Dodaj do ulubionych

Anty chodz jeszcze na sekunde

04.10.11, 16:44
Rodziny ofiar maja taki sam obowiązek jak inni, aby pracować nad wyjaśnieniem wszystkich okoliczności zamachu. Okres żałoby skończył się.

To pisza ludzie podobno zaangazowani w wyjasnianie sledztwa,
Poczytaj cala notke

Przeciez te Rodziny akurat wymienione w filmie caly czas pracuja.

Sledze blogi smolenskie od poczatku Anty.Wiem dokladnie kto dezinformuje, kto sie czepia Zespolu, atak na Rodziny przewidzial wczesniej Nurni.
Im blizej tych wyborow tym wiecej atakow, w notce Andrzeja dalam Ci przyklady co robia blogerzy z "mojej grupy" dzialaja profesjonalnie Mieszkowa zaatakowal jedynie Sasina...
A przeciw u FYM a czyli naszego chyba wspolnego kolegi H pisze tyle ludzi, ze powinni to oni skierowac te wszystkie pytania do prokuratury i Millera.
Co robia, a no wypisuja glupoty, nie bardzo sie chce wierzyc, ze tak sami z siebie.

niemcy.salon24.pl/349135,pogarda-film-dla-nas-czy-dla-nich
Obserwuj wątek
    • gini Re: Anty chodz jeszcze na sekunde 04.10.11, 21:21
      Nie czytuje od jakiegos czasu FYM a bo juz zaczynam mliec alergie.Ale ostatnio ktos mnie poinformowal, ze juz sa dwa miejsca maskirowki, tylko musze sie sprezyc i poczytac gdzie jest to drugie.
    • pro100 Re: Anty chodz jeszcze na sekunde 04.10.11, 21:51
      powtórzę jeszcze raz - nie jestem w żadnej grupie i nie zamierzam być. zastanawiam się nad tym co dostępne do wglądu i na tej podstawie usiłuję wyrobić SOBIE zdanie o tym co, kiedy i gdzie się stało. na miejscu macierewicza pewnie bym tak samo sprawy prowadził albowie komisja musi mieć na wzgłedzie konsekwencje prawne swoich działań nie mówiąc i pr. na szczęście nie muszę trzymać się tej dyscypliny i mogę myśleć nad konstrukcjami nikogo do niczego nie zobowiązującymi. i to by było na tyle. jeszcze raz chłodnej głowy życzę, bo serca gorącego nie muszę.
      • gini Re: Anty chodz jeszcze na sekunde 04.10.11, 22:29
        pro100 napisał:

> powtórzę jeszcze raz - nie jestem w żadnej grupie i nie zamierzam być. zastanaw
        > iam się nad tym co dostępne do wglądu i na tej podstawie usiłuję wyrobić SOBIE
        > zdanie o tym co, kiedy i gdzie się stało. na miejscu macierewicza pewnie bym ta
        > k samo sprawy prowadził albowie komisja musi mieć na wzgłedzie konsekwencje pra
        > wne swoich działań nie mówiąc i pr. na szczęście nie muszę trzymać się tej dysc
        > ypliny i mogę myśleć nad konstrukcjami nikogo do niczego nie zobowiązującymi. i
        > to by było na tyle. jeszcze raz chłodnej głowy życzę, bo serca gorącego nie mu
        > szę.
        >

Nie zalapales?"Moja grupa" to wymysl maskirowiczow.)))
        Tyle, ze ja pierwsza jak zaczelam zadawac maskirowiczom pytania, nawet koledzy od Macierewicza mi nie wierzyli, ze to jedna wielka sciema, ze FYM nic nie probuje wyjasnic a sciemnia.
        Obudzili sie troche pozniej.
        Anty z bloga FYM a moglabym sie habilitowac bo jak zaczal o maskirowce , to dostalam bana u niego.

Tyle, ze czytalam poswiecilam jemu i jego "obywatelskim sledczym" kilka notek.
        A Macierewicz posluguje sie ekspertami, nie takimi tlukami jak cesiek.
        Prezentacja prof Biniendy zostala calkowicie przez prase, na salonie jest dolowana promowany jest Osiecki.
        Dalam Ci linki czytac umiesz.Czytasz salon, wiec chyba mozesz wejsc na moje notki, czy tez notki "mojej grupy"mozesz chyba poczytac i sie zastanowic, bo chyba inteligentny czlowiek jestes.Dalam link do Marka Dabrowskiego, jak to jeszcze za malo, to ja juz nie wiem.
        Jak agentura od FYM a atakuje zespol atakuje rodziny pod plaszczykiem patriotyzmu, i Ty tego nie widzisz, to ja juz nie wiem o co chodzi.
        Wole juz Snajpka bo on nie jest hipokryta, ma taki a nie inny punkt widzenia i broni go snajperujac sobie))
        Ciebie lubie moze napisalam zbyt ostro, ale moze od Ciebie wymagam wiecej.

pozdrawiam
        ps fymkom zadawalam do "bulu" dwa pytania,

Ile bylo samolotow, gdzie je porwali, jak podrzucili te szczatki na Swiernyj po 9 miesiacach sledztwa obywatelskiego po takiej burzy mozgow, tylu ilosci piszacych to chyba macie jakies wyniki.

W zyciu sie nikt sie nie pofatygowal by odpowiedziec, nie wiesz czemu))W ogole staraja sie nie dyskutowac ze mna))

czarownica.salon24.pl/345325,kto-wierzy-w-hipoteze-15-m-iejsc
        jak Ci sie bedzie chcialo kiedys to poczytaj cala notke, tam jest duzo ciekawych rzeczy.
      • jaceq Oho! 04.10.11, 22:33
        Nasza Ginia na gewałt szuka przyjaciół.
        • gini Re: Oho! 04.10.11, 23:16
          jaceq napisał:

> Nasza Ginia na gewałt szuka przyjaciół.
          >
          > Lo matko,jestes ostatni, ktorego bym sobie szukala na przyjaciela.
          A znam cie z netu tyle lat co znam Anty, Jego jeszcze troche lubie, ty jestes zalosny dupku.
          Doszukales sie juz moze tej sygnaturki swojej w sciemogramach?Czy szukasz dalej durniu.
          • jaceq Re: Oho! 04.10.11, 23:29
            Moja Droga, a cóż to jest, jak nie skamlanie: "napisz do mnie", "napisz do mnie". Jednego dnia ze 4 wyłowiłem. Widzę, że na saloonie24 też Cię niezbyt lubią. Możesz robić to prywatnie, wolisz publicznie. Twoja sprawa, publiczne pozwalam sobie skomentować, nie jako coś śmiesznego, ale coś żałosnego.
            • gini Re: Oho! 04.10.11, 23:54
              jaceq napisał:

> Moja Droga, a cóż to jest, jak nie skamlanie: "napisz do mnie", "napisz do mnie
              > ". Jednego dnia ze 4 wyłowiłem. Widzę, że na saloonie24 też Cię niezbyt lubią.
              > Możesz robić to prywatnie, wolisz publicznie. Twoja sprawa, publiczne pozwalam
              > sobie skomentować, nie jako coś śmiesznego, ale coś żałosnego.

Durniu, nie moglam prywatnie bo nie mialam adresu.

Adresu na gazecie juz nie mam, bo mi Siwa..
              Autor: again-marouder 03.10.11, 04:00
              Dodaj do ulubionych Skasujcie
              Odpowiedz cytując Odpowiedz
              ..wszystkie wykosila
              Jesli chcesz, pisz na adres: nad@o2.pl
              Wiesz w zyciu tak nie ma, ze wszyscy wszystkich lubia a mnie nie lubia ci, ktorych ja nie lubie.
              >

Ty tez mnie nie lubisz bo i ja ciebie nie.

Znalazles juz te sygnaturke, czy szukasz dalej?
              Tak jak ci od fymka dalej szukaja odpowiedzi na dwa proste pytania.
              A widzisz brak odpowiedzi to tez odpowiedz , duren jestes prosty duren.

A to o co ja chce prywatnie spytac Marudnego to naprawde nie Twoj interes.
              Jak juz wyszukasz te cytaty to mozesz sie odezwac,
              Czyli na swiety nigdy.

papatki durniu

>
              • jaceq Re: Oho! 05.10.11, 00:13
                1. nick@gazeta.pl

2. Nieprawda, bardzo Cię lubię, ale cieszy mnie bardzo, że Ty mnie nie lubisz.

3. Przypomnij mi, o co chodzi z tą sygnaturką.

4. Nie czytuję nicka "Piss Your Mind".

5. Istotnie, nie moja. Moja to jest, że robisz to publicznie.

6. Przypomnij mi też, o co chodzi z tymi cytatami.
                • ewa8a Re: Oho! 05.10.11, 07:22
                  zalosny dupku.
                  durniu
                  duren jestes prosty duren.
                  papatki durniu

Odpowiedź :
                  Moja Droga,
                  bardzo Cię lubię,

Podoba mi się ten dialog. Poproszę o ciąg dalszy. Tak trzymać Jacusiu, zawsze byłeś dla mnie facetem z klasą.
                • gini Re: Oho! 05.10.11, 07:31
                  jaceq napisał:

> 1. nick@gazeta.pl
                  >
                  > 2. Nieprawda, bardzo Cię lubię, ale cieszy mnie bardzo, że Ty mnie nie lubisz.
                  >
                  > 3. Przypomnij mi, o co chodzi z tą sygnaturką.
                  >
                  > 4. Nie czytuję nicka "Piss Your Mind".
                  >
                  > 5. Istotnie, nie moja. Moja to jest, że robisz to publicznie.
                  >
                  > 6. Przypomnij mi też, o co chodzi z tymi cytatami.
                  >
                  >

Ty tez bylas facetem z klasa, jak pisalas jako permlisty, czy perlowy juz zapomnialam.
                • gini Re: Oho! 05.10.11, 08:38
                  jaceq napisał:

> 1. nick@gazeta.pl

Marudny ma kilka nickow, nie zauwazyles?Ja nie zawsze sprawdzam poczte.
                  > 2. Nieprawda, bardzo Cię lubię, ale cieszy mnie bardzo, że Ty mnie nie lubisz.

Moze juz przestan mnie lubic
                  > 3. Przypomnij mi, o co chodzi z tą sygnaturką.
                  Jak to o co?Pytalam, gdzie ona sie znajdyje w tenogramach.

> 4. Nie czytuję nicka "Piss Your Mind".
                  >
                  > 5. Istotnie, nie moja. Moja to jest, że robisz to publicznie.

A co ja takiego robie publicznie?Chce sie z kims porozumiec na priwie, i to jest wg Ciebie zbrodnia straszna?
                  > 6. Przypomnij mi też, o co chodzi z tymi cytatami.
                  >
                  > Zacytuj gdzie w stenogramach znajduja sie slowa z twojej sygnaturki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka