andrzejg 09.10.11, 21:45 Sz0ku, przegrałeś stówę. Poczekamy jeszcze do oficjalnych wyników. Mam jeszcze czas na obmyślenie zbożnego celu jaki wesprzesz tymi pieniędzmi A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg o mam 09.10.11, 21:48 Propozycja dla forumowiczów na wymyślenie kogo, lub co ma dofiansować sz0k przegraną stówką. Zakład szedł o wynik Palikota w wyborach do Sejmu. Powyżej 6% oznaczało przegraną sz0ka. A. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Powinien dofinansowac RPP :O) 09.10.11, 21:51 W koncu to o Palikota poszlo Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Powinien dofinansowac RPP :O) 09.10.11, 21:56 Tak, to świetny pomysł - 100 złotych na Ruch Poparcia Palikota. Kserokopię w formacie JPG sz0k mógłby zamieścić na fotoforum jako dowód na honorowe zachowanie się po przegranym zakładzie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Powinien dofinansowac RPP :O) 09.10.11, 22:02 matelot napisał: > Tak, to świetny pomysł - 100 złotych na Ruch Poparcia Palikota. Kserokopię w fo > rmacie JPG sz0k mógłby zamieścić na fotoforum jako dowód na honorowe zachowanie > się po przegranym zakładzie. Popieram. Na Palikota. S. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: o mam 09.10.11, 21:54 Propozycja dla forumowiczów na wymyślenie kogo, lub co ma dofiansować sz0k prze > graną stówką. Zakład szedł o wynik Palikota w wyborach do Sejmu. Powyżej 6% ozn > aczało przegraną sz0ka. Na lekarstwa psychotropowe dla ciebie Andrzejku. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: o mam 09.10.11, 21:57 g-48 napisał: > Propozycja dla forumowiczów na wymyślenie kogo, lub co ma dofiansować sz0k prze > > graną stówką. Zakład szedł o wynik Palikota w wyborach do Sejmu. Powyżej > 6% ozn > > aczało przegraną sz0ka. > Na lekarstwa psychotropowe dla ciebie Andrzejku. ================== Spadaj smrodzie. Won z forum! Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: o mam 09.10.11, 22:41 Spadaj smrodzie. Won z forum! Oooooooo! To ta "inteligencja" Peowska?! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: 100 09.10.11, 21:58 andrzejg napisał: > Poczekamy jeszcze do oficjalnych wyników. To bym sugerował. Życzę Ci, byś nie musiał dofinansowywać siarkowo-smolistej geotermii toruńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k niedoprecyzowane było niestety 09.10.11, 22:25 Na co ma być ta 100-wka. Założyłem, że dla zwycięzcy, bez przekazywania. Podaj numer konta i zrób z nią co chcesz. Zastrzegam, że nie wpłacę na żaden cel niezgodny z moim sumieniem. Liczę, że to uszanujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: niedoprecyzowane było niestety 09.10.11, 22:29 sz0k napisał: > Na co ma być ta 100-wka. Założyłem, że dla zwycięzcy, bez przekazywania. Podaj > numer konta i zrób z nią co chcesz. Zastrzegam, że nie wpłacę na żaden cel niez > godny z moim sumieniem. Liczę, że to uszanujesz. > Ano nie było doprecyzowane. Mimo to myślę,że nie masz nic przeciw doprecyzowaniu o przekazaniu na jakiś cel. Spoko Chciałem się z Tobą tylko podroczyć Wpłać na co chcesz. Nawet księdzu na tacę. A. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: niedoprecyzowane było niestety 09.10.11, 22:59 andrzejg napisał: > sz0k napisał: > > > Na co ma być ta 100-wka. Założyłem, że dla zwycięzcy, bez przekazywania. > Podaj > > numer konta i zrób z nią co chcesz. Zastrzegam, że nie wpłacę na żaden ce > l niez > > godny z moim sumieniem. Liczę, że to uszanujesz. > > > > Ano nie było doprecyzowane. Mimo to myślę,że nie masz nic przeciw doprecyzowani > u o przekazaniu na jakiś cel. > > Spoko > Chciałem się z Tobą tylko podroczyć > Wpłać na co chcesz. Nawet księdzu na tacę. Dzięki. Wiedziałem z kim się zakładam. Przekazanie na wszelkie cele charytatywne, itp. oczywiście jak najbardziej. Nie jestem niestety wstanie dać tego na cokolwiek co godzi w moje sumienie i moralność. Odpowiedz Link Zgłoś