snajper55 06.10.10, 17:43 bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35235,8465192,Adas_terroryzuje_klase_w_Czyzewie.html A jak dorośnie, to może założy partię Porządek i Spokój. S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwardian Re: Adaś 06.10.10, 18:57 Bo KPP to już nam nie zaserwuje, zbyt zmądrzeliśmy, żeby adasiom,pozwolić w politykę się bawić... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 zbyt zmądrzeliśmy - My tak ale oni wykszt. z duż.m 06.10.10, 19:06 Od piątku lekcje w klasie III B się nie odbywają. Do szkoły przychodzi tylko Adam. Sytuacja trwa od dwóch lat i nikt nam nie pomaga Odnoszę wrażenie, że nasze dzieci przywykły do tej agresji i stało się to dla nich porządkiem dziennym - A to jest przecież nienormalne. W myśl obowiązującego prawa zrobiłam wszystko, naprawdę wszystko, co mogłam. W efekcie sprawa rok temu trafiła do wydziału rodzinnego w sądzie w Wysokiem Mazowieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Adaś 06.10.10, 20:01 qwardian napisał: > Bo KPP to już nam nie zaserwuje, zbyt zmądrzeliśmy, żeby adasiom,pozwoli > ć w politykę się bawić... Teraz pozwalamy Aleksandrom ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 dałem o Michniku parę dni temu ze zdjeciem i pozwe 06.10.10, 22:54 m sądowym. POwtórzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: dałem o Michniku parę dni temu ze zdjeciem i 06.10.10, 23:02 A co to ma za znaczenie? Czy ja to czytam? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Adaś 07.10.10, 18:44 dzieciak jest nabopudliwy i ma do tego głupia matkę pewnie wpaja syneczkowi,że jest naj,naj, a reszta świata sie na niego uwzięła Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Adaś 08.10.10, 14:52 ariadna-enta napisała: > dzieciak jest nabopudliwy i ma do tego głupia matkę > pewnie wpaja syneczkowi,że jest naj,naj, a reszta świata sie na niego uwzięła A dziecko w to uwierzy i będzie potem węszyło wszędzie wokół spiski i układy. I pewnie będzie dumne, że nie wychowało się razem z plebsem na jakimś podwórku. S. Odpowiedz Link Zgłoś