Dodaj do ulubionych

Cinema City

08.10.10, 21:56
10 X tego roku będzie obchodziła 10 lat swojego istnienia i zapowiada promocje - tego dnia bilety beda tylko po 10 zł. Na kazdy film.....

Z okazji swoich 10. urodzin Cinema City zaprasza do świętowania wszystkich kinomanów, ale także tych, dla których kino to rozrywka od święta. Już w najbliższą niedzielę, 10 października za jedyne 10* złotych będzie można zobaczyć film w komfortowych salach kin Cinema City. Aby okazja nie umknęła sprzed nosa, kupuj bilety na www.cinema-city.pl i wydrukuj bilet w domu.

cinema-city.pl/index.php?module=news&id=1256

Jak oni mogą tak zhańbić półrocznicę tragedii Smoleńskiej

A.
Obserwuj wątek
    • first.kanalia Re: Cinema City 08.10.10, 22:02
      andrzejg napisał:

> 10 X tego roku będzie obchodziła 10 lat swojego istnienia i zapowiada promocje
      > - tego dnia bilety beda tylko po 10 zł. Na kazdy film.....
      >
      >
      > Z okazji swoich 10. urodzin Cinema City zaprasza do świętowania wszystkich k
      > inomanów, ale także tych, dla których kino to rozrywka od święta. Już w najbliż
      > szą niedzielę, 10 października za jedyne 10* złotych będzie można zobaczyć film
      > w komfortowych salach kin Cinema City. Aby okazja nie umknęła sprzed nosa, kup
      > uj bilety na www.cinema-city.pl i wydrukuj bilet w domu.
      >
      >

>
      > cinema-city.pl/index.php?module=news&id=1256
      >
      > Jak oni mogą tak zhańbić półrocznicę tragedii Smoleńskiej
      >
      > A.

Ja rozumiem, ze Tobie to lata kolo dupy, wez jednak pod uwage, ze nie wszystkim.
      Ja mieszkam blisko Zaventem, czyli kolo lotniska, ale co i raz jak przelatuje samolot , to mnie podrzuca.
      Sprawa druga, w niedziele wlasnie rusza pielgrzymka rodzin do Smolenska z pania prezydentowa Komoruska na czele, bedzie rowniez pani Miediediew Swietlana, ruskie sie wysilili i w trzy dni przykryli wrak brezentem)))
      lodczep sie
      • first.kanalia Re: Cinema City 08.10.10, 22:10
        forum.gazeta.pl/forum/w,13,114549007,117335308,Re_Dama_sie_rozkrecila.html?wv.x=1
        poczytaj sobie Andrzej post pierwszy z tego watku i trzy ostatnie, zobaczysz jak to niektorzy sa przeciw a pozniej sa za.
        • first.kanalia ReDo przemyslenia dla Andrzeja 08.10.10, 22:14
          forum.gazeta.pl/forum/w,13,114549007,117335308,Re_Dama_sie_rozkrecila.html?wv.x=1
          • hasz0 Do przemyslenia dla AndrzejaG?____on przymyślał 08.10.10, 22:37
            i wiecej nie bedzie przemyśliwał_____moja biedna Gini_"walczaca o.......CO?
            to że wycięto wszystkie MOJE posty z tego polecanego przez Ciebie watku?

Biedna nie zauważająca BELKI ale insynuuająca źdźbło w moim?

##############POWIEM CI _______"dobrymi chęciami..." -pomagasz IM ILE WLEZIE.
            nie tylko AKCEPTUJĄC icj metodę -cenzurę, zamiatanie pod dywan wycinanie moich postów z watków z bardzo głupich swoich powodów osobistych, egoistki , i to takich postów, na ktore nie znajdują INNEJ OPOWIEDZI niz BEZSILNE wyzwiska pod moi adresem

ale również utiwredzajac ich w przekonaniu, że moga NIE ODPOWIADAĆ MERYTORYCZNIE
            bo naiwna Gini doprowadzi SAMA do wycięcia PRAWDZIWYCH ARGUMENTÓW np. w tym watku
            jaki polecasz do "przemyślenia swemu koledze AG (czyżby politycznemu?)
            ..moich spostrzezeń z fotografiami (uścisków z Tuskiem) i dowodami z jej wypowiedzi, iż działa z pobudek politycznych a nie nawyków "damy".

POSTARAŁAS SIE SWYM BAZAREM ABY TO WYCIETO w Piqczu!

Przemyśl to wpierw sama. Potem narzucaj innym. Którzy ytraktują Cię...zapytaj ich jak Cie traktują i patrz na
            .......
            Pojawiająca się sprzeczność zwykle podważa wartość wypowiadanych słów.

Zasada 2
            Większość zachowań niewerbalnych każdy interpretuje nieświadomie. Wynika to między innymi z faktu, że człowiek ma ograniczone możliwości świadomego spostrzegania. To czego nie uda się spostrzec świadomie będzie zarejestrowane poniżej progu świadomości, ale wzbudzi określoną reakcję emocjonalną.
            • hasz0 co to slub z Tobą brałem wojenki mi jęz.urzadzasz? 08.10.10, 22:38

Haszu
              first.kanalia 08.10.10, 22:29 Odpowiedz Ty sie qrwa naucz czytac , i ze zrozumieniem na dodatek.
              W niedziele ma tu byc spokoj, a jutro rob sobie co chcesz samoghraju.
              • hasz0 chcę Ci powiedzieć,że _kryteria_rozumiesz?kryteria 08.10.10, 22:46
                musisz sobie wziąć na rozum.

Np. blog.........to nie Aquanet.
                Piszac-bym blog nie wykazał się swym temperamentem, nie czuc by było aut-Tetentyzmu mej osoby. JAKBY ŻYWEJ W REALU a nie takiej SZYWNO-SZTUCZNEJ I ODREALNIONEJ;
                piqczej-hymenalno kryształow czystej choć często CZUCHNowcącej!

Porównaj do tego z brznienia z "Parszywej 10-ki" co miernoata lizusowska wygaduje i jak wyglada!!!!!!!!!!
                • hasz0 i....___jak możesz TAK beznadziejnie bredzić? 08.10.10, 22:46
                  forum.gazeta.pl/forum/w,13,117332573,117362518,Re_Zobacz_sobie_jak_sie_walczy.html?wv.x=2
                  • hasz0 i....___tak beznadziejnie bredzisz? mają tu pisać 08.10.10, 22:50
                    a Ty masz z nimi se ćwierkać.....przy okazji namawiajac do banowania
                    rabajły, ktory im wciska w gardła ich wredoty?

Co Ty wiesz o mnie i moich czynach w realu?

Tyle co napiszę? albo co piq napisał?.........proszę Cię ..nie bredź. I nie klnij do mężczyzn jak "brukselska...." ?????
                    • hasz0 pisz AD REM a nie jak oni ad personam iq=...pardon 08.10.10, 22:52

• hasz0 idź popuszczaj se baloniki/n gdzie zechcesz 08.10.10, 22:53

• hasz0 zapytam AD REM gdzie me posty w watku >AG? 08.10.10, 22:54
                          co? ...........co narobiłaś najlepszego?
                • first.kanalia Re: chcę Ci powiedzieć,że _kryteria_rozumiesz?kry 08.10.10, 22:55
                  hasz0 napisał:

> musisz sobie wziąć na rozum.
                  >
                  > Np. blog.........to nie Aquanet.
                  > Piszac-bym blog nie wykazał się swym temperamentem, nie czuc by było aut-Tetent
                  > yzmu mej osoby. JAKBY ŻYWEJ W REALU a nie takiej SZYWNO-SZTUCZNEJ I ODREALNIONE
                  > J;
                  > piqczej-hymenalno kryształow czystej choć często CZUCHNowcącej!
                  >
                  >
                  > Porównaj do tego z brznienia z "Parszywej 10-ki" co miernoata lizusowska wygad
                  > uje i jak wyglada!!!!!!!!!!

Alez naturalnie, ze czuc, pisze tam ktos, kto pisal tu na tym forum , pisze pod innym nickiem, ale ja poczytalam teksty i wiem dokladnie,kto to jest.
                  Tyle, ze na blogu nie moglbys pisac o piczych gnojowkach itd...
                  Ale wez poczytaj troche , dobrze Ci to zrobi, zobaczysz, ze jest duzo ludzi myslacych podobnie do Ciebie , w grupie mozna cos wiecej zdzialac.
                  • hasz0 dziewczynko czytam wiecej niż s24nawet 1 na rok hr 08.10.10, 23:05

nic nie zdziałali. Zostali wyszydzeni. Piczą gnojóką jak LechK "Gnojarek"
                    przez Twego idola fanko...jak najmądrzejsi np. Macierewicz czy Kurski.
                    Jak Wyszkowski, ..a z autentyczych kryształowych postaci.......
                    lekcważeni i poniżani jak Sw. P. Stasiak i jak niepolityków z ktorych najwybitniejszym Polakiem był NIEPRZEPPROSZONY (z wyjątkiem mowy pogrzebowej Zdrojewskiego za co mu chwala!) Sw. P. Kurtykę...psy wieszano na Sw.P. Gęsickej a nawet Natalii- Swiat.a Ty z szubrawacami jak z dzentelmenami a ze mną jak burą suką od ciecia co go zbeształ
                    Św. P. prezydent LK...ej Gini Gini Gini Gini Joe!!!!!!!!!
                    • hasz0 jeśli już sie nawzajem uczymy to tak się pisze 08.10.10, 23:10
                      forum.gazeta.pl/forum/w,13,117361008,117366530,nie_dotarl_ale_sie_spienily_burzyny_z_DNA_gamoniu_.html?wv.x=2
                      • hasz0 i ad vovem pytanie moja Gini o samoświadomość 08.10.10, 23:12
                        Twą:

Mianowicie piszesz mi.........ale czy stosujesz wobec mnie?

Ostatnio...?
                    • first.kanalia Re: dziewczynko czytam wiecej niż s24nawet 1 na r 08.10.10, 23:15
                      hasz0 napisał:

>
                      > nic nie zdziałali. Zostali wyszydzeni. Piczą gnojóką jak LechK "Gnojarek"
                      > przez Twego idola fanko...jak najmądrzejsi np. Macierewicz czy Kurski.
                      > Jak Wyszkowski, ..a z autentyczych kryształowych postaci.......
                      > lekcważeni i poniżani jak Sw. P. Stasiak i jak niepolityków z ktorych najwybit
                      > niejszym Polakiem był NIEPRZEPPROSZONY (z wyjątkiem mowy pogrzebowej Zdrojewski
                      > ego za co mu chwala!) Sw. P. Kurtykę...psy wieszano na Sw.P. Gęsickej a nawet N
                      > atalii- Swiat.a Ty z szubrawacami jak z dzentelmenami a ze mną jak burą suką od
                      > ciecia co go zbeształ
                      > Św. P. prezydent LK...ej Gini Gini Gini Gini Joe!!!!!!!!!

Ciesz sie, ze Cie besztam, jak przestane, to wtedy mozesz sie martwic.
                      Ja tam nigdy nie zalamuje rak .Padam a zaraz potem sie podnosze , otrzepuje i ide dalej .
                      Zrob wiec cos dla sp L.Kaczynskiego ; uwioerz, ze chociaz On zginal, jest jeszcze duzo ludzi, ktorzy kontynuuja, przylacz sie po prostu, masz tam linki poczytaj zobacz jest nas troche , a bedzie jeszcze wiecej.
                      • hasz0 Cieszę się. Ale piqczy też./n 08.10.10, 23:19

• rycho7 walonska gilotyna 09.10.10, 10:05
                        first.kanalia napisała:

> Ja tam nigdy nie zalamuje rak .Padam a zaraz potem sie podnosze , otrzepuje i i
                        > de dalej .

Potwierdzam, gini od zawsze nie miala glowy. Jako zombi arabskiego materaca nie musi.
            • first.kanalia Re: Do przemyslenia dla AndrzejaG?____on przymyśl 08.10.10, 22:44
              hasz0 napisał:

> i wiecej nie bedzie przemyśliwał_____[b]moja biedna Gini_"walczaca o.......CO?[
              > /b]
              > to że wycięto wszystkie MOJE posty z tego polecanego przez Ciebie watku?

Widzisz jaki egoista jestes?Myslisz tylko o sobie i o swoich zasranych postach .
              A ja Ci pokazalam, jak ludzie sie organizuja , jak chca uczcic rocznice.
              Myslalm, ze wpadnie Ci do tego pustego lba, zrobic cos takiego we Wroclawiu.
              Nawet samemu isc gdzies jakie dwa baloniki puscic, jak ja sobie puszcze tu w Brukseli.
              Ale Ty masz we lbie tylko swoje posty.
              Nie wyj wiec tu, ze ty jestes takim wielkim patriota, bo jezyli kogos kochasz to tylko samego siebie, taka smutna prawda jest.

> Biedna nie zauważająca BELKI ale insynuuająca źdźbło w moim?
              >
              > ##############POWIEM CI _______"dobrymi chęciami..." -pomagasz IM ILE WLEZIE.
              > nie tylko AKCEPTUJĄC icj metodę -cenzurę, zamiatanie pod dywan wycina
              > nie moich postów z watków z bardzo głupich swoich powodów osobistych, egoistki
              > , i to takich postów, na ktore nie znajdują INNEJ OPOWIEDZI niz BEZSILNE wyzwis
              > ka pod moi adresem

>
              > ale również utiwredzajac ich w przekonaniu, że moga NIE ODPOWIADAĆ MERYTORYCZNI
              > E
              > bo naiwna Gini doprowadzi SAMA do wycięcia PRAWDZIWYCH ARGUMENTÓW np. w tym wat
              > ku
              > jaki polecasz do "przemyślenia swemu koledze AG (czyżby politycznemu?)
              > ..moich spostrzezeń z fotografiami (uścisków z Tuskiem) i dowodami z jej wypowi
              > edzi, iż działa z pobudek politycznych a nie nawyków "damy".
              >
              > POSTARAŁAS SIE SWYM BAZAREM ABY TO WYCIETO w Piqczu!
              >
              > Przemyśl to wpierw sama. Potem narzucaj innym. Którzy ytraktują Cię...zapytaj i
              > ch jak Cie traktują i patrz na
              > .......
              > Pojawiająca się sprzeczność zwykle podważa wartość wypowiadanych słów.
              > ]
              >
              > Zasada 2
              > Większość zachowań niewerbalnych każdy interpretuje nieświadomie. Wynika to mię
              > dzy innymi z faktu, że człowiek ma ograniczone możliwości świadomego spostrzega
              > nia. To czego nie uda się spostrzec świadomie będzie zarejestrowane poniżej
              > progu świadomości, ale wzbudzi określoną reakcję emocjonalną.
              • rycho7 Hasz to Polska 09.10.10, 10:01
                first.kanalia napisała:

> Nie wyj wiec tu, ze ty jestes takim wielkim patriota, bo jezyli kogos kochasz t
                > o tylko samego siebie, taka smutna prawda jest.

Jak myslisz inaczej to jest to zamach stanu na panstwo Kaczynscy.

Z moherem jest wlasnie taki problem. Une nie widzum calosciowo "swej" "idei". Emocjonalnie sa za bedac przeciw.
                • hasz0 Hasz to Polska? gdzież tam 500m^2 to jaki% kraju? 09.10.10, 10:15
                  Czyż pacanki

b. min. Spraw Zagranicznych
                  Fotyga nie miała racji?
                  Ministerstwa Spraw Zagranicznych: dyrektora departamentu wschodniego Jarosława Bratkiewicza i dyrektora departamentu konsularnego Jarosława Czubińskiego. „[b]W związku z likwidacją jednostki wojskowej obsługującej lotnisko w Smoleńsku nie ma technicznej możliwości wylądowania samolotu specjalnego z grupą przygotowawczą wizyty Premiera RP (brak sprzętu zabezpieczenia lotów w tym cystern paliwowych, mobilnych agregatów prądotwórczych, sprzętu utrzymania pasa startowego)" – czytamy.

(ib)

TAGI: rosja, smoleńsk, ambasada, lotnisko, katastrofa
                  zobacz ranking +38 (58 głosów)

Pielgrzymka lada dzień - przygotowania idą pełną parą

MSZ otworzy w Smoleńsku przedstawicielstwo ambasady?

Edmund Klich leci do Moskwy - "nie wiem, w jakim celu"

Po pół roku Rosjanie zabezpieczyli wrak Tupolewa

Relacja rosyjskiego strażaka: głuchy trzask i części ciał
        • andrzejg Re: Cinema City 09.10.10, 10:22
          first.kanalia napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/w,13,114549007,117335308,Re_Dama_sie_rozkrecila.html?wv.x=1
          > poczytaj sobie Andrzej post pierwszy z tego watku i trzy ostatnie, zobaczysz ja
          > k to niektorzy sa przeciw a pozniej sa za.
          >

Chciałem jedynie zauważyć,że należy spowodować, aby nie było takich incydentów jak z Cinema City, które jubileusz organizuje akurat 10.10.10 (po trzykroć 10). Jesteś za zamknięciem kin, teatrów i innych ...no może nie w półrocznicę, czy każdą miesięcznicę jak proponuje Snajper, ale każdego 10 IV?

A.
          • gini Re: Cinema City 09.10.10, 10:39
            andrzejg napisał:

> first.kanalia napisała:
            >
            > > forum.gazeta.pl/forum/w,13,114549007,117335308,Re_Dama_sie_rozkrecila.html?wv.x=1
            > > poczytaj sobie Andrzej post pierwszy z tego watku i trzy ostatnie, zobacz
            > ysz ja
            > > k to niektorzy sa przeciw a pozniej sa za.
            > >
            >
            > Chciałem jedynie zauważyć,że należy spowodować, aby nie było takich incydentów
            > jak z Cinema City, które jubileusz organizuje akurat 10.10.10 (po trzykroć 10).
            > Jesteś za zamknięciem kin, teatrów i innych ...no może nie w półrocznicę, czy
            > każdą miesięcznicę jak proponuje Snajper, ale każdego 10 IV?
            >
            > A.

Nigdzie nie napisalam, ze jestem za zamykaniem, czegokolwiek, to Ty jedynie kpisz sobie i to mi sie nie podoba.
            Ja Ci nie nakazuje zaloby kazdego dziesiatego, ale jezeli ja nie bede fetowac tego dnia to jest moja sprawa i tylko mùoja, wiec czemu mi nie wolno, dlaczego sobie urzadzasz kpinki?
            Wiesz Andrzej ja wielokrotnie czytalam te stenogramy, Ci mlodzi ludzie, nbyli rozluznieni, zartowali, a za chwile, bylo bum, i juz Ich nie bylo.
            Nie chodzi mi o to, ze zginal Lech Kaczynski, ale wez pod uwage, ze zginelo jeszcze 95 osob.
            Ty sobie rob co chcesz, ale zostaw mnie mozliwosc tego co ja chce robic.
            • andrzejg Re: Cinema City 09.10.10, 10:59
              > Ty sobie rob co chcesz, ale zostaw mnie mozliwosc tego co ja chce robic.[/b]

tylko się z Tobą zgodzić.
              Czy inni z tym się zgodza?
              Tu jest problem

A.
              • gini Re: Cinema City 09.10.10, 11:08
                andrzejg napisał:

> > Ty sobie rob co chcesz, ale zostaw mnie mozliwosc tego co ja chce robic.[
                > /b]
                >
                > tylko się z Tobą zgodzić.
                > Czy inni z tym się zgodza?
                > Tu jest problem
                >
                > A.

Mysle, ze tak, czy ktos protestuje we Wroclawiu, przeciw akcji tego kina?Czy ktos nakazuje zalobe?
                Jak pisalam Haszowi w salonie jest akcja by upamietnic rocznice, w Warszawie pod palacem, ale pojda Ci ktorzy chca i maja do tego prawo, tak mysle .
                Ja sobie upamietnie w domu, i na forum sobie zaloze watek ,ale jedno o co prosze, by do tego watka nie narobic merde, wszystko na ten temat.
                A po katastrofie w Brukseli od razu mogles zobaczyc gdzie mieszkaja Polacy , bo ludzie wywieszali w oknach na balkonach polskie flagi.
                Teraz przeczytalam artykul, niektore ofiary po wypadku mogly zyc jeszcze 10 do 15 minut, wiesz, co mogly czuc?Jak rozpaczliwie czekaly na pomoc?

www.wpolityce.pl/view/2565/Czy_ktos_przezyl_w_Smolensku__Macierewicz___Sa_okolicznosci__ktore_moga_swiadczyc_o_takim_przebiegu_wydarzen_.html
                • andrzejg Re: Cinema City 09.10.10, 11:15
                  Wystarczy jak sobie wyobrazisz siłę uderzenia dodatkowo przy dachowaniu , aby nie mieć wątpliwości,że wszyscy zginęli od razu. Macierewicz i spółka mieszają w celach politycznych, bo chcą cos ugrac. Najmniej im chodzi o wyjasnienie przyczyn katastrofy. Rozumiem mechanizm tych działań. Wystarczy sączyć wątpliwosci i powtarzać plotki,że ponoć, że mogło być, ża niewykluczone...a za tym pójdą następne pytania,skoro zyli , to gdzie była pomoc. Była zaraz, wciągu kilku minut? To co? Dobijali? Scenariusz jest jasny i prosty do wprowadzenia.

A.
                  • pikrat Re: Cinema City 09.10.10, 11:20
                    Słyszałem, ze bez głowy nie da sie zyc. Brrrr............
                    • hasz0 piq-u hieno nie wyj mi tu na Polskim Cmentarzu 09.10.10, 11:22

• first.kanalia Re: piq-u hieno nie wyj mi tu na Polskim Cmentarz 09.10.10, 11:59
                        hasz0 napisał:

> qrwa go mac, tu nie ma Piq a w tym watku , przestan robic z siebie idiote.
                        Nie wystarczy pisac , trzeba pisac z sensem, a jak sie nie umie to sie idzie do toalety i pisze palcem po scianie.
                        • hasz0 Re: piq-u hieno nie wyj mi tu na Polskim Cmentarz 09.10.10, 12:09
                          ........nie kompromituj sie bardziej..Gini.
                          Czlowiek, ktory pisze bez żenady przedrostek "GNO-"
                          który dopuszcza sie manipulacji w liście do kuzyna...który tu wypisał
                          10 000 albo wiecej herezji, oszczerstw wymyślanych w chorej psychice...
                          który przekracza granice zboczen i profanacji zarówno w sferze swietosci sacrum i profanum.....

Nie wnikasz w sedno ..?Twoja sprawa.....bądź adwokatką zboka i nikczmnika. Bądź sobie.
                          Ale ni rozkazuj. I nie snuj z palca oszczerstw o moim egoizmie itp.
                          Zacznij wyciągać wnioski......proszę Cię. I nie pomagaj rynsztokowi bazarowi i szambie.
                          • hasz0 Re: piq-u hieno nie wyj mi tu na Polskim Cmentarz 09.10.10, 12:11
                            robisz z siebie idiotkę po raz bodaj 3-ci......sprawdź wcześniejsze swoje wpadki.
                            • first.kanalia Re: piq-u hieno nie wyj mi tu na Polskim Cmentarz 09.10.10, 12:24
                              hasz0 napisał:

> robisz z siebie idiotkę po raz bodaj 3-ci......sprawdź wcześniejsze swoje wpadk
                              > i.

Sluchaj bezmozgowcu, juz gorszego idioty od ciebie na tym forum nie ma.Ba na calym portalu.Jestes zwyklym gnojerm, ktory rozwala dyskusje.
                              Zaloz sobie jeden watek i pisz w nim o Piq u , o sobie, o czym chcesz, ale skoncz ze spamem , skoncz z wcinaniem sie w dyskusje .
                              Jak nie to przyrzekam, ze bede dotad pisac do Siwej, az cie zabanuja, a jak nie to beda wycinac wszystko co napiszesz.Tu wkleiles 19 postow nie zwiazanych z tematem.
                              A teraz paszol won.
                              • hasz0 Re: piq-u hieno nie wyj mi tu na Polskim Cmentarz 09.10.10, 12:51
                                Policz posty wyzwiskowców - skierowane przeciwko Polakom. Ok?
                                Od kiedy to ja rozwalam...- a nie wyzwiskowi rozwalają merytoryczne wątki - które RÓWNIEŻ JA
                                egositko i zazdrosnico - przyjacielko piq-a - tu zakladam.

Nadajesz sie na cenzora i AD PERSONIARZA - których tu z def. przeganiam!!!!!!!!

do tego chama nie napsizesz tak ostro? a ani go nawet nie zakapujesz do Siwej?
                                Tylko mnei - przeganiającego wraz z informacją o nim? dla niezorientowanych?
                                Policz ile prowokacyjnych postów napialaś POMAGAJĄ piqczemu rozwalić watek?

BYŁBY 1 post
                                __________"piq-krata"
                                1 post przeganiajacy i objaśniajacy reszcie KTO ZACZ - tenże "piq-krat"...bo a nuż ktoś nie analizowała jego pastów TAK JAK OPLUWANY!!!!!___IQ=?_______

Autor: pikrat 09.10.10, 11:20 Dodaj do ulubionych Skasujcie
                                OdpowiedzSłyszałem, ze bez głowy nie da sie zyc. Brrrr............
                                • hasz0 Re: piq-u hieno nie wyj mi tu na Polskim Cmentarz 09.10.10, 12:54
                                  Bezmózgowcy to Ci którzy wybielają tajniaków cyników maleszkowatych
                                  zdolnych do prowokacji i niszczenia zasad. Rozumiesz? naiwna Ty?!
                                  • hasz0 ________a teraz przyznaj sie.....tak było? Gini? 09.10.10, 13:55
                                    Przyznaj sie-------wtedy oszukiwalaś pod
                                    PROSTACKI
                                    scenariusz "maleszkowaty" przygotowany przez Hymenosa/piq-a?
                                    ________WSZYSTKO WIEDZIAŁAŚ..wyjasniłem każdy sczególik.
                                    Zgodziłaś się! Pisaliśmy normalnie chyba z dwie h........
                                    i nagle....gdy piq/hymneos dal Ci znać- że jest prowokacyjka gotowa po kilkunastu miłych postach - w których PROSIŁEM; -w"perw zwróc sie do mnie zapytaj..wyjaśnię........."
                                    Ty nagle jak nasignialprowoka: URRRAAAAAAAAAAA! do ataku wrebalno-GNO-...bazarowego!

______________POWTARZASZ TO CO KWARTAŁ!________iq=?___________

#################z Brukseli dyrektywy idą..ale ja mam je gdzieś....kochana.
                                    Widzialaś co Lewandowski nam szykuje?
                                    .........Ty jak nieprzytomna!!!!!!!!!!!!!!!!!_______________

• hasz0 do AG______ruszże głową...z innymi wersjami 09.10.10, 14:01
                                      a nie tymi z rosyjkich gazet.......podać Ci je?
                                      Są identyczne. Macie rozkaz je PO-wielać?

andrzejg 09.10.10, 11:15 Odpowiedz Wystarczy jak sobie wyobrazisz siłę uderzenia dodatkowo przy dachowaniu , aby nie mieć wątpliwości,że wszyscy zginęli od razu. Macierewicz i spółka mieszają w celach politycznych, bo chcą cos ugrac. Najmniej im chodzi o wyjasnienie przyczyn katastrofy. Rozumiem mechanizm tych działań. Wystarczy sączyć wątpliwosci i powtarzać plotki,że ponoć, że mogło być, ża niewykluczone...a za tym pójdą następne pytania,skoro zyli , to gdzie była pomoc. Była zaraz, wciągu kilku minut? To co? Dobijali? Scenariusz jest jasny i prosty do wprowadzenia.

A.
                                      • hasz0 to pasuje do PO/SLD a nie PiS-u 09.10.10, 14:04

to zdanie: (kolor to mój dopisek - porównaj z Twoim)

"Najmniej im chodzi o wyjasnienie przyczyn katastrofy. Rozumiem mechanizm tych działań. Wystarczy sączyć wątpliwosci i powtarzać plotki,( że na PEWNO i nie warto badać nic innego...)
                                        "że ponoć, że mogło być, ża niewykluczone"
                    • first.kanalia Re: Cinema City 09.10.10, 11:57
                      pikrat napisał:

> Słyszałem, ze bez głowy nie da sie zyc. Brrrr............

Zgoda, tyle, ze nie wszyscy byli pozbawieni glow, no i trzeba poczytac co mowil rosyjskiej gazecia pan Klich, bo u nas tego nie mowil.
                      trzeba pamietac, ze pierwsze informacje mowily o trzech osobach, ktore przezyly sa w szpitalu itd...
                      Wierz, mi ja nie pisze z powietrza, ja mam cale archiwum dotyczace katastrofy smolenskiej.
                      Jest tego jakies 150 artykulow, filmow zdjec...
                      Z pamieci moge Ci podac godzine zgonu pana Melaka, 10.52, a katastrofa wydarzyla sie o 10.41, z tym, ze to tez nic pewnego, w ogole nic nie ma pewnego w tym sledztwie, wiecej dezinformacji jak rzetelnej informacji.
                      • pikrat Re: Cinema City 09.10.10, 14:11
                        Z poczatku czytałem duzo o tej katastrofie ale teraz jest taki szum informacyjny, ze juz nie chce mi sie sledzic wszystkiego bo jak widac kazda opcja wybiera to co jej najbardziej pasuje do modelu uprawianej polityki. Nie wierze aby to sie skonczylo po oficjalnym zamknieciu sledztwa bo nikt nie da wiary ustaleniom o czym juz dzis wiadomo z zachowan politykow.
                        • hasz0 szum-nie "teraz" LECZ "z naczała" piqkratko 09.10.10, 17:25
                          I jeszcze 1-no!

-NIE ..."kazda opcja wybiera to co jej najbardziej pasuje do modelu uprawianej polityki"

ale jedna strona-TA KTÓRA MA NARZĘDZIA - nie chce uporcywie niczego wyjaśnić
                          a druga - ta POZBAWIONA NARZĘDZI - chce wyjaśnić za wszelką cenę i wbrew
                          poniżeniom, wyzwiskom, szkalowaniu i oporowi jaki ta 1-sza czyni bez najmniejszej zenady i wstydu.

TAK piq-u jeszcze i tu kolejny raz dowiodłeś kim naprawdę jesteś.

• hasz0 piqkratko!a kiedy "las " w Krakowie? 09.10.10, 17:31
                            MOTTO
                            "kazda opcja wybiera to co jej najbardziej pasuje do modelu uprawianej polityki"
                            ALE NIE W TEJ SPRAWIE
                            - TRAGEDII NARODU i NAJWIEKSZEGO PONIZENIA POLSKI NA ŚWIECIE
                            tj. powtórkipodobnej katastrofy wg tego samego scenariusza. Blamaż państwa!!!!!!

cytat:
                            "WROCŁAW DOŁĄCZYŁ – Plac Solny godz. 16.00 (jest tam tablica poświęcona Aleksandrze Natalii-Świat)

Dla tych, którzy jeszcze nic nie wiedzą:

W niedzielę 10.10.10 o godz.16.00 spotkajmy się pod Pałacem Prezydenckim, aby wspólnie zbudować nasz pomnik .

Pomnik prosty, piękny i symboliczny w swej wymowie – Las Smoleński.

Niech każdy przyniesie ze sobą małe drzewko (iglak) w doniczce.

Z tych drzewek ułożymy krzyż.

Można też przynieść białe i czerwone baloniki wypełnione helem, które wspólnie wypuścimy w odpowiednim momencie w powietrze.

BĄDŹMY RAZEM

Las wpisów u C.v.I.

cvi.salon24.pl/236830,10-10-10-x-10-10-10-x-10-10-10-dzieki-wam

Las wpisów u Yuhmy:

yuhma.salon24.pl/236701,10-10-10-czyli-sami-zbudujemy-pomnik

Las wpisów u Koteusza:

koteusz.salon24.pl/236988,10-10-10-spis-notek
                            "

• gini Re: piqkratko!a kiedy "las " w Krakowie? 09.10.10, 17:52
                              Brawo dla Wroclawia w takim razie.Ja mam nadzieje, ze jutro o 16 nie bedzie Cie na forum, a bedziesz na Placu Solnym.
                          • pikrat Re: szum-nie "teraz" LECZ "z naczała" piqkratko 09.10.10, 17:37
                            Jestem pikrat a nie piku. Pomyłka?
                            • hasz0 mniejsza z tym przymuję tę dziwną opcje tajniaczą 09.10.10, 17:44
                              jesteś tu rozumiem NOWY_

....Dobra. Ale na arg + AD REM!
                            • gini Re: szum-nie "teraz" LECZ "z naczała" piqkratko 09.10.10, 17:48
                              pikrat napisał:

> Jestem pikrat a nie piku. Pomyłka?

Nie przejmuj sie, dla niego kazdy jest Piq em, ja nie, ja jestem tylko agentka Piq a ,Piq wydaje mi rozkazy, droga pocztowa.
                  • first.kanalia Re: Cinema City 09.10.10, 11:50
                    andrzejg napisał:

> Wystarczy jak sobie wyobrazisz siłę uderzenia dodatkowo przy dachowaniu , aby n
                    > ie mieć wątpliwości,że wszyscy zginęli od razu. Macierewicz i spółka mieszają w
                    > celach politycznych, bo chcą cos ugrac. Najmniej im chodzi o wyjasnienie przyc
                    > zyn katastrofy. Rozumiem mechanizm tych działań. Wystarczy sączyć wątpliwosci i
                    > powtarzać plotki,że ponoć, że mogło być, ża niewykluczone...a za tym pójdą nas
                    > tępne pytania,skoro zyli , to gdzie była pomoc. Była zaraz, wciągu kilku minut?
                    > To co? Dobijali? Scenariusz jest jasny i prosty do wprowadzenia.
                    >
                    > A.

Zaraz zaraz ja Ci dalam link, ktorego naturalnie nie przeczytales, to nie Maciarewicz mowil ,tylko Edmund Klich nasz przedstawiciel przy MAK.
                    Przeczytajj jeszcze raz dokladnie .
                    Link jest z "Polityki" , a polityka cytuje artykul rosyjskiej gazety, jest tam w ogole duzo ciekawych rzeczy, szkoda, ze dopiero dzis, ale ja mysle, ze to nastepna wrzutka dezinformacyjna...

Z zaświadczeń o śmierci, niektórych członków polskiej delegacji, wynika opóźnienie zgonów o 10-15 min. Głowa polskiej komisji od wypadku lotniczego Tu-154 Edmund Klich wyjaśnił: „niektórzy pasażerowie prawdopodobnie skonali jakiś czas po katastrofie, jednak w czasie upadku ulegli obrażeniom, nie dającym szans na przeżycie”. Powinno być wszystko jasne. Na forach, do teraz przedstawia się szeroką interpretację wideozapisu. Polacy gadają o dwóch ludziach, którzy pojawili się po zderzeniu z ziemią polskiego samolotu, w leśnej mgle.
                • hasz0 Cinema City macabra-Matrix w realu?zszyderchienami 09.10.10, 11:16
                  _______________Boże!--------............czy to groteska MACABRA? upadek Polski
                  na najwieksze dno?

Cytat z linku Gini.
                  _Dzieki serdeczne za niego.

relację kapitana Aleksandra Muramszczikowa, oficera straży pożarnej ze Smoleńska, którą cytowaliśmy wPolityce.pl w materiale "Tylko głuchy trzask...".

Dzięki niezwykłej uprzejmości jednego z naszych sympatyków udało nam się pozyskać pełne tłumaczenie tekstu. A w nim zaskakujące stwierdzenia. Pokazujące po pierwsze nastawienie do Polaków, którzy - jak można wyczytać między wierszami - mnożą dziwne prośby i wątpliwości. Ale i stwierdzenie Edmunda Klicha, szefa Państwowej Komisji Badania Wypadków Lotniczych, akredytowanego przy rosyjskiej (formalnie międzynarodowej) komisji MAK, całkowicie odmienne od dotychczasowych twierdzeń wszystkich śledczych, że nikt nie przeżył katastrofy ani o minutę.

Z zaświadczeń o śmierci, niektórych członków polskiej delegacji, wynika opóźnienie zgonów o 10-15 min. Głowa polskiej komisji od wypadku lotniczego Tu-154 Edmund Klich wyjaśnił: „niektórzy pasażerowie prawdopodobnie skonali jakiś czas po katastrofie, jednak w czasie upadku ulegli obrażeniom, nie dającym szans na przeżycie”. Powinno być wszystko jasne. Na forach, do teraz przedstawia się szeroką interpretację wideozapisu. Polacy gadają o dwóch ludziach, którzy pojawili się po zderzeniu z ziemią polskiego samolotu, w leśnej mgle.

Podkreślmy - to nie amatorski blog, nie polski tytuł, ale rosyjski dziennikarz poważnej gazety cytuje to zdanie, wypowiedź polskiego eksperta - najważniejszą osobę w polskim dochodzeniu. Zdanie poruszające, ale zupełnie nieznane w Polsce. Gdzie ono padło?

Wyjaśnienie pada w pierwszym zdaniu rosyjskiego reportażu:

Redakcja „Młodego komsomolca” spotkała się w Smoleńsku z polskimi ekspertami rosyjskimi świadkami, katastrofy prezydenckiego samolotu Tu-154.

Co jeszcze bardziej prawdziwość słów Edmunda Klicha uwiarygadnia.

Sprawę skomentował w programie "Polityka przy kawie" Antoni Macierewicz:

„Gdy tego słucham, to przywołuję sobie relację pana ministra Sasina, który gdy przybył pół godziny po katastrofie [na miejsce tragedii] to zobaczył rząd karetek i personel medyczny stojący przy tych karetkach i żadnej akcji lekarskiej i żadnej akcji ratowniczej. Ta relacja pana Edmunda Klicha jest wstrząsająca z dwóch powodów. Po pierwsze dla tego samego faktu, że potwierdza ona domniemania, które dotychczas były tłumione jako świadectwo spiskowej teorii historii, że rzeczywiście ktoś mógł przeżyć. Ona potwierdza też to, co pamiętamy i pani i ja, którzy wówczas byliśmy na miejscu w Katyniu, i słyszeliśmy, że trzy karetki wyjechały na sygnale z miejsca katastrofy. Ale dramatyczne w tym wyznaniu pana Klicha jest to, że zrobił to na użytek opinii publicznej rosyjskiej. A mówiąc najróżniejsze, nie zawsze mądre rzeczy w Polsce, o tej zapomniał. To rzeczywiście rzuca zupełnie nowe światło także na jego rolę w całej tej sprawie.

Ja chcę potwierdzić, że także z ustaleń zespołu wynikają okoliczności, które mogą świadczyć o takim przebiegu wydarzeń. Np. wiemy już z pewnością, że większość komórek była czynna. A byli to ludzie, którzy bardzo skrupulatnie przestrzegali przepisów. W związku z tym musiało się zdarzyć coś niezwykłego, że zdecydowali się oni włączyć komórki, i jeszcze zdążyli to zrobić. A przecież każdy wie, że włączenie komórki nie odbywa się w ciągu sekundy, to jest proces, który trwa piętnaście sekund co najmniej.

Poniżej cały tekst "MK":
                  • hasz0 macabraMatrix w realuzszyderc-hienami?link dzięki! 09.10.10, 11:18
                    www.wpolityce.pl/view/2565/Czy_ktos_przezyl_w_Smolensku__Macierewicz___Sa_okolicznosci__ktore_moga_swiadczyc_o_takim_przebiegu_wydarzen_.html
      • hasz0 mam zapytanie-jaki przekaz? mieszkać dalej od lotn 08.10.10, 22:16
        mieszkać dalej od lotniska czy bliżej

(mieszkam blisko Zaventem, czyli kolo lotniska, ale co i raz jak przelatuje samolot , to mnie podrzuca. )

i latać wszyskim bliżej dupy AG czy tylko nie wszystkim co co do latania sie nadaje?)

Tobie to lata kolo dupy, wez jednak pod uwage, ze nie wszystkim
        )

GiNi napisała:
        Ja rozumiem, ze Tobie to lata kolo dupy, wez jednak pod uwage, ze nie wszystkim.
        Ja mieszkam blisko Zaventem, czyli kolo lotniska, ale co i raz jak przelatuje samolot , to mnie podrzuca.
        Sprawa druga, w niedziele wlasnie rusza pielgrzymka rodzin do Smolenska z pania prezydentowa Komoruska na czele, bedzie rowniez pani Miediediew Swietlana, ruskie sie wysilili i w trzy dni przykryli wrak brezentem)))
        lodczep sie
        • first.kanalia Haszu 08.10.10, 22:29
          Ty sie qrwa naucz czytac , i ze zrozumieniem na dodatek.
          W niedziele ma tu byc spokoj, a jutro rob sobie co chcesz samoghraju.
    • hasz0 szyderstwo z utraty 1/3 klasy politycznej(patriot) 08.10.10, 22:04
      https://i.wp.pl/a/f/jpeg/25483/sikorski_oko_180.jpeg
      Inna ważna funkcja kontaktu wzrokowego jest redukowanie rozproszenia. W celu zwiększenia koncentracji uwagi, ograniczamy ilość odbieranych bodźców. Kanał wzrokowy jest jedna z dróg dostarczania bodźców, a zatem koncentrując myśli na pewnym zdarzeniu, przypominając sobie jakieś szczegóły, zastanawiając się nad odpowiedzią
      1*
      ograniczamy kontakt wzrokowy.
      2*
      unikanie kontaktu wzrokowego to oznaka dręczącego poczucia winy, lub że rozmówca zadaje krępujące pytania, dodatkowo spojrzenie w bok

W kontekście mowy ciała trzeba powiedzieć także o kongruencji, czyli o zgodności tego co się mówi z tym co robi ciało. Pojawiająca się sprzeczność zwykle podważa wartość wypowiadanych słów.

Zasada 2
      Większość zachowań niewerbalnych każdy interpretuje nieświadomie. Wynika to między innymi z faktu, że człowiek ma ograniczone możliwości świadomego spostrzegania. To czego nie uda się spostrzec świadomie będzie zarejestrowane poniżej progu świadomości, ale wzbudzi określoną reakcję emocjonalną.

- uśmiech „z przygryzaniem wargi” – przypomina uśmiech górny z tym, że dolna warga znajduje się pomiędzy zębami, wskazuje na podrzędność wobec osoby, do której jest skierowany.

Szef MSZ Radosław Sikorski napisał do Macierewicza pismo, w którym stwierdza, że "zespół parlamentarny nie może wiążąco wzywać ministrów do stawienia się" na posiedzeniu. Pismo, do którego dotarli dziennikarze Polskiej Agencji Prasowej, datowane jest na 1 października.

Mam nadzieję, iż przyzna pan, że w tej sytuacji lepiej będzie, jeśli moją wiedzą podzielę się z organami, których uprawnienia i sposób prowadzenia postępowania nie budzą wątpliwości
      Fragment pisma Radosława SikorskiegoSzef MSZ ocenia w piśmie, że działalność Macierewicza "w obrębie zespołu wydaje się przybierać charakter polityczny". To, dodał Sikorski, rodzi podejrzenie, że działalność ta służyć będzie raczej "nakręcaniu spirali podejrzliwości i uwiarygodnianiu absurdalnych teorii spiskowych" niż obiektywnemu wyjaśnieniu przyczyn katastrofy.

<-same cytaty

• snajper55 Re: Cinema City 08.10.10, 23:12
      andrzejg napisał:

Dziesiąty dzień każdego miesiąca powinien być dniem żałoby narodowej wolnym od pracy. Wolnym od pracy, aby każdy mógł poświęcić się modlitwie za duszę Pana Prezydenta Profesora Lecha Aleksandra Kaczyńskiego.

S.
      • jaceq Snajper!!! 08.10.10, 23:24
        Noż kurde pokichałem się (mam 2-tyg. katar) ze śmiechu. Będziesz miał mnie na sumieniu!
        A 10-tego wybieram się do "Zakąsek" aby godnie uczcić śledzikiem i 40%...
        • hasz0 Snajper Lunety nie rozbij ślizgajac się śledziem 08.10.10, 23:38
          po wyprostowanych fałdach swgo IQ.

andrzejg napisał:

Dziesiąty dzień każdego miesiąca powinien być dniem żałoby narodowej wolnym od pracy. Wolnym od pracy, aby każdy mógł poświęcić się modlitwie za duszę Pana Prezydenta Profesora Lecha Aleksandra Kaczyńskiego.

S.

jaceq napisał:
          A 10-tego wybieram się do "Zakąsek" aby godnie uczcić śledzikiem i 40%...

--------------------------------------------------
        • snajper55 Re: Snajper!!! 09.10.10, 01:38
          jaceq napisał:

> Noż kurde pokichałem się (mam 2-tyg. katar) ze śmiechu. Będziesz miał mnie na s
          > umieniu!
          > A 10-tego wybieram się do "Zakąsek" aby godnie uczcić śledzikiem i 40%...

Właściciel Zakąsek powinien krzyżem w kościele za ten krzyż leżeć.

S.
      • first.kanalia Re: Dla snajpusia 08.10.10, 23:35
        snajper55 napisał:

> andrzejg napisał:
        >
        > > Jak oni mogą tak zhańbić półrocznicę tragedii Smoleńskiej
        >
        > Dziesiąty dzień każdego miesiąca powinien być dniem żałoby narodowej wolnym od
        > pracy. Wolnym od pracy, aby każdy mógł poświęcić się modlitwie za duszę Pana Pr
        > ezydenta Profesora Lecha Aleksandra Kaczyńskiego.
        >
        > S.

Tak z pewnoscia 10.10 pomodli sie o to pani Komoruska z pania Midiewiewa , pod brezentem przy szczatkach wraku.
        Gajowy moze isc spokojnie polowac, teraz w ramach parytetow, jego polowica bedzie dzialac.
        A gajowy bedzie mezem swojej zony.
      • rycho7 codziennie godzina bez pracy i o minucie przerwa 09.10.10, 10:09
        snajper55 napisał:

> Dziesiąty dzień każdego miesiąca powinien być dniem żałoby narodowej wolnym

Sadze, ze Prezident Tysunclycia jezd GODZIEN nienawisci kazdego antynarodowego geszefciarza. Ci, ktorzy zbankrutuja swietujac powinni placic kary za zdrade panstwa Kaczynskich.
    • perla peowcy, zaczyna wam brakować wroga jak widzę 09.10.10, 07:00
      bo zdaje się te twoje oburzenie na kino to tylko twoje jest, więc trzeba sobie wyssać z palca pewne rzeczy.
      W związku z tym oczekuję, że cały dzień będziesz stał na baczność z polską flagą, w stroju żałobnym oczywiście.
      A Snajper będzie krzyżem leżał zatopiony w modlitwie właśnie.
      • pikrat Re: peowcy, zaczyna wam brakować wroga jak widzę 09.10.10, 11:08
        Oburzenie jednostronne bo zero reakcji na posty pani Kanalii z poprzekrecanymi nazwiskami Prezydeta Najjasniejszej. Trudno jest uchodzic za uczciwego kiedy jest sie strona politkonfliktu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
  • Kategorie
  • Najnowsze wątki
  • Więcej forów
  • Więcej na tym forum
  • Tagi
  • Polecane
  • Najciekawsze
  • Aktywne