gini Re: Tak se wrzucę 03.06.10, 01:18 Ja tam jola nic nie kombinuje,ale biore wszystko co sie da, wiec dzieki. Moze sie przydac jutro, a moze za 20 lat. Gdzieto wtnalazlas? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Tak se wrzucę 03.06.10, 01:26 Gini słonko , ja jestem techniczna i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Tak se wrzucę 03.06.10, 01:42 jola.iza1 napisała: > Gini słonko , ja jestem techniczna i tyle ja nie jestem, ale wkleilas samolot i co dalej? Bo ja nie technicza, moj poziom techniki to mlotek gwozdzie umiem wbijac a w razie czego to mlotkiem przyloze. Dobra jola o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Tak se wrzucę 03.06.10, 01:48 Co tu kombinować ? Nikt, także generał Błasik, nie wszedł do kabiny pilotów co najmniej bez wiedzy Lecha Kaczyńskiego. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Tak se wrzucę 03.06.10, 02:03 snajper55 napisał: > Co tu kombinować ? Nikt, także generał Błasik, nie wszedł do kabiny pilotów co > najmniej bez wiedzy Lecha Kaczyńskiego. > > Nprmalne,ze wchodzili, w koncu , nawet ten lech kaczynski mial prawo wiedziec,czy wyladuja na czas. general baksik byl ponoc za srerami bo drugiegopilota wciolo. snajper ty jestes duren idz takie ciemnosci egipskie wstawiac pikowi)) jezeli ci odpotwie to wiesz jak a wiec smialo,niechowaj sie za kobieta matka polka ))) Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Tak se wrzucę 03.06.10, 07:11 Wlasnie, Jolu, jak wyzej i wczoraj na FKraj. Domyslam sie (i nie jestem sam w tym domyslaniu),ze raczej za wiedza i impulsem WIELKIEGO ZWIERZCHNIKA WSZYSTKICH ARMII NA LADZIE, WODZIE I W POWIETRZU. Odpowiedz Link Zgłoś