Dodaj do ulubionych

Trzy roboty --- do roboty

04.10.11, 09:01

Roboty Hofman i Błaszczak perorują głosami profesjonalnych sprzedawców luksusowych trumien: klęska, fiasko, dno.

Robot Macierewicz zgrzytliwym głosem strudzonego czekisty: zdrada, zaprzaństwo.

Jako amator sci-fi lubię słuchać domorosłe roboty.
Obserwuj wątek
    • wikul Re: Trzy roboty --- do roboty 04.10.11, 15:00
      cepekolodziej napisał:

>
      > Roboty Hofman i Błaszczak perorują głosami profesjonalnych sprzedawców luksusow
      > ych trumien: klęska, fiasko, dno.
      >
      > Robot Macierewicz zgrzytliwym głosem strudzonego czekisty: zdrada, zaprzaństwo.
      >
      > Jako amator sci-fi lubię słuchać domorosłe roboty.
      >
      >

Inne roboty (np.Suski) otrzymały polecenie żeby się nie wychylać. Inne indywidua czekają na wynik. To oni i tak będą zwycięzcami.
    • gini Re: Trzy roboty --- do roboty 04.10.11, 16:46
      cepekolodziej napisał:

>
      > Roboty Hofman i Błaszczak perorują głosami profesjonalnych sprzedawców luksusow
      > ych trumien: klęska, fiasko, dno.
      >
      > Robot Macierewicz zgrzytliwym głosem strudzonego czekisty: zdrada, zaprzaństwo.
      >
      > Jako amator sci-fi lubię słuchać domorosłe roboty.
      >
      >
      Olla la i Ty tez Cepie?
      • cepekolodziej Re: Trzy roboty --- do roboty 04.10.11, 17:36

Et tu Gini contra me?
        • gini Re: Trzy roboty --- do roboty 04.10.11, 17:38
          cepekolodziej napisał:

>
          > Et tu Gini contra me?
          >

Piszesz Ezopowo wiec odpowiedz jasno o co Ciebie sie rozchodzi.
          • cepekolodziej Re: Trzy roboty --- do roboty 04.10.11, 18:02

E tam, nic. Tylko parafraza słynnych słów Cezara, wypowiedzianych ponoć, kiedy go partyjny kolega dziabał od tyłu kozikiem.

W odróżnieniu od Ciebie (Ty czytasz) ja muszę dzień w dzień oglądać i słuchać tych trzech, już się boję, że mi z lodówki wyskoczą. I ciągle to samo, robotyczna logorrhea: klęska fiasko zdrada fiasko zdrada klęska zdrada klęska fiasko zdrada fiasko klęska fiasko klęska zdrada.

Więc pomyślałem sobie, że jak już, to będę tych trzech słuchał jak się słucha cyborgi z outer space. I zaraz jest mi lżej. A nawet zabawniej.
            • gini Re: Trzy roboty --- do roboty 04.10.11, 18:05
              cepekolodziej napisał:

>
              > E tam, nic. Tylko parafraza słynnych słów Cezara, wypowiedzianych ponoć, kiedy
              > go partyjny kolega dziabał od tyłu kozikiem.
              >
              > W odróżnieniu od Ciebie (Ty czytasz) ja muszę dzień w dzień oglądać i słuchać t
              > ych trzech, już się boję, że mi z lodówki wyskoczą. I ciągle to samo, robotyczn
              > a logorrhea: klęska fiasko zdrada fiasko zdrada klęska zdrada klęska fiasko zdr
              > ada fiasko klęska fiasko klęska zdrada.
              >
              > Więc pomyślałem sobie, że jak już, to będę tych trzech słuchał jak się słucha c
              > yborgi z outer space. I zaraz jest mi lżej. A nawet zabawniej.

Wrociles strasznie odmieniony Anty sie zmienil, juz o tych odmienionych w salonie nie wspomne.
              Coz, w zyciu tak bywa, ze jednych przyjaciol sie traci innych sie zdobywa.
              Powodzenia na nowej drodze zycia .
              • cepekolodziej Re: Trzy roboty --- do roboty 04.10.11, 18:19

Ależ droga Gini, ja się wcale nie zmieniłem. a już tym bardziej strasznie. Nadal patriotyczny ze mnie gość (mówię to bez przekąsu czy ironii), ale - widzisz - jak zawsze nie znoszę przesady. I - dla Twojej info - już mnie zabanowali na Forum Rzepy, za ponawiane próby absolutnie rzeczowej i kulturalnej dyskusji z tamtejszymi gigantami myśli.

Jak zwykle, jeśli coś pilnie obserwuję - a obserwuję teraz pilnie wzlot Palikota - to zaraz się mnie pomawia o to, że się z przedmiotem obserwacji utożsamiam. Już to znam. Na tym Forum byłem już żydkiem i antysemitą, kleszym pomiotem i antyklerykałem, bolszewikiem i czarną sotnią, faszystą i lewakiem, już nawet nie pamiętam, co mi tam wrzucano. Ale zawsze z tego samego powodu - że mam własne zdanie. Ktoś mógłby powiedzieć, że nie, że to oznacza, że nie mam własnego zdania, że człowiek ze mnie bez właściwości. Czemu nie. Można i tak.

Jakoś sobie z tym poradzę. Zwłaszcza widzą, że to, co niżej:
                • cepekolodziej Re: Trzy roboty --- do roboty 04.10.11, 18:26
                  > Zwłaszcza widzą

Czytaj: Zwłaszcza widząc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka