Dodaj do ulubionych

Gazeta Wyborcza - GAZETA KŁAMSTW - OSZERSTW - ANTYPOLONIZMÓW

IP: *.zax.pl 10.08.01, 14:04
Obserwuj wątek
    • Gość: @ Re: Gazeta Wyborcza - GAZETA KŁAMSTW - OSZERSTW - ANTYPOLONIZMÓW IP: *.zax.pl 10.08.01, 16:22
      Gość portalu: @ napisał(a):
      Michnik jest najlepszym tego dowodem

• Gość: anty Re: Gazeta Wyborcza - GAZETA KŁAMSTW - OSZERSTW - ANTYPOLONIZMÓW IP: *.006.popsite.net 11.08.01, 06:33
      Szkoda ze nie ukazywala sie w Stanie Wojennym, byloby w co sledzie pakowac, a
      ZOMO-wcy mieliby do rozpalania koksownikow.
      • Gość: jajacek Re: Gazeta Wyborcza - GAZETA KŁAMSTW - OSZERSTW - ANTYPOLONIZMÓW IP: *.kabel.telenet.be 11.08.01, 07:37
        Szkoda ze niektore przepisy stanu wojennego,nie obowiazuja dzisiej.
        Przynajmie tacy debile byli by w "internacie"
        • Gość: lutek Re: Gazeta Wyborcza - GAZETA KŁAMSTW - OSZERSTW - ANTYPOLONIZMÓW IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 11.08.01, 11:51
          Gość portalu: jajacek napisał(a):

> Szkoda ze niektore przepisy stanu wojennego,nie obowiazuja dzisiej.
          > Przynajmie tacy debile byli by w "internacie"

I mogli by się zaczytywać "Trybuną"
    • Gość: tyu Re: Gazeta Wyborcza - aż tak źle?! Do małpy IP: 157.158.68.* 13.08.01, 18:21
      Gdybyś napisała, małpo, "Gazeta Wyborcza=Gazeta Wybiórcza", czy coś takiego -
      przeszedłbym obojętnie. Ale tu chyba trochę przesadzasz? Może podasz jakieś
      przykłady świadczące o twoich racjach? Bo pomyślę, że - wykorzystując
      bezkarność - po prostu głupio się czepiasz.

P.S. Co sądzisz o "Naszym Dzienniku"?
      • Gość: Hiacynt Re: do Ty IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 13.08.01, 18:51
        Gość portalu: tyu napisał(a):

> Gdybyś napisała, małpo, "Gazeta Wyborcza=Gazeta Wybiórcza", czy coś takiego -
        > przeszedłbym obojętnie. Ale tu chyba trochę przesadzasz? Może podasz jakieś
        > przykłady świadczące o twoich racjach? Bo pomyślę, że - wykorzystując
        > bezkarność - po prostu głupio się czepiasz.
        >
        > P.S. Co sądzisz o "Naszym Dzienniku"?

Atak Cichego na Armię Krajową, jednostronne przedstawienie sprawy
        jedwabnego,nagonka na profesora Strzembosza, nagonka na Moskala.
        Będąc teraz w Zakopanem kupiłem wspomnienia wieloletniego pracownika radia Wolna
        Europa Sokoppa. Wspomina Nowaka i jego wstąpienie do Armii Krajowej w trzecim
        roku wojny!!! (w 1941 roku). Czy to czegoś nie mówi. Hagiografia Grossa,
        marcowego donosiciela (tak sypał w śledztwie, że musiał emigrować, wspomina o tym
        Zambrowski).
        • tyu Re: do Hiacynta 14.08.01, 16:42
          Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Gość portalu: tyu napisał(a):
          >
          > > Gdybyś napisała, małpo, "Gazeta Wyborcza=Gazeta Wybiórcza", czy coś takiego -
          > > przeszedłbym obojętnie. Ale tu chyba trochę przesadzasz? Może podasz jakieś
          > > przykłady świadczące o twoich racjach? Bo pomyślę, że - wykorzystując
          > > bezkarność - po prostu głupio się czepiasz.
          > >
          > > P.S. Co sądzisz o "Naszym Dzienniku"?
          >
          > Atak Cichego na Armię Krajową, jednostronne przedstawienie sprawy
          > jedwabnego,nagonka na profesora Strzembosza, nagonka na Moskala.
          > Będąc teraz w Zakopanem kupiłem wspomnienia wieloletniego pracownika radia Woln
          > a Europa Sokoppa. Wspomina Nowaka i jego wstąpienie do Armii Krajowej w trzecim
          > roku wojny!!! (w 1941 roku). Czy to czegoś nie mówi. Hagiografia Grossa,
          > marcowego donosiciela (tak sypał w śledztwie, że musiał emigrować, wspomina o
          > tym Zambrowski).

Hiacyncie!
          Wprawdzie nie uważam Cię za małpę, ale sam z kolei nie jestem Ty (to zupełnie kto
          inny, niż tyu), więc odpowiedzieć mogę.
          To wszystko, co piszesz - przy korzystnym dla Ciebie założeniu, że wszystko jest
          prawdziwe i obiektywne, np. wspomnienia kogoś-tam, kogo nie znam - może posłużyć
          za przesłankę tego, obok czego, jak zresztą wspomniałem, przeszedłbym obojętnie i
          bez polemik. Tego,że GW zasługuje na przydomek "Gazeta Wybiórcza", czyli niekiedy
          stronnicza i nieobiektywna. Natomiast oszczerstwa i antypolonizmy, to kaliber o
          wiele za duży. Podobnie - zarzuty wobec Michnika: za co? Że w przeciwieństwie do
          różnych typków (w rodzaju choćby Rydzyka - gdzie był, gdy za głoszenie takich
          poglądów, jakie głosi TERAZ, groziły autentyczne sankcje?) jego - człowieka,
          który wycierpiał niemało - stać na wielkoduszność? Wielkoduszność=służalczość?!
          Jeśli mamy dyskutować na takim poziomie, to ja pięknie dziękuję. Pozdrowić też
          mogę - co mnie to kosztuje.

• Gość: scan Re: Gazeta Wyborcza - GAZETA KŁAMSTW - OSZERSTW - ANTYPOLONIZMÓW IP: *.home.net.pl 13.08.01, 18:35
      Zajrzyj Rycerzu Niepokalanej na stronę www.znak.com.pl - ale tam też Zydzi,
      komuniści i masoni.
    • Gość: Stoik Re: Gazeta Wyborcza - GAZETA KŁAMSTW - OSZERSTW - ANTYPOLONIZMÓW IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 13.08.01, 18:46
      Ciekawe, że małpy piszą swoje krytyki na forum Gazety, a nie np. w takich
      gazetach jak "Bananowiec Polski", "Między nami małpami" itp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka