manny-jestem 05.05.11, 15:07 u nas dzis jest. Zycze wiec wszystkim z tej okazji owocnych przemyslen. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola.iza1 Re: Narodowy Dzien Modlitwy 05.05.11, 17:20 No to pomódl się Manny, za mojego Tatkę z chorobą Parkinsona, dołóż do tego modlitwę za Mamcię z chorobą Alzheimera . Na koniec , pomódl się za mnie, niedowiarka. No szlag mnie trafia, cuuś oprócz modlitwy? Czy to kara boska? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Narodowy Dzien Modlitwy 05.05.11, 17:40 Dziękuję, bo jakoś nie potrafię, z góry wiem, że kombinuję, cuś jak w totolotku, a nóż/widelec? SzczęśliwyŚ! Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Narodowy Dzien Modlitwy 06.05.11, 00:33 pust wsegda budet solnce pust wsegda budet usama pust wsegda budet obama pust wsegda budu ja. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Narodowy Dzien Modlitwy 06.05.11, 07:13 Hmm... taki piękny watek a tak mało wpisów. O czym to świadczy, Manny? Popatrz, tylu tu obrońców wiary, krzyża a wąteczek o modlitwie nie cieszy się powodzeniem... Mnie to odpowiada a tobie? Odpowiedz Link Zgłoś