Dodaj do ulubionych

Dobra wiadomość - państwo Biedroństwo

22.12.11, 06:34

wyszło z szafy.

www.fakt.pl/Maz-posla-Biedronia,artykuly,140543,1.html#miniPoll
Tak 3mać.
Obserwuj wątek
    • marouder-pl Ja, jak wiesz znosze cierpliwie pana Anie.. 22.12.11, 12:05
      ..i chcialbym zobaczyc, ktory to z postempowych mezczyzn zaladowal mu w wymodelowana chirurgicznie cipkesmile
      • pro100 ius primae noctis 22.12.11, 12:14
        marouder-pl napisał:

> ..i chcialbym zobaczyc, ktory to z postempowych mezczyzn zaladowal mu w wymodel
        > owana chirurgicznie cipkesmile

wypada na waliknota
        • cepekolodziej Re: ius primae noctis 22.12.11, 21:16

Myślałem, że spadnę ze stołka. A jestem już po flaszce dżinu z tonikiem.
      • snajper55 Sięgnąłeś dna /nt 23.12.11, 00:21
        S.
        • snajper55 Re: Sięgnąłeś dna /nt 23.12.11, 00:23
          Mam tylko dla ciebie jedno usprawiedliwienie - widocznie sam się z własną płcią dogadać nie możesz, dlatego tak szalejesz, gdy ktoś pokazał, że można coś z tym zrobić.

S.
          • dachs Re: Sięgnąłeś dna /nt 23.12.11, 10:05
            snajper55 napisał:

> Mam tylko dla ciebie jedno usprawiedliwienie - widocznie sam się z własną płcią
            > dogadać nie możesz, dlatego tak szalejesz, gdy ktoś pokazał, że można coś z ty
            > m zrobić.

Snajperze, muszę Ci zdradzić jedną tajemnicę. Medycyna zna takie przypadki, że mężczyzna z mężczyzną się dogaduje, nie dobierając mu się poniżej pasa.
            Serio. Zna. Ta medycyna. smile
            • snajper55 Re: Sięgnąłeś dna /nt 23.12.11, 18:07
              dachs napisał:

> snajper55 napisał:
              >
              > > Mam tylko dla ciebie jedno usprawiedliwienie - widocznie sam się z własną płcią
              > > dogadać nie możesz, dlatego tak szalejesz, gdy ktoś pokazał, że można coś z tym
              > > zrobić.
              >
              > Snajperze, muszę Ci zdradzić jedną tajemnicę. Medycyna zna takie przypadki, że
              > mężczyzna z mężczyzną się dogaduje, nie dobierając mu się poniżej pasa.
              > Serio. Zna. Ta medycyna. smile

Zakładam, że nie zrozumiałeś, więc wyjaśnię. Marudera mogą jedynie usprawiedliwiać jego problemy z identyfikacją płciową. To tak jak z ukrywającym swe skłonności, negującym je, zestresowanym homoseksualistą. Do szału będzie go doprowadzać homoś nie ukrywający swej orientacji, żyjący w szczęśliwym związku ze swym partnerem.

S.
          • marouder-pl Ja siegnalem dna??!!! Nie facet, ktory, gdy.. 23.12.11, 10:12
            ...juz zostal ojcem i dziadkiem, wylysial byl, z zona zdazyl sie zestarzec kazal se obciac fifraka za oplata???!!
            Poebalo pana, Snajperze!
            • jola.iza1 Re: Ja siegnalem dna??!!! Nie facet, ktory, gdy.. 23.12.11, 18:59
              marouder-pl napisał:

> ...juz zostal ojcem i dziadkiem, wylysial byl, z zona zdazyl sie zestarzec kaza
              > l se obciac fifraka za oplata???!!
              Ale dlaczego ? Odpowiedz mi , Maruderze, dlaczego sięgasz do prywatności?
              I to Ty, który doskonale wiesz, czym jest prywatność? Nie rozumiem, seriosad
              • dachs Re: Ja siegnalem dna??!!! Nie facet, ktory, gdy.. 23.12.11, 19:40
                jola.iza1 napisała:

> Ale dlaczego ? Odpowiedz mi , Maruderze, dlaczego sięgasz do prywatności?
                > I to Ty, który doskonale wiesz, czym jest prywatność? Nie rozumiem, seriosad

Jestem przekonany, że Maruder nie tykałby prywatności pana Ani, gdyby pan Ania nie pchał sie do polityki, eksponując tę oto właśnie prywatność.
                • ewa8a Re: Ja siegnalem dna??!!! Nie facet, ktory, gdy.. 23.12.11, 19:55
                  A dlaczego to pani Anna Grodzka nie ma prawa zaistnieć w polityce ? Snajper ma rację, Marouder rzeczywiście sięgnął dna. Dach na tym dnie jest od dawna. Jakie to zabawne, gdy ktoś gwałci psa, nieprawdaż Dachs ?
                  • dachs Re: Ja siegnalem dna??!!! Nie facet, ktory, gdy.. 23.12.11, 20:35
                    ewa8a napisała:
                    > Jakie to zabawne, gdy ktoś gwałci psa, nieprawdaż Dachs ?

O ile sobie przypominam, to wkurzyły mnie wtedy raczej kretyńskie - politycznie poprawne - komentarze. W tym Twój.
                    Musiałem dobrze trafić, że do dziś Cię trzęsie. smile
                    • ewa8a Re: Ja siegnalem dna??!!! Nie facet, ktory, gdy.. 23.12.11, 21:48
                      dachs napisał:
                      > O ile sobie przypominam, to wkurzyły mnie wtedy raczej kretyńskie - politycznie poprawne - komentarze. W tym Twój.

Zadałam sobie nieco trudu i znalazłam. Przed tym wpisem :

forum.gazeta.pl/forum/w,13,51442117,51467831,Re_Matka_Polka_kontra_Ojciec_Polak.html

nie było żadnej mojej wypowiedzi. Jak zwykle posłużyłeś się kłamstwem. Kłamstwo lub projekcja, bez tego nie potrafisz dyskutować. Ale najciekawszy w tym wątku jest Twój rechot.

> Musiałem dobrze trafić, że do dziś Cię trzęsie.

Trzęsie ? Nie jesteś pierwszym degeneratem, którego spotykam na swojej drodze. Tak się przedziwnie składa, że taka reakcja jest typowa dla dewocji Twojego pokroju.
                      • dachs Re: Ja siegnalem dna??!!! Nie facet, ktory, gdy.. 23.12.11, 22:08
                        ewa8a napisała:

> Zadałam sobie nieco trudu i znalazłam. Przed tym wpisem :

Ja sobie nie zadawałem

> nie było żadnej mojej wypowiedzi. Jak zwykle posłużyłeś się kłamstwem.

Dlaczego zaraz kłamstwem? Skoro pamiętasz moje wypowiedzi sprzed 5-ciu lat, to miałem prawo sądzić, że dotknąłem Cie osobiście.

> Ale najciekawszy w tym wątku jest Twój rechot.

Jaki rechot? Trafnie postawione pytanie: "Zastanawia mnie tylko skąd obrońcy zwierząt wiedzieli, ze Misiek tego nie lubił?"

Teraz Ciebie pytam, skąd wiesz? Próbowałaś?

> Nie jesteś pierwszym degeneratem, którego spotykam na swojej drodze.

Teraz ja sobie zadałem trudu i trochę Cię poczytałem.
                        Fakt, widać wpływ wielu degeneratów. smile
                        • ewa8a Re: Ja siegnalem dna??!!! Nie facet, ktory, gdy.. 23.12.11, 23:55
                          dachs napisał:
                          > Ja sobie nie zadawałem

To akurat mnie nie dziwi, zrobienie kupy na dywan w salonie nie jest przżzyciem, do którego chetnie się wraca.

> Dlaczego zaraz kłamstwem? Skoro pamiętasz moje wypowiedzi sprzed 5-ciu lat, to miałem prawo sądzić, że dotknąłem Cie osobiście

Nie, degenerat nie jest w stanie mnie dotknąć, nie przeceniaj się. Mam pamięć fotograficzną i pamiętam nie tylko zdarzenia, które mnie poruszyły. Na ulicy rozpoznaję ludzi, z którymi chodziłam do przedszkola, choć nie łączyła mnie z nimi wówczas jakaś szczególna więź, a patrząc na zdjęcia potrafię niemal wszystkich z nich wymienić z imienia, czasami z nazwiska. Kłamstwo Ci udowodniłam i nie masz co się wić i tłumaczyć jakimś prawem. To prawo to kolejna Twoja projekcja.

> Jaki rechot? Trafnie postawione pytanie: "Zastanawia mnie tylko skąd obrońcy zwierząt wiedzieli, ze Misiek tego nie lubił?" Teraz Ciebie pytam, skąd wiesz? Próbowałaś?

Przeczytaj sobie swoje posty z tego wątku, będziesz wiedział o jaki rechot chodzi. Czego próbowałam dżentelmenie z Koziej Wólki ???????? Słoma w końcu z bucików wylazła ? Już zapomniałeś, jak Hasz obraził Twoją żonę, że próbujesz podobnych metod ? Brzydzę się Tobą coraz bardziej.

> Teraz ja sobie zadałem trudu i trochę Cię poczytałem.

Skoro już poczytałeś, może w takim razie przestaniesz wmawiać mi nie moje poglądy. Ech, chyba za duzo oczekuję. Konfabulacja to choroba nieuleczalna.
                • jola.iza1 Re: Ja siegnalem dna??!!! Nie facet, ktory, gdy.. 23.12.11, 21:21
                  dachs napisał:
                  > Jestem przekonany, że Maruder nie tykałby prywatności pana Ani, gdyby pan Ania
                  > nie pchał sie do polityki, eksponując tę oto właśnie prywatność.
                  > \
                  Dzięki, że coś mi uświadomiłeś, chcesz działać w polityce, masz być poprawny.
                  Mało ważne, że się nie znasz , ważne, coby być poprawnym?
                  Tak to ma wyglądać? A Andrzej doskonale wie co robi, drażni, tylko po co z prywatnością?
                  • dachs Trafiłyście w punkt obie - Jolu i Izo 23.12.11, 21:28
                    jola.iza1 napisała:

> Dzięki, że coś mi uświadomiłeś, chcesz działać w polityce, masz być poprawny.
                    > Mało ważne, że się nie znasz , ważne, coby być poprawnym?

Dokładnie tak jest.
                    Fenomen pana Ani jest aż do bólu poprawny politycznie.
                    Można powiedzieć kliniczny przykład tej poprawności.
                    • jola.iza1 Re: Bez przesaDyzmu proszę 23.12.11, 21:47
                      dachs napisał:
                      > Dokładnie tak jest.
                      > Fenomen pana Ani jest aż do bólu poprawny politycznie.
                      > Można powiedzieć kliniczny przykład tej poprawności.
                      Jeżeli pani Ania jest klinicznym, to gdzie ustawisz premiera Donalda Tuska?
                  • snajper55 Re: Ja siegnalem dna??!!! Nie facet, ktory, gdy.. 23.12.11, 21:30
                    jola.iza1 napisała:

> dachs napisał:
                    > > Jestem przekonany, że Maruder nie tykałby prywatności pana Ani, gdyby pan
                    > Ania
                    > > nie pchał sie do polityki, eksponując tę oto właśnie prywatność.
                    > > \
                    > Dzięki, że coś mi uświadomiłeś, chcesz działać w polityce, masz być poprawny.
                    > Mało ważne, że się nie znasz , ważne, coby być poprawnym?
                    > Tak to ma wyglądać? A Andrzej doskonale wie co robi, drażni, tylko po co z
                    > prywatnością?

W polskiej polityce według niektórych mają prawo zaistnieć jedynie biali, heteroseksualni katolicy. Oczywiście swój heteroseksualizm i katolicyzm mogą oni eksponować do woli bez obaw, iż spotkają się z jakimikolwiek zarzutami.

S.
                    • dachs Re: Ja siegnalem dna??!!! Nie facet, ktory, gdy.. 23.12.11, 21:39
                      snajper55 napisał:

> W polskiej polityce według niektórych mają prawo zaistnieć jedynie biali, heter
                      > oseksualni katolicy. Oczywiście swój heteroseksualizm i katolicyzm mogą oni eks
                      > ponować do woli bez obaw, iż spotkają się z jakimikolwiek zarzutami.

Poproszę Cie, Snajperze, o nazwisko chociaż jednego posła, który znalazł się w Sejmie wyłącznie dlatego, że jest heteroseksualny.
                      • jola.iza1 Re: Ja siegnalem dna??!!! Nie facet, ktory, gdy.. 23.12.11, 21:55
                        dachs napisał:
                        > Poproszę Cie, Snajperze, o nazwisko chociaż jednego posła, który znalazł się w
                        > Sejmie wyłącznie dlatego, że jest heteroseksualny.
                        >
                        >Nie kombinuj Dachsu, znasz kogoś, kto się znalazł w sejmiewyłącznie z powodu jakiejkolwiek orientacji seksualnej ? Niemniej jednak, po wyborach zaczynają się dziać cudawianki. Popatrz na moją posłankę Muchę smile
                        • dachs Re: Ja siegnalem dna??!!! Nie facet, ktory, gdy.. 23.12.11, 22:15
                          jola.iza1 napisała:

> >Nie kombinuj Dachsu, znasz kogoś, kto się znalazł w sejmiewyłącznie
                          > ] z powodu jakiejkolwiek orientacji seksualnej ?

Oczywiście. Biedroń i pan Ania.

> Niemniej jednak, po wyborach
                          > zaczynają się dziać cudawianki. Popatrz na moją posłankę Muchę smile

A to już znowuż inna historia.
                          A na posłankę Muchę patrze chętnie i życzę jej wszystkiego najlepszego.smile
                          • jola.iza1 Re: Ja siegnalem dna??!!! Nie facet, ktory, gdy.. 23.12.11, 22:28
                            dachs napisał:
                            > Oczywiście. Biedroń i pan Ania.
                            AHa, jesteś pewien, że Oboje nic nie robili dla lokalnej społeczności.
                            Wyborcy regionalni poszli na lep takich tanich sztuczek ?
                            Boszsz, Dachsu, tak to można wybrać Tuska, Kaczyńskiego, Kalisza, i Muchę.
                            Resztę niekoniecznie
                          • snajper55 Re: Ja siegnalem dna??!!! Nie facet, ktory, gdy.. 24.12.11, 00:43
                            dachs napisał:

> jola.iza1 napisała:
                            >
                            >
                            > > >Nie kombinuj Dachsu, znasz kogoś, kto się znalazł w sejmiewyłącz
                            > nie

> > ] z powodu jakiejkolwiek orientacji seksualnej ?
                            >
                            > Oczywiście. Biedroń i pan Ania.

Z powodu ich orientacji na nich głosowałeś?

S.
                      • snajper55 Re: Ja siegnalem dna??!!! Nie facet, ktory, gdy.. 24.12.11, 00:50
                        dachs napisał:

> Poproszę Cie, Snajperze, o nazwisko chociaż jednego posła, który znalazł się w
                        > Sejmie wyłącznie dlatego, że jest heteroseksualny.

Nie o tym pisałem. Pisałem o Twojej zgodzie na eksponowanie heteroseksualizmu i Twojej niezgodzie na eksponowanie homoseksualizmu. Zgadzasz się na okazywanie cech, które Ci się podobają, a nie zgadzasz się na okazywanie cech, które Ci się nie podobają. Czy to ma jakiś związek z prawicową poprawnością polityczną?

S.
                        • marouder.com A co to za nowomowa? 24.12.11, 01:19
                          Normy sie nie eksponuje. Z natury rzeczysmile))
                          • hordol o kuśwa!!!! 24.12.11, 09:14
                            "eksponowanie heteroseksualizmu"
                            nie sadziłem ze ten snajper posunie się aż do takich głupot przy próbie "eksponowania" swoich racji

Jacek Rostowski: Przewidzieliśmy kryzys, polska gospodarka jest bezpieczna
                        • dachs Re: Ja siegnalem dna??!!! Nie facet, ktory, gdy.. 24.12.11, 09:22
                          snajper55 napisał:

> Nie o tym pisałem. Pisałem o Twojej zgodzie na eksponowanie heteroseksualizmu i
                          > Twojej niezgodzie na eksponowanie homoseksualizmu.

To zupełnie źle mnie zrozumiałeś.
                          1. Eksponowanie homoseksualizmu nie razi mnie zupełnie.
                          Np. w poprzednich wyborach głosowałem na Westerwelle, a w nadchodzących z pewnościa na niego głosować nie będę. Obie decyzje są absolutnie niezależne od jego preferencji seksualnych.
                          2. Opowiedz mi, jak można eksponować heteroseksualizm. Czy biorąc ślub i mając dzieci?

Razi mnie - i to zawsze podkreślam - robienie z homoseksualizmu politikum.
                          Najpierw tworzy się atmosferę zagrożenia i prześladowania, a potem dzielnie się z nią walczy. To właśnie robi p. Biedroń. Nie za uważyłem, aby poza lamentem na temat straszliwego losu polskich homoseksualistów, pan Biedroń poruszył jakiś inny temat.

> Zgadzasz się na okazywanie cech, które Ci się podobają, a nie zgadzasz się na
                          > okazywanie cech, które Ci się nie podobają.

A co tu ma do roboty moja zgoda? Każdy pokazuje to co ma.
                          Ja moge się zgodzić, lub nie zgodzić jedynie na to, czy ktoś posiadający cechy, które mi sie nie podobają, będzie miał wpływ na życie kraju.
                          To się nazywa "wolne wybory".

> Czy to ma jakiś związek z prawicową poprawnością polityczną?

Czegoś takiego nie ma. My jesteśmy z założenia niepoprawni politycznie.
                          I niech tak zostanie.
                          • gini a ja sie czegos dowiedzialam 24.12.11, 10:43
                            Posel Biedron jest kobieta!!
    • g-48 Re: No to znaczy..... 22.12.11, 22:41
      ...... ze po Bundestagu z Westerwelle to i poslowie w sejmie beda musieli swoje tylki trzymac pßrzy scianach.
      • dachs Re: No to znaczy..... 23.12.11, 10:00
        g-48 napisał:

> ...... ze po Bundestagu z Westerwelle to i poslowie w sejmie beda musieli swoje
        > tylki trzymac pßrzy scianach.

Różnica między Westerwelle, a Biedroniem polega na tym, że Westerwelle ma poglądy polityczne, a Biedroń tylko to, co poniżej pasa.
        • astra18 Re: No to znaczy..... 23.12.11, 10:14
          dachs napisał:

> g-48 napisał:
          >
          > > ...... ze po Bundestagu z Westerwelle to i poslowie w sejmie beda musieli
          > swoje
          > > tylki trzymac pßrzy scianach.
          >
          > Różnica między Westerwelle, a Biedroniem polega na tym, że Westerwelle ma poglą
          > dy polityczne, a Biedroń tylko to, co poniżej pasa.

I jeszcze robi na tym kasę.
          A ja, biedna, słabo zorientowana, myślałam kiedyś, że tak zarabiają tylko prostytutkismile

Astra
        • g-48 Re: No to znaczy..... 23.12.11, 21:23
          Różnica między Westerwelle, a Biedroniem polega na tym, że Westerwelle ma poglą
          > dy polityczne,
          Z tym sie zgodzic nie moge. Jest arogancki facet ktory interesuje sie nie tylko wlasnym hucstwem ale tez swoja ciote wozi po swiecie na koszt podatnika. Nie wiem czy wiesz jak przejal "demokratycznie" przewodnictwo FDP od Wolfgang Gerharda?
          • dachs Re: No to znaczy..... 23.12.11, 21:37
            g-48 napisał:

> Z tym sie zgodzic nie moge. Jest arogancki facet ktory interesuje sie nie tylko
            > wlasnym hucstwem ale tez swoja ciote wozi po swiecie na koszt podatnika.
            > Nie wiem czy wiesz jak przejal "demokratycznie" przewodnictwo FDP od Wolfgang Gerhar
            > da?

Niestety w poprawnie politycznym świecie (patrz wyżej) tak już jest, że towarzysz(ka) życia jeździ z politykiem.
            Jego poglądy mogą Ci się nie podobać, sposób przejęcia władzy w FDP też nie, z całą pewnością jednak nie doszedł do swoich stanowisk, poprzez epatowanie "postępowców" swoimi skłonnościami erotycznymi. W odróżnieniu od tego socjalistycznego pedała - Wowereita.
        • marouder.com Otoz to:) Biedron z zawodu takze jest pedalem! 23.12.11, 23:23
          dachs napisał:

> Różnica między Westerwelle, a Biedroniem polega na tym, że Westerwelle ma poglą
        • snajper55 Re: No to znaczy..... 24.12.11, 00:52
          dachs napisał:

Biedroń także ma poglądy polityczne, ale Ty ich nie widzisz, gdyż gapisz się w to, co Biedroń ma poniżej pasa. smile

S.
          • dachs Re: No to znaczy..... 24.12.11, 08:57
            snajper55 napisał:

> Biedroń także ma poglądy polityczne, ale Ty ich nie widzisz, gdyż gapisz się w
            > to, co Biedroń ma poniżej pasa. smile

Zgódźmy się może tak to sformułować, że nie oglądam Biedronia zbyt dokładnie, w związku z tym widzę tylko to, co on sam uważa za stosowne pokazywać.
            A to jest własnie poniżej pasa.
            Zreszta ppokazuje to sprawnie, fachowo i dużym oddaniem. Dużej klasy zawodowiec w tej dziedzinie. smile
    • dachs Zawód: pederasta 23.12.11, 21:57
      Widzę, że konfuzja wśród postepowej częsci forumowiczów jest wielka. Postaram się więc nieco przybliżyć tematykę. W tym celu krótki rys historyczny.

W dawnych czasach, kiedy społeczeństwo było dużo mniej oświecone niż dziś nie było żadnych gejów. Byli pederaści.
      Jeden taki pederasta był nawet przez to koszmarnie zacofane społeczeństwo uwielbiany, a pamięć o nim jest szanowana do dziś.
      Nazywał się Jerzy Waldorff. Podobnie jak p. Biedroń też się nie wstydził bycia homoseksualistą.
      Ale szanowany i lubiany był za coś zupełnie innego. Starsi napewno pamiętają, a młodsi słyszeli.
      Z całego pana Biedronia znamy tylko i wyłącznie jego skłonności. Nawet Snajper i Ewa bez zaglądania do Wikipedii nie będą w stanie powiedzieć co pan Biedroń właściwie robi, poza tym, że...
      I to jest właśnie mój problem. Ja też nie wiem. A szkoda.
      Bo z chwilą kiedy p. Biedroń porzuci posadę zawodowego pederasty i zajmie się czymś pożytecznym, albo gdy dowiedzie, iż orientuje się także w procesach zachodzących powyżej pasa nie jest wykluczone, że będę go gorąco popierał.
      Na razie nie mogę, bo i z jakiego powodu?
      Pan Biedroń nie jest szerzej znany ani ze swojej wiedzy ekonomicznej, ani politycznej, ani prawnej, ani socjologicznej, ani psychologicznej, ani historycznej, ani w ogóle z żadnej wiedzy. Co nie musi znaczyć, że jej nie posiada. W każdym razie nie chwali się nią zbyt nachalnie.
      Nie jest też znany z działalności artystycznej, ani ze społecznej, ani z żadnej innej poza jedną: pan Biedroń poświęca najlepsze lata swego życia, aby zwrócić uwagę społeczeństwa na sprawy odgrywające się poniżej jego - Biedroniowego - pasa. Wysiłki te zostały uwieńczone powodzeniem. Pan Biedroń jest już kojarzony ze sprawami poniżej pasa. I to jednoznacznie. Tego chciał, na to długo pracował. Nic dziwnego, że społeczeństwo - także sejmowe - tak entuzjastycznie przyjmuje wszystkie jego wypowiedzi mieszczące się w zakresie jego kompetencji i podstawowych zainteresowań.
      Bo społeczeństwo cieszy się słuchając posłów, którzy mówią o tym na czym sie znają.
      • jola.iza1 Re: Zawód: pederasta 23.12.11, 22:09
        Jak byŚ mógł, to poproszę krótki rys historyczny- zawód premier.
        • dachs Re: Zawód: pederasta 23.12.11, 22:17
          jola.iza1 napisała:

> Jak byŚ mógł, to poproszę krótki rys historyczny- zawód premier.

Ja już jeden rys historyczny napisałem. Proszę, nie krępuj się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka