla ciebie nie sa tak istotne sprawia, ze patrzysz nan z przymrozeniem oka. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Jakiś kretyn./ps 15.02.10, 10:11 pozarski napisał: > dotycza spraw,ktore dla ciebie nie sa tak istotne Dla nazistow istnienie Izraela nie jest istotna sprawa. Jakies 6,5 miliarda gojow nazistow mysli co do garnka wlozyc. Pustynia Negev sie nie nazra naziole. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Szanowna Ewo, 15.02.10, 10:20 Komentarz, tylko w Twoją stronę. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek postulował wcielenie czegokolwiek do czegokolwiek. Tego typu fantazmaty pojawiają się jedynie w nadinterpretacjach - specyficznie charakterystycznych dla samo-zwanych "stróży szamba". Ale. Żeby nie było niedomówień i niepotrzebnych nad-interpretacji. Tak. Wyznaję, jak na spowiedzi: jestem na tym Forum reprezentantem interesów państwa Iran. I zapiekłym obrońcą jego humanitarno- humanistycznych aspiracji, wyrażanych jakże elokwentnie przez jego Wielkiego Prezydenta, Dra Ahmadineżada. I nie tylko. Albowiem Ja (zauważ proszę Wielką Literę!) to Iran, Iran to Ja. To o mnie ongiś proroczo (natchnienie z tego samego źródła co Mahometowe!) napisał Majakowski: Mówimy partia – myślimy Lenin, Mówimy Lenin – myślimy partia Niestety, w przypływie słabości poeta poszedł w kierunku politycznej poprawności, i zmienił kluczowe słowa (co zresztą potem, nękany wyrzutami sumienia, odkupił, popełniając samobójstwo); na szczęście zachował się rękopis pierwszej wersji poematu, w nim wers brzmi: Mówimy Cepek – myślimy Iran, Mówimy Iran – myślimy Cepek. Teraz chyba już wszystko jasne? Gdyby było trzeba dodatkowych wyjaśnień - służę. C. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 pokornie upraszam 15.02.10, 10:24 cepekolodziej napisał: > Mówimy Cepek – myślimy Iran, > Mówimy Iran – myślimy Cepek. Czy wolno mi bedzie pasc na kolana? Podaj mi Przewielki GPS Twojego polozenia. Dla kierunku modlitwy i USAranskoJudkowej rakiety. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: pokornie upraszam 15.02.10, 10:33 Καλισια Wg Ptolemeusza: 43°45' - 52°50' (szerokość i długość geograficzna) Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: pokornie upraszam 15.02.10, 10:45 cepekolodziej napisał: > Καλισια Leukaristos - Trenczyn jest u Ptolemeusza błędnie usytuowany a rock inscription made in the winter of 179/180 CE by a Roman military unit Tym gorzej dla faktow poniewaz Etruskowie mowili po sowiecku. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: pokornie upraszam 15.02.10, 10:49 E tam, Ty to zaraz - A ja już się cieszyłem na jakąś fajną rakietę --- PS. Tak: Etruski - Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: pokornie upraszam 15.02.10, 10:58 cepekolodziej napisał: > PS. Tak: Etruski - Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 tu obraz satelitarny 15.02.10, 10:51 cepekolodziej napisał: > Καλισια ΚΑΛΙΣΙΑ Wspolny indoeuropejski zrodloslow blota, gowna. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: tu obraz satelitarny 15.02.10, 10:56 To jest super. Szczególnie ten kraj: Βολβώδες φυτό με εκπληκτικά άνθη τα οποία χρησιμοποιούνται σε βάζο. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Szanowna Ewo, 15.02.10, 10:34 3. cepowaty, aka cccp, aka kapral, aka vline, aka itp234, aka ben hure, aka cepimierz, aka pypcinski, aka cepekolodziej z jednym lub dwoma k, aka-juz-nie-pamietam-co-ale-bylo-wiecej, za uporczywe dazenie do prawdy, sprawiedliwosci i zgody, za odkrywanie coraz to nowych przestepstw i zbrodni na skales miedzynarodowa sjonistycznych ultrafanatykow ortodoksyjnozydowskomafijnych, za dokladne udzielanie wiadomosci podawanych w swiatowej prasie i za rekord w tworzeniu watkow na ktorych rozmawia ze soba pod roznymi nickami, oraz za otwarte poparcie terroru i odmawianie zydom prawa do istnienia w ich panstwie. A teraz se kliknij cepie. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Szanowna Ewo, 15.02.10, 10:41 Szkoda mi palca, Kotlet. Nawet tego środkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Szanowna Ewo, 15.02.10, 10:55 To nic. Ciekawostek jest wiecej,wiec oszczedzaj sie: Re: Plan cepekolodziej 05.01.09, 15:26 zarchiwizowany No to co za problem? Rozwalić to wszystko w drebiezgi, zalać ropą (jeden od was już tak proponawał) i podpalić. I po krzyku. Endlösung. Jest tylko jedno małe ale. Że to was będzie bolało, tak, że może tego nie przeżyjecie. Bo Gaza to kawałek waszego państwa. Gaza to jesteście wy. Wrzód na waszej izraelskiej d u p i e. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 trzeba byc mezczyzna 15.02.10, 11:01 pozarski napisał: > Że to was będzie bolało, tak, że może tego nie przeżyjecie. Lepsza sepsa z wrzodu na dupie? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Szanowna Ewo, 15.02.10, 11:24 Ciekawy wątek, fajne konteksty. I nadal aktualne. Dzięki za przypomnienie. Tu ---> Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Szanowna Ewo, 15.02.10, 11:28 Zwlaszcza laczenie eksterminacji Zydow (Endlösung) z Gaza. Cepek: typowy zwolennik nazislamu. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Szanowna Ewo, 15.02.10, 11:38 Odnoszę wrażenie, Kotlet, że ci się pogmerało. Ostateczne wyniszczenie Gazy (oraz Iranu - przy okazji) proponował jeden taki Fredzio. Przy porozumiewawczych uśmieszkach pewnego skrzydła uczestników Forum. On jest zwolennikiem nazi- czego? A nazislam? Mnie tam nie przeraża. Byłem już, Kotlet, ubekiem, czarnym klechą, żydkiem, komunistą, moherowcem, endekiem, lewakiem, mogę być i nazislamistą. Czemu nie? W końcu to tylko koszt próby zachowania równowagi. I tak niewielki. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Szanowna Ewo, 15.02.10, 11:41 Ty kojarzysz pozostalosc egipskiego rezerwatu dla plastelinczykow, Gazy, z Endlösung. Nie pierwszy i nie ostatni raz. A teraz - w tyl zwrot i do kuwety marsz,qtasie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Szanowna Ewo, 15.02.10, 17:38 cepekolodziej napisał: > Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek postulował wcielenie czegokolwiek do czegokolwiek. Bo to ja wcielałam. Ty jesteś podejrzany o zamiar ,,rozwalenia w drobiazgi, zalania ropą i podpalenia.'' To znacznie poważniejsze zarzuty. > Teraz chyba już wszystko jasne? Gdyby było trzeba dodatkowych wyjaśnień - służę. Dziękuję, wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 jakos nie mam watpliwosci 15.02.10, 09:52 pozarski napisał: > kto wyklikal Gdy hasbara dostaje w d.pe, to usuwane sa slady takiego nazizmu. Nawet nie jestem przekonany, ze dotyczy to faktow. Wystarcza uczucia religijne hasbary. Nie, ze obraza, ze ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: jakos nie mam watpliwosci 15.02.10, 09:56 No i wszystko jasne - wyklikała hasbara. Dzięki Rychu za rozwiązanie zagadki. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: jakos nie mam watpliwosci 15.02.10, 10:02 ewa8a napisała: > No i wszystko jasne - wyklikała hasbara. Dzięki Rychu za > rozwiązanie zagadki. Ja osobiscie bardziej bym obstawial prohibity cenzorskie w polaczeniu z eksperymentami programistow. Po zaliczeniu jakiejs kombinacji slow kluczowych watek wylatuje w kosmos. Taka iranska tiochnika kosmiczna G.wna Wybiorczego. Oplacanie czynnika ludzkiego jest za drogie wobec szambonetu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Off topic. Pożarski, 15.02.10, 10:25 spraw sobie, można online ale jest też w "zakładowej" księgarni w hallu Pałacu Staszica. Kolejne wydanie rocznika - Kościół wobec Shoah. www.zagladazydow.org/index.php?show=1&strona=441 Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 bardzo pozytywnie 15.02.10, 10:30 pan.scan napisał: > Kościół wobec Shoah. W swej milosci blizniego odwiecznie modlimy sie za przyblizaniem niewiernych do Boga. Odpowiedz Link Zgłoś