pan.scan 19.05.04, 11:01 z przeprosinami za moje insynuacje o Twoje pacynkowanie. Zmylił mnie repertuar dragona.w, podobny do Twego. Przepraszam. Scan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: --------------Do Scana pana nie dobijaj 19.05.04, 11:18 pan.scan napisał: > z przeprosinami za moje insynuacje o Twoje pacynkowanie. Zmylił mnie > repertuar dragona.w, podobny do Twego. Przepraszam. > Scan Jak mozna Bykka pomylic z jakims smokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
byyk Re: --------------Do Scana pana nie dobijaj 19.05.04, 13:38 Nic mnie nie wiadomo scan o repertuaże dragona ale dziekuję za uznaniem. HEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Scana:)) 20.05.04, 10:03 Witaj. Scan, daj pokój, nie ma o co, każdemu się przytrafi. pozdrawiam hej! jak widzisz, śLimaki wypełzły już na dobre) Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Nutki 20.05.04, 10:58 Nutka, jakie wątpliwości, to do mnie było? pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: do Nutki 20.05.04, 11:21 bykk napisał: > Nutka, jakie wątpliwości, to do mnie było? > pozdrawiam > hej! a to pytanie to do kogo? nie zauważyłeś, że Nutka już tu nie gra? danka Odpowiedz Link Zgłoś