gini 25.05.11, 18:46 Odwal sie od watku o Danutce informuje, ze bylam na moderacji i popr'osilam o wykasowanie twoich wpisow. Zachowales sie jak ostatnia swinia. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: g 48 25.05.11, 18:49 Chcesz sobie pisac to pisz tutaj . Napewno odpowiem tamten watek zostaw w spokoju, matole. . -- Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:Droga gini! 25.05.11, 18:58 Juz gdzies po odejsciu Dany zauwazylem ze grasz falszywa karta .Twoja sprawa ! A teraz pisz znowu jak kochalas Danutke tylko zeby sie komus przypodobac. Mnie jej tez zal jako czlowieka, jako jednej z nas ale z pewnoscia pozostanie w wspomnieniach ale falszywych lez pokazywac na forum nie bede. A teraz precz babo z twoim falszywym zalem za Kaczynskim i szukaniem falszywej litosci. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Droga gini! 25.05.11, 19:10 Nigdzie nie pisalam, ze kocham Danutke, sa jednak jakies granice. Danutke znalam 9 lat raz bylo zle raz dobrze, ciebie nie znam wcale. Rozumiesz roznice? Wysylales mi na poczte listy, bo miales pretensje, ze sobie rozmawiam z kim chce. Ja sama sobie dobieram rozmowcow, nikt nigdy mi nie dyktowal jak i gdzie co mam pisac. Jestes bydle bez wychowania, wlazles jak swinia do watku, by poszczekac z nudow chyba, bo bez Zydow obejsc sie widac nie mozesz. Twoja sprawa a ode mnie wara. A teraz spieprzaj dziadu. . Won!!! p Odpowiedz Link Zgłoś