perla 24.09.10, 12:42 deser.pl/deser/1,83454,8419884,Czlowiek_i_jelen__martwy___Zdjecia__o_ktorych_lepiej.html ++++++++++++++++++++++++++++++++ ten zastrzelony jeleń to coś mi przypomina wyborców PO właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polazrski Re: jeleń jest 24.09.10, 13:09 Nagle wierzysz tym gazetowym bubkom? Ze oni chca manifestowac swoja politpoprawnisc to zrozumiale, ale zeby taki szastajacy szmalem po europejskich kasynach i wyzywajacy na pojedynek forumowicza maczo jak ty wytykal prezydentowi, ze byl mysliwym i jako szczesliwy lowca zaprezentowal sie z upolowanym zwierzeciem, no tego juz za wiele!) Odpowiedz Link Zgłoś
luzerski Re: jeleń jest 24.09.10, 13:24 perla napisał: > ten zastrzelony jeleń to coś mi przypomina wyborców PO właśnie. A mnie wyborcy PiS-u kojarzą się z poniższym rysunkiem właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla nie widzę związku 24.09.10, 13:38 do rzeźni trafia się tylko raz. A PiS ma stałych wyborców. Osobiście nigdy na PiS nie głosowałem, ale gdyby trzeba było wykopać ze stołka tego nieroba Tuska, to gotowym dać im kreskę właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
luzerski Re: nie widzę związku 24.09.10, 15:08 perla napisał: > do rzeźni trafia się tylko raz. A PiS ma stałych wyborców. Ale coraz mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Związek jest taki: 24.09.10, 15:38 Ta świnka po lewej to taki klasyczny wyborca PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: nie widzę związku 24.09.10, 15:54 luzerski napisał: > Ale coraz mniej... być może. W ogóle to wygląda na to, że będzie tylko jedna partia słuszna. No, i ewentualnie jakieś satelity, jak to za PRL-u było właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś