Dodaj do ulubionych

Dziadowanie...

07.05.11, 19:40
Niepoprawni.pl proszą o wsparcie. na dzień dzisiejszy mają 11,5% z 1050 złotych - tyle kosztuje prowadzenie "serwisu" dla półgłówków. Są na naszym forum osoby korzystające z różnych takich, to niech wspierają. Takie dziadowanie przypomina mi apele innego "geniusza" Michalkiewicza, który również smarka w rękaw by go wspierać dowolnym datkiem.
Rośnie na naszych oczach Rzeczypospolita Dziadowska smile

I jeszcze jedno... Niepoprawni.pl maja forum. Może by tam wyeksportować cześć tutejszego oszołomstwa. Oczywiście nie wszystkich bo z kimś jednak trzeba dyskutować smile ale gdyby belgijska sobie tam poszła czy hasz to bym nawet czasem wsparł ich, znaczy tych niepoprawnych, jakimś datkiem.
Obserwuj wątek
    • gini Re: Dziadowanie... 07.05.11, 20:08
      matelot napisał:

> Niepoprawni.pl proszą o wsparcie. na dzień dzisiejszy mają 11,5% z 1050 złotych
      > - tyle kosztuje prowadzenie "serwisu" dla półgłówków. Są na naszym forum osoby
      > korzystające z różnych takich, to niech wspierają. Takie dziadowanie przypomin
      > a mi apele innego "geniusza" Michalkiewicza, który również smarka w rękaw by go
      > wspierać dowolnym datkiem.
      > Rośnie na naszych oczach Rzeczypospolita Dziadowska smile
      >
      > I jeszcze jedno... Niepoprawni.pl maja forum. Może by tam wyeksportować cześć t
      > utejszego oszołomstwa. Oczywiście nie wszystkich bo z kimś jednak trzeba dyskut
      > ować smile ale gdyby belgijska sobie tam poszła czy hasz to bym nawet czasem wspar
      > ł ich, znaczy tych niepoprawnych, jakimś datkiem.

A po co ja mam sie szwedac gdzies?Ja sobie pisuje w salonie, a tu wpadam od czasu do czasu, jak ci prazeszkadza to nie czytaj nie ma przymusu.
      Ciesz sie w ogole, ze tu jeszcze ktos wpada
      • jaceq Ty się nie unoś, Ginia, 08.05.11, 23:09
        tylko sypnij groszem na niepoprawnych.pl, skoro czerpiesz z ich krynicy.
        • gini Re: Ty się nie unoś, Ginia, 09.05.11, 00:33
          jaceq napisał:

> tylko sypnij groszem na niepoprawnych.pl, skoro czerpiesz z ich krynicy.
          >
          A ja cos czerpie z ich krynicy?
          • jaceq Re: Ty się nie unoś, Ginia, 09.05.11, 00:51
            > A ja cos czerpie z ich krynicy?

A nie?
            • gini Re: Ty się nie unoś, Ginia, 09.05.11, 07:20
              jaceq napisał:

> > A ja cos czerpie z ich krynicy?
              >
              > A nie?
              >
              Nie.
            • matelot Re: Ty się nie unoś, Ginia, 09.05.11, 07:43
              jaceq napisał:

> > A ja cos czerpie z ich krynicy?
              >
              > A nie?
              >
              ===================
              Widzisz Jacequ jaka kłamczucha? Ona ukradła i już zapomniała komu, ale ślad jest ...
              • gini Re: Ty się nie unoś, Ginia, 09.05.11, 14:36
                matelot napisał:

> jaceq napisał:
                >
                > > > A ja cos czerpie z ich krynicy?
                > >
                > > A nie?
                > >
                > ===================
                > Widzisz Jacequ jaka kłamczucha? Ona ukradła i już zapomniała komu, ale ślad jes
                > t ...
                >

Dawaj, dawaj, jak ukradlam to sie zglosze na policje, tylko jak na razie nie wiem co komu ukradlam.
              • jaceq Re: Ty się nie unoś, Ginia, 10.05.11, 00:19
                matelot napisał:

> Widzisz Jacequ jaka kłamczucha? Ona ukradła i już zapomniała komu, ale ślad jest ...

Wiem, że jest i to nie jeden. Nieważne, mogłaby i tak sypnąć groszem na tych niedorobionych.pl w ramach dbałości o pluralizm w mediach.
                • matelot Re: Ty się nie unoś, Ginia, 10.05.11, 07:23
                  jaceq napisał:

> matelot napisał:
                  >
                  > > Widzisz Jacequ jaka kłamczucha? Ona ukradła i już zapomniała komu, ale śl
                  > ad jest ...
                  >
                  > Wiem, że jest i to nie jeden. Nieważne, mogłaby i tak sypnąć groszem na tych ni
                  > edorobionych.pl w ramach dbałości o pluralizm w mediach.
                  >
                  >
                  Ona nie ma pojęcia skąd zakosiła tą szachownicę z kirem. Ale ciemnota sad

Jasne, powinna takich jak ona wspomagać.smile
    • rycho7 spoleczenstwo obywatelskie czy ... 07.05.11, 20:15
      matelot napisał:

> Rośnie na naszych oczach Rzeczypospolita Dziadowska

To mi przypomina powiedzenie Wankowicza, ze jest bardzo religijnym czlowiekiem bo zadnej sumy nie opuszcza.

Za wspaniale uwazam rozwiazanie niemieckie. Sa chyba miliony stowarzyszen, ktore lokalnie zajmuja sie konkretnymi sprawami. Sam naleze do kilku. Oczywiscie musze na to wylozyc wlasna kase. Ale nie bede kryl, ze dzieki temu mam/mamy tez zasilanie zewnetrzne. Cenie absolutna transparentnosc rozliczen finansowych.

Rozwiazanie takie jest o tyle sensowne, ze place na wiem co u "przykladowego Michalkiewicza". Ponadto delikwenta znam osobiscie i jak mi sie przestaje podobac to po prostu odchodze z moja kasa. OCZYWISCIE przyklad z Michalkiewiczem jest absolutnie nieprzystajacy. Stowarzyszenia zajmuja sie zagadnieniami absolutnie przyziemnymi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka