t_ete 29.07.10, 16:53 mam nadzieje ze dzieki temu watkowi Lesnykmiot poczuje sie dobrze na Aquanet ; tete Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 Od kiedy Cię zatrudnili do prowokacji Polaków? 29.07.10, 17:10 te dziwne wątki jak to presja na instytucje państwa bardzo krzywdzi uczucia rodzin, wczytujacych sie w Aquanet... Mieszkasz blisko? Co myślisz o tym: motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/ciekawostki/news/czy-niemcy-poluja-na-polakow/komentarze,1144961,1,17627465,3, Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Jesteś jakimś hitlerowskim specem od Żydów? 29.07.10, 17:32 lepszym od samego Hitlera? Odpowiedz Link Zgłoś
lesnykmiot Re: specjalny watek o chomikach 29.07.10, 18:06 t_ete napisała: > mam nadzieje ze dzieki temu watkowi Lesnykmiot poczuje sie dobrze na Aquanet ; Jak wiesz, to absztyfikant i scan uprawiają seks z chomikami. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: specjalny watek o chomikach 29.07.10, 18:45 lesnykmiot napisał: > t_ete napisała: > > > mam nadzieje ze dzieki temu watkowi Lesnykmiot poczuje sie dobrze na Aqua > net ; > > Jak wiesz, to absztyfikant i scan uprawiają seks z chomikami. Lemingi z chomikami, cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: specjalny watek o chomikach 29.07.10, 19:10 Jak wiesz, to absztyfikant i scan uprawiają seks z chomikami. Ktora kobieta wytrzymala by ten smrod czosnku w lozku? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Dla tete specjalnie 29.07.10, 19:48 Kimże Ty jesteś Oleg wikul 28.07.10, 20:41 Odpowiedz oleg3 napisał: > Wikule, by dyktować na publicznym forum kto i co ma prawo pisać? Nie masz obowi > ązku czytać tego co Ci się nie podoba. Ale jak już przeczytasz to cierp i tyle. > Bo polemiki napisać nie potrafisz. A gdzie ty wyczytałeś, nadęta purchawo, że ja komuś coś zabraniam ? Nie odróżniasz dobrych rad od zakazów a mądrzysz sie jakbyś wszystkie rozumy pozjadał, płaczliwy "specjalisto" od polemik. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Dla tete specjalnie 29.07.10, 20:26 to małe coś próbuje oceniać tete,której do pięt nie sięga no koniec świata Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Dla tete specjalnie 29.07.10, 21:07 ariadna-enta napisała: > to małe coś próbuje oceniać tete,której do pięt nie sięga > no koniec świata A Ty kim jesteś aby kogokolwiek określać mianem 'to małe coś'? Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Dla tete specjalnie 29.07.10, 21:11 ... zapytało jeszcze mniejsze "cos" Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Dla tete specjalnie 29.07.10, 21:28 mate_lot napisał: > ... zapytało jeszcze mniejsze "cos" Ty, Matelotku masz defekcik mentalny polaczkowaty i może to jest przyczyną, że lgniesz do szubrawców i kuglarzy. Weź i się otrząśnij wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Dla tete specjalnie 29.07.10, 21:34 Zaiste dziwna to rada. Miałbym sie nawrócic na popeliniarski PiS? No nie, droga Piss - off. Never, jame, nikogda! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Dla tete specjalnie 29.07.10, 21:41 mate_lot napisał: > Zaiste dziwna to rada. Miałbym sie nawrócic na popeliniarski PiS? No nie, droga > Piss - off. Never, jame, nikogda! jamaisnieuku. Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Dla tete specjalnie 29.07.10, 21:46 jamenieuku piszemy razem - uku? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Dla tete specjalnie 29.07.10, 23:09 jakbyś nie zauważyła off nickowa a to tete nogdy gini nie obrziła nie zapytała jej czy moze spojrzeć na siebie w liutro,nie ocenia jej a nawet wczoraj stanęła w jej obronie kiedy mate posuną się trochę za daleko na tym wątku forum.gazeta.pl/forum/w,13,114671132,114671132,Rozpacz_nie_lubi_rozglosu.html z tete można się nie zgadzać w kwesti pog;ądówa,ale w przeciewieństwe do Twojej ulubinicy ma klasę ,inteligrncje i kulturę jeszcze nie widziałam,zeby s wtosunku do swoich oponentów uzyła jakiegoś epitetu,kgos zelżyła co gini zdarza się nagminnie pozatym gini podpadła mi prae miesięcy jednym wątkie, raczej kilkoma w jednym temacie nie dotyczyl on polskiej polityki,ale nei chce wdawać sie terz w szzegóły w każdym razie ppkazał się wtedy od bardzo brzydkiej strony moze przesadziłam z tym "coś" ale szl;ag mnie trafia kiedy obraża zawsze grzeczną tete Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Dla tete specjalnie 29.07.10, 23:26 off_nick napisała: > ariadna-enta napisała: > > > to małe coś próbuje oceniać tete,której do pięt nie sięga > > no koniec świata > > > A Ty kim jesteś aby kogokolwiek określać mianem 'to małe coś'? A ty kim jesteś żeby oceniać kto może kogoś określać jakimś mianem, a kto nie może ? Wydaje ci się że tylko ty itp.macie prawo innych oceniać ? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Dla tete specjalnie 29.07.10, 23:21 ariadna-enta napisała: > to małe coś próbuje oceniać tete,której do pięt nie sięga > no koniec świata Masz na mysli to małe gówienko które przyczepiło sie do okrętu i mówi, płyniemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Dla tete specjalnie 29.07.10, 23:25 uważaj bo przyjdzie off nicvkowa przywoła Cię do porządku mnie juz przywołała.) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Tete, a gdybyscie juz teraz, u poczatku.. 29.07.10, 21:44 ..prezydentury Bronka zaczeli sie spolem, jak to w PO, uczyc piesni masowych w rodzaju..ja wiem..Avanti Popolo..np? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Tete, a gdybyscie juz teraz, u poczatku.. 29.07.10, 21:48 www.youtube.com/watch?v=LpKAGlj-qbk ja proponuje to Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Tu tekst z podkladem muzycznym dla... 29.07.10, 21:53 ..nauki dla Tete i wielu milosnikow nad wyraz liberalnej PO www.youtube.com/watch?v=BAO3-h0qtps&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Tu tekst z podkladem muzycznym dla... 29.07.10, 21:59 Bardzo ładna muzyczka, ale dlaczego niby PO miałoby sie tego uczyc? Toć prawdziwe komuchy to PiS, co nie raz udowodniono myslą, czynem i uczynkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu PiS, to komuchi?? Na tle obecnej sily przewodniej? 29.07.10, 22:08 Jakim ekonomicznym a fiskalnym sposobem?! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: PiS, to komuchi?? Na tle obecnej sily przewod 29.07.10, 23:36 Chcesz zaprzeczać Prezesowi ? www.tvn24.pl/-1,1661714,0,1,niech-nam-mowia--ze-jestesmy-lewicowi-moze-po-trosze,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Owszem, zaprzecze prezesowi:) 29.07.10, 23:55 PiS, choc jako liberalowi daleko mi do ich wizji tego, co spolecznie w sferze gospodarczej jest wazne i jakimi sposobami to mozna i tzrba realizowac, nie wycieruchy, ktore mordy obsmarcza sobie haslami wolnosci, like PO, ale ludzie, ktorzy co mozliwe w miare szybko probowali realizowac. Ile bylo tej realizacji via PIs, jakie decyzje powzieto, spodziewajac sie zalamania (podkreslam) i czy nie dluzszy juz jest czas trwania PO u wladzy? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Tete, a gdybyscie juz teraz, u poczatku.. 29.07.10, 23:19 > zaczeli sie spolem, jak to w PO, uczyc piesni masowych A hymn Polski w Pisie już zanucić umiecie? I słowa hymnu znacie? To pokażcie że potraficie... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ja nie z PiSu, ale zawsze slowa moge podrzucic:) 29.07.10, 23:25 A jak tam nauka Bandiery Rosy? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ja nie z PiSu, ale zawsze slowa moge podrzuci 29.07.10, 23:29 Z portretem wodza latwiej im pojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Spojtie s nami towariszczi, nie bojties'! 29.07.10, 23:41 Boze Bronka chroni Silnyj dierzawnyj Carwstuj na slawu Na slawu nam Carwstwuj na strach wrogam Car POslawnyj Booze caaria chroni Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Ja nie z PiSu, ale zawsze slowa moge podrzuci 29.07.10, 23:44 gini napisała: > Z portretem wodza latwiej im pojdzie. Ważne żeby w dobrym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Ja nie z PiSu, ale zawsze slowa moge podrzuci 29.07.10, 23:36 marouder.eu napisał: > Ja nie z PiSu Sondaże na łeb, to teraz zostać chcecie Platfusem Obywatelskim? To nie przejdzie. Przedtem trzeba zanucić hymn w miarę poprawnie i nie będzie to hymn Wolski! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Rozczaruje cie, Jaceq, nigdy nie stane sie juz.. 29.07.10, 23:56 ..sympatykiem PO Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Poważnie??? 30.07.10, 00:02 Nigdy bym Cię o to nie posądzał i mam nadzieję, że o tym doskonale wiesz. Mnie trudno nazwać sympatykiem PO, jakkolwiek uważam, że to zło w obecnej sytuacji najmniejsze, albowiem jestem relatywistą moralnym i postmodernistą-dekadentem. O kilka rzędów mniejsze zło, niż ta partia kurduplowata, gdzie twarzą nie jest p. Kluzik-Rostkowska, ale gębą jest Klempa, Wróblica czy Szczypindzka. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Z toba akurat, to ja ju nie wiem o co sie kluce:/ 30.07.10, 00:09 Z wyznawcami PO, czy Pis, a nawet tego destruktora sceny liberalnej, Korwina moglem, ale z toba.. o co my sie obecnie klocimy? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu O wizje? 30.07.10, 00:28 Uwazam, ze w Polsce nie ma w tym momencie alternatywy dla KaKi Trudno. Po krotce to uzasadnie. Otoz prosty konsumeryzm lat 70 i 80 tych spoleczenstw zachodnich o tyle nie stanowi dla Polski rozwiazania, bo nie ma zastosowania do tego przypadku, konsumeryzm istnieje tu od 20 lat, rozkwita..a pedalow, zelonych, feministek nie przybywa ponad te miare, ktora kiedys zebralem badaniem pod koniec lat 90-tych..jakaz z tego nauka? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie pamietam nazwiska tego faceta.. 30.07.10, 00:44 ...to byl bodaj Niemiec oburzony na przelomie wiekow XVi i XVII, ze Placy sa tak obojetni religijnie, oddani spijaniom win, piw i gorzalek, w miejsce aktywnego uczestnctwa w wojnach religijnych, choc krol nasz oddal cesarzowi caly ten nieszczesny oddzial Lisowczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Nie pamietam nazwiska tego faceta.. 30.07.10, 00:49 > ...to byl bodaj Niemiec oburzony na przelomie wiekow Z opisu wychodzi mi, że to musiał być jakiś zapomniany przez potomnych przodek Hasza, wróg wszystkiego, co w życiu miłe i radosne. Taki słupnik z macierewiczowskim błyskiem w oku. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Wizje 30.07.10, 00:44 to ja miewam w weekendy, a i to nie we wszystkie. O tyle się z Tobą zgadzam, że lat 70-80 nie wróci nic, z winy choćby tej starej cioty: technologii. To już mamy definitywnie za sobą. Konsumeryzm (jako sposób życia) mogą sobie wybierać jupiszony z licencjatami wybierające wolność na zmywaku w Londynie, bądź dławiące się kredytami na chałupę. Jupiszony, które tylko przypadek sprawił, że nie zostały dresami z blokowisk no future, są jedynymi kapłanami tego o czym piszesz. Pedałowie i zieloni raczej nie są nawet wyznawcami (może Twoje badania temu przeczą?) a co dopiero kapłanami. O tyle się nie zgadzam, że Kaka nie ma do zaoferowania nic. Pozory, które okazują się być pustką, gdy człek zda sobie sprawę, że najważniejszą religią, jakiej są kapłanami, jest właśnie konsumeryzm, wyznawany potajemnie, bądź w stylu śp. prałata Jankowskiego, czy Ojca Inkasenta. Przepraszam, ma coś do zaoferowania, zapomniałem: bezustanną Komisję Majątkową. Ja za to dziękuję i zaprawdę powiadam Ci: Kaka jest u progu "sztandar wyprowadzić", czego bym oczywiście nie chciał za mojego i wnuków życia, ale tak niestety jest. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Pomiedzy wygienieciem starych japiszonow a.. 30.07.10, 01:10 ..pojawieniem sie nowych trendow mamy lat dziesiec, ktorych nie zagospodarowujesz Pedalowie, zieloni, wegankowie starali sie zagospodarowac scene po dwanych, z lat 70 i 80-tych paniach i panach z ruchow pacyfistycznych i rozbrojeniowych, czyz nie? A Kaka ma do do zaoferowaniwa w Polsce pokoj spoleczny. Jeszcze lat lat kilkanascie, badz kilkadziesiat. To, ze wartoscia i jedynym sensem hierarchii (jakiejkolwiek) jest trwanie hierarchi wie tu chyba kazdy Mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Tete, a gdybyscie juz teraz, u poczatku.. 29.07.10, 23:40 jaceq napisał: > > zaczeli sie spolem, jak to w PO, uczyc piesni masowych > > A hymn Polski w Pisie już zanucić umiecie? I słowa hymnu znacie? To pokażcie że potraficie... Jasne że potrafią, patrz.pl/filmy/kawalek-naszego-hymnu-w-wykonaniu-jarka-kaczynskiego-szkoda-ze-nie-bylo-go-na-opolu Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Tete, a gdybyscie juz teraz, u poczatku.. 30.07.10, 00:04 wikul napisał: > Jasne że potrafią, To było kiedyś, ciekaw jestem jak jest teraz. Mieli parę lat, by się nauczyć. Jestem nieomal pewien, że dalej by śpiewali o "Wolsce". Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Tete, a gdybyscie juz teraz, u poczatku.. 29.07.10, 23:33 marouder.eu napisał: > ..prezydentury Bronka zaczeli sie spolem, jak to w PO, uczyc piesni masowych w > rodzaju..ja wiem..Avanti Popolo..np? Proponuję tą. www.youtube.com/watch?v=_FGfl9zaA-Y&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Stare i nieaktualne:) Niestety, co nie?:).nt 30.07.10, 00:11 Czy ja wiem, czy takie "nieaktualne"? Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Tete, a gdybyscie juz teraz, u poczatku.. 29.07.10, 23:42 hmmm ... a co powiesz na to ? www.youtube.com/watch?v=JFUabzkAjBQ&feature=related no moze jeszcze nie teraz - ale jednak blizsze mi niz Bandiera Rossa tete Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No, pewnie w to wierze jak w kuku na muniu:) 30.07.10, 00:01 Szczegolnie u siebie Ale to juz taka przypadlosc autoanalizy Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: specjalny watek o chomikach 29.07.10, 23:38 moze ten watek to nie byl najlepszy pomysl ale gdy trafilam na kolejny post na temat chomikow pomyslalam ze moze warto OK, to byl glupi pomysl ... jednak powtarzajace sie uwagi o uprawianiu seksu z chomikiem wraz z uzasadnienieniem iz jest to jedyne stworzenie ktore moze zniesc zapach czosnku, swiadcza ze ktos nadal ma problem ... tete Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: specjalny watek o chomikach 29.07.10, 23:49 t_ete napisała: > ... jednak powtarzajace sie uwagi o uprawianiu seksu z chomikiem... Obsesja. Kilka(naście?) nocy spędzonych na twardym krzesełku na Krakowskim Przedmieściu, to i nie dziwota, że mu się te nieszczęsne chomiki śnią, jak je piep... tfu! uprawia z nimi seks. A swoją drogą jak on sobie to wyobraża? Toć on musi mieć IQ tak ze 100 razy mniejsze od IQ Hasza.... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: specjalny watek o chomikach 29.07.10, 23:54 O IQ Jozina nie wspominajac... Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: specjalny watek o chomikach 30.07.10, 00:07 A właśnie, Jozin. Ciekawe, czy też grzeje krzesełko pod pomnikiem Poniatowskiego? Noce teraz się zrobiły chłodne. Jozina to pewnie by nawet Głupijasiu nie sfilmował, bo by coś palnął o kupie hipopotama i zburzył nastrój powagi rozśmieszając Solidarnych2010. Odpowiedz Link Zgłoś