oleg3 16.02.11, 18:48 z wielkich miast* to absolwenci podstawówki z prowincji. Wyborca Palikota to młody mężczyzna po podstawówce _____________________________ * target Palikota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dachs Re: Młodzi, wykształceni 16.02.11, 18:55 Kiedyś było inaczej, ale od czasu gdy całą energię zaczął przeznaczać na prymitywną *) walkę kościołem, kogóż może zafascynować? *) z naciskiem na "prymitywną" Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 alumn seminarium duchownego 16.02.11, 19:07 dachs napisał: > prymitywną *) walkę kościołem > *) z naciskiem na "prymitywną" Zgadzam sie z Toba o tyle, ze uwazam kazda nieskuteczna za prymitywna. Nalezy robic to dokladnie odwrotnie niz Stalin. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Młodzi, wykształceni 16.02.11, 20:03 dachs napisał: > Kiedyś było inaczej, ale od czasu gdy całą energię zaczął przeznaczać na prymit > ywną *) walkę kościołem, kogóż może zafascynować? > > *) z naciskiem na "prymitywną" Miło mi, że to Was, koledzy, tak zajmuje. Przecież, skoro to margines marginesu to może nie warto Waszych piór ostrzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: wykapany matołolot n/txt 16.02.11, 19:23 LEWAKU, pochwalasz rewolucje? Wyszło szydło z worka. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: wykapany matołolot n/txt 16.02.11, 19:25 matelot napisał: > LEWAKU, pochwalasz rewolucje? Wyszło szydło z worka. Pochwalam kontrrewolucje. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: wykapany matołolot n/txt 16.02.11, 20:01 sz0k napisał: > matelot napisał: > > > LEWAKU, pochwalasz rewolucje? Wyszło szydło z worka. > > Pochwalam kontrrewolucje. > A co jutro pochwalisz Napisałeś: "Zacieram rączki i czekam na rewolucję jak w Egipcie." Sz0k Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: wykapany matołolot n/txt 16.02.11, 20:09 matelot napisał: > sz0k napisał: > > > matelot napisał: > > > > > LEWAKU, pochwalasz rewolucje? Wyszło szydło z worka. > > > > Pochwalam kontrrewolucje. > > > A co jutro pochwalisz Może ciebie, chociaż to by znaczyło, że pojutrze koniec świata. > Napisałeś: > > "Zacieram rączki i czekam na rewolucję jak w Egipcie." > Sz0k No i? Mógłbym tłumaczyć ci różnicę między Rewolucją a Kontrrewolucją jako ideologiami, prądami myślowymi a rewolucją jako metodą, jedną z wielu, działania, ale po co? Przedszkolakom o fizyce kwantowej się nie opowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: wykapany matołolot n/txt 16.02.11, 20:22 Jasne, dorób teorię do swojej wpadki i przedstaw ja durnym i niewykształconym... sz0k napisał: > No i? Mógłbym tłumaczyć ci różnicę między Rewolucją a Kontrrewolucją jako ideol > ogiami, prądami myślowymi a rewolucją jako metodą, jedną z wielu, działania, al > e po co? Przedszkolakom o fizyce kwantowej się nie opowiada. > Wsypa sz0ku, kto by podejrzewał, żeś leworucjonista Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: wykapany matołolot n/txt 16.02.11, 20:43 Kontrrewolucja, podobnie jak Rewolucja jest procesem, który może przebiegać w dwojaki sposób: powolny, bądź gwałtowny. Gwałtowny sposób nazywa się potocznie: rewolucyjnym. Znaczy to, że i Kontrrewolucja może zadziałać w sposób gwałtowny, czyli rewolucyjny. Mieliśmy tego przykład chociażby za gen. Franco, czy Pinoczeta. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 rewolucja neolityczna 16.02.11, 20:28 sz0k napisał: > rewolucją jako metodą Ja od "konserwatystow" po prostu oczekuje konsekwencji - powrotu do korzeni Neandertalczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: normalnoczłowiek bez Waszych durnych przymiot 16.02.11, 21:12 Tadeuszku, te przymiotniki sa pislamskie. Masz niezmiennie problem z odwrotkami. My szatany w kamaszach ze wzwodem ZOMO jestem dumny z tego kto nadal mi te godne tytuly. A to, ze nie jestem ani normalny ani czlowiek to chyba wiez, ze to Twoja zasluga pomowieniowa. Mnie to rybka, w kazdej roli daze do doskonalosci. Odpowiedz Link Zgłoś