Dodaj do ulubionych

PiS będzie monitorował internet.

01.02.11, 16:39
Kto podpadnie - do prokuratury. Teraz tutejsi wyznawcy Słońca Tatr otrzymaja nowe zadania.
Kacapa i jemu podobni będą teraz częściej tutaj zaglądać.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9036207,PiS_bedzie_monitorowal_internet__Kto_podpadnie___do.html
Obserwuj wątek
    • nihil-istka Re: PiS będzie monitorował internet. 01.02.11, 16:48
      Do pierdla Polakozercy, Bogozercy,zdrajcy i inna swolcz
      • wikul Re: PiS będzie monitorował internet. 01.02.11, 17:53
        nihil-istka napisała:

> Do pierdla Polakozercy, Bogozercy,zdrajcy i inna swolcz

Widzę atolski że liczysz na nowe zadania od pracodawcy.
    • benek231 Kaczor ma wyraźnie zarysowany dziób :O) 01.02.11, 17:11
      na tym zdjeciu. smile)

Ciekawe czy mnie "zmonitoruja"? wink

Ogolnie, czego spodziewac sie po PiSiakach - wiem od dawna. Czyli to ich monitorowanie, ktore odbieram jako pierwszy krok w kierunku cenzurowania, takze mnie nie zaskakuje. smile

Ciekawe co na to nasze forumowe orly PiSiactwa?
      • wikul Re: Kaczor ma wyraźnie zarysowany dziób :O) 01.02.11, 17:54
        benek231 napisał:

> na tym zdjeciu. smile)
        >
        > Ciekawe czy mnie "zmonitoruja"? wink
        >
        > Ogolnie, czego spodziewac sie po PiSiakach - wiem od dawna. Czyli to ich monito
        > rowanie, ktore odbieram jako pierwszy krok w kierunku cenzurowania, takze mnie
        > nie zaskakuje. smile
        >
        > Ciekawe co na to nasze forumowe orly PiSiactwa?

Nic ! Pominie wyniosłym milczeniem.
    • snajper55 Re: PiS będzie monitorował internet. 01.02.11, 18:02
      wikul napisał:

> Kto podpadnie - do prokuratury. Teraz tutejsi wyznawcy Słońca Tatr otrzymaja no
      > we zadania.
      > Kacapa i jemu podobni będą teraz częściej tutaj zaglądać.
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9036207,PiS_bedzie_monitorowal_internet__Kto_podpadnie___do.html

Nareszcie będzie porządek. Ale najpierw proponowałbym jednak zrobić porządek z tymi zdegenerowanymi widzami Szkła kontaktowego. Tak jak Pan Prezes powiedział, trzeba ich wyeliminować.

S.
      • wikul Re: PiS będzie monitorował internet. 01.02.11, 19:09
        snajper55 napisał:

> Nareszcie będzie porządek. Ale najpierw proponowałbym jednak zrobić porządek z
        > tymi zdegenerowanymi widzami Szkła kontaktowego. Tak jak Pan Prezes powiedział,
        > trzeba ich wyeliminować.
        > S.

No i z tymi antypatriotycznymi specjalistami, którzy zaprzedali duszę Rosjanom. Gdyby PiS rządziło, tacy specjaliści nie mieli by nic do powiedzenia.
      • matelot Re: PiS będzie monitorował internet. 01.02.11, 19:23
        snajper55 napisał:
        Nareszcie będzie porządek. Ale najpierw proponowałbym jednak zrobić porządek z
        > tymi zdegenerowanymi widzami Szkła kontaktowego. Tak jak Pan Prezes powiedział,
        > trzeba ich wyeliminować.

==================
        Fizycznie!?

A co do widzów... jestem wiernym oglądaczem tego programu. Na pohybel PiSowi.
        • wikul Re: PiS będzie monitorował internet. 01.02.11, 20:12
          matelot napisał:

> A co do widzów... jestem wiernym oglądaczem tego programu. Na pohybel PiSowi.

Też ogladam ale nie wszyscy mi sie podobają. Wczoraj dostalo się Olejnikowej z wywiad z Rostowskim. To już kolejny raz, kiedy publika ma do niej pretensje.
          • matelot Re: PiS będzie monitorował internet. 01.02.11, 20:20
            Podzielam te pretensje. Jeszcze bardziej podziwiałem Rostowskiego. Ja na jego miejscu pożegnałbym ta panią. Teraz rozmawia z Kazimierzem Kutzem wyraźnie wyciszona. Pewnie dostała " gratulacje" od Miecugowa.
            • wikul Re: PiS będzie monitorował internet. 01.02.11, 20:35
              matelot napisał:

> Podzielam te pretensje. Jeszcze bardziej podziwiałem Rostowskiego. Ja na jego m
              > iejscu pożegnałbym ta panią. Teraz rozmawia z Kazimierzem Kutzem wyraźnie wycis
              > zona. Pewnie dostała " gratulacje" od Miecugowa.

Od pewnego czasu nie ogladam jej wywiadów. Za bardzo mnie denerwowała. A Miecugow ma słabość do Olejnik i krzywdy jej nie da zrobić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka