Dodaj do ulubionych

System mnie wykasował

16.03.11, 12:18
Po zalogowaniu mam czyściutkie konto. Nie ma ulubionych forów, sygnaturki, postów ZERO.
Obserwuj wątek
    • oleg3 I przywrócił :)))) 16.03.11, 12:19
    • a000000 Re: System mnie wykasował 16.03.11, 12:21
      u mnie przed chwilą było to samo, ale już wróciło. Chyba coś padło z rejestracją logowania, bo wątki wyglądały jak bez logowania.
      A kilka dni temu tak powoli chodziło, że żółwia spokojnie można strusiem pędziwiatrem nazwać.
      Sypie się nam portal.
      • absztyfikant Re: System mnie wykasował 16.03.11, 12:21
        Hasz gasi swiatlo tongue_out
    • oleg3 Ale straty są 16.03.11, 12:21
      Nie mogę wejść na fora ukryte.
      • hasz0 POchwala dla administartora ode mnie 16.03.11, 12:32
      • g-48 Re: Ale straty są 17.03.11, 00:10
        Dzisiaj mieli chyba klopoty z seweremA z drugiej strony oleg przed kim chcesz sie kryc?Masz nieczyste sumienie?
        A dzisiaj byla ciekawa informacja o Liby. Ten samolot Kadafiego nad Grecja to synalek lecial do I´sraela i po rozmowach USA wycofala lotniskowiec plynacy w kierunku Libii.
        Argument ten podziela wielu ekspertów, m.in. były agent CIA i wykładowca na Uniwersytecie Georgetown w Waszyngtonie, Michael Scheuer. W rozmowie z PAP powiedział on, że Kaddafi był skuteczną zaporą przed terroryzmem islamskim i USA nie powinny nic robić w sprawie rebelii.

- Kogo obchodzi kto wygra w Libii? Jeżeli Libijczycy będą w stanie sami się wyzwolić, niech się wyzwalają - oświadczył.
        • oleg3 Re: Ale straty są 17.03.11, 11:03
          g-48 napisał:

> oleg przed kim chcesz sie kryc

Forum ukryte, to takie forum prywatne, które mogą czytać - i na nim pisać - wyłącznie wybrani. smile
          • hasz0 Od dawna POdejrzewalem wiezy krwi OlegKadafPiQScan 17.03.11, 11:15
            Kadafi jest Żydem.
            finanse.wp.pl/kat,102634,title,Rybinski-Polska-moze-pojsc-na-dno-jak-Titanic,wid,13227223,wiadomosc.html
            Rodzina Kadafiego jest ściśle

powiązana z rodziną Rotszyldów

i inwestują razem. Czy

brutalny

i sprytny libijski dyktator

współpracuje z Mosadem?

Dowody wskazują, że tak.

.
            piotrbein.wordpress.com/2011/03/05/zyd-kadafi-rotszyldowie-i-mosad/.
            https://piotrbein.files.wordpress.com/2011/03/zydkadafi1.png?w=346&h=280

CytatIzraelski program TV omawia żydowskie powiązania matki i babki Kadafiego: W ubr. izraelski Kanał 2 przeprowadził wywiad z dwiema Izraelkami pochodzącymi z Libii, które twierdzą, że są krewnymi libijskiego przywódcy Kadafiego – mówi Ryan Jones z ‘Israel Today’. Starsza z nich, Guita Brown stwierdziła, że jest drugą kuzynką Kadafiego: jej babka była siostrą babki Kadafiego. Młodsza, Rachel Saada, wnuczka Brown, podała więcej szczegółów: “Mówi się, że babka Kadafiego, Żydówka, poślubiła najpierw Żyda. Ale źle ją traktował, więc uciekła od niego i wyszła za mąż za muzułmańskiego szejka. Ich dziecko to matka Kadafiego.” Babka Kadafiego przeszła na islam kiedy wychodziła za mąż za szejka, będąc etniczną Żydówką wg żydowskiego prawa religijnego (i zdrowego rozsądku). Skoro matka Kadafiego jest Żydówką, to kim jest Kadafi? W tym momencie prowadzący wykrzyknął: “więc sprawa jest taka, że Kadafi nie tylko ma żydowskich krewnych, ale jest Żydem!” To może być użyteczne. Wg izraelskiego prawa powrotu, każdy mający żydowską babkę, ma prawo bez problemu otrzymać obywatelstwo.

Bliskie związki Kadafiego z Rotszyldami

Saif al-Islam Kadafi, uważany za najbardziej prawdopodobnego następcę libijskiego dyktatora, był również gościem milionerów Jakuba i Nata Rotszyldów w ich willi na Korfu, gdzie Business Secretary przebywał tydzień… krótko przed uwolnieniem zamachowca z Lockerbie. – Mandy and the Lockerbie bomber and ANOTHER ‘coincidence’ in Corfu [Mandy i zamachowiec z Lockerbie oraz KOLEJNY 'zbieg okoliczności' w Korfu] Daily Mail 18.5.2009

Rozbawiony Londyn jest tylko jednym z ośrodków Kadafi Inc. – przydatnym miejscem, gdzie Rotszyldowie mogli wskazać Saifowi Kadafiemu możliwości inwestycyjne w kompleksy sportów wodnych w Czarnogórze. - Gadhafi’s stolen billions stashed in London [Skradzione miliardy Kadafiego ukryte w Londynie] Daily Telegraph 25.2.2011

Samoloty bojowe bombardowały cywilów na ulicach Trypolisu, bezprecedensowa przemoc – Ali al-Essawi, ambasador Libii w Indiach 22.2.2011

Najmłodszy syn Kadafiego, Khamis, rzekomo sprowadził afrykańskich najemników do walki z protestującymi. Przy ubranych w libijskie mundury ciałach zabitych w Bengazi i innych miejscach, znaleziono karty tożsamości z Gwinei, Nigru, Czadu, Mauretanii i Sudanu – Using Mercenaries to Quell Libya Revolution [Użycie najemników do tłumienia libijskiej rewolucji]

Rodzina Kadafiego jest ściśle powiązana z rodziną Rotszyldów i inwestują razem. Czy brutalny i sprytny libijski dyktator współpracuje z Mosadem? Dowody wskazują, że tak. Musimy pamiętać, że Mosad działa ręka w rękę z rodziną Rotszyldów, która kontroluje globalne wydobycie i produkcję ropy naftowej. Libia ma największe potwierdzone zasoby ropy w Afryce i eksportuje ok. 1,5 mln baryłek dziennie, oraz ma istotne rafinerie zaopatrujące Europę.

• rycho7 Re: Ale straty są 17.03.11, 22:40
          g-48 napisał:

> Kaddafi był skuteczną zaporą

Dzis chodzi o nastepny punkt zapalny. Wrzod nie bedzie jedynie w Izraelu.

Gdyby bin Laden poprosil o braterska pomoc ...
    • polski_francuz Moglo byc gorzej 17.03.11, 18:47
      Bo w pierwszej chwili zrozumialem, ze " system Cie wykas(tr)ował".

Straty wirtualne sa do naprawienia.

PF
      • rycho7 Re: Moglo byc gorzej 17.03.11, 22:43
        polski_francuz napisał:

> Bo w pierwszej chwili zrozumialem, ze " system Cie wykas(tr)ował".

Ja od dluzszego czasu chcialem to tak rozumiec. Jednak dywagowalem, ze to za trudne jak na poziom polskawego internetu. Bo taka jest prawda, ale tych nieslusznych szatanow.
    • rycho7 wykasuj system 17.03.11, 22:25
      oleg3 napisał(a):

> System mnie wykasował

Najskuteczniejsze sa najprostsze rozwiazania. Trzeba miec jednak odwage dopuscic do siebie te rozwiazania.

Glownym problemem jest to, ze system istnieje dzieki temu, ze sprawia wrazenie, ze na nim pasozytujemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka