off_nick Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 05.07.10, 15:50 manny-jestem napisał: > Palikotowi tez. Aż się chce zacytować Łysiaka: 'Jedzcie gó..., miliony much nie mogą się mylić'... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 05.07.10, 15:56 off_nick napisała: > Aż się chce zacytować Łysiaka: > 'Jedzcie gó..., miliony much nie mogą się mylić'... Nie wiem czy porównywanie Kaczyńskiego do gówna, które miliony much konsumują, by mu sie spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 05.07.10, 16:21 wikul napisał: Nie manipuluj, wygrał po prostu bezczelny żulik pod hasłem "Zgoda buduje" rzygając na przeciwnika Palikotem, Bartoszewskim i Niesiołowskim. Co więc sądzić o inteligencji jego wyborców? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Gratuluje ukladowi z kamuflażem 05.07.10, 16:38 off_nick napisała: > wikul napisał: > > Nie manipuluj, wygrał po prostu bezczelny żulik pod hasłem "Zgoda buduje" > rzygając na przeciwnika Palikotem, Bartoszewskim i Niesiołowskim. Co więc sądzić > o inteligencji jego wyborców? To raczej ty zachowujesz sie jak żulik, nie przejmując się hasłami swojego "pokojowego" przywódcy. Widać czym była dla was maska Kaczyńskiego. Co sądzić o inteligencjo jego wyborców ? Wystarczy przestudiować, kto i gdzie, na kogo głosował. Kaczyński przegrał nawet wsród swoich sąsiadów. Czyżby mieszkał wśród żulików ? Zawsze twierdził zupełnie co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gratuluje ukladowi z kamuflażem 05.07.10, 16:42 znalazlam twittera Wajdy,ten facet jest chory z nienawisci --twitter.com/AndrzejWajda www.youtube.com/watch?v=xZb3jJE8pYM Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 05.07.10, 16:07 off_nick napisała: > Aż się chce zacytować Łysiaka: > 'Jedzcie gó..., miliony much nie mogą się mylić'... Ileż milionów much nie pomyliło się wybierając Kaczyńskiego ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 05.07.10, 15:51 manny-jestem napisał: > Palikotowi tez. Spadaj spisiały durniu, nawet nie zauważyłeś że tój idol takiego języka już nie stosuje. Ale to dobrze, przez takich jak ty, przerżnął wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 05.07.10, 15:55 wikul napisał: > manny-jestem napisał: > > > Palikotowi tez. > > > Spadaj spisiały durniu, nawet nie zauważyłeś że tój idol takiego > języka już nie stosuje. Ale to dobrze, przez takich jak ty, > przerżnął wybo speowialy duren wikus dal kulturalny glos w dysusji. wikus, o co sie czepiasz,manny wlasnie ci zlozyl gratulacje, a ja sie dolaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 05.07.10, 16:02 Teraz stosunki między Moskwą i Warszawą będą bardziej konstruktywne, ponieważ Komorowski jest zwolennikiem poszukiwania kompromisu. To przekonanie wyraził Przewodniczący Komitetu Dumy do spraw międzynarodowych Konstantin Kosacziow. Komorowski jest zdecydowanym zwolennikiem integracji europejskiej i podejmowania decyzji kolektywnych, a nie jakichś projektów dwustronnych czy to Polski z USA, czy Polski z jakimś innym krajem. Myślę, że jego skłanianie się do podejmowania kolektywnych decyzji dla szukania porozumienia może docelowo wpłynąć na stosunki polsko-rosyjskie- wyjaśnił. Bronisław Komorowski ma 58 lat. Jest synem polskiego hrabiego, historykiem z wykształcenia. Jest politykiem z wieloletnim doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 05.07.10, 16:42 gini napisała: > speowialy duren wikus dal kulturalny glos w dysusji. > wikus, o co sie czepiasz,manny wlasnie ci zlozyl gratulacje, a ja > sie dolaczam. Znów sie wpychasz ze swoim infantylnym bełkotem ? Pogadaj z haszem, macie wspólny język. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 05.07.10, 16:45 wikul napisał: > gini napisała: > > > speowialy duren wikus dal kulturalny glos w dysusji. > > wikus, o co sie czepiasz,manny wlasnie ci zlozyl gratulacje, a ja > > sie dolaczam. > > > Znów sie wpychasz ze swoim infantylnym bełkotem ? wypowiadam sie w wontku,chamie forumowy. Pogadaj z haszem, > macie wspólny język. jak na razie pisze gdzie mi sie podoba,zaloz sobie swoje forum,bedziesz decydowal gdzie kto ma pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 05.07.10, 16:59 gini napisała: > wypowiadam sie w wontku,chamie forumowy. Obecnie na tym forum nie ma większego chama (chamicy jak wolisz) od ciebie. W połączeniu z wrodzoną głupotą stanowisz rzadki przypadek forumowego pośmiewiska. I lepiej wypowiadaj sie w wątku, jak chcesz w wontku to spadaj do hasza. On jest specjalista od języka wolskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 05.07.10, 17:20 wikul napisał: > I lepiej wypowiadaj sie w wątku, jak chcesz w wontku > to spadaj do hasza. On jest specjalista od języka wolskiego. Chce Ci się analfabetkę poprawiać ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 06.07.10, 15:03 wikul napisał: > Obecnie na tym forum nie ma większego chama (chamicy jak wolisz) od > ciebie. W połączeniu z wrodzoną głupotą stanowisz rzadki przypadek > forumowego pośmiewiska. I tu się mylisz, nie ma większego chamstwa , niż forumowicze-zwolennicy PO. Mylę się??? Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 06.07.10, 15:15 Jak juz lewica nawet widzi ze w chamstwie przoduje PO to ja naprawde nie musze sie juz wypowiadac Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 06.07.10, 15:29 manny-jestem napisał: > Jak juz lewica..... A Ty mi manny pokaż gdzie ja pisałam inaczej?? Nie od dzisiaj mi równie daleko do obu partii. Raz do tej, raz do drugiej) Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 06.07.10, 15:33 Tu nie chodzi juz o polityek. jesli raz na czas napisze cos ostrzej to glownie dlatego jak wyczerpie sie moj limit na tolerancje chamow wytykajacych innym oszolomstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 06.07.10, 15:34 kumam i podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 06.07.10, 15:32 jola.iza1 napisała: > I tu się mylisz, nie ma większego chamstwa , niż forumowicze- zwolennicy PO. > Mylę się??? Najpierw stwierdzasz a potem sie pytasz. Ale chętnie odpowiem - mylisz się. Wskakujesz na to forum sporadycznie i zagladasz do niewielu watków, a chcesz być arbiter elegantiarum. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Osoba ktora na tyle jest forumowo slepa 06.07.10, 15:34 ze z Gini robi najwiekszego chama forum nie powinna czepiac sie nikogo i niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Osoba ktora na tyle jest forumowo slepa 06.07.10, 15:50 manny-jestem napisał: > ze z Gini robi najwiekszego chama forum nie powinna czepiac sie nikogo i niczego. Z niej nic nie trzeba robić. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Osoba ktora na tyle jest forumowo slepa 06.07.10, 15:50 manny-jestem napisał: > ze z Gini robi najwiekszego chama forum nie powinna czepiac sie nikogo i niczego. Jeszcze jeden bezstronny arbiter. Tytuł tego wątku dykwalifikuje cie jako normalnego dyskutanta, wiec daj sobie spokój z próbami oceny innych. Obraziłeś pół Polski (nie po raz pierwszy), więc nie wysilaj sie z ocenami innych, zwłaszcza że siedzisz na jakimś amerykańskim zadupiu i nie masz wiekszego pojecia o współczesnej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Osoba ktora na tyle jest forumowo slepa 06.07.10, 17:37 wikul napisał: > Jeszcze jeden bezstronny arbiter.== Nie podaje sie za beztronnego. Tytuł tego wątku dykwalifikuje cie jako normalnego dyskutanta, wiec daj sobie spokój z próbami oceny innych. Obraziłeś pół Polski == Moja tek zaytutlowany jest jasno. Obrazeni poczuc sie mogli tylko ci co poczuwaja sie do winy. Poczuwasz sie? (nie po raz pierwszy)== Daj przyklad. , więc nie wysilaj > sie z ocenami innych, zwłaszcza że siedzisz na jakimś amerykańskim > zadupiu == No jesli Waszyngton to dla niektorych to zadupie to pewne rzeczy staja sie jasne. i nie masz wiekszego pojecia o współczesnej Polsce.-- Zalezy jak, i kto, sie definuje wspolczesnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Osoba ktora na tyle jest forumowo slepa 06.07.10, 18:02 manny-jestem napisał: > Nie podaje sie za beztronnego. Jak to nie ? Stwierdzasz autorytatywnie. > Moja tek zaytutlowany jest jasno. Obrazeni poczuc sie mogli tylko > ci co poczuwaja sie do winy. Poczuwasz sie? Nie prawda. Jak ktos cię nazwie złodziejem i bandytą, to przejdziesz nad tym do porzadku dziennego ? Nie dbasz o swoja reputację ? Czytając takie oskarżycielskie posty jak twój, trudno mieć dobra opinie o mieszkajacych tam rodakach, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Suplement 06.07.10, 16:52 jola.iza1 napisała: > I tu się mylisz, nie ma większego chamstwa , niż forumowicze- zwolennicy PO. > Mylę się??? Mylisz. Tu masz małe zestawienie (tylko wybranych tytułów z pierwszej strony) zwolennika PiS. Zajrzyj do środka, to zobaczysz o wiele wiecej. Przygotuję podobna listę innej zwolenniczki PiS - Gini. _____ja też "gratuluję" fałszu i zaprzaństwa jako_ (3)hasz0 _____kto z was jeszcze jest wynaturz. oprawcą?____ (12)hasz0 __________kiedyś przed liberałami umieliśmy sami__ (1)hasz0 ___Ku.. Kutz Ku.....wa mat'-jest Max-SukcesPO (7)hasz0 ______________Wikul, Piq nie udawaj zombi!________ (1)hasz0 __________________Hymen! idź do spychoiatry! (7)hasz0 _______Sp. zOO Snajper Hymenos__nawyk POplucia (2)hasz0 __________"PO-rażka" Kaczora Hymenie_to...________ (6)hasz0 _______Zobacz KŁAMCĘ scana!____________ (4)hasz0 ___i co? zaprzaństwo Wy moje? siły zamowy ustalaci (2)hasz0 _okazaliście się żałosnymi błaznami Poparani wyzwi (5)hasz0 _______zbieram od ciulów gratulacje!---Tu-> (10)hasz0 ____pytłeś męża Blidy skąd pistolet? hrabio Gafo ? (4)hasz0 ____Ćwoku! tak sie bawisz?tak sie bawisz?tak sie b (1)hasz0 ______________Bronku Gafo!!! Tak "zgodę" grasz?___ (1)hasz0 _____Test hasza na IQ gnojkowi po wyjsciu z lokalu (4)hasz0 żegnam naiwniaków z IQ POrażki złychnocy5lat (1)hasz0 _________Jak Wam gnojki IQ smakuje szampan ruski? (2)hasz0 Górą____Haszyzm:"chodźcie z N...Ami mon AMi (1)hasz0 ________W dupę! Wygrał kaczor!________ (3)hasz0 jakie to qrfa sprytne z wciskaniem KITU "POhańbił" (1)hasz0 _wredoty udają Aniołków a 49,29 i 50.61% z20% Loka (3)hasz0 _______sieroto z iqujkiem 9mm sensu nie POhapiłeś? (7)hasz0 _____Dachsu, Snajperze matoły Wy obłudne: czytać! (3)hasz0 _hazardz.Schetynawraca z wojny na MarszałkaNiemego (1)hasz0 Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Oczywiscie 06.07.10, 16:54 Hasz usprawiedliwia wszystkie grzechy... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Oczywiscie 06.07.10, 17:01 manny-jestem napisał: > Hasz usprawiedliwia wszystkie grzechy... A gdzie to wyczytałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 05.07.10, 21:21 gini jrst po prostu rozbrająca przyznam,ze nieżle sie bawię kiedy czytam jej teksty.) co do wyborów nie ma co się przejmować są zli i dają upust swoej złości tak samo by by było jakby Kaczyński wygrał emocje opadną,będzie normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Obrażanie wyborców Komorowskiego 05.07.10, 15:56 jest niepolityczne. Głosy "układu" i "targowicy", jak by nie rozumieć tych określeń, nie wystarczyłyby do wygranej. Głosowali też zupełnie normalni ludzie, z najróżniejszych powodów. Jak to w demokracji. Zostaw prezydenta elekta i jego wyborców. Zajmij się politykami PO, zwłaszcza premierem. Od czasu do czasu Palikotem. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem No ale Olegu 05.07.10, 19:51 Po pierwsze to wcale nie napisalem ze wszyscy wyborcy Komorowskiego naleza do uklada, albo ze wszyscy sa targowiczanami. Po drugie pamietam teksty po wyborach 2005. Po trzeciez zas niewatpliwie chcialem popscic sobie troche zolci i nie mysle abym daleko odbiegl od formy tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: No ale Olegu 05.07.10, 19:58 > chcialem popscic sobie troche zolci Wiem, Manny Chcesz robić Powstanie czy przyłożyć rękę do wygrania następnych wyborów? Niestety wybory są demokratyczne. W tym sensie demokratyczne, że głos oddany wskutek pomyłki czy nieuwagi, przez przypadkowego obywatela,jest tak samo ważny jak Twój. Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 05.07.10, 16:07 Zachodzę w głowę jak to się stało, że przez lata uważałem Ciebie za powaznego rozmówcę. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Gratuluje ukladowi i targowiczanom 05.07.10, 16:11 mate_lot napisał: > Zachodzę w głowę jak to się stało, że przez lata uważałem Ciebie za powaznego > rozmówcę. Też się zastanawiam. Może to sprawa wieku ? Hasz też kiedyś był normalny. S. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Manny, nie ma co się obrażać na wynik wyborów 05.07.10, 16:23 trzeba to przyjąć i tyle. Poza tym, jest i dobra strona tego wszystkiego. Donald już nie będzie miał wymówki, że mu prezydent wszystko blokuje. Musi zacząć zapieprzać w końcu właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Manny, nie ma co się obrażać na wynik wyborów 05.07.10, 17:03 perla napisał: > trzeba to przyjąć i tyle. > Poza tym, jest i dobra strona tego wszystkiego. Donald już nie będzie miał > wymówki, że mu prezydent wszystko blokuje. > Musi zacząć zapieprzać w końcu właśnie. I to jest normalne podejście do tej sytuacji. Dać czas i rozliczać. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Perla ja sie nie obrazam 06.07.10, 15:30 Gratuluje tym co, w mojej opinii, najwiecej wygrali na tym wyborze i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Rejtan az wzwodu dostal, z tego podniecenia :O) 06.07.10, 15:36 Mowili, ze polityka negatywnie na libido wplywa, a tu okazuje sie ze moherstwo ma swoje sposoby... ) Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Rejtan az wzwodu dostal, z tego podniecenia : 06.07.10, 15:38 O coz Ty Benius w ogole o tych sprawach wiesz kolego? Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: Rejtan az wzwodu dostal, z tego podniecenia : 06.07.10, 15:44 manny-jestem napisał: > O coz Ty Benius w ogole o tych sprawach wiesz kolego? *No wlasnie. Ale nie mam nic przeciwko temu bys cos dodal, bo wyglada na to, ze Ty wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Rejtan az wzwodu dostal, z tego podniecenia : 06.07.10, 15:47 Mam w koncu dwojke dzieci wiec wiem Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: Rejtan az wzwodu dostal, z tego podniecenia : 06.07.10, 15:53 manny-jestem napisał: > Mam w koncu dwojke dzieci wiec wiem *Wlasnych? Odpowiedz Link Zgłoś
piq manny, odbiło ci??? 05.07.10, 17:07 Każdy głosuje jak uważa za stosowne, a że nie wyszło na twoje, to cię nie uprawnia do zwyzywania więcej niż ćwierci dorosłych Polaków od zdrajców. A jak ci wygrywa w usa nie ten, co jest twój, to też wyzywasz przeciwników od rosyjskich czy tam kubańskich agentów? Wygłupiłeś się co się zowie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: manny, odbiło ci??? 05.07.10, 17:23 piq napisał: > Każdy głosuje jak uważa za stosowne, a że nie wyszło na twoje, to cię nie > uprawnia do zwyzywania więcej niż ćwierci dorosłych Polaków od zdrajców. A jak > ci wygrywa w usa nie ten, co jest twój, to też wyzywasz przeciwników od > rosyjskich czy tam kubańskich agentów? Wygłupiłeś się co się zowie. W USA to chyba od angielczyków swych przeciwników politycznych wyzywa i zarzuca im, że chcą podporządkowania USA Wielkiej Brytanii. S. Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: manny, odbiło ci??? 05.07.10, 17:24 Coś w tym jest, piqu. Manny bardzo przezywał zwyciestwo wyborcze Obamy i też nie umiał się z tym pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: manny, odbiło ci??? 05.07.10, 19:52 piq napisał: A jak > ci wygrywa w usa nie ten, co jest twój, to też wyzywasz przeciwników od > rosyjskich czy tam kubańskich agentów? Dokladne tak wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____pizdziczqu_zacznij od siebie!_zanim spluniesz 06.07.10, 13:36 jadem bez sensu. Nie jest nigdzie tak, żeby CHAMSTWEM, POGARDĄ i PONIŻANIEM, NISZCZENIEM DOBREGO IMIENIA OPONENTA, WYKLUCZANIEM Z DEBATY PUBLICZNEJ WYUZDANYM OBSKURANTYZMEM ABNEGATÓW, POZUJĄCYCH NA ELITĘ POLITYCZNĄ - na dłuższą metę wygrywać wybory. To co uczyniłeś mi erupcją swego wrednego, kapusiowego charakteru nikczemnika i to co gorsza bez opamiętania - pomimo moich szczegółowych wyjaśnień - NON STOP PRZEZ OKRES 3 lat, co prawda podobało sie tutaj kilku osobom, którzy udają dzisiaj, że nic takiego się nie stało - jednakowoż pozostawiło nieusuwalny ślad w pamięci każdego, kto czytał te niegodziwe słowa ekstrementy - ułożone w ładne stylistycznie zdania. Ale właśnie dlatego tym bardziej świadczące o zamierzonej i celowej, a nie emocjonalnie usprawiedliwonej - PODŁOSCI! Tacy mogą obrzucić błotem...na jakiś czas. Ale na jakiś czas tylko. Zaś sami już nigdy się z tego nie wyplączą. Bo po prostu przeszłosć jest NIEUSUWALNA! I każdy ją może zawsze wkażdym momencie sprawdzić - majac dobrą wolę - u obrzuconego błotem. Błota natomiast ani kałuży gnojówki, która może tylko ubrudzić NIKT SPRAWDZAĆ NIE ZECHCE! Śmierdzisz i śmierdzieć JUŻ będziesz NA ZAWSZE! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Po co ? Będę odpłacał tym samym /nt 06.07.10, 13:17 manny-jestem napisał: > oryginalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Doszliśmy w historii Polski znowu do takiego momen 06.07.10, 13:44 tu dziejowego, ze kapusie obrzucają swoimi imionami uczciwych. Cóż od 21 lat zarabiają kilka razy więcej od uczciwych, którym z nadania i pod osłona okupanta odebrali szanse. na razie kłamstwem tyranizuja prawdę. Gdybym nie miał racji - to czyż TAK JAWNIE NISZCZYLI BY PRAWDZIWĄ OPOZYCJĘ czyż tak bezczelnie zaprzeczaliby ISTOCIE DEMOKRACJI? Posuwajac się do gróźb fizycznej likwidacji oponentów w słowach i jak można wnioskować ze stopnia agresji oraz notorycznej bezkarności agresorów, nie tylko w słowach...? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Postaralbys sie chociaz o cos 06.07.10, 15:04 manny-jestem napisał: > oryginalnego. Snajper z PO, nie potrafi się postarać, taka partia Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Postaralbys sie chociaz o cos 06.07.10, 15:51 jola.iza1 napisała: > manny-jestem napisał: > > > oryginalnego. > Snajper z PO, nie potrafi się postarać, taka partia Potrafi ale dla Mannego mu się nie chce. Musi mu wystarczyć to, co dostaje. S. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Ten ton, ten ton 06.07.10, 17:09 snajper55 napisał: ...Musi mu wystarczyć to, co dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś