Dodaj do ulubionych

Czy są na forach Agory agenci tajnych służb?

08.12.10, 15:09
Ujawnijcie się.smile
Obserwuj wątek
    • hasz0 Re: Czy są na forach Agory agenci tajnych służb? 08.12.10, 15:14
      Prosze ich od kilku lat o nazwiska imiona. adresy..........

za CHOLERĘ NIE CHCA SIE UJAWNIĆ...........
      • superspec Rzadko tu bywam. 08.12.10, 15:21
        Trudno mi orzec kto jest a kto nie agentem.
        • gini Re: Rzadko tu bywam. 10.12.10, 10:28
          Ja tam nie wiem czy sluzby tajne ale wiem, ze sa funkcyjni, ktorzy monitoruja fora jak niejaki eresik.
          https://niepoprawni.pl/files/images/szachownica.jpg
          --
    • jaceq Ujawniam się 08.12.10, 15:45
      ﺧﺶﺺﺬﻎﺑﺙﺯﺟﺔﺏﺩﻀﺃ
      וֹשּׁבּﭗﭟﭖתּﭤﭲ
      ừỰ⌂ٳ٬ڇٷ۞
      • hasz0 Re: Ujawniam się 08.12.10, 15:48

• wikul Re: Ujawniam się 10.12.10, 01:41
          https://2.bp.blogspot.com/_rXh4M8VS3LQ/TPxiYIQIsMI/AAAAAAAADAw/ILsqoGE1ktA/s1600/z-3.jpg
        • rycho7 wiemy, ze u Hasza slabo z jezykami 10.12.10, 10:41
          hasz0 napisał:

> jaki jezyk mam wybrać Jidisz?

Wybierz ten, ktory znasz. Moze byc takze ten, ktorym orgazmowales Natasze/Tatiane.
    • rycho7 mam nadzieje, ze sledza nas programy 10.12.10, 10:20
      superspec napisał:

> Ujawnijcie się

Jestem anarchista fatalizta. Z tego punktu widzienia masz wyjatkowo naiwne oczekiwanie.

Wspolczesne panstwo jest o kilka rzedow bardziej opresyjne od PRL. Ustawowo jest zapewnione, ze firmy giganty za pieniadze swych klientow sledzi tych klientow i donosi "komu trzeba". Mozna to jawnie przeczytac w "legislacji" "silnego" panstwa.

Biorac to pod uwage trudno nie pojmowac, ze donosi na nas "spoleczna" admilicja. Oczywiscie Agora aby obnizyc koszty obstalowala sobie programy, ktore wspomagaja cenzorow "wolno-slowowych".

Mam nadzieje, ze bezlik sluzb tajnych i bezplciowych takze obstalowal sobie oprogramowanie do inwigilacji obywateli (=potencjalnych terrorystow, bandytow). Jak sie cokolwiek wydarzy to programy wytypuja kogo odstrzelic o 04:00 rano przy probie ucieczki. Oczywiscie pozniej okarze sie, ze to blad komputerowy. Rodzinie jalumuzne wyplaca podatnicy, poplecznicy bandytyzmu panstwa, ktorego sa suwerenem.

Dla ustalenia uwagi my szatany w kamaszach ze wzwodem zomo zalapujemy sie na kazda niegodziwosc, wiec na agentowanie szambonetu takze. Szpiclujemy ku chwale ZLA najwyzszego (?najglebszego?). Zasila nas dobro Kalego, ktore zwycieza zlo ciemnego ludu.
      • hasz0 ___MĘTY i METY___a czysty duch__i wola tożsamości 10.12.10, 10:54

• dachs Tożsamość się ma, albo nie. Sama wola to za mało 10.12.10, 11:10

• hasz0 ________taaaaa....raz moskiewską a raz brukselską? 10.12.10, 11:51

smolensk-2010.pl/2010-12-08-buzek-odsyla-rodziny-smolenskie-do-psychiatry.html
            dziś minęło 8 m-cy
            • hasz0 Re: ________taaaaa....raz moskiewską a raz brukse 10.12.10, 11:52

• gini Re: Tożsamość się ma, albo nie. Sama wola to za m 10.12.10, 14:06
            dachs napisał:

>
            Liski chytruski za czasow IPN ,ktore badalo Jedwabne.
    • wkkr Są... tajni, jawni i... 10.12.10, 12:43
      dwupłciowi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka