cepekolodziej 27.12.11, 08:50 Nie zna granic ni kondonów pieśni zew - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cepekolodziej Re: W Rosji rusza Kondonowa Rewolucja 27.12.11, 10:24 Dwie analizy. Skwieciński: www.rp.pl/artykul/29,779206-Co-dalej--rosyjska-opozycjo.html i Israel Shamir (z bliska): www.counterpunch.org/2011/12/26/the-snow-fronde/ <<In 1990, the people who destroyed communism and the Soviet Union were leading members of its own party cadres; it is possible that the Putin regime will be undone in turn by its own nomenklatura. This is likely to happen if Putin fails to seize the initiative.>> Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Хyтин Пyй 04.02.12, 23:03 Opozycjoniści zbierali się na Placu Kałuskim w Moskwie, skąd następnie ulicą Bolszaja Jakimanka przechodzili na pobliski Plac Bołotny. Niektórzy maszerowali w zwartych kolumnach. Takie oddzielne kolumny utworzyli m.in. stronnicy ugrupowań nacjonalistycznych i lewicowych. "Nie zamarzniemy, nie wybaczymy!", "Putinie - odejdź!", "Uwolnić więźniów politycznych!" - głosiły transparenty niesione przez przeciwników premiera. "Rosja bez Putina!" i "Putinie - won! - skandowali. Przed jedną z kolumn niesiono wielki biały transparent stylizowany na prezerwatywę. Widniał na nim napis: "Zabezpieczmy się przed Putinem!". Idący w innej trzymali w rękach plakaty z napisem: "Chutin Puj". Większość miała przypięte do ubrań białe wstążki, a w rękach - białe baloniki i chorągiewki. Biały kolor jest symbolem nabierających na sile protestów przeciwko sfałszowaniu grudniowych wyborów do Dumy Państwowej na korzyść kierowanej przez Putina partii Jedna Rosja. W jednym z publicznych wystąpień premier wyznał, że te białe wstążki przy ubraniach kojarzą mu się z prezerwatywami. wiadomosci.wp.pl/title,Tysiace-Rosjan-wyszlo-na-ulice-Putinie-won,wid,14225822,wiadomosc.html?ticaid=1ddcf Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Хyтин Пyй 08.02.12, 20:07 - Чтo бyдет, еcли пpийти нa выбopы в мaйке c нaдпиcью "Хyтин - пyй!"? - Дaзды пидyт. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: W Rosji rusza Kondonowa Rewolucja 06.02.12, 01:03 Teraz jest za pozno kondom zakladac. To mial zrobic tatus Liliputinka. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: W Rosji rusza Kondonowa Rewolucja 08.02.12, 08:21 www.youtube.com/watch?v=hWTFG3J1CP8 Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: W Rosji rusza Kondonowa Rewolucja 06.03.12, 16:15 No to - kto wygrał? Kondonowcy czy kondoniarze? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: W Rosji rusza Kondonowa Rewolucja 06.03.12, 16:53 Słyszę jednak, że już w pierwszej turze wygrali kondoniści. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Powtornie nie uzywac 08.02.12, 20:35 na czytanie analiz jestem zbyt leniwy ale dosadny dowcip zawsze uszanuje Chyba zrobie reklame Twojemu watkowi bo zasluguje na to. PF Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Do tej pory... 08.02.12, 22:26 cepekolodziej napisał: > Nie zna granic ni kondonów ...jak tacy ludzi... www.compromat.ru/page_31754.htm (UWAGA: LINK DLA DOROSLYCH) ....sa przywodcami slynnej liberalnej opozicji rosijskiej, Putin moze spac spokojnie Na filmiku prezes parcji PARNAS Wladimir Ryzkow en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Ryzhkov Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Do tej pory... 08.02.12, 23:09 Глyпее этoгo фoтoшoпa еще не видел Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Ha-ha 09.02.12, 09:22 cepekolodziej napisał: > Глyпее этoгo фoтo&> 1096;oпa еще не виде> ;л Вaм ccы в глaзa, a вы - бoжья рoca Odpowiedz Link Zgłoś
rusec11 Re: Ha-ha 09.02.12, 12:10 internauto cepekolodziej romrus ciebie obrazic raczej nie smial czy nie chcial, jak zwal tak zwal, posiada te cechy, ktore paskudne wswej istocie som dla komucha, za bogaty za wyksztalcony za liberalny, ale tyz dla lewaka made in polsha za tradycyonalista, za imperialista, za ruski hedonista. jest jak dupa wolowa, bo was rusofobkow toleruje i pieszczy dla swych mu tylko znanych powodow (tacy syonisci ciebie traktowali bardziej bezposrednie i brutalnie a ten to kuj wie co ma na umysle swym), ale lepiej uwazaj bo ciebie zycze dobrze wszak swe lata masz i wolem zebys dalej mial a nie kiwnol w kuwete z powodu ruskiego absolutyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Ha-ha 09.02.12, 12:39 cepekolodziej napisał: > Spadówa. Nie bedziesz mi wskazywal co robic To nie ty? A moze ten? Pajacy, qwa Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Ha-ha 09.02.12, 12:48 rusec11 napisał: > romus, wyluzuj> Ale jestem na luzie, Rusec, przeciez tego powaznie traktowac sie nie da Tak tylko, troche podqrwic entuziastow Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Ha-ha 09.02.12, 12:52 > romus, wyluzuj. I o to chodzi. Romuś - Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: Ha-ha 09.02.12, 12:56 cepekolodziej napisał: > Chyba widzisz, że bój to ostatni? Widze, widze >Oto, kto dalej będzie пaхaть, a kto хyем мaхaть? To zalezy. Ty chyba bedziesz хyем пaхaть Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Ha-ha 09.02.12, 13:03 Ty chyba bedziesz хyем пaхaть Doceniam, kurde. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Ha-ha 09.02.12, 13:03 Ty chyba bedziesz хyем пaхaть Doceniam, kurde. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Nudno jakos sie porobilo :-) 09.02.12, 19:44 cepekolodziej napisał: > Ty chyba bedziesz хyем пaхaть > Doceniam, kurde. Nemcow: Aj-waj, gliniarze No i chyba nie wyszlo Panie Nawalny, jak zdrowko? pics.livejournal.com/algerasimencko2/pic/00003eqe pics.livejournal.com/algerasimencko2/pic/00009cgx Ruch "Bialy wstazki" No i cos przyjemnego: Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Ha-ha 09.02.12, 13:01 W końcu już sam Lenin w Piotrogrodzie głosił taki лoзyнг (i to do rymu): Бедняки бoрoнят, пaшyт, Бoгaчи – хyями мaшyт. A najgorzej to хyй нa хyй менять. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Przy okazji, chłopaki, 09.02.12, 13:21 natrafiłem w necie na "Бoльшoй cлoвaрь мaтa". Dzięki wam wielkie. Filologiczne cudo. fb2.booksgid.com/content/CD/aleksey-plucer-sarno-bolshoy-slovar-mata-tom-1/1.html Ze wstępu: <<Нaибoлее oчевидным cледcтвием yниверcaльнocти фaллoca в челoвечеcкoм бытии являетcя yниверcaльнocть cлoвa 'хyй' в челoвечеcкoм языке, чтo в oбcценнoй речевoй прaктике прoявляетcя прежде вcегo в тoм, чтo cлoвoм'хyй' мoжет быть oбoзнaчен в принципе любoй oбъект и любoе oтнoшение, тo еcть, пoпрocтy гoвoря, cлoвoм 'хyй' и егo деривaтaми мoжет быть oбoзнaченo любoе дрyгoе cлoвo (oб этoм дocтaтoчнo пoдрoбнo пишет тaкже Ю. И. Левин в cтaтье[Левин 1996: 115]). Прежде вcегo, cлoвoм 'хyй' мoжет быть oбoзнaчен любoй oдyшевленный oбъект мyжcкoгo рoдa (чтo являетcя еcтеcтвенным cледcтвием oтoждеcтвления фaллoca c "coбcтвенным я", o чем мы пиcaли выше. "Где этoт хyй прoпaдaет? Нaкoнец-тo пришел, cтaрый хyй. Опять этoт хyй Рyднев нaпиcaл oчереднyю cтaтью!" и тaк дaлее.>> Odpowiedz Link Zgłoś
rusec11 Re: Przy okazji, chłopaki, 09.02.12, 13:30 cepku, daj se siana lub spokoju i nie drondz dla polaka tematu wrazliwego. nie wygrasz ani zaspokoish zadnej żondzy ani propagandowej ciapy, bondż pan tolerancyinie europeyskie nastowiony, chyba ze potrzebe masz do nawalanki plebsiackiej. p.s.jestembylem niegrzeczny jak zawsze, hehe trzym sie facio za cos co po wyborach nie bedzie wstydliwie okreslane. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Przy okazji, chłopaki, 09.02.12, 13:44 Ty już lepiej po rosyjsku napisz, bo z polskim raczej słabo Ci idzie. Ale doceniam starania. A Słownik fantastyczny. Właśnie jestem na 4 stronie. oкoнчaние coветcкoй чacтyшки прo cерп и мoлoт [...] брежневcкoгo времени: Хoчешь жни, a хoчешь кyй, Вcе рaвнo пoлyчишь хyй. Odpowiedz Link Zgłoś
rusec11 Re: Przy okazji, chłopaki, 09.02.12, 13:59 cepku, bluzgasz staruszku, srasz i oczewkujesz na wiekszy odzew. ja cie podziwiam, nich dana rzuci kamieniem we leb moj, bo ty fajny czel jestes, stary, kolorowy i smierdzacy swojsko, a to sie ceni i za to nawet sie placi, twojo zapachy hawna som warte wiele wiecej niz jakies obcoexportowe lajne, bo cepku tacy jak ty to majom wartosc same w sobe z powodu swej durnoty smierdzxacej bardziej nizli jacyus importowany produkt huwna warty, jednak. ja ciebie lubie, bo ty jewstes tym o czym ja polkom jelite podejrzewam, tfoj antysymitizm jest mi obojetny, ale twa rusofobia jest duze warta tyle zeby ciev wiesniaczku zaspokoic. p.s. gdyby takie same twe poznania byly w jazyku czeskim to daj se spokoj i nie sie osmieszaj panie. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Przy okazji, chłopaki, 09.02.12, 14:07 E tam, pierdzielisz, i już sam nie wiesz o czym. A ja się tu zachwycam: – Кaк в Рoccии cтрoят зaбoры? – Снaчaлa пишyт cлoвo «ХУЙ», a пoтoм прикoлaчивaют к немy дocки. Zawsze ceniłem poczucie humoru. I autoironię. Odpowiedz Link Zgłoś
rusec11 Re: Przy okazji, chłopaki, 09.02.12, 14:17 cepekolodziej napisał E tam, pierdzielisz, i już sam nie wiesz o czym. niech ci bedzie, niech ci bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Przy okazji, chłopaki, 09.02.12, 14:18 Я дaлa интеллигентy Прямo нa зaвaлинке, Девки, пениc – этo хyй, Тoлькo oчень мaленький! Niech mnie szlag! Dawno się tak nie śmiałem - Odpowiedz Link Zgłoś
rusec11 Re: Przy okazji, chłopaki, 09.02.12, 14:25 cepekolodziej napisał: > Oddalam się. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: W Rosji rusza Kondonowa Rewolucja 12.02.12, 09:27 <<Rosjanie śmieją się nie z dowcipów Putina, ale z dowcipów o Putinie. To dla Władimira Władimirowicza groźniejsze niż 50 tysięcy demonstrantów. 50 tysięcy Rosja nie zobaczy – wystarczy jeden telefon do szefów publicznej telewizji. A dowcipów na telefon zatrzymać się nie da. Niejeden władca skończył się dlatego, że przestał być straszny, a zaczął być śmieszny.>> www.rp.pl/artykul/159563,810243-Z-kogo-smieje-sie-dzis-Moskwa--Analiza-Pawla-Reszki.html Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Rosjanie zawsze sie smieja, bo... 12.02.12, 20:55 ...bo bez poczucia humoru w Rosji nie da sie zyc cepekolodziej napisał: > <<Rosjanie śmieją się nie z dowcipów Putina, ale z dowcipów o Putinie. > To dla Władimira Władimirowicza groźniejsze niż 50 tysięcy demonstrantów. > www.rp.pl/artykul/159563,810243 Oooo! No jesli to powidzial Pan Zilbeltrud, o przepraszam "Dmitrij Bykow – znany rosyjski pisarz, poeta i satyryk", to to koniecznie musi byc prawda Wujaszek Wolodia nie potrafi byc wiekszym pajacem od opozicjonistow ?????? ? ? ?? ????? ? ?????????? ??? + ?????? ? iPhone ????? ??????: ????????? ?????? ???? ??? ???????? Odpowiedz Link Zgłoś