Dodaj do ulubionych

czy jestes przeciwko slubom homosi?

06.04.04, 16:38
mozesz kupic bumper stickers - ktore popieraja tradycyjne
malzenstwa :kobieta+mezczyzna=malzenstwo.
www.cafeshops.com/rightwingstuff.10018257?zoom=yes#zoom
Obserwuj wątek
    • maniekxxx Re: czy jestes przeciwko slubom homosi? 06.04.04, 16:41
      lub mozecie kupic inne zeczy na ktorych sa wizerunki
      popierajace tradycyjne formy malzenstwa!
      • Gość: Stanislaw Polanski Dlaczego mam byc przeciwko ? IP: 63.102.89.* 06.04.04, 19:44
        Jesli dwie dorosle osoby sie kochaja, bez wzgledu na ich plec, dlaczego ja mam
        byc przeciwko? Nie ma to zadnego wplywu na moje zycie ktore kazdy powinien
        prowadzic zgodnie ze swoim widzi mi sie, jesli tylko nie sprawia to krzywdy
        innym.

• dokowski Jestem za. Przynajmniej dopóki sierocińce są pełne 06.04.04, 16:53
      Nie ma nic tragiczniejszego jak los sieroty, szczególnie w polskich
      sierocińcach, w których wychowuje się dzieci metodą przecwelania i brania do
      buzi. Każda odmiana jest na lepsze.
    • Gość: Ciekawy A dlaczego ? IP: 12.169.112.* 06.04.04, 16:55
      Kazy robi co chce pod warunkiem, ze nie szkodzi to innym.
    • Gość: zoix NIE - każdy ma prawo do wolnego wyboru IP: 217.153.168.* 06.04.04, 16:58
      Niech tam sobie sie żenia, tylko niech dzieci nie adoptuja.
      • Gość: Ciekawy Tak - ale panstwo odpowiada za dzieci IP: 12.169.112.* 06.04.04, 17:05
        Dales mylacy tytul watku, am mamy podobne zdania. Niech sie zenia ale bez praw
        rodzinnych jakie przysluguja normalnym zwiazkom.
        • telewizja.trwam Za kogo chce się wydać maniekxxx ? 06.04.04, 17:11
          I dlaczego ten kochający-inaczej chłopiec jest taki brzydki ?
        • maniekxxx Re: Tak - ale panstwo odpowiada za dzieci 06.04.04, 17:19
          w tym caly problem-udzielajac im zgody na zawarcie zwiazkow-
          beda mieli takie same prawa jak pary hetero+ wiecej zmiane
          religji, szkol, adopcjia dzieci,w srodkach przekazu kompletna zmiana-
          filmy w TV, reklamy TV dla homosi, ksiazki,gazety -oficialne a
          nie ukryte jak teraz,sport-np w sportach bezposrednich box,zapasy
          itp-niebedzie mozna odmowic walki ze wzgledu na to ze
          bedzie to hetero sprtowcom grozilo sexualnymi zachowaniami sie
          homosi, to jest kropla w morzu co moze nas spotkac gdy
          wyrazimy zgode na sluby dla homosi-znam to z Toronto.
          • Gość: Ciekawy Re: Tak - ale panstwo odpowiada za dzieci IP: 12.30.97.* 06.04.04, 18:20
            A dlaczego ? Panstwo moze sie godzic na zwiazki hetero ale nic poza tym.
            Zadnych praw do zasilkow czy rent po wspolmaznonku. Zadnego prawa do adopcji
            dzieci. Panstwo musi dbac o normalny rozwoj, a dewiacje tolerowac humanitarnie
            i pod katem wspolnego dobra. Pederasta, ktory wchodzi w oficjalny zwiazek
            przestaje byc potencjalnym siewca AIDS,bo ma jednego, a nie 50 partnerow. To
            lezy w interesie panstwa.
            • Gość: Ciekawy Re: Tak - ale panstwo odpowiada za dzieci IP: 12.30.97.* 06.04.04, 18:24
              Mialo byc oczywiscie "panstwo godzi sie na zwiazki HOMO "
              • maniekxxx Re: Tak - ale panstwo odpowiada za dzieci 06.04.04, 18:35
                zgoda ale przeciez po zgodzie rzadu na sluby takowe-
                homosie zaprotestuja w ONZ,UE i jeszcze cholera wie gdzie
                ze sa przesladowani, lub maja niepelne prawa, i co
                wowczas?.Po zawodach-wyrok zapadl i to wszystko!
                • patience Manku 06.04.04, 18:45
                  Ludzie sa rozmaici. Z tymi slubami chodzi glownie o prawa majatkowe. Teraz jest
                  tak, ze np. 2 facetow moze mieszkac ze soba przez 20 lat nikomu nie wadzac, a
                  po smierci jednego ten drygi oprocz straty bliskiej osoby traci rowniez
                  wszystko, czego sie w zyciu razem dorobili. Bywa, ze z dachem nad glowa
                  wlacznie. Pare razy pojawily sie tego rodzaju story w gazetach. Szczegolnie
                  zapamietalam jedna, o gosciu w wieku emerytalnym, ktory wyladowal na bruku. Do
                  jego partnera rodzina sie nie przyznawala i zerwala z nim wszelkie kontakty,
                  ale po jego smierci uznali, ze spadek po nim to sie nalezy tylko im. Tym
                  bardziej, ze byl duzy. No i emeryt wyladowal na bruku. Malo to nieszczesc na
                  swiecie? Musimy koniecznie produkowac nastepne?
                  • Gość: Ciekawy Re: Manku IP: 12.30.97.* 06.04.04, 18:51
                    To jest krzywdzace dla ludzi,ktorzy zyli razem przez wiele lat i dorabiali sie
                    wspolnie z wlasnej pracy.Jest dranstwem, ze wspolwlasciciel po smierci partnera
                    traci wszystko. Instytucja homozwiazkow powinna traktowac wspolny dorobek
                    partnerow jak w normalnym malzenstwie, a rodzinie nic do tego.
                    • maniekxxx Re: Manku 06.04.04, 19:39
                      i jeszcze cos-niech homosie odczepia sie od religji i dzieci
                      to i ich niebedzie nikt ruszal.
                      • Gość: Ciekawy Re: Manku IP: 12.30.97.* 06.04.04, 19:59
                        Dzieci ? Byla na ten temat mowa. Tez nie akceptuje ale religia ? Kazdy niech
                        sobie wierzy jak chce i w co chce. jego sprawa. W 10 przykazaniach np. nie ma
                        mowy, ze chrzescijanstwo jest zakazana dla homoseksualistow. Panstwo nie ma nic
                        do religii, ani religia nie powinna miec nic do panstwa. Pelny neutralizm w tej
                        sprawie.
                  • maniekxxx Re: Manku 06.04.04, 19:34
                    nie wlasnie ze nie o podzial majatkow sie rozchodzi!-mowie
                    ci z miasta ktore ma takie problemy ,o ktorych tu
                    napisalem, poniewaz tu istnieje takie prawo.Problemy glowne
                    to :Religija- ktora nieuznaje takich malzenstw,istnieje tez
                    wolnosc religji(jeszcze) -jak wiec pogodzisz sluby homosi z
                    prawami wierzacych!.Zadna osoba religijna w tym Papierz
                    niebedzie mogl nic mowic przeciwko slubom homosi-jezeli
                    otrzymaja prawa do zawarcia zwiazkow malzenskich.Podawalem
                    juz kilka przypadkow-kiedy to homosie oskarzyli kosciol o
                    rasizm.Nawet w samym kosciele bedzie zabronione ksiezy
                    homosi.Adopcjia dzieci- wiadomo ze dzieci wyrosna w
                    przekonaniu o tym ze homosexualizm niejest niczym zlym-wiadomo
                    dzieciom wszystko mozna klamac.Zmiana sposobu nauczania dzieci-
                    juz od przedszkoli ,nauczac dzieci pozytywnych aspektow
                    homosexualizmu.W jednej ze szkol nauczyciel zostal zawieszony za
                    to ze pisal artkuly do lokalnej gazety-o tresci religijnej ,
                    ktore to niegloryfikowaly zwiazkow homosexualizm-zostal oskarzony
                    o rasizm.Tu homosie wystapili z oskarzeniami na koscioly
                    katolickie glownie-ze niechca wyrazic zgody na zawieranie
                    zwiazkow homosexualnych, i chcieli podac ich do sadu(opanowanego
                    przez homosi) .W ten sposob dla kilku homosi-ma sie
                    rozpasc cala wiara katolicka!.Ze niewspomne o Gay-paradE-
                    kiedy to paraduja na golasa w miescie.Za ten sam czyn-
                    niehomos dostanie mandat, lub kare aresztu.
                    • patience Re: Manku 06.04.04, 19:46
                      Hehe paradowanie po ulicach na golasa to rzeczywiscie w moj gust za bardzo nie
                      trafia, obojetnie homo czy heterosmile Innego rodzaju rozrywki mi sie podobaja.
                      Natomiast te awantury o sluby moze bylyby mniejsze, gdyby termin 'malzenstwo'
                      zarezerwowac tylko dla par mieszanych, a dla par homoseksualnych uzywac
                      terminu 'zwiazek rejestrowany'? Toz aby zalatwic te kwestie, o ktorych powyzej
                      wspomnialam, sluby koscielne wcale nie sa potrzebne. Ale nie mam pojecia, czy
                      tego rodzaju propozycja ktorakolwiek ze stron zadowoli. Przyznasz chyba, ze
                      problem jest. Kwestia tylko poszukania sposobu, jak go rozwiazac. Oczywiscie
                      najlepsze rozwiazanie to takie, ktore denerwuje jak najmniejsza liczbe ludzi,
                      aczkolwiek, byc moze, nikogo tym samym również nie satysfakcjonuje do konca.
                • Gość: Ciekawy Re: Tak - ale panstwo odpowiada za dzieci IP: 12.30.97.* 06.04.04, 18:54
                  Tej sprawy nie przejda, bo panstwo ma obowiazek tylko w stosunku do normalnych
                  rodzin co lezy w jego interesie.
    • mcattery Re: czy jestes przeciwko slubom homosi? 06.04.04, 20:00
      Jasne, ze nie jestem. Jesli dwie osoby sie kochaja to coz w tym dziwnego, ze
      chca prowadzic wspolne zycie, miec wspolny majatek,nawet wspolne nazwisko. Pse
      upszejmie niech sie wam darzy!
      Jesli chodzi o prawo do adpocji dzieci, tu mam uczucia mieszane.
      W 20 proc. jestam na tak w pozostalych 80 na nie.Dlaczego ? Hmmm.... Dziecko
      powinno miec matke - kobiete i ojca - mezczyzne. Ma prawo do obserwania roznic
      wynikajacych z plci...Dzieki temu moze potem zrozumiec druga plec. A to jest
      b.wazne.

Co do latania nago, bo ktos tyu poruszyl te kwestie, ja jestem zwolennikiem
      biegania nago jesli to robi Lady Godiva np........czyz nie

• gretshen Tego nie wiem ale... 06.04.04, 20:46
      maniekxxx napisał:

mozesz kupic bumper stickers - ktore popieraja tradycyjne
      malzenstwa :kobieta+mezczyzna=malzenstwo.

Jesli maja plodzic potomstwo podobne do ciebie to juz wole malzenstwa
      homosi smile
      • Gość: diabelek Re: Tego nie wiem ale... IP: *.sympatico.ca 06.04.04, 20:54
        Ty sobie mozesz byc za, a nawet przeciw.
        Wystarczyla decyzja trzech sedziow( Ontario), aby nowe prawo dopuszczajace do
        zawierania malzenstw miedzy osobami tej samej plci zostalo wprowadzone.
        A obywatel bedacy przeciw moze sobie teraz nakleic nalepke na zderzak, ha ha ha.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka