kanalia11 08.04.04, 22:32 Gdzie sie podzialy watki wzbudzajace wielkie emocje i burzliwe dyskusje? Dlaczego teraz jedyne na co mozna tu liczyc to wszechobecna nuda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mcattery Kanalia errat 09.04.04, 04:55 et errare humanum est Bene vale ! Kanalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 ale sie uparlo paru ze mnie wykurza. To jest efekt IP: *.proxy.aol.com 09.04.04, 05:11 wykurzania. Generalnie zalalem sadla za skory integrystom. Zdecydowali jakis czas temu, ze musza pozbyc sie mnie z tego F. no i tak sie to ciagnie. Porywajace dyskusje zamienily sie w rynsztok. Oto nicki najbardziej zasluzonych dla rynsztoka kretynow: Gnida/Septyk, Smierducha/Gini, Pollak, Wikul, Nuren, Borsuk, Xiakretyn, Perla jak na razie wymienieni zalatwili nam cenzure. Na tych pluj zawsze i wszedzie . Pzdr. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Krzys prosba serio 09.04.04, 05:17 jesli chcesz, eby inni traktowali cie powaznie ( bez obrazy teraz prosze ) odpisuj tez na inne posty, nie gadaj tylko o KK, badz bardziej zwyczajny ok ? Nie zzymaj sie na te prosbe. To taka mala rada. W kazdym razie ci zycze Wesolych Swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: ale sie uparlo paru ze mnie wykurza. To jest 09.04.04, 05:30 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > wykurzania. hyehe. Ja bym raczej jedna literke z powyzszej konstatacji ocenzurowala. Wtedy bedzie ciekawiej. Czyli: "ale sie uparlo paru ze mnie wkurza. To jest efekt wykurzania." Teraz lepiej wyglada. Ech, jak to milo, cudze literki wycinac. Hihiiiiiii ))))))))))))))) > Generalnie zalalem sadla za skory integrystom. Zdecydowali jakis czas temu, ze > musza pozbyc sie mnie z tego F. no i tak sie to ciagnie. Porywajace dyskusje > zamienily sie w rynsztok. > > Oto nicki najbardziej zasluzonych dla rynsztoka kretynow: > Gnida/Septyk, Smierducha/Gini, Pollak, Wikul, Nuren, Borsuk, Xiakretyn, Perla > jak na razie wymienieni zalatwili nam cenzure. > > Na tych pluj zawsze i wszedzie > . > Pzdr. > K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozef_zawadzki_ser Re: To forum umiera!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 11:19 Tak to jest agonia. Zawadzcy i inni juz tu nie wrócą ! Niech agonia trwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: To forum umiera!!!!!!!!!!!!! 09.04.04, 12:31 kanalia11 napisał: > Gdzie sie podzialy watki wzbudzajace wielkie emocje i burzliwe dyskusje? > Dlaczego teraz jedyne na co mozna tu liczyc to wszechobecna nuda? kanalie tego nie lubią co widać w pewnych porach dnia od pewnego czasu na pohybel kanaliom!!! niech umierają !!! i nie odradzają się !!! jak hybrydy Danka ps tylko 11 ich tu naliczyłeś kanalio11 ? a robili za cały szwadron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiateczne jaja spytaj sie Giwi dlaczego tak sie dzieje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 13:07 kanalia11 napisał: > Gdzie sie podzialy watki wzbudzajace wielkie emocje i burzliwe dyskusje? > Dlaczego teraz jedyne na co mozna tu liczyc to wszechobecna nuda? Ona zapewnie nie bedzie wiedziala dlaczego i jaki zwiazek ma z tym Giwi. "wszechobecna nuda" jest przeciez politpoprawna i zgodna z pseudo-regulaminem. Schylkowy Wladyslaw Gomulka tez byl "wszechobecnie nudny". Wesolych Swiat zycza Jaja juz ufarbowane jeszcze nie skrobane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem no nie wiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 15:23 przed chwila widziałem ten atek na szczycie a teraz jest kilkadziesiat postów nizej, no nie wiem. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
camrut smierc forum to efekt mozolnych prac 09.04.04, 16:06 'Smierc' forum to efekt mozolnych prac poszczegolnych adminow ze SZCZEGOLNYM udzialem swietych spolecznikow - oczywiscie nie mozna nie docenic wplywow sceptykow, gini itp - wystepujacych pod cala masa innych nikow, starajacych sie sprowadzic kazda dyskusje do ogolnoforumowych klotni i prania brudow - po bozemu ... rozpoczynanie jakiegokolwiek sensownego watku, przy tak 'natchnionych' dyskutantach jest bezcelowe. Ale o to wlasnie im chodzilo, czyz nie? No to tak wlasnie wyglada 'boza' rzeczywistosc - na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Zgadza sie Kamilo IP: *.proxy.aol.com 10.04.04, 02:52 Po wiekszosci tych kretynow nie pozostaly nawet wspomnienia. A tacy byli ufni i pewni i butni - w kupie sila zachecali jeden drugiego a po plecach sie poklepywali. Wyobrazni tylko nie starczyli, no i rozumu - jak to kretynom. Wkladalem kiedys sporo pracy w teksty podsuwane pod dyskusje, no ale znasz katola. Jak nie po jego mysli, nie tak jak ma byc bo tak w kosciele uczyli to nalezy opluc, naublizac, oszkalowac, itp. itd. Za cholere nie docieraly moje przekonywania, ze jak ktos jest wystarczajaco wytrwaly to sie go nie wytupie, nie wygwizdze, nie wyszydzi, nie przestraszy, nie zniecheci... bo w tutejszej rzeczywistosci tak naprawde nie mozna dac w ryja, pobic klientowi dziecka (badz napuscic dzieci wieksze), robic regularnie na slomianke, podpalic chalupe czy cos w tym rodzaju. Tlumaczylem jak komus rozumnemu bo wierze w czlowieka oraz potege jego intelektu. To znaczy - wierzylem. Teraz wiem ze katol a intelekt to dwa przeciwne bieguny. Po wiekszosci z tamtych kretynow slad nie pozostal. Wyzyli sie, porozwalali, i poszli w cholere, gdy im sie znudzilo - dy Pan nie dal sily swojemu ludowi by zrobil lud po swojemu. Bo tak to jest ze jaki pan taki kram. ) . Serdecznosci )) K. . 'Smierc' forum to efekt mozolnych prac poszczegolnych adminow ze SZCZEGOLNYM udzialem swietych spolecznikow - oczywiscie nie mozna nie docenic wplywow sceptykow, gini itp - wystepujacych pod cala masa innych nikow, starajacych sie sprowadzic kazda dyskusje do ogolnoforumowych klotni i prania brudow - po bozemu ... rozpoczynanie jakiegokolwiek sensownego watku, przy tak 'natchnionych' dyskutantach jest bezcelowe. Ale o to wlasnie im chodzilo, czyz nie? No to tak wlasnie wyglada 'boza' rzeczywistosc - na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: To forum umiera!!!!!!!!!!!!! IP: *.plusgsm.pl 09.04.04, 16:30 Forum juz umarło ! A teraz to tylko próba reanimacji podejmowana przez tych, którzy go zabili. Pozdrowienia od Zawadzkich ! Wesołych Swiąt (już tu nie wracam do trupiarni) "TRZYMAJCIE SIE ZA WACKI !" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo P.S.: IP: *.plusgsm.pl 09.04.04, 16:44 i dla śweżego powietrza w tej trupiarni zróbcie coś z tymi zwłokami rocznik 1949 "panidanka". TRZYMAJCIE SIE ZA WACKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYCENZOR Rozwodniony mózg cenzorów IP: *.plusgsm.pl 09.04.04, 17:44 Ten wpis był przez kilka minut usunięty [ ... ] - za kilka minut wrócił. Ta cenzura tu, albo jest pijana, albo już nic nie kuma ! + Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelek Re: To forum umiera!!!!!!!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 09.04.04, 17:12 kanalia11 napisał: > Gdzie sie podzialy watki wzbudzajace wielkie emocje i burzliwe dyskusje? > Dlaczego teraz jedyne na co mozna tu liczyc to wszechobecna nuda? ============ Teraz , prosze pana, to "najciekawsze" watki zamieszczane sa na innych forach :o)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=521&w=11865872&a=11889877 Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Nie pierwszy już raz 09.04.04, 17:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=4913051&a=4913051 Pytanie kiedy umrze skutecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
jozef_zawadzki_service To forum umarło ! 09.04.04, 19:47 FA umarło - giwi zabiła. Podzdrowienia ! jozef_zawadzki_service Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korekta To forum umiera ! Brońcie forum IP: *.plusgsm.pl 09.04.04, 20:46 ... idioci zabijają forum, a wydaje im się, żebje ratują. Ale to tylko polska kretynów specjalność. Ale - patrząc z boku - to forum już nie żyje, jest martwe jak łacina w roku 2004. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defaq Re: .. IP: *.75.62.234.ostrow62.ptc.pl 10.04.04, 04:18 Nie jestem antysemitą, ale to forum powinno zmienić nazwę z Aktualności na .... Za dużo tu pier.. o żydach Odpowiedz Link Zgłoś
watto A hiena sie cieszy i płacze krokodylowymi łzami.. 10.04.04, 19:06 Najpierw hiena robi wszystko, żeby forum zniszczyć. Podgryza, obrzuca ekskrementami... A potem płacze krokodylowymi łzami... Odpowiedz Link Zgłoś