hasz0 16.07.10, 23:45 CytatTo jest obowiazek katolika. Krzyza trzeba bronić przed bezczeszczenie. A to co wyprawiają pismeni przed palacem prezydenckim to jest jakiś rytuał nienawiści nie mający nic wspolnego z chrześcijaństwem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 _________________grzech wg Grzecha?________ 16.07.10, 23:50 ..ale na czym KONKRETNIE on ten "grzech" wg Grzecha POlega? W którym KONKRETNIE słowie(-ach) JK jest ten Jego "grzech" wg Grzecha? Cytattak, została naruszona wkkr 16.07.10, 22:54 Odpowiedz w momencie gdy krzyz pojawil się przed pałacem prezydenckim. ======================= Czy ty nie słyszysz co wygaduje Kaczyński? Jakie bzdury opowiada? Jakimi oskarżeniami bez żadnych argumentów ciska? Jak oczernia i pomawia? ====================== Grzech. Ten kto wykorzystuje krzyż w walce politycznej łamie 2 przykazanie dekalogu. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Weź do ręki Pismo 17.07.10, 07:54 Znajdź dekalog i zapoznaj siez nim. Zwróć uwagę na fragment mówiący o tym że nie nalezy wzywać imienia Boga bez potrzeby. Jesli ktoś to robi, to grzeszy. W tym sensie zachowanie pismenów pod palacem prezydenckim wyczerpuje znamiona grzechu. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Nowy Testament takze 17.07.10, 08:56 wkkr napisał: > nie nalezy wzywać imienia Boga bez potrzeby. Chrystus wzywal aby oddac Bogu co boskie a cesarzowi co cesarskie. Zyl w panstwie marionetkowym teokracji Faryzeuszy. Tak jak przywislanska pacynka Watykanu. Aktualnie wyglada to na zemste Rajmunda zza grobu. Marksistowskie unicestwianie kk. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _jesteś Katolikiem? ..czy HiPOkrytą? typu 2 miary? 17.07.10, 09:26 ..........jakich namnożyło się POśród niewiernych, wymagajacych KONIECZNIE zabiegów misyjnych np. __________aby walcząć z DEKALOGIEM czynami, nie używali w swej retoryce zwalczanych zasad patrz post niżej i fałsz fałszywego faryzejskiego faryzeusza R7 CytatPOstaraj sie być LOGICZNY w POstępkowaniu i niech Twe Postępki będą niesprzeczne same ze sobą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _jesteś Katolikiem? ..czy HiPOkrytą? typu 2 m 17.07.10, 10:28 hasz0 napisał: > fałsz fałszywego faryzejskiego faryzeusza R7 1. Jako ateista nie jestem religiantem. 2. Nie jestem u wladzy, teokratycznej takze. 3. My szatany (...) jestesmy falszywe z natury. Wyjesz wpadlszy w dolek przez sie wykopany. > POstaraj sie być LOGICZNY w POstępkowaniu Niezmiennie obiecuje, ze jak bedzie okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______Jestem nienormalny?...bo trafiam w sedno? 17.07.10, 14:00 __________aby walcząć z DEKALOGIEM czynami, nie używali w swej retoryce zwalczanych zasad Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _______Jestem nienormalny?...bo trafiam w sed 17.07.10, 14:09 hasz0 napisał: > __________aby walcząć z DEKALOGIEM czynami, > nie używali w swej retoryce zwalczanych zasad To u Ciebie normalne, ze piszesz niezrozumiale. Belkoczesz nawet o Starym i Nowym Testamencie. Nie jestem Twoim wibratorem aby wiedziec czy trafiasz w sedno. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 iq poniżej średniej? nie rozumiesz co to znaczy 17.07.10, 15:44 hipokryta, ktory walczy z DEKALOGIEM a jednocześnie karci obrońcę DEKALOGU za rzekome nieprzestrzeganie zasad DEKALOGU? Odpowiedz Link Zgłoś