tw_wielgus
03.03.11, 14:41
godności.
Zacytuję fragment dyskusji aby uświadomoć Szanownemu Towarzystwu z kim mamy do czynienia:
"Re: Klikam, a pewnie nie tylko ja, a to swinstwo
Autor: polazrski 03.03.11, 10:26 Dodaj do ulubionych Skasujcie
Odpowiedz cytując OdpowiedzTo nie to samo. Zdjecie nie jest cytatem tylko dokumentem faktycznego stanu rzeczy. Tajny Wspolpracownik wybiera cytat, ktory mu odpowiada, bo jest antysemita, ktory nie tylko cytuje z interii, ale ma wlasne pomysly dotyczace Zydow. Da sie powiedziec, ze w odpowiednich warunkach bylby takim polskim granatowym policjantem sfotografowanym w okupacyjnej Polsce. "
całość:
forum.gazeta.pl/forum/w,396,122810727,122810727,Klikam_a_pewnie_nie_tylko_ja_a_to_swinstwo.html
Panie Pożarski, bądź pan łaskaw odszczekać te inwektywy albo przesłać mi na priv swoje dane osobowe abym sądownie mógł dochodzić obrony swojej godności i honoru, na który dokonał Pan bezprecedensowej, oburzającej napaści.
Napaść można tylko przyrównać do tej jaką na Polską dokonały sowiety w 1939 r. wbijając narodowi polskiemu nóż w plecy.
Obrzydliwy zarzut antysemityzmu z jakim się spotkałem z pańskiej strony spowodował trwały uszczerbek na moim zdrowiu psychicznym i pragnę dochodzić zadośćuczynienia za wyrządzoną krzywdę.
A za słowa : Da sie powiedziec, ze w odpowiednich warunkach bylby takim polskim granatowym policjantem sfotografowanym w okupacyjnej Polsce
żądałbym satysfakcji gdybym miał choć cień nadziei, że stać Pana na zachowania honorowe.