hasz0 Re: Czy są na forach Agory agenci tajnych służb? 08.12.10, 15:14 Prosze ich od kilku lat o nazwiska imiona. adresy.......... za CHOLERĘ NIE CHCA SIE UJAWNIĆ........... Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Rzadko tu bywam. 08.12.10, 15:21 Trudno mi orzec kto jest a kto nie agentem. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Rzadko tu bywam. 10.12.10, 10:28 Ja tam nie wiem czy sluzby tajne ale wiem, ze sa funkcyjni, ktorzy monitoruja fora jak niejaki eresik. -- Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 wiemy, ze u Hasza slabo z jezykami 10.12.10, 10:41 hasz0 napisał: > jaki jezyk mam wybrać Jidisz? Wybierz ten, ktory znasz. Moze byc takze ten, ktorym orgazmowales Natasze/Tatiane. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 mam nadzieje, ze sledza nas programy 10.12.10, 10:20 superspec napisał: > Ujawnijcie się Jestem anarchista fatalizta. Z tego punktu widzienia masz wyjatkowo naiwne oczekiwanie. Wspolczesne panstwo jest o kilka rzedow bardziej opresyjne od PRL. Ustawowo jest zapewnione, ze firmy giganty za pieniadze swych klientow sledzi tych klientow i donosi "komu trzeba". Mozna to jawnie przeczytac w "legislacji" "silnego" panstwa. Biorac to pod uwage trudno nie pojmowac, ze donosi na nas "spoleczna" admilicja. Oczywiscie Agora aby obnizyc koszty obstalowala sobie programy, ktore wspomagaja cenzorow "wolno-slowowych". Mam nadzieje, ze bezlik sluzb tajnych i bezplciowych takze obstalowal sobie oprogramowanie do inwigilacji obywateli (=potencjalnych terrorystow, bandytow). Jak sie cokolwiek wydarzy to programy wytypuja kogo odstrzelic o 04:00 rano przy probie ucieczki. Oczywiscie pozniej okarze sie, ze to blad komputerowy. Rodzinie jalumuzne wyplaca podatnicy, poplecznicy bandytyzmu panstwa, ktorego sa suwerenem. Dla ustalenia uwagi my szatany w kamaszach ze wzwodem zomo zalapujemy sie na kazda niegodziwosc, wiec na agentowanie szambonetu takze. Szpiclujemy ku chwale ZLA najwyzszego (?najglebszego?). Zasila nas dobro Kalego, ktore zwycieza zlo ciemnego ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________taaaaa....raz moskiewską a raz brukselską? 10.12.10, 11:51 smolensk-2010.pl/2010-12-08-buzek-odsyla-rodziny-smolenskie-do-psychiatry.html dziś minęło 8 m-cy Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Tożsamość się ma, albo nie. Sama wola to za m 10.12.10, 14:06 dachs napisał: > Liski chytruski za czasow IPN ,ktore badalo Jedwabne. Odpowiedz Link Zgłoś