Gość: @ Re: Gazeta Wyborcza - GAZETA KŁAMSTW - OSZERSTW - ANTYPOLONIZMÓW IP: *.zax.pl 10.08.01, 16:22 Gość portalu: @ napisał(a): Michnik jest najlepszym tego dowodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Gazeta Wyborcza - GAZETA KŁAMSTW - OSZERSTW - ANTYPOLONIZMÓW IP: *.006.popsite.net 11.08.01, 06:33 Szkoda ze nie ukazywala sie w Stanie Wojennym, byloby w co sledzie pakowac, a ZOMO-wcy mieliby do rozpalania koksownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: Gazeta Wyborcza - GAZETA KŁAMSTW - OSZERSTW - ANTYPOLONIZMÓW IP: *.kabel.telenet.be 11.08.01, 07:37 Szkoda ze niektore przepisy stanu wojennego,nie obowiazuja dzisiej. Przynajmie tacy debile byli by w "internacie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: Gazeta Wyborcza - GAZETA KŁAMSTW - OSZERSTW - ANTYPOLONIZMÓW IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 11.08.01, 11:51 Gość portalu: jajacek napisał(a): > Szkoda ze niektore przepisy stanu wojennego,nie obowiazuja dzisiej. > Przynajmie tacy debile byli by w "internacie" I mogli by się zaczytywać "Trybuną" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: Gazeta Wyborcza - aż tak źle?! Do małpy IP: 157.158.68.* 13.08.01, 18:21 Gdybyś napisała, małpo, "Gazeta Wyborcza=Gazeta Wybiórcza", czy coś takiego - przeszedłbym obojętnie. Ale tu chyba trochę przesadzasz? Może podasz jakieś przykłady świadczące o twoich racjach? Bo pomyślę, że - wykorzystując bezkarność - po prostu głupio się czepiasz. P.S. Co sądzisz o "Naszym Dzienniku"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: do Ty IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 13.08.01, 18:51 Gość portalu: tyu napisał(a): > Gdybyś napisała, małpo, "Gazeta Wyborcza=Gazeta Wybiórcza", czy coś takiego - > przeszedłbym obojętnie. Ale tu chyba trochę przesadzasz? Może podasz jakieś > przykłady świadczące o twoich racjach? Bo pomyślę, że - wykorzystując > bezkarność - po prostu głupio się czepiasz. > > P.S. Co sądzisz o "Naszym Dzienniku"? Atak Cichego na Armię Krajową, jednostronne przedstawienie sprawy jedwabnego,nagonka na profesora Strzembosza, nagonka na Moskala. Będąc teraz w Zakopanem kupiłem wspomnienia wieloletniego pracownika radia Wolna Europa Sokoppa. Wspomina Nowaka i jego wstąpienie do Armii Krajowej w trzecim roku wojny!!! (w 1941 roku). Czy to czegoś nie mówi. Hagiografia Grossa, marcowego donosiciela (tak sypał w śledztwie, że musiał emigrować, wspomina o tym Zambrowski). Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: do Hiacynta 14.08.01, 16:42 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Gość portalu: tyu napisał(a): > > > Gdybyś napisała, małpo, "Gazeta Wyborcza=Gazeta Wybiórcza", czy coś takiego - > > przeszedłbym obojętnie. Ale tu chyba trochę przesadzasz? Może podasz jakieś > > przykłady świadczące o twoich racjach? Bo pomyślę, że - wykorzystując > > bezkarność - po prostu głupio się czepiasz. > > > > P.S. Co sądzisz o "Naszym Dzienniku"? > > Atak Cichego na Armię Krajową, jednostronne przedstawienie sprawy > jedwabnego,nagonka na profesora Strzembosza, nagonka na Moskala. > Będąc teraz w Zakopanem kupiłem wspomnienia wieloletniego pracownika radia Woln > a Europa Sokoppa. Wspomina Nowaka i jego wstąpienie do Armii Krajowej w trzecim > roku wojny!!! (w 1941 roku). Czy to czegoś nie mówi. Hagiografia Grossa, > marcowego donosiciela (tak sypał w śledztwie, że musiał emigrować, wspomina o > tym Zambrowski). Hiacyncie! Wprawdzie nie uważam Cię za małpę, ale sam z kolei nie jestem Ty (to zupełnie kto inny, niż tyu), więc odpowiedzieć mogę. To wszystko, co piszesz - przy korzystnym dla Ciebie założeniu, że wszystko jest prawdziwe i obiektywne, np. wspomnienia kogoś-tam, kogo nie znam - może posłużyć za przesłankę tego, obok czego, jak zresztą wspomniałem, przeszedłbym obojętnie i bez polemik. Tego,że GW zasługuje na przydomek "Gazeta Wybiórcza", czyli niekiedy stronnicza i nieobiektywna. Natomiast oszczerstwa i antypolonizmy, to kaliber o wiele za duży. Podobnie - zarzuty wobec Michnika: za co? Że w przeciwieństwie do różnych typków (w rodzaju choćby Rydzyka - gdzie był, gdy za głoszenie takich poglądów, jakie głosi TERAZ, groziły autentyczne sankcje?) jego - człowieka, który wycierpiał niemało - stać na wielkoduszność? Wielkoduszność=służalczość?! Jeśli mamy dyskutować na takim poziomie, to ja pięknie dziękuję. Pozdrowić też mogę - co mnie to kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scan Re: Gazeta Wyborcza - GAZETA KŁAMSTW - OSZERSTW - ANTYPOLONIZMÓW IP: *.home.net.pl 13.08.01, 18:35 Zajrzyj Rycerzu Niepokalanej na stronę www.znak.com.pl - ale tam też Zydzi, komuniści i masoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoik Re: Gazeta Wyborcza - GAZETA KŁAMSTW - OSZERSTW - ANTYPOLONIZMÓW IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 13.08.01, 18:46 Ciekawe, że małpy piszą swoje krytyki na forum Gazety, a nie np. w takich gazetach jak "Bananowiec Polski", "Między nami małpami" itp Odpowiedz Link Zgłoś