06.10.10, 17:43
bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35235,8465192,Adas_terroryzuje_klase_w_Czyzewie.html

A jak dorośnie, to może założy partię Porządek i Spokój.

S.
Obserwuj wątek
    • polazrski Re: Adaś 06.10.10, 17:45
      Chyba przeczytal wywiad rzeke.wink
    • qwardian Re: Adaś 06.10.10, 18:57
      Bo KPP to już nam nie zaserwuje, zbyt zmądrzeliśmy, żeby adasiom,pozwolić w politykę się bawić...
      • hasz0 zbyt zmądrzeliśmy - My tak ale oni wykszt. z duż.m 06.10.10, 19:06
        Od piątku lekcje w klasie III B się nie odbywają.
        Do szkoły przychodzi tylko Adam.

Sytuacja trwa od dwóch lat i nikt nam nie pomaga
        Odnoszę wrażenie, że nasze dzieci przywykły do tej agresji i stało się to dla nich porządkiem dziennym - A to jest przecież nienormalne.
        W myśl obowiązującego prawa zrobiłam wszystko, naprawdę wszystko, co mogłam. W efekcie sprawa rok temu trafiła do wydziału rodzinnego w sądzie w Wysokiem Mazowieckiem

• snajper55 Re: Adaś 06.10.10, 20:01
        qwardian napisał:

> Bo KPP to już nam nie zaserwuje, zbyt zmądrzeliśmy, żeby adasiom,pozwoli
        > ć w politykę się bawić...

Teraz pozwalamy Aleksandrom ?

S.
    • jaceq Cholera 06.10.10, 22:43
      miałem nadzieję, że będzie o Michniku.
      • hasz0 dałem o Michniku parę dni temu ze zdjeciem i pozwe 06.10.10, 22:54

m sądowym.
        POwtórzyć?
        • jaceq Re: dałem o Michniku parę dni temu ze zdjeciem i 06.10.10, 23:02
          A co to ma za znaczenie? Czy ja to czytam?
    • ariadna-enta Re: Adaś 07.10.10, 18:44
      dzieciak jest nabopudliwy i ma do tego głupia matkę
      pewnie wpaja syneczkowi,że jest naj,naj, a reszta świata sie na niego uwzięła
      • snajper55 Re: Adaś 08.10.10, 14:52
        ariadna-enta napisała:

> dzieciak jest nabopudliwy i ma do tego głupia matkę
        > pewnie wpaja syneczkowi,że jest naj,naj, a reszta świata sie na niego uwzięła

A dziecko w to uwierzy i będzie potem węszyło wszędzie wokół spiski i układy. I pewnie będzie dumne, że nie wychowało się razem z plebsem na jakimś podwórku.

S.
        • ariadna-enta Re: Adaś 08.10.10, 15:52
          czyżbyś robił do kogoś aluzje?.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka