Gość: x IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 18:56 oby tak dalej - wygra tańszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P. Skonczyć z socjalistycznym rolnictwem IP: *.provider.pl / *.provider.pl 27.04.04, 19:01 Jedyny postulat anty/alterglobalistów, pod którym (jako liberalny kapitalista ) mogę się podpisać, to zniesienie dotacji dla rolnictwa. Zakłócają rynek, zwiększają obciążenia podatkowe, promują drogą żywność, odbierają klientowi możliwość decydowania i przy okazji doprowadzają do ruiny biedne kraje trzeciego świata. Ale póki np. w UE rządzi Francja z jej komunistyczo-socjalistycznymi ciągotami, to dopłaty będą P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świstak A jaka jest różnica między dopłatami w USA i w UE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 20:21 Chyba tylko taka, że do dobrego tonu należy być przeciwko Stanom, więc jeśli tam są dopłaty, to be. Natomiast jeśli w UE - to OK. A że Francuzi dbają o swój tyłek, wchodząc w d... Arabom i innym komunistom, więc zebrali odpowiednią liczbę głosów i wygrali. Ot, i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Co na to Lepper? IP: *.ext.eurgw.xerox.com 28.04.04, 11:25 Jestem ciekawy, jak na postulat o zniesieniu dopłat do produkcji rolnej zareagowałaby SAMOOBRONA? Najwięksi obaszrnicy w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob znieść wszystkie subsydia IP: *.itl.waw.pl 28.04.04, 11:49 znieść wszystkie subsydia,ustanowić specjalny program dla afryki.jeszcze kilka miesięcy byłem przeciw, teraz pokonawszy własny egoizm jestem zdecydowanie za. Odpowiedz Link Zgłoś
wsteczniak teraz kolej na WPR 28.04.04, 12:24 mdli mnie na mysl ze moje podatki ida na zwiekszanie glodu i nedzy w krajach trzeciego swiata (jezeli podobnie mysla anty-globalisci, to zaiste jest to jedyny poglad jaki podzielamy). "tak" dla wolnego handlu! "nie" dla subsydiow! Odpowiedz Link Zgłoś