Dodaj do ulubionych

Szpicel, denucjator i na dodatek osoba bez

03.03.11, 14:41
godności.

Zacytuję fragment dyskusji aby uświadomoć Szanownemu Towarzystwu z kim mamy do czynienia:
"Re: Klikam, a pewnie nie tylko ja, a to swinstwo
Autor: polazrski 03.03.11, 10:26 Dodaj do ulubionych Skasujcie
Odpowiedz cytując OdpowiedzTo nie to samo. Zdjecie nie jest cytatem tylko dokumentem faktycznego stanu rzeczy. Tajny Wspolpracownik wybiera cytat, ktory mu odpowiada, bo jest antysemita, ktory nie tylko cytuje z interii, ale ma wlasne pomysly dotyczace Zydow. Da sie powiedziec, ze w odpowiednich warunkach bylby takim polskim granatowym policjantem sfotografowanym w okupacyjnej Polsce. "

całość:
forum.gazeta.pl/forum/w,396,122810727,122810727,Klikam_a_pewnie_nie_tylko_ja_a_to_swinstwo.html
Panie Pożarski, bądź pan łaskaw odszczekać te inwektywy albo przesłać mi na priv swoje dane osobowe abym sądownie mógł dochodzić obrony swojej godności i honoru, na który dokonał Pan bezprecedensowej, oburzającej napaści.
Napaść można tylko przyrównać do tej jaką na Polską dokonały sowiety w 1939 r. wbijając narodowi polskiemu nóż w plecy.
Obrzydliwy zarzut antysemityzmu z jakim się spotkałem z pańskiej strony spowodował trwały uszczerbek na moim zdrowiu psychicznym i pragnę dochodzić zadośćuczynienia za wyrządzoną krzywdę.

A za słowa : Da sie powiedziec, ze w odpowiednich warunkach bylby takim polskim granatowym policjantem sfotografowanym w okupacyjnej Polsce

żądałbym satysfakcji gdybym miał choć cień nadziei, że stać Pana na zachowania honorowe.
Obserwuj wątek
    • polazrski Re: Szpicel, denucjator i na dodatek osoba bez 03.03.11, 15:07
      Alez prosze bardzo. Pozywaj.
      • tw_wielgus Re: Szpicel, denucjator i na dodatek osoba bez 03.03.11, 15:23
        No to się ujawnij "bohaterze".
        Tylko z ukrycia potrafisz rzucać inwektywy i pomówienia?
        • polazrski Re: Ja sie mam ujawniac? 03.03.11, 15:33
          To forum jest anonimowe i ty tajniaku piszesz pod nickiem, chyba zebym sie mylil i faktycznie jestes niedoszlym metropolita miasta stolecznego. Zapytaj Siwej jak postepowac w swojej sprawie. Ona wie, smrodzie.
          • tw_wielgus Re: Ja sie mam ujawniac? 03.03.11, 15:44
            Chyba żartujesz? Ja mam się poniżyć do tego stopnia aby prosić administrację forum o udostępnienie mi Twojego adresu IP?
            Chciałem tylko sprawdzić, czy wpisujesz się w pewien stereotyp (wiesz jaki) i o dziwo stwierdzam, że to stereotypowe wyobrażenie pasuje do Ceibie jak ulał.
            • polazrski Re: Ja sie mam ujawniac? 03.03.11, 15:46
              Mozesz mnie, scierko, pocalowac, wiesz gdzie.
              • indeed4 Cooooo - do Polaka " ścierko" ??? 03.03.11, 15:49
                Do Polaka ?!! O żesz ty - zaraz to zgłaszam do Ligi Przeciwko Zniesławianiu Narodu Polskiego!
                • marouder.eu Scierka, to moim zdaniem slaba inwektywa, Qutasie 03.03.11, 15:52
                  ..Wielgusie, odkad zaczales bez umiaru plesc kretynizmy oraz bronic ich w kooperacji z oszolomem Indeedem.
                  • indeed4 Po pierwsze : 03.03.11, 16:04
                    podobno jestem "Krostian", a po drugie - "antysemita" a nie żaden oszołom.

Na razie tyle erraty - kontynuuj.
                    • tw_wielgus Re: Po pierwsze : 03.03.11, 16:15
                      Chyba mu się oleum we łbie skończyło i poleciał na stację benzynową uzupełnić braki, bo zamilkł.
                      • hasz0 kolejni agenci szpicle kapusie i lobbysci Anodiny 03.03.11, 16:18
                        forum.gazeta.pl/forum/w,13,122824278,122824278,Naciski.html
                        • indeed4 A co ma wspólnego Gruzja ze Smoleńskiem. 03.03.11, 16:36
                          Wcześniejsze przypadki nacisków na pilotów Kwaśniewskiego i Wałesy też zbadali ?

www.tvn24.pl/-1,1658248,0,1,naciskaja-na-pilotow--groza,wiadomosc.html

Widzę, że GW w pocie czoła dalej forsuje swoje insynuacje o wyłącznej winie prezydenta, pomimo tego, że jak ustalili eksperci - przyczyn katastrofy jest 12 ( słownie : dwanaście )

• indeed4 Re: Po pierwsze : 03.03.11, 16:19
                        Przerwa na reklamę, robią burzę mózgów z polazrskim - zaraz nastąpi ciąg dalszy programu
              • tw_wielgus Re:Ale dlaczego się tak unosisz? 03.03.11, 15:52
                relaksik... Zrób sobie parę głębokich wdechów, napij się zimnej wody.
                Przeprowadziłem eksperyment mający na celu obalenie mitu, o którym swego czasu mówił były ambasador Izraela w Polsce i niestety klapa...
                Może Ty jednak nie jesteś typowym reprezentantem, może miałeś jakiegoś goja w rodzinie? Pociesz mnie trochę bo jestem b. rozczarowany.
                • polazrski Re: Sciere mozna tylko 03.03.11, 15:57
                  wyżąć.
                  • tw_wielgus Re: Dawaj, dawaj Pożarski... 03.03.11, 16:07
                    wstęp do "TFUJ Kampf" już napisałeś.
                    Teraz musisz tylko twórczo rozwinąć myśl dlaczego ściery to podludzie.
                    • piq o kurczę, całkiem ci się... 03.03.11, 16:11
                      ...eksperyment udał. Na pozerskiego zawsze można liczyć.
            • gini Re: Ja sie mam ujawniac? 03.03.11, 17:44
              tw_wielgus napisał:

> Chyba żartujesz? Ja mam się poniżyć do tego stopnia aby prosić administrację fo
              > rum o udostępnienie mi Twojego adresu IP?
              > Chciałem tylko sprawdzić, czy wpisujesz się w pewien stereotyp (wiesz jaki) i o
              > dziwo stwierdzam, że to stereotypowe wyobrażenie pasuje do Ceibie jak ulał.

Nie ma problemu ja znam dane ,ten przyglup dawal kiedys do nich linki.
              • marouder.eu Dane Kotleta zna tu kazdy, a nikt poza toba.. 03.03.11, 18:16
                ..Ginia, nie oferuje ich mietkiemu Qtasowi Wielgusowiuncertain
                No, brawka po prostu!
                • gini Re: Dane Kotleta zna tu kazdy, a nikt poza toba.. 03.03.11, 18:31
                  marouder.eu napisał:

> ..Ginia, nie oferuje ich mietkiemu Qtasowi Wielgusowiuncertain
                  > No, brawka po prostu!
                  >
                  Za brawka dziekuje dla mnie mietki qtas to jest mielony i jeszcze paru innych, ty sie usilnie starasz dolaczyc do grupy.

papatki
                • gini Re: Dane Kotleta zna tu kazdy, a nikt poza toba.. 03.03.11, 18:45
                  marouder.eu napisał:

.Gdzie bylo Twoje swiete oburzenie jak Dana na Cepa doniosla do pracy?
                  • marouder.eu Re: Dane Kotleta zna tu kazdy, a nikt poza toba.. 03.03.11, 18:51
                    Dowiedzialem sie o tym dopiero wtedy, kiedy Cepek zechcial rzecz ujawnic. Jak mi sie wydaje, skomentowalem ten fakt negatywnie.
                    I nie czepiaj sie raz Dany, innym razem Scana, czy Snajpera, bo to cie nie wybroni z ochoty udzielenia zamlakancowi Wielgusowi danych osobowych Kotleta!
                    • polazrski Re: Dane Kotleta zna tu kazdy, a nikt poza toba.. 03.03.11, 18:56
                      Professore dajczgewand ujawnil moje dane, a picek je tu kiedys powtorzyl. Latwo je znalezc.
                      • gini Re: Dane Kotleta zna tu kazdy, a nikt poza toba.. 03.03.11, 19:09
                        polazrski napisał:

> Professore dajczgewand ujawnil moje dane, a picek je tu kiedys powtorzyl. Latwo
                        > je znalezc.
                        >

Jelopie sam dawales do nich linki, pisalam ci o tym, do calej niezbyt pociagajacej historii twojej rodziny.
                        Swojego czasu poczytalam sobie, bo ty jelopie link dales.
                        • gini Gdzie sa jelopy 03.03.11, 19:47
                          Marudny i mielony?Poszly w objeciach na pifko, jak prawdziwi przyjaciele?
                      • piq ja, kotlet, nie znam twoich danych,... 03.03.11, 22:21
                        ...więc proszę uprzejmie nie łgać. Wiem z 51% pewnością, czyli z tego, kto ktoś napisał, jak masz na imię i że jesteś ponoć tłusty. To, że jesteś nienajbystrzejszy wiem z własnej obserwacji. Więc się odpinkol, bucusiu.
                        • polazrski Re: Łżesz, picus. 03.03.11, 22:32
                          nt
                          • piq zarzuciłeś mi coś, gnojku,... 03.03.11, 23:10
                            ...więc mi to udowodnij. Jeśli nie udowodnisz - odszczekaj. Jeśli nie udowodnisz i nie odszczekasz, znajdę twoje dane osobowe, jeśli rzeczywiście były na FAq, i złożę ci wizytę, żebyś mógł mnie przeprosić osobiście, do czego cię z pewnością nakłonię.
                            • polazrski Re: Łżesz gnojku. 04.03.11, 04:27
                              Koniecznie mnie odwiedz łgarzu.
                              • polazrski Re: Łżesz gnojku./ps 04.03.11, 04:33
                                Nie pierwszy raz grozisz mi rekoczynami, szmato.
                                • piq ja z zasady nie biję niepełnosprawnych,... 04.03.11, 20:40
                                  ...zwłaszcza umysłowo, bucusiu, więc nie wiem, gdzie wyczytałeś groźby rękoczynowe. No dobra, skoro już chcesz koniecznie mieć przyjemność bycia sponiewieranym przez Polaczka, to mogę cię kopnąć w düpę, ale tylko raz i w gumiaku, który potem wyrzucę, brudasie.

Zatem: jeśli naprawdę pałasz taką chęcią spotkania się ze mną, weszko, to przyślij mi na priva (piq@gazeta.pl) swój adres i nazwisko, gdyż doszedłem do wniosku, że nie będę tracił czasu na przeszukiwanie FAq, zwłaszcza, że nie wiem czego szukać. Gdyż, jak już zaznaczyłem, nie znam twoich danych osobowych poza być może imieniem (Jehonan?), tuszą, o której ktoś pisał i narodowością, o której piszesz sam (co może być nieprawdą, gdyż jesteś nałogowym łgarzem).

Zatem, drogi szmalcowniczku, czekam na wieści. Jak mówiłem, przyjadę i przekonam cię, połciu, że nieładnie jest łgać.
                                  • polazrski Re: Mozesz mnie, granatowa szma-. 04.03.11, 20:55
                                    to, pocalowac w dupe. Wracaj do granatowej babci i dziadka, endeka i antysemity.
                                    • indeed4 I jeszcze "nazisty" - koniecznie! 04.03.11, 20:57
                                      Dziubdziuś, nie zapomnij.
                                      • hasz0 piqcze typowe wynaturzenia wynurzenia => "AD REM" 04.03.11, 21:07
                                    • piq widzę, że moja warunkowa zgoda... 04.03.11, 21:32
                                      ...na kopnięcie cię w zad wywołała u ciebie jakieś podniecenie i chcesz jeszcze całuska. Otóż nic z tego, szmalcowniczku, bo homoseksualizm jest niezgodny z naszym antysemickim systemem wartości.

Babcia i dziadek pozdrawiają cię z nieba, Jehonanie, i mówią, że nawet ciebie by schowali przed Niemcami, bo nie patrzyli wtedy, czy Żyd porządny czy sukinsyn - to się okazywało dopiero później, po wojnie. Tak więc mógłbyś liczyć na ich pomoc, szmalcowniczku, ale nie wiem, czy w takim wypadku przeżyliby wojnę.
                                      • polazrski Re: widzę, że moja warunkowa zgoda... 04.03.11, 21:36
                                        Ty masz szmalcownicze pochodzenie, wiec sie doszukujesz w innych wlasnych grzechow. A teraz doczep se daszek do szmaty i spie'rdalaj, panie granatowy.
                                        • indeed4 Odpuść, piq. 04.03.11, 21:40
                                          To ten sam gatunek

www.youtube.com/watch?v=6MgGtIWJoPc
                                          • hasz0 _____Odpuść, piq?__a next 5 lat? 04.03.11, 21:44
                                            • hasz0 Re: _____Odpuść, piq?__a next 5 lat? 04.03.11, 21:48
                                              • hasz0 Re: _____Odpuść, piq?__a next 5 lat? 04.03.11, 21:49
                                                • hasz0 wtresowany obciach wbrew potencjałowi i genom 04.03.11, 21:50
                                                  • hasz0 Re: wtresowany obciach wbrew potencjałowi i genom 04.03.11, 21:56
                                                  • indeed4 Re: wtresowany obciach wbrjew potencjałowi i genom 04.03.11, 22:12
                                                    Wie pan, przez ostatnie lata wiele się zmieniło. Młodzi Polacy są pewni siebie i raczej nie mają żadnych kompleksów - wyjeżdżają uczyć się za granicę, potem świetnie się sprawdzają w pracy ( również za granicą ), można powiedzieć, że już są europejczykami pełną gębą.
                                                  • hasz0 Re: wtresowany obciach wbrew potencjałowi i genom 05.03.11, 00:05
                                                  • hasz0 obiecałeś mi dokopać piqczę...strach obleciał? 05.03.11, 08:46
                                                  • hasz0 Re: obiecałeś mi dokopać piqczę...strach obleciał 05.03.11, 10:40
                                                    odszczekasz łgarstwa...ostatnie o sekretarce PZPR?

Dowody nikczemniku są? Gdzie?

__Braun na szefa TVP!_____________ (7) hasz0 05.03.11, 10:37
                                                    Jaka jest roznica miedzy Dior'em i GW? (6) polazrski
                                                • indeed4 Re: _____Odpuść, piq?__a next 5 lat? 04.03.11, 21:52
                                                  Niestety, nie otwiera się link, panie Hasz.
                                                  • hasz0 Re: _____Odpuść, piq?__a next 5 lat? 04.03.11, 21:59
                                        • piq ojj, nieładnie, poozzzi,... 04.03.11, 22:22
                                          ...fakt, że odmówiłem ci tak upragnionego przez ciebie całuska w zadek jest wszak zgodny takoż i z przykazaniami judaizmu, skoro ci już nie nie wystarcza tłumaczenie, że nasze antysemickie zasady każą nam się homoseksualizmem brzydzić - a ty odzywasz się do mnie jak nie przymierzając ODman. Fuj, Jehonanie.
                                          • indeed4 A jednak nie pojechał "nazistą" 04.03.11, 22:54
                                            no co tam, polazrski - zrobiło ci się żal wujka Hitlera?
                                  • indeed4 Onan - jakież uroczę imię 04.03.11, 20:56
                                    i jak idealnie do tego paskudztwa dobrane ; doprawdy - jestem pod wrażeniem.
                    • gini Re: Dane Kotleta zna tu kazdy, a nikt poza toba.. 03.03.11, 19:06
                      marouder.eu napisał:

> Dowiedzialem sie o tym dopiero wtedy, kiedy Cepek zechcial rzecz ujawnic. Jak m
                      > i sie wydaje, skomentowalem ten fakt negatywnie.
                      > I nie czepiaj sie raz Dany, innym razem Scana, czy Snajpera, bo to cie nie wybr
                      > oni z ochoty udzielenia zamlakancowi Wielgusowi danych osobowych Kotleta!
                      >

A z czego ja sie tu mam bronic?Nie moja wine, ze ten jelop sam do tych danych dal linki.Jeszcze mu o tym grzecznie przypomnialam..
                      Jakbym chciala je naprawde dac to wyslalabym na skrzynke po cichutku.
                      Widac jestes taki sam jelop jak reszta tego towarzystawa, ktorego tak bronisz.
                      papatki
                • tw_wielgus Re: Dane Kotleta zna tu kazdy, a nikt poza toba.. 03.03.11, 19:48
                  marouder.eu napisał:

> ..Ginia, nie oferuje ich mietkiemu Qtasowi Wielgusowiuncertain
                  > No, brawka po prostu!
                  >
                  Jedna uwaga, staraj się pisać po polsku. Ten wyraz po polsku nie pisze się przez "q" a przez "ku"
                  A ad rem...
                  No masz ci los, widzę marudny, że wyobrażenie mojego przyrodzenia nie daje Ci spokoju.
                  Nie rozumiem tylko, dlaczego tak wulgarnie reagujesz na odrzucenie Twoich zalotów.
                  Zdawało mi się, że geje to fajne chłopaki, takie z humorem. Nie mam, co prawda przyjaciół w tych kręgach, ale takie miałem stereotypowe wyobrażenie geja.
                  Rozumiem, że spotkał Cię zawód, ale żeby aż tak to przeżywać?
                  Ale zaraz, zaraz.....
                  może Ty nie jesteś gejem? Może Ty po prostu jesteś stary pedał.
                  Tak, z całą pewnością właśnie tak musi być, to by tłumaczyło Twoje knajackie zachowanie.
                  • g-48 Re: Dane Kotleta zna tu kazdy, a nikt poza toba.. 03.03.11, 23:04
                    No masz ci los, widzę marudny, że wyobrażenie mojego przyrodzenia nie daje Ci s
                    > pokoju.
                    > Nie rozumiem tylko, dlaczego tak wulgarnie reagujesz na odrzucenie Twoich zalot
                    > ów.
                    Wielgus odwal sie od inwalidy maruderka eunucha.Moglo by cie byc wstyd tak ujadac po krakowskim Lejkoniku( tak on przynajmniej twierdzi) ktory jest tak bidny ze nawet tastature ma i´sraelska.
                    A kotlet jak kotlet stechly i smrodzi po Europie od Szwecji az do Polski B.
                    Sa to z absztyfen niedobitki dawnego dworu Dany33 Rostschildowej.
                  • marouder.eu Alfonsie, uwazaj bym sie do ciebie nie przypial:) 04.03.11, 12:11
                    Bowiem, nie dosc, ze mam alergie na balwanstwo, ktore samo siebie zapisuje z duzej litery, to na dodatek zwierzece instynkta wzbudza we mnie ludowy antysemityzm.
                    • tw_wielgus Re: Podziwiam Twoje cudowne poczucie humoru 04.03.11, 15:26
                      W zasadzie mógłbym precyzyjnie określić miejsce, w które możesz mnie pocałować, ale obawiam się, ze mógłbym tym samym wywołać u Ciebie tak silne wizje i tak silne przeżycia emocjonalne iż mogą one spowodować nocne polucje. Ostatnią rzeczą do jakiej chcę doprowadzić jest to abyś rano obudził się z "węgorzem w galarecie". Koszernym "węgorzem" oczywiście.

marouder.eu napisał:

> Bowiem, nie dosc, ze mam alergie na balwanstwo, ktore samo siebie zapisuje z du
                      > zej litery, to na dodatek zwierzece instynkta wzbudza we mnie ludowy antysemity
                      > zm.
                      >
                      >
                    • gini Re: Alfonsie, uwazaj bym sie do ciebie nie przypi 05.03.11, 14:28
                      marouder.eu napisał:

> Bowiem, nie dosc, ze mam alergie na balwanstwo, ktore samo siebie zapisuje z du
                      > zej litery, to na dodatek zwierzece instynkta wzbudza we mnie ludowy antysemity
                      > zm.
                      >

Ty juz wszystko uwazasz za antysemityzm, juz fakt, ze ktos sie nie zgadza mielonym lub z danusia to byl antysemityzm.
                      Idz zakapuj swoim zwyczajem do siwej.
                      tfu
                      >
                • pro100 Re: Dane Kotleta zna tu kazdy - protest! 03.03.11, 19:50
                  marouder.eu napisał:

ja np nie znam i nie interesuje mnie to. w zupełnosci wystarczy, że sam się prezentuje jako paranoik i rzadka kanalia.
                  • marouder.eu Ale jak bys je znal, to mysle, ze nie polecialbys 04.03.11, 13:00
                    ...z nimi w zebach do lewackiego alfonsa, Wielgusa, nie?
                    • hasz0 zwierzece instynkta wzbudza we mnie ludowy antysem 04.03.11, 13:26
              • tw_wielgus Re: Gini.. 03.03.11, 19:55
                Dzięki serdeczne, chyba nawet przez moment nie przypuszczałaś, że ja tego pajaca traktuję na tyle poważnie aby się z nim po jakiś sądach włóczyć...?!.
                Przeceiż nie zniżyłbym się do tego poziomu aby na niego donosić (tak jak on dla tego przykładu na mnie)? Donosicielstwo jest poniżej godności porządnego człowieka, tak uważam i tego się bedę trzymał.

Chciałem tylko sprawdzić czy gość ma chociaż odrobinę honoru i szczyptę odwagi.
                Test wykazał brak zarówno jednej jak i drugiej substancji w organizmie obserwowanego obiektu.

Pozdr.
                • gini Re: Gini.. 03.03.11, 20:07
                  tw_wielgus napisał:

> Dzięki serdeczne, chyba nawet przez moment nie przypuszczałaś, że ja tego pajac
                  > a traktuję na tyle poważnie aby się z nim po jakiś sądach włóczyć...?!.
                  > Przeceiż nie zniżyłbym się do tego poziomu aby na niego donosić (tak jak on dla
                  > tego przykładu na mnie)? Donosicielstwo jest poniżej godności porządnego czło
                  > wieka, tak uważam i tego się bedę trzymał.
                  >
                  > Chciałem tylko sprawdzić czy gość ma chociaż odrobinę honoru i szczyptę odwagi.
                  > Test wykazał brak zarówno jednej jak i drugiej substancji w organizmie obserwow
                  > anego obiektu.
                  >
                  > Pozdr.

Naturalnie, ze nie, podejrzewam bys tracil czas na mielonego jelopa.
                  Tak sobie napisalam, ale celnie trafilam, na zasadzie nozyc marudny jelop sie odezwal.
                  A tak sie tu wozili po forum, taka wojna byla, teraz marudny, wprowadzacz cenzury raptem, za bron chwycil, bo mu mielonego atakuja.
                  Ot tak juz tu jest.
                  pozdrawiam
                  • tw_wielgus Re: Gini.. 03.03.11, 20:17
                    Jasne, dałaś marudzie do wiwatu - bezcenne - za resztę możesz zapłacić kartą Visa.

Dane pozarskiego rzeczywiście można znaleźć bez najmniejszego trudu:
                    nicalbonic.blox.pl/2009/10/POZARSKI-Z-SEREM-czyli-KOTLET-Z-RESZTEK.html
    • hasz0 Re: Szpicel, denucjator i na dodatek osoba bez 03.03.11, 15:07
      jest ich tutaj wiecej takich samych...gdyby nie oni

już dawno normalni przyzwoici Polacy pokazali by szpiclom, agentom wpływu, kapusiom i szydercom gdzie rosną pokrzywy i oset.
    • piq nie jeż się tak, szkoda fatygi,... 03.03.11, 15:16
      ...pozerski jest najzwyczajniej w świecie ograniczonym umysłowo tłuściochem, któremu cholesterol odcina dopływ tlenu do śródczaskowej pustki po mózgu. Biedula wyzywa od antysemitów każdego, komu nie jest się w stanie przeciwstawić intelektualnie i merytorycznie. Czyli każdego.
      • polazrski Re: nie natezaj sie tak, picus, 03.03.11, 15:19
        bo pękniesz.
        • piq ja mam zdrowe trawienie,... 03.03.11, 15:28
          ...biedactwo ty moje, więc nie projektuj na mnie swoich własnych problemów trzewnych.
          • polazrski Re: Tylko tak tu twierdzisz, 03.03.11, 15:34
            ale w mieszkanku pierdzisz i rodzinie zyc nie dajesz, picku. Masz to po granatowej babci.
            • piq brawo, pożarsiu, jesteś moim najlepszym... 03.03.11, 15:40
              ...antysemickim argumentem. Nigdy mnie jeszcze nie zawiodłeś, jako katolika, Polaka i żydożercy.
              • polazrski Re: zieeew 03.03.11, 15:43
                nt
                • piq wiem, wiem, pożarsiu, inteligentne riposty... 03.03.11, 15:57
                  ...powodują u ciebie skurcze tętnic, niedotlenienie przestrzeni pomózgowej i następcze napady senności. Niestety, pożarsiu, już lepiej nie będzie i musisz się z tym pogodzić.
      • tw_wielgus Re: nie jeż się tak, szkoda fatygi,... 03.03.11, 15:25
        Ależ wybaczyłbym mu gdyby tak rzeczywiście było, ale on donosi i fałszywe świadectwo mi wystawia narażając na szwank moją dobrą reputację.
    • ewa8a Re: Szpicel, denucjator i na dodatek osoba bez 04.03.11, 07:20
      tw_wielgus napisał:
      > Panie Pożarski, bądź pan łaskaw odszczekać te inwektywy albo przesłać mi na pri
      > v swoje dane osobowe abym sądownie mógł dochodzić obrony swojej godności i hono
      > ru, na który dokonał Pan bezprecedensowej, oburzającej napaści.

Towarzyszu Wielgus ! Niech Towarzysz będzie łaskaw załatwiać swoje sprawy i bronić swego honoru i godności na privie, albo na jakimś forum zamkniętym. Aquanet został juz dostatecznie zaśmiecony przez innego towarzysza. Weźcie się Towarzysze pod rękę i idźcie już sobie .....idźcie, choćby nawet wprost do sądu.
      • polazrski Re: Szpicel, denucjator i na dodatek osoba bez 04.03.11, 07:26
        Mam nadzieje, ze trafi go apopleksja i nie bedzie zawracal juz swoimi paranojami gitary.
      • tw_wielgus Re: Szpicel, denucjator i na dodatek osoba bez 04.03.11, 10:18
        Dzięki za radę ale nie skorzystam.
        • marouder.eu Predzej, czy pozniej skorzystasz z Ewy rady,.. 04.03.11, 13:31
          ...Alfonsiesmile
          • tw_wielgus Re: Założymy się? 04.03.11, 15:37

• hasz0 Re: Założymy się? 04.03.11, 18:50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka