wikul 06.05.11, 18:47 To nie moje szyderstwo. To tytuł wątka z Forum Sympatyków PiS. forum.gazeta.pl/forum/w,42098,114867551,114867551,Zimny_Lech_nowe_piwo_prezydenckie.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwardian Re: Zimny Lech - nowe piwo prezydenckie 06.05.11, 20:27 Pośmiejmy się razem Wikule... Opowiedziałbym Wam dowcip o żydzie, ale obawiam się, że go spalę... Twój dziadek "grilla" w Oświęcimiu obsługiwał? Autobus mi sie zepsuł, a ja Żydów do Oświęcimia wiozę... Jeszcze coś... Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Zimny Lech - nowe piwo prezydenckie 06.05.11, 22:53 A gdzieś ty znalazł to forum? Oczywiście wpisałem się... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Zimny Lech - nowe piwo prezydenckie 06.05.11, 22:57 matelot napisał: > A gdzieś ty znalazł to forum? Oczywiście wpisałem się... Przypadkowo, gdy szukałem innego forum w spisie. Ale frekwencja imponujaca, co ? Hasz0 powinien tam wylądować i i ożywić to zdechłe forum. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Zimny Lech - nowe piwo prezydenckie 06.05.11, 23:10 antystar 05.09.10, 22:01 Odpowiedz kanalia jesteś jeśli tak o zmarłych piszesz! Nie tylko moje zdanie kanalikowy wikulcu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Zimny Lech - nowe piwo prezydenckie 06.05.11, 23:42 g-48 napisał: > antystar 05.09.10, 22:01 Odpowiedz > kanalia jesteś jeśli tak o zmarłych piszesz! > Nie tylko moje zdanie kanalikowy wikulcu. Umiesz czytać, idioto ? Wiesz co to jest cytat, matole ? Majakowski o tym nie pisał, to nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Zimny Lech - nowe piwo prezydenckie 07.05.11, 09:59 Umiesz czytać, idioto ? Wiesz co to jest cytat, matole ? > Majakowski o tym nie pisał, to nie wiesz. Czytac nie umie bo jestem idiota ale kaftanik zaloze ci sprawnie. www.pubspolem.pl/upload_img/galeria/kaftan2.jpg I na kuracje zawioze cie tez. www.7szmw.pl/oddzial-psychiatryczny Tam bedziesz mogl w spokoju podreperowac stargane nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Zimny Lech - nowe piwo prezydenckie 07.05.11, 12:44 g-48 napisał: > Czytac nie umie bo jestem idiota ... Ale próbować doskonalić swój debilizm możesz np.tutaj. fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/zapisz-sie-na-kurs-zapobiegania-idiotyzmowi,1575566 Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Moj biedny wikulcu 07.05.11, 12:49 Ale próbować doskonalić swój debilizm możesz np.tutaj. > > rel="nofollow">fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/zapisz-sie-na-kurs-zapobiegania-idiotyzmowi,1575566 Jak tobie to nie pomoglo to dlaczego polecasz to innym. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Moje biedne gó...-48 07.05.11, 13:04 Za bardzo przejąłeś sie swoim poetyckim idolem. Zobacz co na ten temat uważa encyklopedia humoru i nie nasladuj już go wiecej Dziś Majakowski jest uznawany za jednego z największych czerwonych na świecie. Jest prawie tak wielki jak boski Che. Ocenia się, że gdyby stanął koło Ernsta, to sięgał by mu do pierwszego rzędu pluskiew namiętnie hodowanych w gęstej, seksownej brodzie Che (które to pluskwy opisał w jednym z tomików). Był bardzo płodnym poetą. Obok apopleksji, policzkowania i gry w karty, jego ulubionym tematem twórczości był homoseksualizm i onanizm. Wyżywał się w krótkiej formie, potraktowanej tradycyjnie, czym robił perfidnie na złość współczesnym mu futurystom. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Moje biedne gó...-48 07.05.11, 22:58 Za bardzo przejąłeś sie swoim poetyckim idolem. Zobacz co na ten temat uważa > encyklopedia humoru i nie nasladuj już go wiecej[/b] Nie zajmuj sie moja sygnaturka tylko dziadowskim stanem swojego umyslu i chorobowej nienawisci do PiSu. A cytat Majakowskiego wyjalem z ksiazki "Archipela gulak" co tez podalem. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Moje biedne gó...-48 08.05.11, 00:25 g-48 napisał: > Nie zajmuj sie moja sygnaturka tylko dziadowskim stanem mojego umyslu i chorob > owej sympatii do PiSu. > A cytat Majakowskiego wyjalem z ksiazki "Archipela gulak" co tez podalem. Archipela gulak to ty masz zamist mózgu, przygłupie. I nie łaź za mną łajzo, bo opie... jak św.Michał diabła. Won! pl.wikipedia.org/wiki/Archipelag_GU%C5%81ag Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: zagubiony wikulcu 08.05.11, 18:13 Archipela gulak to ty masz zamist mózgu, przygłupie. I nie łaź za mną ła > jzo, bo opie... jak św.Michał diabła. Won! Ja bardzo lubie jak wijesz sie jak piskorz dlatego twojej glupoty opuscic nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Moje biedne gó...-48 08.05.11, 22:27 ...z gulakiem zamiast mózgu, uwielbiające Kaczyńskiego i Majakowskiego. Won do Moskwy ! Odpowiedz Link Zgłoś