manny-jestem 13.05.10, 18:20 www.dziennik.pl/polityka/wybory-prezydenckie-2010/article605802/PO_majstruje_przy_ordynacji_Po_co_.html Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 a o co chodzi? 13.05.10, 18:38 manny-jestem napisał: > PO_majstruje_przy_ordynacji_Po_co_ Po tak durnym tytule nie chce mi sie czytac belkotu prowokatorow. Tak Ci trudno strescic? Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Protest nr 1 13.05.10, 18:45 Protestuje przeciw mozliwosci głosowania poza miejscem zamieszkania. Wszelkie ułatwienia w oddawaniu głosu moga spowodować zwycięstwo przedstawiciela PIS - Jarusia. Prosze o powazne rozpatrzenie mojego protestu. Odpowiedz Link Zgłoś
landknecht Już wczoraj 13.05.10, 19:14 protestowałem To jest dziecinada. Więcej takich akcji i przerżną te wybory, a pewnie i następne. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Już wczoraj 13.05.10, 19:17 Mimo chodzilo o inny rodzaj protestow , ze PO zaprowadza dyktature Wiesz jakby bylo to skomentowane gdyby cos takiego probowal PiS u wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś