abstrakt2003 01.03.04, 18:26 Uwaga!!! Opublikowano pierwsze prace!!! Warto zobaczyć!!! www.groszek.741.com/Konkurs/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panidanka Re: WIELKI KONKURS GROSZKA!!! 02.03.04, 08:45 najbardziej, jak do tej pory, podoba mi się "portret" Krzys52, czyli tropiciel...obrazków co wiszą nie w tej galerii gdzie ich miejsce do właściwej im ekspozycji otoczenia, ale... jakby obok zawiesić "wizerunek" perły-to razem całkiem nieźle oddaje koloryt i symbolikę miejsca D. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: WIELKI KONKURS GROSZKA!!! 02.03.04, 08:46 jeszcze powinnam pomyśleć nad głębią obydwu prac D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Lista niepełna, niestety! IP: *.toya.net.pl 02.03.04, 18:33 abstrakt2003 napisał: > up Brak na niej abstrakta, ciekaw jestem bardzo. pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 mamusia mi mowila... IP: 202.95.14.* 02.03.04, 18:39 zeby do auta z nieznajomymi nie wsiadac groszek? co za grosz nie ma odwagi powiedziec kto zacz? moze sie w pompe cmoknac, nie wsiadam... nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 groszek to byt zbiorowy :) 02.03.04, 18:51 Tajne stowarzyszenie lub komitet centralny Co kto woli )) P.S. Ja robię tylko w promocji Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 Re: groszek to byt zbiorowy :) 02.03.04, 18:57 fakt lepiej brzmi niz np doku krzysio i slimak oczywiscie - teoretycznie ja tez robie im promocje stojac od drzwi zdala w koncu... lepsza zla prasa niz zadna nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedukcja Re: UPsrakt IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.03.04, 17:48 sobie tak dedukuje ze zdjecie na perle pomylko jest. to swiecoce to jest cez a swin 7 plus nie widocznych 100 daje nam 137 znaczy swinia137 czyli cs137 prosze poprawke wlaczyc w podpisie. dedukuje ze obsralek2003 wazelina swini jest O. przebiegajac przez oborke swini137 sie pytam kim ty smieciu jestes zebys sie nasmiewal z forumujacych tu padalcu sklerotyku narcyzie basi studetce to pokaz moze pokaze ci swe figi z zachwytu Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 :) 03.03.04, 17:59 Ja też dedukuję. I zapraszam do konkursu! Prace proszę przysłać na adres ------------------------------ groszek.741.com@gazeta.pl ------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
patience hIHIHI kRZYSIU:)))))) 03.03.04, 23:15 www.groszek.741.com/Konkurs/0-9/Krzys52.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: hIHIHI kRZYSIU:)))))) 04.03.04, 19:06 jak do tej pory to w konkursie GOSZKA prace "na Krzysia" są najdowcipniejsze )) zwłaszcza to ze sceptykiem )) cały Krzyś i "reszta" FA D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Polanski A WIDZIELISCIE HELGE????? IP: 141.158.65.* 04.03.04, 23:29 www.groszek.741.com/Konkurs/30-39/Body1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A WIDZIELISCIE HELGE????? 04.03.04, 23:51 Gość portalu: Stanislaw Polanski napisał(a): > www.groszek.741.com/Konkurs/30-39/Body1.jpg Tak widzialam wielonikowcu pospolity, pokaz zdjecia wszystkich swoich niuckow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Szanowna pani Gini. Nie dziwie się pani oburzenia IP: 217.206.92.* 05.03.04, 00:15 Z takim własnym portretem trudno się konkursem zabawić Ale niech się pani nie martwi ponieważ wiadomo ze nikt nie wie jak pani naprawdę wygląda i ten obrazek to tyko odzwierciedlenie pani charakterku, poczucia humoru i mądrości. www.groszek.741.com/Konkurs/20-29/gini.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Historia życia forumowicza Krzysa52. IP: *.acn.waw.pl 05.03.04, 00:24 Czy można zgłosić formę większą niż zdjęcie, obrazek czy klip ? Jeżeli tak to ja zgłaszam pracę p.t.Krzyś story, opartą o historię życia forumowicza Krzysa52. www.krzysmyszka.republika.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Szanowny panie wielonikowcu 05.03.04, 00:35 Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a): > Z takim własnym portretem trudno się konkursem zabawić > Ale niech się pani nie martwi ponieważ wiadomo ze nikt nie wie jak pani > naprawdę wygląda i ten obrazek to tyko odzwierciedlenie pani charakterku, > poczucia humoru i mądrości. > > www.groszek.741.com/Konkurs/20-29/gini.html > nie wielonikowcu Nie wiem gdzie to moje oburzenie niby. Myli sie pan, wiele osob moje zdjecie widzialo. Co do konkursu, ,autor dziela jest osoba niezwykle inteligentna i obdarzona naturalnie ogromnym poczuciem humoru, mam nadzieje, ze zwyciezy, zasluguje na to z pewnoscia i autor i dzielo. Moze nagroda w konkursie ,zrekompensuje autorowi w jakims stopniu to co nie udaje mu sie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JZ Gini najlepiej nie używaj przecinków IP: 217.206.92.* 05.03.04, 01:55 Jeśli nie wiesz jak je używać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EUROMIR oooooooooooooooo (portret zielonego groszku) IP: *.cm-upc.chello.se 05.03.04, 02:30 ... wiem, wiem - przesylam wbrew wszelkim regulacjom...(i nie na wlasciwy adres...) E Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini najlepiej nie używaj przecinków 06.03.04, 07:40 Gość portalu: JZ napisał(a): > > Jeśli nie wiesz jak je używać > Jasne, jedyne do czego mozesz sie czepnac to do literowki , albo do przecinka , postaraj sie lepiej troszke panie wulkanie enteligencji , ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Kolejne prace w groszkowej galeii 06.03.04, 07:33 www.groszek.741.com/Konkurs/ Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Kolejne prace w groszkowej galeii 06.03.04, 07:48 Groszek napisał: Zostanie ono nazwane "Krowia Lawka" na czesc pewnego przedstawiciela gatunku rogacizny plci meskiej. Nie, nie! Nie chodzi w tym wypadku o Marcusa C., bynajmniej! O kogos calkiem innego, ale to juz niech pozostanie slodka tajemnica Groszka. _____________________________________________________________________________ Ty groszku od bykka lepiej się 'odteguj'. A. Odpowiedz Link Zgłoś
ogniomistrz Andrzeju 06.03.04, 07:59 Czy pracujesz nad własną karykaturą? Miejsce w galerii WKG czeka na ciebie! )) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Andrzeju 06.03.04, 08:26 Proszę bardzo.Oto wizja Witka,bardzo pasująca do zarzutów wobec mnie czynionych przez Krzys52. ge.liveserver.com/Imagine?_nolivecache&aDrawingID=20040115_041343798_363352384&_lscid=73636210 Powiedz groszkowi ,aby trochę wyhamował z niesmacznymi przytyczkami wobec innych - tu chodzi mi o Bykka. A. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Andrzeju 06.03.04, 08:32 Ależ oni prowadzą dialog!!! Ja nie chcę się w to mieszać! Tam wyraźnie chodzi o stare nieporozumienia! Podrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A kiedy zobaczymy groszka? 06.03.04, 08:29 Ja bardzo ciekawa jestem, kto to moze byc ten tajemniczy groszek? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Moja propozycja 06.03.04, 08:31 Krowia lawke, koniecznie przemianowac na swinska lawke . Mam nadzieje, ze wiekszosc jest za. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Groszek/abstrakt 06.03.04, 10:01 A co z moja propozycja?Swinska lawka, jest duzo lepsza od krowiej.Nalegam. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Groszek/abstrakt 06.03.04, 10:18 gini napisała: > A co z moja propozycja?Swinska lawka, jest duzo lepsza od krowiej.Nalegam. Zgadzam się z kol. Gini w całej rozciągłości Świńska ławka lepsza jest od krowiej aczkolwiek też niedoskonała, bo pozbawia widza elementu niespodzianki Może jakieś bardziej neutralne żyjątko ? Np. koza. Kozia Ławka (od: siedzieć w kozie). Albo kura. Kurza Łapka Albo jakieś inne... a. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ado 06.03.04, 11:15 Swinska lawka jest najlepsza, bo kojarzy sie ze "swintuszeniem" a koza?Z czym sie koza moze skojarzyc?Z broda.zA broda z kawalami z broda, ktorych nikt nie lubi . Obstaje przy swojej propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Groszek/abstrakt - nie prawda!!! 06.03.04, 11:26 Gdybym był Groszkiem to nigdy bym nie opublikował "Tomsona" P.S. Tomson i tak myśli że to moja robota. P.S.II Pisz do Groszka. Ja prowadziłem negocjacje w sprawie zdjęcia Tomsona i widzisz co z tego wyszło - AWANTURA! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Groszek/abstrakt - nie prawda!!! 06.03.04, 11:31 abstrakt2003 napisał: > Gdybym był Groszkiem to nigdy bym nie opublikował "Tomsona" > P.S. > Tomson i tak myśli że to moja robota. > P.S.II > Pisz do Groszka. Ja prowadziłem negocjacje w sprawie zdjęcia Tomsona i widzisz > co z tego wyszło - AWANTURA! Jestes bardziej aktywny od autora pomyslu, wiec pisze do obydwu, i nalegam na moj pomysl, naprawde jest ok.co uzasadnilam wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stranislaw Plasnki Do abstrakta IP: 217.206.92.* 06.03.04, 15:44 A po co sie tak bardzo wysilasz w sprawie cenzury? Kazdy chyba ma prawo do arrtystycznej wypowiedzi? Cenura jeszcze nigdy nic dobrego nie przyniosla. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty od Limaka do Groszka 07.03.04, 13:08 Jesteś superek....czasami bywasz i miły...widzę , że i dla Ciebie Forum może być szkołą przyjaźni i fajnej zabawy...)) A dlaczego z Gini zrobiłeś śLimaka?! Chyba , że dla mnie zarezerwujesz jeszcze fajniejszy i okrutniejszy pomysł ) Czekam na śLImaka, w Twoim pomyśle... Pozdrawiam serdecznie LIMAKTY Odpowiedz Link Zgłoś
groszek.741.com Re: od Limaka do Groszka 07.03.04, 20:27 Drogi Panie Limakty, zaszlo nieporozumienie - prace na konkurs sa NADSYŁANE przez uczestników (w tej chwili, ich liczba wynosi już 25), zatem to nie Groszek przedstawia dane osoby, a uczestnicy. Dlatego z pytaniem typu "dlaczego przedstawiłes Gini w taki a taki sposób" należy zwrócić się do uczestnika, który dana pracę nadesłał. Konkurs jest anonimowy, co jest regułą w tegorodzaju imprezach, prace są sygnowane tylko numerem. Zatem można było by zatytułowac post "Uczestniku Konkursu Groszka Numer Taki a taki...", etc. Groszek pełni w całej imprezie rolę głównie techniczną. Z poważaniem etc., Groszek Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: od Limaka do Groszka 09.03.04, 08:34 Miły Groszku Ja podziwiałem pomysł. który jest na tyle ciekawy , że może łączyć forumowiczów , a nie dzielić. Każdy pomysł ma swojego twórcę i ...to właśnie pomysłodawcę chwaliłem. Sposób przedstawienia forumowiczów jest sprawą wtórną i raczej , był przedmiotem mojego żartu. LIMAKTY ps.W dalszym ciągu ten wątek uważam, za jeden z ciekawszych i wzywających do zgody forumowiczów Szkoda tylko , że nie ma tam śLIMAKA ) Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: up! :O))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 07.03.04, 08:23 badzo mnie ubawił obrazek Józia Z.z jego stanowiskiem komputerowym tylko odniosłam wrażenie, że jakby o jeden komp miał za dużo by nad wszystkimi zapanować D. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Groszku- niech będzie KOZIA ŁAWKA 09.03.04, 11:58 Miałeś taką propozycję, a wybrałeś mysią ławkę... Proponuje powrót do pierwszego pomysłu KOZIA ŁAWKA...może być też KOZIA ŁAWKA5040, albo KOZIA ŁAWKA 7...) LIMAKTY Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Groszku- niech będzie KOZIA ŁAWKA 09.03.04, 12:05 limakty napisał: > Miałeś taką propozycję, a wybrałeś mysią ławkę... > Proponuje powrót do pierwszego pomysłu KOZIA ŁAWKA...może być też KOZIA > ŁAWKA5040, albo KOZIA ŁAWKA 7...) > LIMAKTY > ze śLimaczkiem pełzającym po niej? ciekawy pomysł.... wart rozważenia D. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Groszku- niech będzie KOZIA ŁAWKA 09.03.04, 12:28 panidanka napisała: > limakty napisał: > > > Miałeś taką propozycję, a wybrałeś mysią ławkę... > > Proponuje powrót do pierwszego pomysłu KOZIA ŁAWKA...może być też KOZIA > > ŁAWKA5040, albo KOZIA ŁAWKA 7...) > > LIMAKTY > > > > ze śLimaczkiem pełzającym po niej? > ciekawy pomysł.... > wart rozważenia > > D. tak , tak z tym który ci rozwalił skrzynkę...i tym który był taki Ci podły... smutna ta Twoja "szczerość"...szkoda , że fałszywa LIMAKTY Odpowiedz Link Zgłoś
patience No, kochani! Moglibyscie sie nauczyc... 09.03.04, 13:59 Jak sie kompresuje zdjecia. Groszek puszcza jak dostaje, i to byloby nieludzkie, wymagac od niego, zeby jeszcze sie zajmowal kompresowaniem. Szczegolnie ta powodz fotek Dany (gratulacje dla bohaterki) powinna byc skompresowana, bo sie strasznie dlugo oglada na moim zwyczajnym (tj wolnym) laczu. Ceesowi piwo sie nalezy za dzien wczorajszy. Chyba caly dzien ta galerie robil))) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: www.groszek.741.com/Konkurs/ 10.03.04, 19:04 No, tylko pogratulować ! chęci, przede wszystkiem;a dowcipu i kultury w wykona- niu w szczególności. Na Kraju nic podobnego nie miałoby szans realizacji. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś