jola.iza1 05.06.10, 21:22 wlazła, zaśmieciła FK i jeszcze sobie wyobraża eech, bIdna Ginusia, prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: No ładnie Ginusia 05.06.10, 21:27 jola.iza1 napisała: > wlazła, zaśmieciła FK i jeszcze sobie wyobraża > eech, bIdna Ginusia, prawda?? Co ty jolanda, ja bogata a bogatemu wszystko wolno . Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: No ładnie Ginusia 05.06.10, 21:28 A wystarczy ja wygasic i nawet tego nie zauwazysz,Jolu.) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: No ładnie Ginusia 05.06.10, 21:29 wyluzowana.kaczka napisała: > A wystarczy ja wygasic i nawet tego nie zauwazysz,Jolu.) wygasic ale czytac to specjalnosc kotleta. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: No ładnie Ginusia 05.06.10, 21:36 A dlaczego mam wygaszać, nie chcę czytać wypocin Blondi- nie czytam na AQa. A tu nagle wpadło TOTO na FK i obraża Ariadnę, za żadne skarby Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: No ładnie Ginusia 05.06.10, 21:38 Nie ogladasz jej na biezaco,ale kiedy widzisz zaatakowana psiapsiolke to sie wlaczasz do akcji. Chodzi o codzienna estetyke,nie o brak kontaktu z rzeczywistoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: No ładnie Ginusia 05.06.10, 21:45 wyluzowana.kaczka napisała: > Nie ogladasz jej na biezaco,ale kiedy widzisz zaatakowana psiapsiolke > to sie wlaczasz do akcji. Chodzi o codzienna estetyke,nie o brak > kontaktu z rzeczywistoscia. no, no no instrukcja na poziomie, kotlet nie ma przyjaciol to nie ma problema ale radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: No ładnie Ginusia 05.06.10, 22:16 Pożarski, ja zapytam ?? Ariadna faktycznie mi bliska, ale?? Na FK ile razy widziałeś ginusię?? W walki na aqua się nie wtrANcam, bagienne( smoleńskie?) zwyczaje i tyle. Pójść na inne forum, tylko po to, żeby ...?? To jest zwyczajny kaczyzm Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: No ładnie Ginusia 05.06.10, 22:19 Masz do czynienia z wariatka, Jolu. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: No ładnie Ginusia 05.06.10, 22:22 jola.iza1 napisała: > Pożarski, ja zapytam ?? Ariadna faktycznie mi bliska, ale?? Na FK ile razy widz > iałeś ginusię?? W walki na aqua się nie wtrANcam, bagienne( smoleńskie?) zwycz > aje i tyle. Pójść na inne forum, tylko po to, żeby ...?? > To jest zwyczajny kaczyzm jolanda ja o od fk zaczynalam ty jeszcze o necie nie snilas jak ja tam pisalam ,to byl 2002 rok ciebie w kobialce zrzucili na internet w ktorym? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: No ładnie Ginusia 05.06.10, 22:34 gini napisała: > jolanda ja o od fk zaczynalam ty jeszcze o necie nie snilas jak ja > tam pisalam ,to byl 2002 rok ciebie w kobialce zrzucili na internet w > ktorym? `Ginusia, ja się posikam ze śmiechu, serio serio, a co mi tam Kobieto wszelkiej maści / dalej ryczę /)) Ty jednak niekoniecznie wiesz co piszesz, mnie to rybka, ale, żeŚ wlazła w bagno. Rybko-cipko, uzmysłowię ci, wiesz co znaczy choćby taktowanie ?? > Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: No ładnie Ginusia 05.06.10, 23:01 jola.iza1 napisała: > gini napisała: > > jolanda ja o od fk zaczynalam ty jeszcze o necie nie snilas jak ja > > tam pisalam ,to byl 2002 rok ciebie w kobialce zrzucili na internet w > > ktorym? > > `Ginusia, ja się posikam ze śmiechu, serio serio, a co mi tam to idz majtki zmienic jolanda. > Kobieto wszelkiej maści / dalej ryczę /)) > Ty jednak niekoniecznie wiesz co piszesz, mnie to rybka, ale, żeŚ > wlazła w bagno. Rybko-cipko, uzmysłowię ci, wiesz co znaczy choćby taktowani > e ?? > > a teraz to ja poproszeo przetlumaczenie na jezyk polski, no chocby na francuski, tego co napisala jolanda za cholere nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: No ładnie Ginusia 05.06.10, 23:30 gini napisała: a teraz to ja poproszeo przetlumaczenie na jezyk polski, no chocby na > francuski, tego co napisala jolanda za cholere nie rozumiem. Poprooszosiłaś To Ci wytłumaczę , jak każdemu z PiS. Ginusia, na internecie, komputerze i taakietam , no nie lepiej się znasz, serio serio Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: No ładnie Ginusia 05.06.10, 23:37 jola.iza1 napisała: > gini napisała: > a teraz to ja poproszeo przetlumaczenie na jezyk polski, no chocby na > > francuski, tego co napisala jolanda za cholere nie rozumiem. > Poprooszosiłaś To Ci wytłumaczę , jak każdemu z PiS. > Ginusia, na internecie, komputerze i taakietam , no nie lepiej się znasz, seri > o serio > [img]https://img8.imageshack.us/img8/5889/anigifkkz.gif[/i giniusia zna sie lepiej wystarczy. dziekuje . Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: No ładnie Ginusia 06.06.10, 00:01 Oo widzisz Ginusiu?? Ja Ci nie wruk, niemazaco Bydzie toprze, tylko sie nie czepiaj?? I myśl Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: No ładnie Ginusia 06.06.10, 00:05 jola.iza1 napisała: > I myśl Musisz dać jej dokładne instrukcje. Inaczej bez szans. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini snajpek 06.06.10, 00:10 snajper55 napisał: > jola.iza1 napisała: > > > I myśl > > Musisz dać jej dokładne instrukcje. Inaczej bez szans. > > S. Re: No ładnie Ginusia Autor: jola.iza1 06.06.10, 00:01 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Oo widzisz Ginusiu?? Ja Ci nie wruk, niemazaco Bydzie toprze, tylko sie nie czepiaj?? I myśl przetlumacz , ja ci nie wruk bydzie toprze tez postaraj sie przetlumaczyc z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Wiecie, co, Laseczki? 06.06.10, 00:12 Nie jestem Laseczka, jestem postkomunistyczna babcia. Matka Polka i takie taam. Mam poglądy lewicowe, że większości kojarzą się źle , nie moja wina, nie mój problem. Niemniej jednak, dziękuję i wracam do tego, co mi mniej wolno Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Wiecie, co, Laseczki? 06.06.10, 00:15 > postkomunistyczna babcia to też Laseczka. Odpowiedz Link Zgłoś