Gość: Grzesiek IP: 194.75.37.* 14.05.07, 01:54 mnie tylko dziwi ze kogos to dziwi. Kaczynscy od czasu palenia kukiel Walesy nie splamili sie ani jednym propanstwowym dzialaniem, wiec nie wiem dlaczego mialoby sie to zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konix PiS obsadza spółki tak jak SLD IP: *.171.79.164.crowley.pl 14.05.07, 10:57 Zeby przynajmniej obsadzali osobami z kompetencjami! A tu sami dyletanci, wiele lat zajmie nam prostowanie tego balaganu po kaczkach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komuch SLD to banda złodzieji Wiem bo sam należałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 11:19 Przecież ci ludzie mają Polskę tam gdzie mówi Oleksy. Wieć kto by nie rządził nie dajcie im znowu rozkradać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuetend Re: SLD to banda złodzieji Wiem bo sam należałem IP: *.ATRADIUS.com 14.05.07, 15:58 i nieukow! bo kazdy nieuk do zlodziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyPiS PiS to lewactwo w czystej postaci, więc nie ma się IP: *.chello.pl 14.05.07, 17:13 co dziwić bolszewickim metodom pisuchów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypisddokwadratu Metody bolszewickie IP: *.netland.gda.pl 14.05.07, 21:50 W nowych warunkach medialnych zastosowano doświadczenia ustrojów totalitarnych, zagranicznych i krajowych, z których okres gomółkowsczyzny był najłagodniejszy, ale retoryka PiS a zwłaszcza Jarosława Kaczyńskiego - wypisz, wymaluj - Gomółka. Jedno jest prawdą, że demokracja jeszcze nie jest zagrożona. Zagrożone jest wszystko inne, co opiera się na zdrowym rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSduar Re: Metody bolszewickie i faszystowska retoryka IP: *.generacja.pl 27.05.07, 08:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akszynPi PiS to banda złodziei, nieudaczników i dyletantów IP: *.generacja.pl 27.05.07, 08:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mokado Re: PiS obsadza spółki tak jak SLD IP: 212.51.205.* 14.05.07, 11:46 Jak widać wystarczy obsadzić na stanowisku osobę niekompetentną, ale uczciwą (nie oszusta czy złodzieja), a spółka będzie się rozwijać w zaskakującym tempie. Ps. Ile musieli kraść komuchy, że spółki pod tak kompetentnym zarządem, tak słabo sie rozwijały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuetend Re: PiS obsadza spółki tak jak SLD IP: *.ATRADIUS.com 14.05.07, 16:24 znawstwo biznesu godne szeregowego czlonka PiS :D Odpowiedz Link Zgłoś
reset999 Re: PiS obsadza spółki tak jak SLD 14.05.07, 16:59 zaskakujacym? co racja to racja... jesli zaskakujacy jest brak rozwoju... w sektorze publicznym przez 'owocny' rok rzadow zablokowanych bylo projektow informatycznych za kilka miliardow zlotych. czemu? bo 'swoi' z pisu zastepowali starych. a to trwa i w niektorych przypadkach trwa do tej pory i konca nie widac. wiec kto ma podjac decyzje jak wywalono dyrektorow i prezesow? nowi ktorzy nic nie kumaja tylko siedza na stolku i nagradzaja sie nawzajem za 'dobra prace' milionowymi premiami? mokado pokazuje jak brak znajomosci tematu wplywa na ocene rzeczywistosci. jak nie wiesz co sie dzieje to sie nie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajdy z Kaczolandu Re: PiSs - czyli zawlaszczanie panstwa na calego! IP: *.natpool1.outside.ucf.edu 14.05.07, 21:11 A ktora to ze spolek szanowny "Mokado" zaczela sie rozwijac w "zaskakujacym tempie" pod wodza miernego, biernego (ale uczciwego?) PiSuarczyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetradrachma a może my na rzady hołoty zasługujemy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 11:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: a może my na rzady hołoty zasługujemy ? IP: *.nycmny83.covad.net 14.05.07, 17:08 jak sie lekcewazy wybory, to sie pozniej jest pod rzadami choloty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3miasto Re: PiS obsadza spółki tak jak SLD IP: *.chello.pl 14.05.07, 11:46 jednego nie rozumiem - kazdy normalnie myslacy widzi ze konusy doprowadza ten kraj do upadku wiec skad ciagle takie poparcie dla PIS w sadazach - czyzby ojciec dyrektor wypral mozgi tylu milionom?? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasonta [...] 14.05.07, 12:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giewont Re: Kaczyńscy sa gorsi od Gomułki i PZPR... IP: *.pekao-fs.com.pl 14.05.07, 12:48 Każde grabie grabią do siebie. Niezależnie od tego czy ich zakup poprzedzała kosztowna reklama, czy też nie. I tyle na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetradrachma oczywiście że wyprał ! I Kaczory o tym wiedzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 13:23 stad ich bezczelność. Ale, aczkolwiek jest to mała pociecha, TS na tych łobuzów czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czosnek Ja Ci wyjaśnię IP: 217.96.15.* 14.05.07, 13:36 Kiedy 2 lata temu, SLD powoli zamiatało po sobie i przygotowywało się do oddania władzy, nasz ciemny lud, również szeroko reprezntowany na tym forum interesował się zupełnie czym innym. PiS wygrał wybory nie dlatego, że miał dobry pomysł na państwo. Wygrał, bo wiedział, że naszej polskiej ciemnocie wystarczy wmówić, że nie ma nic gorszego od komunistów. Wiedział, że wystarczy medialnie rzucić kilka oskarżeń, popaplać trochę, że Kwaśniewski, Miller i Belka są przestępcami, których trzeba postawić przed Trybunałem Stanu. I ciemny lud to kupił. W krajach, gdzie nie da się wygrać wyborów omamiając ciemnotę jadem nienawiści, tego typu sprawy byłby nie do przejścia. Najważniejsze gazety pisałyby właśnie o tym na pierwszych stronach. W Polsce jednak, lud podnieca się lustracją, aborcją i dekomunizacją. Czyli rzeczami marginalnymi z punktu widzenia jakości życia w tym kraju. Polacy niestety są za ciemni na debaty publiczne dotyczące spraw na prawdę ważnych dla gospodarki i społeczeństwa. Bardziej do nas trafia szczekanie na temat komuchów, agentów, morderców nienarodzonych dzieci, niż procesy prywatyzacyjne i szachowanie stołkami za nasze podatki. I PiS to cynicznie wykorzystuje. I będzie to wykorzystywać każda władza, dopóki społeczeństwo nie zmądrzeje i dopóki nie zacznie patrzeć władzy na ręce. Bo ja, pochwalę się, wiedziałem że tak będzie. A wiedziałem to, ponieważ przypatrzyłem się dokonaniom Lecha K. jako ministra sprawiedliwości i prezia Warszawy, poczytałem o sukcesach PC oraz ich wkładzie w budowę III RP (za czasów AWS), którą tak teraz ganią. I po krótce na tym to wszystko polega. Podzielić ciemne społeczeństwo, niech się przekrzykują na temat aborcji i dekomunizacji, a my po cichu wstawimy swoich wszędzie gdzie się da. I nie będziemy prywatyzować, bo trzeba stołków dla naszych. A ludowi wmówimy, że nie można prywatyzować, bo nie sprzedamy niemcowi narodowego majątku za bezcen i że trzeba chronić narodowy interes (czyli tak na prawdę interes cynicznych polityków żerujących na ludzkiej głupocie). Czyli w zasadzie tak jak napisałeś, ojciec dyrektor wyprał mózgi tylu milionom. P.S. Tym, którzy myśleli, że PiS będzie uczciwszy niż SLD, mówię: Spieprzać dziady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Ja Ci wyjaśnię IP: *.nycmny83.covad.net 14.05.07, 17:25 i w ten oto sposob zrobiono z ciebie komuniste i zlodzieja... Niestety, ale twoje slowa niczego w tym kraju nie zmienia. Kazde panstwo posiada debilow i jedynym sposobem trzymania wladzy z dala od partii chcacych to wykorzystac jest ruszenie dupska do urn wyborczych. Frekwencja jaka uzyskujemy przez ostatnie lata jest godna lez. Az strach sie bac, ze az tylu obywateli lekcewazy wybory. Draznia mnie slowa "nie ma na kogo glosowac wiec nie glosuje". Moge tylko powiedziec, ze jedyna madra rzecz jaka uslyszalem z ust kaczorow byly slowa "trzeba wybrac mniejsze zlo" i tylko tyle moge powiedziec wszystkim ignorantom.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: consortum890 Polacy to ciemni debile więc wygrana PiS nie dziwi IP: *.generacja.pl 27.05.07, 08:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jątek PiS obsadza spółki tak jak SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 13:02 Przyganiała motyka, gracy, a obaj tacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Obietnice PiS skończyły się jak Donald się obraził IP: *.kur.kolornet.pl 14.05.07, 15:22 a później nie chciał głosować za rozwiązaniem parlamentu. Teraz jest tylko walka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda PiS obsadza spółki tak jak SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 16:30 Uczę już DAWNO przegonił mistrza.A my pozwalamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyPiS A czego się spodziewać po pisowkich bolszewikach? IP: *.chello.pl 14.05.07, 17:12 PiS to lewactwo w czystej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga PiS to faszolskie prawactwo coś jak Le Pen IP: *.generacja.pl 27.05.07, 08:59 Odpowiedz Link Zgłoś
waldi1953 PiS obsadza spółki tak jak SLD 14.05.07, 18:20 Jak to doganiają komuchów? oni ich już wyprzedzili. Napracowali się bardzo i dalej harują, by zrobić jak najwięcej, tego co do tej pory - Gnoju. Mija dopiero 16 miesięcy, aż nie chce się myśleć jak Polska by wyglądała gdyby to było 16 lat.Życzę im tylko aby koniunktura utrzymała się jak najdłużej by mogli rozdzialać na lewo i prawo owoce wzrostu gospodarczego, bo jak przyjdzie załamanie to okaże się że stoimy w gó..e razem z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
bbcc Nam Szybko Dadza Atrakcyjna Posade 14.05.07, 18:27 Nam Szybko Dadza Atrakcyjna Posade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baader Ktoś powinine ustrzelic kilku niekompetentnych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 21:54 I sie nie beda tak pchali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mailman Re: PiS obsadza spółki tak jak SLD IP: *.acn.waw.pl 14.05.07, 23:13 OSZUŚCI i KŁAMCY, dwaj tacy co ukradli księżyc... Chciwi na władzę!!! Zarzucali innym że robią to czy tamto... A sami.. no cóż? Koalicja ze skazanymi wyrokami i nacjonalistami, obasadzanie stanowisk swoimi, przymykanie oka na rozdawanie stanowisk dla niekompetentnych kolesi koalicjantów... Wyborcom PiS gratulujemy wyboru.... Rozliczyą i was WY Dwaj!!! A teczek już w IPN nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś