miltonia 16.02.04, 21:34 Krzysia dzis nie widzialam. Jaka strata, jaki bol. Dzien bez niego to gorzej niz dzien bez wodki. Wszystko przez to nawrocenie krzysiowe! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleg3 Re: Nieszczescie sie stalo!!! 16.02.04, 21:39 Eee, to nie tak. Krzysiu robi kursy na biegłego rewidenta, bo zamierza badać finanse KK. Jeszcze nad ranem coś o tym pisał. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=10783951&a=10783951 Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Nieszczescie sie stalo!!! 16.02.04, 21:43 Ach ten Krzysio, jak sie ideowo zaangazuje, to bez reszty. Po nocach nad skryptami sleczy, dla chwaly KK! I jak tu go nie wielbic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki albo lepiej: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 21:43 robi kursy na grabarza, zeby wyswiadczyc KK ostatnia posluge... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: albo lepiej: 16.02.04, 21:45 I po nocach je robi? Duchow sie nie boi, nasz bohater? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Re: albo lepiej: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 21:48 no musi ze praktyke ma, na cmentarze chadza, a ze po trzezwemu lepiej nie ryzykowac takiej wyprawy, to i o bar zahacza. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: albo lepiej: 16.02.04, 21:58 Moze w tym barze na zmywaku dorabia, by potem miec na tace? Pracowity ten Krzys i pobozny, jak malo kto. Wstydzmy sie i przyklad bierzmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki ale co tam Krzys ja jestem do uslug!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 10:23 Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ale co tam Krzys ja jestem do uslug!!! 17.02.04, 10:25 Kiedy do Ciebie Gini mi dostepu broni, mowiac, zes jej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki ale ja mam podzielna uwage! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 10:30 Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ale ja mam podzielna uwage! 17.02.04, 10:32 To wiem, bo genialnosci w Tobie multum. Tyle, ze Gini nie popusci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki moge rzucic Gini dla Ciebie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 10:34 Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: moge rzucic Gini dla Ciebie!!! 17.02.04, 11:13 Dobra, rzucaj. Tylko, zeby pozniej pretensji nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki dobra rzucam, tylko zebym nie zostal na lodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 11:57 Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: dobra rzucam, tylko zebym nie zostal na lodzi 17.02.04, 12:09 Cos ty Jozus, w zyciu! Przeciez wiesz, ze ja do ideowcow mam wielka slabosc. Nawet wieksza niz do wodki i Karolala Janusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki ja jestem ideowiec przez duze I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 12:39 mam piekne czolko, ale kto to jest Janusz Karolak to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ja jestem ideowiec przez duze I 17.02.04, 13:03 Nie gadaj! Karolaka nie znasz? Idola wielu kobiet i mojego wielbiciela. Tzn. raz mnie wielbi, innym razem Aniele i Zarlaczke albo wszystkie jednoczesnie. Karolak rowniez z urody slynie, takze ze skapstwa i niesmialosci do kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki gdzies juz mi sie obilo uszy to nazwisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 14:19 ale trzeba Ci wiedziec, ze mi sie nie oprze zadna... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: gdzies juz mi sie obilo uszy to nazwisko 17.02.04, 14:55 Taaak? W takim razie nie wiem, czy dla mnie bedziesz wystarczajacym oparciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki podepre cie ideologicznie nie boj zaby! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 14:57 Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: gdzies juz mi sie obilo uszy to nazwisko 17.02.04, 14:58 Rzuć mu linkę, skarbniczko. Niech się dowie... )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki a gdzie jest Edzioszka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 17:09 wpadajo tu fajne panny i znikajo. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: a gdzie jest Edzioszka? 17.02.04, 19:42 JOzus, szczescie Ty moje, Imaginuj sobie, ze ta przebrzydla Giwi wywala wszelkie poczatki naszej gruchaniny na Osla. Rozumiem zazdrosc, ale zeby az tak! Edzie szepne, zes stesknion, chociaz ciut mi to nie w smak. Co do Twego ideologicznego wsparcia, to licze na to, bo Karolak bardzo jest rozchwiany w tej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Re: a gdzie jest Edzioszka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 19:45 a ja bylem cie szukac wszedzie i nawet sie wpisalem w Klubie Forum, bo tam ta Giwi nie zaglada chyba a ty tak... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: a gdzie jest Edzioszka? 17.02.04, 20:44 czyżbym serce komu złamała, że tak wzdychacie tęsknie? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: a gdzie jest Edzioszka? 17.02.04, 20:58 Eda, tylko mi Jozka nie uwodz! Moj ci on. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: a gdzie jest Edzioszka? 17.02.04, 21:55 edzioszka napisała: > czyżbym serce komu złamała, że tak wzdychacie tęsknie? > Jak ktoś ma datkę urodzenia 15 sierpnia, to każdemu serce złamie! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: a gdzie jest Edzioszka? 18.02.04, 10:38 ale Wy jesteście, no nie każden ma przywilej pojawić się na swiecie w swięto narodowo-religijne.. jestem aniołem nieomal Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka CS 18.02.04, 10:59 my się gdzieś na forum juz spotkaliśmy, czy to info zdobyte w ramach akcji wyszukiwarka prawdę Ci powie? Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: CS 18.02.04, 11:23 Spotkali my się kiedyś przez moment w nieboszczyku Kaszalocie, świeć Panie.... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: CS 18.02.04, 11:37 hyhy, no tak, pamiętam, kwiatami mnie witano, z doniczek nie powyjmowano Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: CS 18.02.04, 11:57 a broń mnie Panie Boże, się jeszcze do małżonka mego przystawiała Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: CS 18.02.04, 12:02 mam wprawdzie kilka nicków okolicznościowych, niektóre ujawniam nawet: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11971&w=10382327 zasadniczo jednak pisuję jako "edzioszka" Odpowiedz Link Zgłoś
strafeboost Re: CS 05.02.15, 16:28 strafeboost.com lub fb.com/strafeboost - organizacja zajmujaca sie boostowaniem kont w grze counter-strike: global offensvie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Nieszczescie sie stalo!!! IP: *.acn.waw.pl 17.02.04, 20:05 miltonia napisała: > Krzysia dzis nie widzialam. Jaka strata, jaki bol. Dzien bez niego to gorzej > niz dzien bez wodki. Wszystko przez to nawrocenie krzysiowe! Może korzysta z nowych możliwości i wysyła swoje niezłomne protesty pocztą elektroniczną wprost do samego Pana Boga ? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Nieszczescie sie stalo!!! 17.02.04, 20:57 I w odpowiedzi grom z jasnego nieba go trafil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Nieszczescie sie stalo !!! IP: *.acn.waw.pl 17.02.04, 21:02 miltonia napisała: > I w odpowiedzi grom z jasnego nieba go trafil? Wcale bym sie nie zdziwił . Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Nieszczescie sie stalo !!! 17.02.04, 21:03 Co ja poczne nieszczesna! Tylko Jozio i Karolak na pocieche mi zostana! Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Nieszczescie sie stalo!!! 17.02.04, 21:52 Przypomnij sobie piosenkę: "Nie płacz, Milto-o-nia, Projdut dożdi, Krzysio wiernio-o-tsjia, Ty tol'ka żdi...." (śpiewać na melodię oryginalnej rosyjskiej piosenki z II Wojny, bardzo ładnej, nota bene). Może nie znasz? To napisz. Wtedy, jak będe miał chwilę czasu, mogę Ci zaśpiewać, nagrać, przetworzyć na MP3 i włomotać plik MP3 na mój portalik internetowy. Przed odsłuchaniem będzieśz musiała jednak wziąc tabletke Miltown. (Miltown Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Nieszczescie sie stalo!!! 17.02.04, 22:15 Melodie tej piosenki pamietam z lekcji rosyjskiego w szkole. Czyzbys ja spiewal tak sercoszczypatielno, ze az na uspokojenie czy wzruszenie srodek brac powinnam? Nagraj wiec. Wiem, ze Krzysio wroci. O jego bojach ze Sceptykiem slyszalam. Z poczatku tez myslalam, ze da sie z nim normalnie rozmawiac, mimo obrazliwego dla wielu osob jego sztandarowego postu. Teraz wiem, ze to malo realne. Krzys z ludzmi o odmiennych pogladach nie dyskutuje, tylko ich obraza. Ale nie przeszkadza mu to miec pretensje do tych, co jego obrazaja. Jesli jest rozleglej wiedzy, jak twierdzisz, to tym bardziej zle o nim swiadcza klapki na oczach, ktore wlozyl. Juz gdzies napisalam, ze oszolomstwo w kazdej postaci, fanatyzm i skrajnosci zdaja mi sie niebzpieczne i prowadza w najlepszym razie do nikad. Niestety Krzys jest uosobieniem takiej postawy. Podobnie, jak Jozek, tyle, ze po przeciwnej stronie barykady. Zdjecie bylo sliczne, szczegolnie to polaczenie prawie niebieskich lisci z lososiowym kwiatem. Gratulacje. A ptaszki moze jakies moglbys wkleic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Nieszczescie sie stalo !!! IP: *.acn.waw.pl 17.02.04, 22:22 cs137 napisał: Krzysio wróci i da Ci jeszcze zdrowo popalić, zobaczysz. Z Krzysiem nie tak > łatwo Ci pójdzie. > Pójdź do archiwum i obejrzyj sobie tytaniczne boje pomiędzy Krzysiem52 i > Sceptykiem. > Z Krzysiem da się rozmawiać na spokojnie, nawet z przeciwnych pozycji. I warto, > bo mimo swoich "kontrowersyjnych" poglądów, jest to człowiek o bardzo rozległej > wiedzy. Zadzierać z nim nie ma sensu. > Cieszę sie, że kwiatek się podobał. Chyba nie napisałem, ale zdjęcie sam > robiłem. Lubie fotografować ładne kwiaty i ptaszki. > Pozdrówka, Cees Witam brata Ewci. Nie taki diabeł52 straszny jak go malujesz . Zajrzyj jak go insitoris wdeptał w glebę. A więc nie płosz miltonki bo to dziewczyna odważna i mądra, i nieraz już stawiała czoła oszołomowi52 i innym takim. Nie podzielam tych zachwytów nad zawartością jego mózgu. To przebrzmiała melodia. A nie powiesz miltonii że karabiny i pistolety też lubisz fotografować ? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Miltonio, Wikule, jeszcze raz. 17.02.04, 23:56 Moge zaspiewac, ale glos posiadam barani, wiec stad potrzeba wziecia jakiegos procha na uspokojenie PRZED wysluchaniem. Moge tez zagrac na organkach albo zagwizdac, wtedy mniejsza szansa na atak nerwowy. Tyulko nut nie mam. Ale nuty i tak niewiele by mi pomogly, bo nie znam ani w zab zapisu nutowego. Tylko Moze przypadkiem macie MP3 z piosenka "Studentocz'ka"? Ja bardzo lubie rosyjskie piosenki, nawet takich "ideologicznie wrogich" lubie czasami posluchac. Ostatnio np. znalazlem wreszcie MP3 z takim oslawionym marszem kawalerii Budionnego. Jak posalalem znajomym, to bylo duze poruszenie. Ale glownie to przepadam za Galiczem, Wysockim i Co. Ptaszki Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Miltonio, Wikule, jeszcze raz. 18.02.04, 00:21 Kolibry koniecznie, gdzie je fotografowales? Przeslij mi, jesli mozesz na gazetowa skrzynke, ale na nick navoika, bo miltonie mam zapelniona. Twoja fotke, tez chetnie, ale nie tylko ze swinskim ryjem, co? Mama moja, gdy jeszcze z rodzicami mieszkalam, ciagle Okudzawy i Wysockiego sluchala, wiec i ja ich polubilam. To a propos upodoban do rosyjskich piosenek. Natomiast tych z czasow Wojny Secesyjnej nie znam. MP3 tez nie potrafie sie poslugiwac, tzn. sciagac nie umiem, gdyz do komputera drygu nie mam. Adzie, NA RAZIE z Krzysiem udalo sie porozumiec, zobaczymy jak dlugo. Faktycznie, madra z niej dziewczyna, wiele rozumiejaca i nie zacietrzewiona. Najzabawniejsze w krzysioej niespelnionej misji jest to, ze on zraza do siebie nawet ludzi o podobnych pogladach, chociazby obrazaniem krzyza. Nie da sobie wytlumaczyc, czym krzyz jest dla chrzescijan i ze nie ma co go utozsamiac z takimi czy innymi poczynaniami kosciola. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Ceesie, poprosze uprzejmie o wskazowki 18.02.04, 01:08 cs137 napisał: > Z Krzysiem da się rozmawiać na spokojnie, nawet z przeciwnych pozycji. I warto, bo mimo swoich "kontrowersyjnych" poglądów, jest to człowiek o bardzo rozległej wiedzy. Zadzierać z nim nie ma sensu. -------------------------------------- Ceesie, czy moglbys, czerpiac z glebi swej wiedzy i miedzykontynentalnego doswiadczenia zyciowego, udzielic mi - praktycznych, rzecz jasna - wskazowek jak dyskutowac, jak to piszesz, na spokojnie z takimi "kontrowersyjnymi" pogladami (powtarzam Twoj cudzyslow, ktory sugeruje, ze belkot Kretyna w gruncie rzeczy nie jest kontrowersyjny, zas jest POGLADAMI - bo tu juz nie stawiasz cudzyslowu): !. Czy mozna trzymac zaby w kropielnicy. 2. Czy mozna trzymac pijawki w kropielnicy 3. Czy mozna puscis baka do tabernakulum 4. Czy mozna narabac na oltarzu i jeszcze kilka innych pogladow, powtarzanych pod jego nickiem wlasnym i przybranym liska_spryciuli po kilkadziesiat razy. Pomijam tu jego tysiackrotne juz zapewne okreslenie Krzyza jako gowno. Co Ciebie zreszta, jako praktykujacego katolika, nie drazni. I slusznie. Zwracam sie do Ciebie z ta prosba, bo wiem zes nieklamanym autorytetem na Forum i jestem pewien, ze stosownych rad mi udzielisz. Tak jak i innym zaczales udzielac. Ponadto, chcialbym Cie tez prosic, abys - wykorzystujac swa zazylosc z Kretynem - zechcial sie od niego dowiedziec (a nastepnie nam przekazac) gdzie i jakie nauki pobieral. Prosbe swa motywuje tym, ze tez bym chcial zostac "czlowiekiem o bardzo rozleglej wiedzy". Mysle, ze zwracam sie do Ciebie o te przysluge w imieniu nieomalze ogolu. Ktoz bowiem nie chcial by byc "czlowiekiem o bardzo rozleglej wiedzy". Licze na rychle spelnienie mej - w zasadzie prostej - prosby. To oczywiscie dla podniesienia kultury dyskusji i co za tym idzie - jakosci forum. Pomysl sobie, jaka to bedzie frajda intelektualna, gdy kazdy z nas, dyskutantow, zostanie w koncu "czlowiekiem o bardzo rozleglej wiedzy". Takim jak Kretyn52. pzdr sc-k Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Ceesie, poprosze uprzejmie o wskazowki 18.02.04, 05:20 Kontynuuj po linii lepieji. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Nieszczescie sie stalo!!! 18.02.04, 10:42 moglibyście nieco swe zapostowania skracać, ileż się trza namozolić, aby to wszystko przeczytać i umysłem objąć Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Nieszczescie sie stalo!!! 18.02.04, 13:57 Eda, taka juz uroda tego forum. Nie dosc, ze dlugo pisza, to jeszcze cytatow nie porzadkuja. Ale coz, mnie sie tutaj podoba, moze dlatego ze do zla mnie ciagnie, a Aktualnosc zla slawa sie ciesza na portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Nieszczescie sie stalo!!! 18.02.04, 14:06 no ale tak jak zachwalałaś, drakersko i wesoło jest, to lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Nieszczescie sie stalo,Krzysiu pisze do syna IP: *.acn.waw.pl 19.02.04, 01:23 Pisze do ciebie tych kilka linijek, zebys wiedzial ze do ciebie pisze. Wiec jezeli otrzymasz ten list to znaczy, ze dobrze do ciebie dotarl. Jezeli go nie otrzymasz to poinformuj mnie o tym, wysle go jeszcze raz. Pisze do ciebie wolno, bo wiem, ze nie potrafisz szybko czytac. Ostatnio ojciec przeczytal w pewnej ankiecie, ze najwiecej wypadkow zdarza sie kilometr od domu, dlatego zdecydowalismy sie przeprowadzic dalej. Dom jest wspanialy; jest tu pralka, chociaz nie jestem pewna, czy jest sprawna. Wczoraj wlozylam do niej pranie, pociagnelam za sznurek i pranie gdzies wsiaklo, no ale coz...Pogoda nie jest tu najgorsza. W tamtym tygodniu padalo tylko dwa razy. Pierwszy raz padalo 3 dni, drugim razem cztery. Jezeli chodzi o te kurtke, ktora chciales, wujek Piotr powiedzial, ze jesli ci ja wysle z guzikami, ktore sa ciezkie, to bedzie drogo kosztowalo, wiec oderwalam guziki i wlozylam je do kieszeni. Ojciec dostal prace, jest bardzo dumny, ma pod soba jakies 500 osob. Kosi trawe na cmentarzu. Twoja siostra Julia, ta ktora wyszla za swojego meza, wreszcie urodzila, nie znamy jeszce plci, dlatego nie powiem ci jeszcze czy jestes wujkiem czy ciocia. Jezeli to dziewczynka, twoja siostra chce nazwac ja po mnie, ale to bedzie dziwne nazwac swoja corke "mama". Gorzej jest z twoim bratem Jasiem. Zamknal samochod i zostawil w srodku kluczyki, musial isc do domu po drugi komplet, zeby nas wyciagnac z auta. Jezeli bedziesz sie widzial z Malgosia, pozdrow ja ode mnie, jezeli jej nie bedziesz widzial, nic jej nie mow. Twój Krzyś PS. Chcialem ci wlozyc pare groszy do listu, ale zakleilem juz koperte. Odpowiedz Link Zgłoś